pan8hras
Νεοφερμένο μέλος
Aπο Τριανδρια cityκαι γωωωω......σαλονικιος ειμαι παιδια.
αλλα η δουλεια με εφερε στην Αθηνα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Εδώ Zbeebz που μένει δίπλα σε Καμάρα, Ναυαρίνο και Λευκό Πύργο... και ελπίζει να ξαναδεί φέτος πανηγυρισμούς σαν του 2004!
Αφήστε με να ελπίζω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
(άσχετο αλλά καλό, ε Ζωή;;

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μωρέ όμορφη είναι αλλά μετά από τόσα χρόνια θεωρώ πως έχω δικαίωμα να λέω ότι την βαρέθηκα λιγάκι!!!Οοοο όμορφη Θεσσαλονίιικη...
(άσχετο αλλά καλό, ε Ζωή;;![]()

Γι' αυτό θα σας έρθω μια βολτίτσα εις τας Αθήνας οσονούπω!

Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Να δεις τι χαρά κάνει ο Beeb με τις παχιές τις μύγες... ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!Κατηφορίστε εσείς που είναι πιό εύκολο κι ανηφορίζουμε μετά εμείς οι χαμουτζήδες... που θα΄ναι και πιό παχιές οι μύγες!!!
Μυγοχαρά!

Η Άσπρη ούτε που γυρίζει να τις κοιτάξει...
Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Σίμπα πάλι τα αλέθει όλα! Καί τις ψαλίδες...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Θεσσαλονικιές, ακούτε;;; Ξεκινάμε αμέσως εκστρατεία πάχυνσης των μυγών γιατί η Bobbie είπε πως θα μας έρθει επίσκεψη "με τις παχιές τις μύγες"!!!! Αν τις παχύνουμε πιο γρήγορα, θα μας έρθει πιο γρήγορα!!!

Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να τα καταφέρω κι ας είναι κι ανορεξικές...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Έχουμε πια υπερβεί τα όρια του σουρρεαλισμού! Μα... ανορεξικές μύγες;;;;Αααα είσαι αδιόρθωτη!!!!!!!!!!!
Μακάρι να τα καταφέρω κι ας είναι κι ανορεξικές...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin
Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση![]()
Υπαρχει τετοιος εκπαιδευτης ειδικευμενος σε πετ θεραπυ και σπουδαγμένος σε αμερική ειναι ενα νεο παιδι με πολύ ορεξη που κανει και καλές τιμες στα μελη των ομάδων μας
Raisa
Περιβόητο μέλος
Υπαρχει τετοιος εκπαιδευτης ειδικευμενος σε πετ θεραπυ και σπουδαγμένος σε αμερική ειναι ενα νεο παιδι με πολύ ορεξη που κανει και καλές τιμες στα μελη των ομάδων μας
Μάλιστα...πολύ ενδιαφέρον.
..και πώς μπορεί κάποιος να τον βρει??? Υπάρχει μήπως κανένα τηλέφωνο και όνομα???
Και μία απορία ακόμα...η Σχολή τυφλών Θεσ/νίκης το γνωρίζει ότι υπάρχει αυτός ο εκπαιδευτής???
Θα με ενδιέφερε γιατί έχω σχέση με τυφλούς λόγω σπουδών!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πιο πρακτικό είναι να οργανωθούμε για τη φάση των 8. Υπομονή, δεν θα αργήσει!σε ποια καφετερια την τριτη 10 μτου μηνα για το euro?????????????? πειτε

ΥΓ Μπράβο στην Ολλανδία!

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατί τρίτη 10/6 δεν προλαβαίνω +τρίτη συνάντηση,
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Μα πού εξαφανίστηκαν όλοι; Μήπως φταίει το αποσμητικό μου;;;;;

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Πηγαμε για σοδες....για να χωνεψουμ τη 2αραΕδώ Θεσσαλονίκη! Με λαμβάνει κανείς;;;;
Μα πού εξαφανίστηκαν όλοι; Μήπως φταίει το αποσμητικό μου;;;;;![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Τι είναι ο άνθρωπος... τι είναι η εθνική του...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool