MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

εγω παλι παιδια δεν τελειωσα τις διακοπες χιχιχιιιι ο καλυτερος καιρος για διακοπες ειναι τον Σεπτεμβρη!!!χαχαχχααχχαχααα (σατανικο γελιο););) ........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης...
Μα είσαι μέλος από χέρι! :D

Διάβασα το θέμα για το Φοινικάκι σου. Μου αρέσει το όνομά του γιατί παραπέμπει στο γλυκό φοινίκι. Μπράβο σου που το ανέλαβες και εύχομαι τα καλύτερα για το ψιψίνι!
Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να σε δούμε κι από κοντά.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω παλι παιδια δεν τελειωσα τις διακοπες χιχιχιιιι ο καλυτερος καιρος για διακοπες ειναι τον Σεπτεμβρη!!!χαχαχχααχχαχααα (σατανικο γελιο););) ........
Συνονόματη... γιατί μας συγχύζεις τώρα, εμάς, που γυρίσαμε και βουτηχτήκαμε μέχρι τον λαιμό στ... -η βιοπάλη;;;;:lol:

Ενα γρηγορο καλησπερα και απο μενα.Σημερα ειχα πολυ τρεξιμο και τωρα μολις μπορεσα να ανοιξω τον υπολογιση.:D

Zωιτσα μου(Zbeebz) απ'οτι καταλαβα εσυ και εγω τραβαμε κουπι στο γατοφορουμ της Θεσ/νικης:blink:;):lol::lol: Οι υπολοιποι κανουν ΑΚΟΜΗ
διακοπες.:hmm::lol:Τι να γινει κοποιος πρεπει να δουλεψει για να παει μπροστα αυτη η χωρα:blink::lol::lol::lol:
Καλα να περνατε και καντε και καμια βουτια για μας:D:D:D

Τι να γινει κοποιος πρεπει να δουλεψει για να παει μπροστα αυτη η χωρα
Άτιμε Horse-bonnet, άγαλμα έπρεπε να μας στήσεις, άγαλμα!!! :mad:
:lol::lol::lol::lol:

Άτιμε Horse-bonnet, άγαλμα έπρεπε να μας στήσεις, άγαλμα!!! :mad:
:lol::lol::lol::lol:

Αποκλείεται να είναι αυτός που κατάλαβα ... :lol::lol::lol: Δεν παίζεσαι με τί-πο-τα όμως;:rolleyes::lol:

Αποκλείεται να είναι αυτός που κατάλαβα ... :lol::lol::lol: Δεν παίζεσαι με τί-πο-τα όμως;:rolleyes::lol:
Αυτός είναι, αυτός είναι, αλλά μην το πεις παραέξω, για να μη φωνάξουν τον επίτιμό τους να με επιπλήξει!

Horse-bonnet, θέση σου γρήγορα. Θα φωνάξω τον Κορκόντζελο!! :cool:

Αυτός είναι, αυτός είναι, αλλά μην το πεις παραέξω, για να μη φωνάξουν τον επίτιμό τους να με επιπλήξει!

Horse-bonnet, θέση σου γρήγορα. Θα φωνάξω τον Κορκόντζελο!! :cool:

Χαααααχαχαχχα:lol::lol: Κρύβε λόγια μην είναι ακόμα εν ενεργεία και πάθουμε καμιά ζημιά από... συνάδελφο!:P

Επίσης ΣΤΑΜΑΤΑ να με κάνεις να κλέβω ματιές σ'αυτό το θρεντ, διότι μπορεί ως μη Θεσσαλονικιά να μην πρέπει να γράφω εδώ:redface: και να μου στείλουν εμένα τον επίτιμο...

Χαααααχαχαχχα:lol::lol: Κρύβε λόγια μην είναι ακόμα εν ενεργεία και πάθουμε καμιά ζημιά από... συνάδελφο!:P

Επίσης ΣΤΑΜΑΤΑ να με κάνεις να κλέβω ματιές σ'αυτό το θρεντ, διότι μπορεί ως μη Θεσσαλονικιά να μην πρέπει να γράφω εδώ:redface: και να μου στείλουν εμένα τον επίτιμο...
Στο εξής θα τον γράφω συνθηματικά!
Και γιατί να μην γράφεις εδώ; Τι είμαστε καλέ, γκέτο;;;; :blink:
Εγώ πάντως που έχω γράψει σε... αθηναϊκά θέματα, επίτιμο δεν είδα στην πόρτα μου ακόμα! Φτου, ξορκισμένος!!!! :lol:

