aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Η aalyah έγραψε: #1.141 04-11-08 19:07 Και σύντομα και εγώ κοντά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η yasmin1gr: #1.142 04-11-08 20:09 Αντε αυτη τη φορα ελπιζω κι εγω να μπορεσω να ερθω ποτε το κανονισατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #1.143 04-11-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αντε αυτη τη φορα ελπιζω κι εγω να μπορεσω να ερθω ποτε το κανονισατε??? Click για ανάπτυξη... Κανονίσαν κιόλας? Αν κανονίσαν και δεν έχω προλάβει να γυρίσω ελλάδα θα ξανακανονίσουμε οπωσδήποτε μόλις έρθω!! Ελπιζω γιάσμιν να μπορέσεις να έρθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η Zbeebz έγραψε: #1.144 04-11-08 20:33 Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #1.145 04-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #1.146 04-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Click για ανάπτυξη... Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η aalyah έγραψε: #1.147 04-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αρκεί όταν έρθω να καταφέρω να σας γνωρίσω και εγώ επιτέλους! Μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση σε κανα 2 βδομάδες για τον μήνα Νοέμβρη και μετά όταν με το καλό έρθω να ξανακανονήσουμε και να είμαι και εγώ μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.148 04-11-08 22:48 Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.149 04-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Ε τότε θα βρίσκομαι και εγώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 07:53 Η Raisa έγραψε: #1.150 05-11-08 07:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η elvenstar: #1.151 05-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και σύντομα και εγώ κοντά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η yasmin1gr: #1.142 04-11-08 20:09 Αντε αυτη τη φορα ελπιζω κι εγω να μπορεσω να ερθω ποτε το κανονισατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #1.143 04-11-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αντε αυτη τη φορα ελπιζω κι εγω να μπορεσω να ερθω ποτε το κανονισατε??? Click για ανάπτυξη... Κανονίσαν κιόλας? Αν κανονίσαν και δεν έχω προλάβει να γυρίσω ελλάδα θα ξανακανονίσουμε οπωσδήποτε μόλις έρθω!! Ελπιζω γιάσμιν να μπορέσεις να έρθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η Zbeebz έγραψε: #1.144 04-11-08 20:33 Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #1.145 04-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #1.146 04-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Click για ανάπτυξη... Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η aalyah έγραψε: #1.147 04-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αρκεί όταν έρθω να καταφέρω να σας γνωρίσω και εγώ επιτέλους! Μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση σε κανα 2 βδομάδες για τον μήνα Νοέμβρη και μετά όταν με το καλό έρθω να ξανακανονήσουμε και να είμαι και εγώ μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.148 04-11-08 22:48 Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.149 04-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Ε τότε θα βρίσκομαι και εγώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 07:53 Η Raisa έγραψε: #1.150 05-11-08 07:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η elvenstar: #1.151 05-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε αυτη τη φορα ελπιζω κι εγω να μπορεσω να ερθω ποτε το κανονισατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #1.143 04-11-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αντε αυτη τη φορα ελπιζω κι εγω να μπορεσω να ερθω ποτε το κανονισατε??? Click για ανάπτυξη... Κανονίσαν κιόλας? Αν κανονίσαν και δεν έχω προλάβει να γυρίσω ελλάδα θα ξανακανονίσουμε οπωσδήποτε μόλις έρθω!! Ελπιζω γιάσμιν να μπορέσεις να έρθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η Zbeebz έγραψε: #1.144 04-11-08 20:33 Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #1.145 04-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #1.146 04-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Click για ανάπτυξη... Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η aalyah έγραψε: #1.147 04-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αρκεί όταν έρθω να καταφέρω να σας γνωρίσω και εγώ επιτέλους! Μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση σε κανα 2 βδομάδες για τον μήνα Νοέμβρη και μετά όταν με το καλό έρθω να ξανακανονήσουμε και να είμαι και εγώ μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.148 04-11-08 22:48 Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.149 04-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Ε τότε θα βρίσκομαι και εγώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 07:53 Η Raisa έγραψε: #1.150 05-11-08 07:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η elvenstar: #1.151 05-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Αντε αυτη τη φορα ελπιζω κι εγω να μπορεσω να ερθω ποτε το κανονισατε??? Click για ανάπτυξη... Κανονίσαν κιόλας? Αν κανονίσαν και δεν έχω προλάβει να γυρίσω ελλάδα θα ξανακανονίσουμε οπωσδήποτε μόλις έρθω!! Ελπιζω γιάσμιν να μπορέσεις να έρθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η Zbeebz έγραψε: #1.144 04-11-08 20:33 Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #1.145 04-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #1.146 04-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Click για ανάπτυξη... Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η aalyah έγραψε: #1.147 04-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αρκεί όταν έρθω να καταφέρω να σας γνωρίσω και εγώ επιτέλους! Μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση σε κανα 2 βδομάδες για τον μήνα Νοέμβρη και μετά όταν με το καλό έρθω να ξανακανονήσουμε και να είμαι και εγώ μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.148 04-11-08 22:48 Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.149 04-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Ε τότε θα βρίσκομαι και εγώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 07:53 Η Raisa έγραψε: #1.150 05-11-08 07:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η elvenstar: #1.151 05-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #1.145 04-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #1.146 04-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Click για ανάπτυξη... Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η aalyah έγραψε: #1.147 04-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αρκεί όταν έρθω να καταφέρω να σας γνωρίσω και εγώ επιτέλους! Μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση σε κανα 2 βδομάδες για τον μήνα Νοέμβρη και μετά όταν με το καλό έρθω να ξανακανονήσουμε και να είμαι και εγώ μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.148 04-11-08 22:48 Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.149 04-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Ε τότε θα βρίσκομαι και εγώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 07:53 Η Raisa έγραψε: #1.150 05-11-08 07:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η elvenstar: #1.151 05-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Μυρτω4038: #1.146 04-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Click για ανάπτυξη... Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η aalyah έγραψε: #1.147 04-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αρκεί όταν έρθω να καταφέρω να σας γνωρίσω και εγώ επιτέλους! Μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση σε κανα 2 βδομάδες για τον μήνα Νοέμβρη και μετά όταν με το καλό έρθω να ξανακανονήσουμε και να είμαι και εγώ μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.148 04-11-08 22:48 Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.149 04-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Ε τότε θα βρίσκομαι και εγώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 07:53 Η Raisa έγραψε: #1.150 05-11-08 07:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η elvenstar: #1.151 05-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι Click για ανάπτυξη... Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Η aalyah έγραψε: #1.147 04-11-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αρκεί όταν έρθω να καταφέρω να σας γνωρίσω και εγώ επιτέλους! Μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση σε κανα 2 βδομάδες για τον μήνα Νοέμβρη και μετά όταν με το καλό έρθω να ξανακανονήσουμε και να είμαι και εγώ μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.148 04-11-08 22:48 Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.149 04-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Ε τότε θα βρίσκομαι και εγώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 07:53 Η Raisa έγραψε: #1.150 05-11-08 07:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η elvenstar: #1.151 05-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη 13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια) Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη. Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις, οποτε δεν εχει νοημα. Πειτε τις αποψεις σας Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αρκεί όταν έρθω να καταφέρω να σας γνωρίσω και εγώ επιτέλους! Μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση σε κανα 2 βδομάδες για τον μήνα Νοέμβρη και μετά όταν με το καλό έρθω να ξανακανονήσουμε και να είμαι και εγώ μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #1.148 04-11-08 22:48 Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.149 04-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Ε τότε θα βρίσκομαι και εγώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 07:53 Η Raisa έγραψε: #1.150 05-11-08 07:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η elvenstar: #1.151 05-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.149 04-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Ε τότε θα βρίσκομαι και εγώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 07:53 Η Raisa έγραψε: #1.150 05-11-08 07:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η elvenstar: #1.151 05-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Ε τότε θα βρίσκομαι και εγώ μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 07:53 Η Raisa έγραψε: #1.150 05-11-08 07:53 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η elvenstar: #1.151 05-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 Η elvenstar: #1.151 05-11-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα! Κανεις δεν θελει να γραφει εδω! Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα! Click για ανάπτυξη... Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Zbeebz έγραψε: #1.152 05-11-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 11:57 Η yasmin1gr: #1.153 05-11-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου....γιορτάζω και θέλω να κεράσω....... και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η fantom-girl: #1.154 05-11-08 12:33 καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #1.155 05-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου. Click για ανάπτυξη... Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #1.156 05-11-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες????? Click για ανάπτυξη... Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η Raisa έγραψε: #1.157 05-11-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η elvenstar: #1.158 05-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σου (χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η yasmin1gr: #1.159 05-11-08 14:17 Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δηλαδη οι μη καπνιστες που θελουν συνεχεια αερα θα ειναι στο μπαλκονι και οι αλλοι μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.160 05-11-08 14:34 κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κοριτσια ποτε θα κανετε καμια συναντηση για καφε !την προηγουμενη την εχασα ημουν εκτος θεσσαλονικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.