MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Τσουπ! Να'μαι και γωωωωωωω :D

Και εγώ γέννημα θρέμα σαλλλλλλονικιά και ας ξεστράτισα λιγο τα τελευταία χρόνια στας εξωτερικάς. Πιάνομαι δεν πιάνομαι? :confused:

Νομίζω ότι αναγνωρίστηκες και στο προηγούμενο θέμα καλώς μας ήρθες!!!
Ελπίζουμε σε κάποια συνάντηση να σε δούμε και από κοντά!!!!

αν θελει καποια, ας μου δωσει το κινητο της, ωστε να μπορεσω να σας βρω..:redface:

Κινητά να θες αλλά όπως είπαν και οι άλλες κάνουμε μπαμ απο μακρυά δεν υπάρχει περίπτωση να μας χάσεις:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

....... αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση.
Και για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, σας ενημερώνω, για όσους δεν το ξέρουν, ότι
υπάρχει στο Κέντρο Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έκθεση περιοδικών για το περιβάλλον που είναι ανοιχτή ως τις 28-09 και επίσης
λειτουργεί η νέα μόνιμη έκθεση του Λευκού Πύργου που είναι info-box δηλαδή όλη ηλεκτρονική. Είναι ανοικτή τα πρωϊνά ως τις 15.00 νομίζω.
Καλήμέρα!
Πόσα άτομα θα είμαστε τελικά? 10-15?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και βέβαια θα το πω!
Πάντως αν είναι και κάποιοι που ζουν στη γύρω περιοχή από τη Θεσσαλονίκη, π.χ. Γιαννιτσά, Καλλικράτεια κτλ. ίσως θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα ως εδώ για τη συνάντηση.

Απο τα Γιαννιτσα απεθυνω προσωπικη προσκληση στον Zorro (τον γατομπαμπα του μικρου zorro) να περασει και απο αυτην την συναντηση και να μας πει τα νεα του μικρου γκρεμλινακου;).
Απο την Καλλικρατεια νομιζω οτι τα μελη μας θα εχουν απαρτια!:blink::lol:

Σήμερα πέρασα από το Bazaar. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. και μέσω και έξω η γειτονιά!
Μίλησα με τον υπεύθυνο και μας έκλεισε για Κυριακή 5-Οκτώβρη στις 18.00 η ώρα, με ρώτησε και του είπα βέβαια και για την άλλη κοπέλα που ήρθε από την ομάδα μας. Του είπα να μας κρατήσει το καλό το τραπέζι δίπλα στο παράθυρο, στο πατάρι, "οτι θέλετε, δεν υπαρχει πρόβλημα" μου λέει. Τον ρώτησα αν εκτός από καφέ, τσάι και ποτό έχει και τίποτε άλλο αν θέλει κάποιος, "Ωραίες σαλάτες και μερικά σπέσιαλ φαγητά" μου είπε. Όλα καλά λοιπόν! Φτιάξτε τα κέφια σας και τα λέμε σε μια εβδομάδα.

Σήμερα πέρασα από το Bazaar. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. και μέσω και έξω η γειτονιά!
Μίλησα με τον υπεύθυνο και μας έκλεισε για Κυριακή 5-Οκτώβρη στις 18.00 η ώρα, με ρώτησε και του είπα βέβαια και για την άλλη κοπέλα που ήρθε από την ομάδα μας. Του είπα να μας κρατήσει το καλό το τραπέζι δίπλα στο παράθυρο, στο πατάρι, "οτι θέλετε, δεν υπαρχει πρόβλημα" μου λέει. Τον ρώτησα αν εκτός από καφέ, τσάι και ποτό έχει και τίποτε άλλο αν θέλει κάποιος, "Ωραίες σαλάτες και μερικά σπέσιαλ φαγητά" μου είπε. Όλα καλά λοιπόν! Φτιάξτε τα κέφια σας και τα λέμε σε μια εβδομάδα.

Πολύ ωραία νομίζω ότι θα ήταν μία πολύ καλή αλαγή εκτός από καφέ να κάνουμε και κάτι άλλο όπως μεζεδάκια και λίγο κρασάκι ίσως:up::up::lol::lol::lol::lol:

Μπορει το γατο να τον λενε Αρη,αλλα σ'αυτο το σπιτι ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ.
(ε και μεταξυ μας να ονομασουμε τον γατο ΠΑΟΚ ε δεν λεει και πολυ)
Χαιρετε απο Τουμπα Θεσσαλονικης!Νιαου

υγ: που ειναι ρε παιδια το Bazaar γινετε λιγο πιο συγκεκριμενοι
πλιζ!!!!

υγ: που ειναι ρε παιδια το Bazaar γινετε λιγο πιο συγκεκριμενοι πλιζ!!!!