Μα είσαι μέλος από χέρι! :D

Διάβασα το θέμα για το Φοινικάκι σου. Μου αρέσει το όνομά του γιατί παραπέμπει στο γλυκό φοινίκι. Μπράβο σου που το ανέλαβες και εύχομαι τα καλύτερα για το ψιψίνι!
Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να σε δούμε κι από κοντά.:)

Θα το ήθελα και εγώ με μεγάλη μου χαρά θα σας πω και απο κοντα τα νέα του μικρούλη μου, πράγματι Zbeebz ειναι πολυ γλυκουλι και αξιαγάπητο πλασματάκι ο μπαμπάς μου εχει ξετρελαθει μαζί του..

Ζηλευω οσους και οσες θα πάνε διακοπές τον Σεπτέμβρη ειναι πολυ τυχεροι..οι καλύτερες διακοπες ειναι τότε, ουτε πολύς κόσμος και οι τιμές οπου και να μείνεις ειναι λογικές οχι οπως την περίοδο που πάνε ολοι..
Αυτη την νοοτροπία του κλεψίματος σε αυτή την χώρα το καλοκαίρι παιδιά ποτε δεν την κατάλαβα..το καλοκαιρι περιμένουν ορισμένοι επιτήδειοι να βγάλουν τα σπασμένα...

Να μπορούσα να πάω και εγώ διακοπές τώρα...:):)

Γατομαμαδες προβληματισμένες ζητω τη βοήθεια σας

Οσοι ειστε στη θεσσαλονίκη παρακαλω να τηλεφωνήσετε στο Marks& Spencers
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τσιμισκή 45
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΙΙ Τοπάζη 19
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΙΙΙ CITY GATE Γιαννιτσών & Κωλέττη
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΙV COSMOS 12ο χλμ Θεσ/νικης Μουδανίων
ειναι απο τα μoνα μαγαζια που φερνει αφρολουτρα κα καλλυντικα με το σωστο σηματακι χωρις πειραματα και μια υπαλληλος σημερα μου ειπε οτι θα παψουν να τα φερνουν και ηδη ειναι μειωμένα. Ζητειστε να ξαναφερουν ειναι και πολύ καλα και φτηνα ειναι και χωρις βαναυσότητα.

Aθήνα
Ερμού 33 - 35,
Σύνταγμα 10563 Αθήνα

Τηλ-Fax:+30.2103240675 (T)
+30.2103240804 (T)
+30.2103243195 (F)

Θα το ήθελα και εγώ με μεγάλη μου χαρά θα σας πω και απο κοντα τα νέα του μικρούλη μου, πράγματι Zbeebz ειναι πολυ γλυκουλι και αξιαγάπητο πλασματάκι ο μπαμπάς μου εχει ξετρελαθει μαζί του..

Ζηλευω οσους και οσες θα πάνε διακοπές τον Σεπτέμβρη ειναι πολυ τυχεροι..οι καλύτερες διακοπες ειναι τότε, ουτε πολύς κόσμος και οι τιμές οπου και να μείνεις ειναι λογικές οχι οπως την περίοδο που πάνε ολοι..]

ΧΙχιχιχιχιχιχι!!!!! Είμαι ο Χουχουδίτος! Η μαμά μου θα πάρει τώρα εκείνες τις μεγάααααλες μα τις πολύυυυυυυυυ μεγάλες διακοπές που τις λέει "υποτροφία διαρκείας" αλλά μας τις έχει πει κι αλλοιώς -ένα πράγμ που αρχίζει από σσσσσσ......
Η Ελινούλα κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενα που θα την έχουμε πολύ πιο πολύ κοντά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλιά
Χούχος

ΧΙχιχιχιχιχιχι!!!!! Είμαι ο Χουχουδίτος! Η μαμά μου θα πάρει τώρα εκείνες τις μεγάααααλες μα τις πολύυυυυυυυυ μεγάλες διακοπές που τις λέει "υποτροφία διαρκείας" αλλά μας τις έχει πει κι αλλοιώς -ένα πράγμ που αρχίζει από σσσσσσ......
Η Ελινούλα κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενα που θα την έχουμε πολύ πιο πολύ κοντά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλιά
Χούχος

Πόσο σε ζηλέυω. Anima...:happy::happy: Καλα να περάσεις και να μας πεις νέα, να μου φιλήσεις και τα γατουλίνια με τα μωρομάντιλα..ξέρεις εσύ..τελικά ειναι πολυ πρακτική λύση:happy::happy:

Πόσο σε ζηλέυω. Anima...:happy::happy: Καλα να περάσεις και να μας πεις νέα, να μου φιλήσεις και τα γατουλίνια με τα μωρομάντιλα..ξέρεις εσύ..τελικά ειναι πολυ πρακτική λύση:happy::happy:
Nαι, ναι, μόλις τώρα τα "έπλυνα" και λάμπουν!
Όσο για τη σσσσσ.... = λέγε με Σύνταξη, το βλέπω όπως λέει ο Χουχουδίτος και ετοιμάζομαι για να κάνω πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που έχω στο μυαλό μου επιτέλους ελεύθερη (αυτό το τελευταίο το συνειδητοποιεί κανείς σιγά-σιγά).
Μετά από πολλά χρόνια στο δημόσιο, δουλεύοντας σαν να ήταν η προσωπική μου δουλεια και όχι του ...δημοσίου ...., έχοντας πετύχει αποτελέσματα σημαντικά ξεπερνόντας την ισοπέδωση στην οποία σε ωθούν και που βολεύει τους την εξουσία έχοντες, συνειδητοποιώ αυτήν την άλλη ελευθερία ...
Έτσι, κατάμεσα στο Φθινόπωρο -ίσως είναι πολλαπλά συμβολικό μια και η εποχή αυτή φέρνει πολλούς καρπούς αλλά και δείχνει προς το χειμώνα- κολυμπώντας μέσα στα χρυσοκόκκινα φθινοπωρινά φύλλα, θα στρέψω το βλέμμα μου οριστικά αλλού.......

Nαι, ναι, μόλις τώρα τα "έπλυνα" και λάμπουν!
Όσο για τη σσσσσ.... = λέγε με Σύνταξη, το βλέπω όπως λέει ο Χουχουδίτος και ετοιμάζομαι για να κάνω πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που έχω στο μυαλό μου επιτέλους ελεύθερη (αυτό το τελευταίο το συνειδητοποιεί κανείς σιγά-σιγά).
Μετά από πολλά χρόνια στο δημόσιο, δουλεύοντας σαν να ήταν η προσωπική μου δουλεια και όχι του ...δημοσίου ...., έχοντας πετύχει αποτελέσματα σημαντικά ξεπερνόντας την ισοπέδωση στην οποία σε ωθούν και που βολεύει τους την εξουσία έχοντες, συνειδητοποιώ αυτήν την άλλη ελευθερία ...
Έτσι, κατάμεσα στο Φθινόπωρο -ίσως είναι πολλαπλά συμβολικό μια και η εποχή αυτή φέρνει πολλούς καρπούς αλλά και δείχνει προς το χειμώνα- κολυμπώντας μέσα στα χρυσοκόκκινα φθινοπωρινά φύλλα, θα στρέψω το βλέμμα μου οριστικά αλλού.......

Χαίρομαι για τα νινακια σου να ειναι καλα ειναι πολυ γλυκουλια ειναι αυτα στις φωτογραφίες; :):)

Για τα παραπάνω που λες συμφωνω ο πατέρας μου βγήκε στα 55 στην σύνταξη λόγω αναπηρίας και κανει πολλα ενδιαφέροντα πράγματα απο οτι πρίν. Μακάρι να εκαναν ολοι αυτο που λες στην δουλειά τους να το εβλεπαν ως προσωπικη δουλεια και οχι ως βόλεμα και πάνω απ'όλα να ήταν εξυπηρετικοι.
Πας σε μια δημοσια υπηρεσία και βαριουνται να σε εξυπηρετησουν δεν ειναι ολοι ίδιοι αλλα δυστυχώς υπάρχουν και αυτοι...:(:(

Ευχομαι να κάνεις μεσα απο την καρδιά μου Anima αυτο που επιθυμείς :happy:

Τις καλύτερες ευχές μου για μια καινούρια αρχή Anima!

