MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Υπογραφή,
Σ.Γ.Ο.Κ.*

*Σύλλογος Γατομπανιστιρτζήδων "Ο Κύκλωπας"

Με συγχωρείτε που ως μη Θεσσαλονικιά μπαίνω στα χωράφια σας αλλά θα πάθω αποπληξία από το γέλιο:lol::lol::lol: Λυπήσου με, είμαι στο γραφείο...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας και απο εμας εδω:D Και ενα μεγαλο καλωσορισμα στο νεο μελος απο Θεσ/νικη:D
Υπογραφη
Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων);):lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάω να βάλω τις νέες φωτό του μικρού :P

Με συγχωρείτε που ως μη Θεσσαλονικιά μπαίνω στα χωράφια σας αλλά θα πάθω αποπληξία από το γέλιο:lol::lol::lol: Λυπήσου με, είμαι στο γραφείο...:lol::lol::lol:
Αυτό το μπανιστιρτζίδικο το έχουμε γενικώς εμείς οι γατομανείς! :lol:
Ο τίτλος του συλλόγου είναι παράφραση. Το αυθεντικό ήταν ΣΜΟΚ (σύλλογος μπανιστιρτζήδων ο Κύκλωπας) και το λέγαμε επί Δράμαλη, όταν πήγαινα ακόμα σχολείο... Δεν θυμάμαι όμως ΓΙΑΤΙ το λέγαμε!!! :blink:

Προσφατως εγραφεισα στο ΣΔ-Γ(Συλλογος ΔιΓατων);):lol::lol:
Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! :lol::lol::lol::lol: Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; :lol::lol:)

(StellaK, λαμβάνεις;;; :lol::lol:)
Πρέπει οπωσδήποτε να "με στείλεις" εσύ, έτσι;:lol: Ακόμα γελάω με τους συλλόγους! Και με το ... Δράμαλη, γιατί θυμήθηκα κι εγώ τη σχολική μου ηλικία (όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια:P) και με τις ... "αντίζηλες" που ανήκαν στο σύλλογο ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ (εμείς τις είχαμε εγγράψει, φυσικά)!

Σημ.τ.μτφ.:όπου ΚΟ.ΧΟ.ΑΣ: Κοντή, Χοντρή και Άσχημη:D

(όταν ο Δράμαλης είχε πια άσπρα μαλλιά, βέβαια:P)
Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... :/:
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!!:cool::cool::cool:

Εσύ πάλι καλά είσαι, κόρη μ'! Όταν πήγαινα εγώ σχολείο, ο Δράμαλης είχε μαλλιά, γένια & μουστάκια κοράκου χρώμα... :/:
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!!:cool::cool::cool:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες!
Σε λίγο σε βλέπω και στην εξεταστική επιτροπή!!! :lol::lol::lol::lol: Πότε θα μας βάλεις εδώ μια φωτό του μικρού;;;;; (StellaK, λαμβάνεις;;; :lol::lol:)
Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ζωη εισαι απιστευτη.Εγραψες!

Μπορεις να μας δεις https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29214

Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!!

Είδες επέστρεψε από τας διακοπάς ανανεωμένη και ορεξάτη!!!!!
Μωρέ, αν δεν είχα τα γατιά μου, σιγά μη γύριζα! :lol::lol::lol: Εκεί θα ήμουν ακόμα, στις δροσιές...

Γιατί δεν τα πήρες μαζί σου?

Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... :(
Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! :lol::lol:

Πού να τα τρέχω στην Κρήτη για μία βδομάδα... :(
Όμως εδώ, ο έμπιστος γατοσίτερ μου, όποτε έκανε πολλή ζέστη, τους άναβε το air-condition! Στα πούπουλα τους είχε, τους δύο μπούληδες! :lol::lol:

:)Πολύ πολύ τυχερά είναι τα μπουλουκάκια σου κι ας μην έκαναν τα μπάνια τους στην Κρήτη!!!

παιδες!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα

νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε????? Ζωη πως ηταν η Κρητη???????? εεεεε??? πειτε παιδες!!!

παιδες!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

τι κανετε???? γυρισατε μαυρισμενοι/ες?????????? (ελπιζω οχι απο το ξυλο) χαχαχαχχαχαχαχχαααα

νικη εσυ εμεινες πισω????????? εεεεεε?????

Σιγα μην εμενα πισω:blink::lol: Εφυγα μετα απο σας και γυρισα μαλλον απο τους πρωτους:( Στο οικογενιακο κτημα μας επι 20ημερο ζωη και γατα(κατα το ζωη και κοτα):lol:.Τα νεα μας ειναι οτι η γατοοικογενεια μας αυξηθηκε κατα ενα μελος.:up:Τωρα ειμαστε τρεις(βαζω και τον εαυτο μου μεσα:blink::lol:)Το νεο μας μελος ο Αρης φαινεται φαρδυς-πλατυς στην υπογραφη μου.Επιασε ολο τον χωρο και δεν περισεψε μερος για την Μυρτουλα(φαινεται στο avatar).:lol:Καλως ηρθες λοιπον στην βαση
και καλο χειμωνα:D

Υπαρχει κανεις εδωωω!!!:hmm:Η μονη μου γραφω?:hmm:
Που εξαφανιστηκατε ολοι?:lol::lol::lol:
Δωστε σημεια ζωης!!!:D:D:D

Δουλεύουμεεεεεε.... μπουχουχουχουουουουου!!!! (άχαρο κλάμα!)
Θα σε πάρω τηλ αύριο το βραδάκι!

Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά....:):)
Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης...:baby::baby:

Οπως λεει και το προφίλ μου ειμαι απο Καλαμαριά η καταγωγή μου ειναι απο εκει οπως και της οικογενειας μου...

Με τοσα τρεχάματα που εχω με το φοινικάκι δεν προλαβαίνω να δω ολα τα θέματα του φορουμ, θα τα λεμε συχνά οσοι μένουν Θεσσαλονίκη αλλα και απο αλλες περιοχές...

Την καλησπέρα μου και την εκτίμηση μου σε ολα τα μέλη..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια:up::up:

Τώρα πρόσεξα το αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ειμαστε πολλοι απο Θεσσαλονίκη τελικά....:):)
Θέλω να γινω και εγώ μέλος στο mycat Θεσσαλονίκης...:baby::baby:

Γεια σου maroula και καλωσηρθες στην γατοκοινοτητα της Θεσ/νικης:D
Πιστευω οτι η ενταξη σου θα ψηφιστει ομοφωνα μια που ειπες την σωστη ατακα

..ειδα και τις φωτογραφίες απο τα γατουλίνια σας ολα ειναι κουκλάκια:up::up:

Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες:blink::blink:
Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων:up:
Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ...:blink::lol::lol:
Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο Σεπτεμβρη:up:Αν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε:redface::lol::lol:
Καλωσηρες και παλι:D:D:D

Η προεδρος μας λειπει αυτον τον καιρο γιατι ΑΚΟΜΗ κανει διακοπες:blink::blink:
Αλλα με διαβεβαιωσε σημερα οτι επιστρεφει εντος των ημερων:up:
Που ειναι η προεδρος ΟΕΟ...:blink::lol::lol:
Λοιπον maroula μπορεις να μας γνωρισεις ευκολα στις συναντησεις του καφε που κανουμε και που πιστευω οτι θα αρχισουμε παλι απο Σεπτεμβρη:up:Αν θες μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος να δεις τι τρελοκομειο ειμαστε:redface::lol::lol:
Καλωσηρες και παλι:D:D:D

Τις εχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις niki ειναι φοβερές:):) Να ειστε καλα ολες και ολοι που συμμετέχετε..εννοειτε οτι θα χαρώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολα τα μέλη..στην επομενη συνάντηση ειμαι μέσα.;)
Καλως σας βρισκω..:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back