Καλως ηρθες Ευτερπη στο γατοφορουμ μας.Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε στον καφε μας την αλλη Κυριακη.Το Bazaar ειναι στην πλατεια Αθωνος ακριβως διπλα στην Αριστοτελους.(εκει που δινουν ραντεβου οι περισσοτεροι το μεσημερι για φαι);)
Και εγω εχω εναν κοκκινογατο ονοματι Αρη!Βεβαια τον ονομασα ετσι για τελειως διαφορετικο λογο(απο τον θεο του πολεμου Αρη) αλλα ναι θα το δηλωσω και εδω οτι στα φοιτητικα μου χρονια υποστηριζα με παθος τον Αρη στο μπασκετ.Ηταν η εποχη που ο Αρης ηταν αητητος με τον Γκαλη και τον Γιαννακη(παικτη).Μαλλον μικρη μου φαινεσαι και πιθανον να μην θυμασαι αυτην την εποχη!:D

ένας χάρτης για το cafe Bazaar( στο κόκκινο βέλος)

υγ: που ειναι ρε παιδια το Bazaar γινετε λιγο πιο συγκεκριμενοι πλιζ!!!!
Συμπατριώτισσα, δες τώρα και ένα σπάνιο θέαμα που απόλαυσαν τα ΦΟΛΑ-ΠΑΟΚ μέλη της οικογένειάς μου. Ένας γνήσιος Πειραιώτης-Παοκτσής!
Τον μοσχοταϊσαμε σε ταβέρνα του Πειραιά, λίγη ώρα πριν πάρουμε το πλοίο για την Κρήτη!

Συνημμένα

• P7280069res.JPG
    P7280069res.JPG
    163 KB · Εμφανίσεις: 11
Θα έρθω και εγω :up::up: δεν εχω κανονίσει τίποτα για την συγκεκριμένη ημέρα οποτε με βολευει. Θα χαρω να γνωρίσω απο κοντα και τα μέλη του φορουμ:):)
Ειχα τρεχάματα ολες αυτες τις μέρες και δεν ειχα χρόνο να μπω στο φορουμ γιατι εγινα νονά. Βάφτισα την ανηψουλα μου, το παιδι της διδυμης αδερφούλας μου την προηγούμενη Κυριακή. Της δώσαμε το ονομα της μαμάς μου η οποια δεν ζει. Θα σας δειξω και φωτογραφίες και θα χαρω επισης εκτος απο το να σας γνωρίσω , να πουμε νέα και απο τα γατουδια μας..:rolleyes::rolleyes:

Άντε ωραία να γνωρίσουμε όλους τους καινούργιους!!!!!:up::up::up::up:

Εγω στην επόμενη φουρνιά! ;)

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μόλις έρθεις θα κανονίσουμε συνάντηση!!!!:up::up::up::up:

Δειτε τώρα το φιλμ στο STAR channel

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μόλις έρθεις θα κανονίσουμε συνάντηση!!!!:up::up::up::up:

Καλά εμείς είπαμε θα τα πούμε για καφέ σίγουρα. Αλλα όχι και να τραβολογάμε όλο το φόρουμ επειδή γύρισα. Αλλά απο την άλλη να μου πεις....ευκαιρία για έξοδο! :lol: :up:

Αληθεια για ποια ταινια μιλατε? Εγω εδω που είμαι ΣΤΑΡ δεν εχω.

Eίναι ένα φιλμ για τις ανθρωπιστικές βοήθειες σε Ασία και Αφρική με την Αντζελίνα Ζολί. Τώρα έχει διάλειμμα. Δεν είναι κακό, έχει ενδιαφέρον.

Eίναι ένα φιλμ για τις ανθρωπιστικές βοήθειες σε Ασία και Αφρική με την Αντζελίνα Ζολί. Τώρα έχει διάλειμμα. Δεν είναι κακό, έχει ενδιαφέρον.

Αααα το beyond borders? Με τον κούκλο τον clive owen? Ααααα δεν την έχω δει την ταινία. Αλλά ο clive κούκλος. Αντε και η Τζολι καλη ειναι. Για τους άντρες. :P

ναι βρε συ αλλά η συνάντηση ειναι στις 5 την άλλη μέρα μήπως σε βολέυει τελικά?????:hmm::hmm:

Μάγισσα, και την 5 Οκτ. έχουμε εκδήλωση, θα ξεμπερδέψω νωρίς το απόγευμα αλλά θα σέρνομαι γιατί έχω αναλάβει πολλά... Αν ξεμείνετε από θέματα συζήτησης (λέμε, τώρα...) δείτε και το ενδεχόμενο να γίνει μία ομάδα που θα σχοληθεί με το πιάσιμο γάτων για στείρωση (οργάνωση, εκπαίδευση, κλουβιά, παγίδες, χρηματοδότηση, θα τα αναλάβω εγώ).

Καλο βραδυ απο την Θεσσαλονικη.Συμπατριωτισσες πλησιαζει η Κυριακη της συναντησης.:DΑς ορανωθουμε να δουμε τι συμμετοχες εχουμε μεχρι στιγμης .Με εναν προχειρο υπολογισμο και τα π.μ που εστειλα, ειδα
niki, Zbeebz, μαγισσα, Ραισα, anima, Ζηνα, maroula, Heidi σιγουρες (εκτος απροοπτου )και gwgw, Nehalennia, Desdemona ισως τα καταφερουν να'ρθουν.
Και μην ξεχναμε το τιμωμενο μας μελος την ΟΥΡΑΝΙΑ :D:D:D
Δηλαδη γυρω στα 10-12 ατομα μεχρι στιγμης:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back