Γνωρίζω πως το δημόσιο είναι ψυχοφθόρος δουλειά από τον πατέρα μου, ο οποίος έχει βοηθίσει πολύ καϊμένο κοσμάκη και παρόλα αυτά να έχει τον "βολεμένο" προϋστάμενο πάνω από το κεφάλι του να του τρίζει τα δόντια γιατί απλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και γιατί λύνει προβλήματα αντί να δένει...

Τελος πάντων καλή αρχή και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου :D

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές σας Maroula και Nehalenia!
Είμαι βέβαιη ότι όσο αφορά τα "μικρά και ταπεινά" της ζωής μου όλα θα πάνε καλύτερα!

Οσο για τ' άλλα που θίξαμε, τρεις λέξεις έχω να πω: "αρχή άνδρα δείξαι". Το είπαν οι αρχαίοι και ισχύει πάντα. Η εξουσία πάντα δείχνει τι άνθρωπος είναι κάποιος, άνδρας ή γυναίκα. Και δυστυχώς δείχνει συνήθως τη μικρότητα και τα κόμπλεξ.

Αυτό που έχω συναντήσει στην υπηρεσιακή καριέρα μου ήταν ότι ποτέ μα ποτέ ένας προϊστάμενος δε λέει στον υφιστάμενό του ένα καλό λόγο για τη δουλειά του και πόσο την εκτιμά. Αυτό το πάρα πολύ απλό πράγμα που είναι μια από τις αρχές του μοντέρνου μάνατζμεντ να αναγνωρίζεις τη δουλειά και τον κόπο του άλλου και να ενθαρύνεις και να εμπνεύσεις το προσωπικό σου για καλύτερη απόδοση, κανένας δεν το κάνει στο δημόσιο και με ολέθρια-βέβαια- αποτελέσματα. Για να μην τους πάρουν τον αέρα, λένε! Για να μη τους χαλάσουν τη σούπα, λέω! Τέλος πάντων, αυτά φαίνεται θέλουν ειδική εκπαίδευση.

Οι γατούλες μας με την τοπογραφική τους αίσθηση και τον ορισμό περιοχών φαίνεται ότι τα καταφέρνουν καλύτερα. Έχει πάντως ενδιαφέρον το φαινόμενο της ιεραρχίας στα ζώα και το πως καθορίζεται.

Άς επιστρέψουμε όμως στα καλλυντικά χωρίς πειράματα. Είναι πολύ σημαντικό να τα ψάχνει κανείς και να τα ζητάει παντού. Μόνο έτσι θα τα φέρνουν.

Στα MARKS&SPENCER πήγα την παρασκευή γιατι είχα δουλεια στο κέντρο και μου είπαν πως εχουν έλλειψη τους ρώτησα αν θα ξαναφέρουν και μου είπαν αν υπάρχει ζήτηση θα το κάνουν.

Αυτη η τακτική που κάνουν σε ορισμένα μαγαζια οταν τελειώνει ενα προιον πολυ με εκνευρίζει:mad::mad: απο την στιγμή που τελειώνει παει να πει οτι το ζητάνε αρκετοι γιατι δεν ξαναφέρνουν, τώρα τι γίνεται με τα καλλυντικά δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Οσοι ειναι απο Θεσσαλονίκη ας πάνε απο τα MARKS αν γίνουμαι πολλοι θα αναγκαστούν να φέρουν και εγω συμφωνώ με αυτη την κίνηση;);)

Στην Αθήνα συμβαίνει το ιδιο η μόνο στην Θεσσαλονίκη;

Καλημερα απο ακομη μια Θεσσαλονικια κ το γατο της.... :)
Οι συναντησεις που κανετε ανακοινωνονται καπου?????

Καλημερα απο ακομη μια Θεσσαλονικια κ το γατο της.... :)
Οι συναντησεις που κανετε ανακοινωνονται καπου?????

Καλημερα και απο μένα Eri_siam γράφουν για τις συναντήσεις σε αυτο το θέμα. Θα γινει η επομενη απ'οτι διάβασα τώρα τον Σεπτέμβριο και εγω εχω λίγες μέρες που διάβασα οτι υπάρχει το αντίστοιχο θέμα για Θεσσαλονίκη το οποιο ειναι σούπερ:up::up:

Οποτε γινει ειμαι μέσα;);)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back