μαγισσα
Διάσημο μέλος
Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη?
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου και μπορώ να πω ότι μας έλειψες και δεν έχουμε συνηθήσει με την απουσία σου.....και η καινούργια φίλη μου που έκανε εγγραφή στο mycat ήθελε να σε γνωρίσει για να μιλήσετε για την γατοομάδα και για κάτι γατάκια που έχει και αυτή για υοθεσία.......

Δεν πειράζει ίσως άλλη φορά!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο.
Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!!/quote]
Λοιπόν Νίκη μου δεν ξέρω τι λένε οι φωτό αλλά εγώ που σε έχω δει από κοντά έχω να δηλώσω ότι ήσουν πάρα πολύ αδυνατισμένη από τις άλλες φορές και μία κούκλακαι σε παρακαλώ λίγα λόγια για την φίλη μου
Ακούς εκεί να μου λές την φίλη μου την Νίκη χοντρή.....!!!!!
Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά!
Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!!![]()
Λοιπόν και εσύ να μην σε αρχίσω τώρα εκτός που λές ανακρίβιες αρχίζει να μιλάς τα ελληνικά σαν την φίλη μου την Τζένη τα αγγλικά
Αντε γιατί πολύ το παραξυλώσαμε εδώ μεσα![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η συνάντιση ήταν πολύ όμορφη

Νίκη και zbeebz ωραίες φώτος

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και σίγουρα θα τα ξαναπούμε στην επόμενη συνάντηση

Είστε όλες τέλειες

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει!
Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω!![]()
Άσε Νίκη μου κι εγώ που με είδα έχω γίνει κτήνοςςςςςςς
Με κατέστρεψε το ξενοδοχείο. Ξεκινάω δίαιταααααααααα.Κορίτσια πέρασα φανταστικά. Σας ευχαριστώ όλες. Και ναι πρέπει να οργανώσουμε ενδιάμεση συνάντηση στο Βόλο
Φυσικά σήμερα πληρώνω τις αμαρτίες μου και είμαι ακόμα στην δουλειά αλλά χαλάλι μπρε.Δώρα την επόμενη Κυριακή έρχεται η σειρά σου αν δεν βγάλει απαγορευτικό

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πρώτα να ξεκαθαρίσω κάτι: εγώ έγραψα για τη μπούρκα γιατί θεωρώ ότι δεν έχω καθόλου φωτογένεια. (στα βίντεο πάντως βγαίνω καλύτερη!)Άσε Νίκη μου κι εγώ που με είδα έχω γίνει κτήνοςςςςςςςΜε κατέστρεψε το ξενοδοχείο. Ξεκινάω δίαιταααααααααα.
Κορίτσια πέρασα φανταστικά. Σας ευχαριστώ όλες. Και ναι πρέπει να οργανώσουμε ενδιάμεση συνάντηση στο ΒόλοΦυσικά σήμερα πληρώνω τις αμαρτίες μου και είμαι ακόμα στην δουλειά αλλά χαλάλι μπρε.
Δώρα την επόμενη Κυριακή έρχεται η σειρά σου αν δεν βγάλει απαγορευτικό![]()
Αλλά για καθήστε καλά εσείς, ω, επίτιμη Θεσσαλονικιά και Νίκη! Όπως θα διαπιστώσατε (για πολλοστή φορά), εμείς οι γατομανείς αντιμετωπίζουμε τους άλλους γατομανείς όπως μας αντιμετωπίζουν εμάς οι γάτες μας: δηλαδή καθόλου επικριτικά. Μάλλον αυτοεπικρίνεστε διότι... ψαρεύετε κομπλιμέντα, παμπόνηρες!!!!
Μια χαρά ήμασταν όλες! Ένα μάτσο κούκλες!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ όμορφα περάσαμε και χάρηκα που ξαναιδωθήκαμε με μερικές και γνωρίσαμε νέα μέλη.
Μόλις τώρα βρήκα λίγο χρόνο να κάτσω αλλά δεν τελείωσα ακόμη τις δουλειές -μνα με συγχω΄ρείτε που δεν πρόλαβα ακόμη ν' ανεβάσω τις φωτογραφίες. Αυριο θα είμαι εκτός ...μόλις μπορέσω θα σας τις ανεβάσω.
Φιλάκια σε όλες!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πρώτα να ξεκαθαρίσω κάτι: εγώ έγραψα για τη μπούρκα γιατί θεωρώ ότι δεν έχω καθόλου φωτογένεια. (στα βίντεο πάντως βγαίνω καλύτερη!)
Αλλά για καθήστε καλά εσείς, ω, επίτιμη Θεσσαλονικιά και Νίκη! Όπως θα διαπιστώσατε (για πολλοστή φορά), εμείς οι γατομανείς αντιμετωπίζουμε τους άλλους γατομανείς όπως μας αντιμετωπίζουν εμάς οι γάτες μας: δηλαδή καθόλου επικριτικά. Μάλλον αυτοεπικρίνεστε διότι... ψαρεύετε κομπλιμέντα, παμπόνηρες!!!!
Μια χαρά ήμασταν όλες! Ένα μάτσο κούκλες!![]()
Καλέ αυτοσαρκαζόμαστε. Όταν αδυνατίσουμε θα λέμε καλέ τι κούκλες είμαστε καλέ τι κορμάρες

Γεια σας κι από μένα!!!
Πολύ όμορφα περάσαμε και χάρηκα που ξαναιδωθήκαμε με μερικές και γνωρίσαμε νέα μέλη.
Μόλις τώρα βρήκα λίγο χρόνο να κάτσω αλλά δεν τελείωσα ακόμη τις δουλειές -μνα με συγχω΄ρείτε που δεν πρόλαβα ακόμη ν' ανεβάσω τις φωτογραφίες. Αυριο θα είμαι εκτός ...μόλις μπορέσω θα σας τις ανεβάσω.
Φιλάκια σε όλες!
Anima ελπίζω οι δικές σου φωτογραφίες να είναι καλύτερες αλλιώς ....

Κορίτσια έχω κι εγώ φώτο αλλά ακόμα δεν έχω πάει στο δωμάτιο. Αύριο καλά μου παιδιά θα σας τις βάλω

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
περάσαμε ωραία και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν (σωστά το έγραψά

Raisa,Zbeebz, Νίκη, Μάγισσα χάρηκα που σας ξαναείδα,

και Αnima, Anysia, Nehalennia,Heidi, Gwgw, Ουρανία χάρηκα που σας γνώρισα.

ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να σπάσουμε το φράγμα των 11-12 γατόφιλων,:cat::greycat::cat::greycat:
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Κοιτα Ρανια παντα υπαρχει πιθανοτητα εκει να βγηκαμε καλυτερα.

Περιμενουμε...
Και εγω περασα πολυ ωραια, χαρηκα πραγματικα που τα ειπαμε
Και την επομενη φορα θα παμε εκει που μας ειπε η Anima(για φαι) και οπωσδηποτε πριν τα Χριστουγεννα.

Υ.Γ Μαγισσουλα εισαι πραγματικη κουκλιτσα με το νεο σου λουκ!

Και τι φωτογενεια που εχεις,πραγματικα ζηλευω

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Και τι φωτογενεια που εχεις,πραγματικα ζηλευω

[/quote]Νίκη μου σε ευχαριστώ πολύ για τα κάλά σου λόγια αλλά νομίζω ότι για το νέο λουκ οφείλω και σε εσένα ένα ευχαριστώ γιατί όταν σε είδα να χάνεις κιλά και να γίνεσαι και εσύ κουκλίτσα μου έδωσες κουράγιο να αρχίσω να κάνω δίαιτα......
ε!!!!! όσο για την φωτογένεια τι να πω απλά ευχαριστώ

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Συνημμένα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κριμα που δεν μπορεσα να ερθω ουρανια ηθελα πολύ να τα πουμε, την αλλη φορα
Θα τα ξαναπούμε καλέ όταν ξανανέβω

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Να και δικές μου φωτογραφίες. Να μην αναφέρω ονόματα τα ξέρετε ήδη. Η έκπληξη είναι η μαγισσούλα που ήταν στα καλυτερότερά της.
![]()
Ουρανία μου η φωτο είναι πάρα πολύ ωραία έχω πολύ πλάκα με το μπουφάν της μηχανής και την καμπαρντίνα μου από κάτω

Και σου είπα την άλλη φορά σε μένα !!!!! ΌΧΙ Έτσι σε ξενοδοχείο και βλακείες να σε χαρούμε και να προλάβεις να διαλέξεις κιόλας

ξέρεις εσύ εγώ ετοιμάζω λίστα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ουρανία μου η φωτο είναι πάρα πολύ ωραία έχω πολύ πλάκα με το μπουφάν της μηχανής και την καμπαρντίνα μου από κάτω
Και σου είπα την άλλη φορά σε μένα !!!!! ΌΧΙ Έτσι σε ξενοδοχείο και βλακείες να σε χαρούμε και να προλάβεις να διαλέξεις κιόλαςξέρεις εσύ εγώ ετοιμάζω λίστα
![]()
γειά σου ρε Μαγισσούλα πάλι ετοιμάζεις τα μαγικά σου

μαγισσα
Διάσημο μέλος

είπαμε 4 πάνω 5 κάτω δεν θα τα χαλάσουμε!!!!!! (και όπως βλέπεις το κάτω όσο πάω και το κατεβάζω)

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ε!!! καλά δεν είπαμε μόνο να έρθεις και τα άλλα θα τα βρούμεείπαμε 4 πάνω 5 κάτω δεν θα τα χαλάσουμε!!!!!! (και όπως βλέπεις το κάτω όσο πάω και το κατεβάζω)
![]()
εμ βέβαια γιατί όχι κάτω φραπαδούρες είμαστε ακόμα

μαγισσα
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Έτσι σε θέλω με ηθικό ακμαίο και εγώ θα δεις μετά![]()
Πάντα. Καλά αυτή η φώτο στο αβατάρ είναι όλα τα λεφτά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool