aalyah
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Αντε αυτη τη φορα ελπιζω κι εγω να μπορεσω να ερθω ποτε το κανονισατε???
Κανονίσαν κιόλας? Αν κανονίσαν και δεν έχω προλάβει να γυρίσω ελλάδα θα ξανακανονίσουμε οπωσδήποτε μόλις έρθω!!
Ελπιζω γιάσμιν να μπορέσεις να έρθεις

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Ποιος κανόνισε, βρε παιδιά; Ακόμα στο επίπεδο... διαβουλεύσεων είναι το θέμα. Τίποτα δεν κανονίστηκε...
Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν εγώ γυρνάω κάπου 10-15 δεκεμβρίου. Αν θέλετε κανονίστε και πιο πριν απλά σας το λέω οτι όταν έρθω θα σας τραβολογάω να τα πούμε πάλι![]()
Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη
13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια)

Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη.
Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις,
οποτε δεν εχει νοημα.

Πειτε τις αποψεις σας

aalyah
Διάσημο μέλος
Ε τοτε να το καθυστερησουμε λιγο και να το μεταθεσουμε για Δεκεμβρη
13/14 η 20/21 οποιο Σ/Κ βολευει περισσοτερο.Για να υποδεχτουμε και γνωρισουμε επιτελους απο κοντα το ξενιτεμενο μας μελος aalayh(Θενια)
Εκτος αν θελετε να κανονισουμε για τον Νοεμβρη και μετα μια αλλη συναντηση και τον Δεκεμβρη.
Αν και απ'ότι βλεπω μαλλον θα συμπεσουν κοντα και οι δυο συναντησεις,
οποτε δεν εχει νοημα.
Πειτε τις αποψεις σας![]()
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αρκεί όταν έρθω να καταφέρω να σας γνωρίσω και εγώ επιτέλους! Μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση σε κανα 2 βδομάδες για τον μήνα Νοέμβρη και μετά όταν με το καλό έρθω να ξανακανονήσουμε και να είμαι και εγώ μαζι!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα!
Ε τότε θα βρίσκομαι και εγώ μαζί σας

Raisa
Περιβόητο μέλος
Για μένα καλύτερα από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, που θα είμαι πολύ πιο άνετα!
Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ
.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου
....γιορτάζω και θέλω να κεράσω.......

και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Λοιπον κοριτσια η Σλιθ εχει δικιο, πολυ το σνομπαρουμε το δικο μας θεμα!Κανεις δεν θελει να γραφει εδω!
Και εχουμε και να κανονισουμε αλλη μια συναντηση πριν τα Χρισουγεννα!![]()
Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ωραία! Μέσα! Θα κάνουμε βρετανικό οφθαλμόλουτρο και χουφτοθεραπεία!!Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου
![]()
και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!!![]()

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου
![]()
και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!!![]()
Πολύ καλη η προθεση σου Raisa αλλα εδω βρε παιδακι μου τρομάζουμε να βρουμε χρονο να κατεβουμε στο κέντρο ολές μια μερα για λιγες ωρες, πως θα τα καταφέρουμε να παμε δυτικά?
fantom-girl
Δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τι μπορεί να σου κάνει μία παρεξήγηση, επειδή βρέθηκα εκτάκτως Θεσσαλονίκη γι αυτό μπήκα στο θέμα σας για να δω ποια ήταν εύκαιρη για καφέ. Αρά τον επόμενο καφέ που θα πιείτε να είναι στην υγειά μου.
![]()
Είσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
καλημερα παιδια εγω μπορω αυτο το Σαββατοκυριακο γιατι το αλλο θα ειμαι στο εξωτερικο και 2ον το επομενο Σαββατοκυριακο ειναι και 17 νοεμβρη τα σχολεια δεν εχουν μαθημα τα Πανεπιστιμια αρχιζουν καταληψεις οποτε μαλλον ολοι καπου θα μαστε εγω λεω ναι να παμε στην Ραισα!!!! Αλλα τι θα γινει με τους μη καπνιστες?????![]()
Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Είναι ψηλά και έχει ένα υπεροχο μπαλκόνι γι αυτούς που θέλουν να πάρουν αερα!!!!!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι μωρέ δυστυχώς έφυγα χθες, κάθισα για λίγες ώρες μονο, ήταν απρόοπτο δεν το ήξερα ότι θα έλθω για να το κανονίζαμε από την προηγούμενη. Να το κανονίσουμε την επόμενη φορά που θα ρθω ή όταν θα έρθεις εσύ στα λημέρια του άντρα σουΕίσαι τώρα εδώ????? παρε με τηλ να βρεθούμε αν είναι !!!!!!
(χριστουγεννα έρχονται όλο κ καμια βολτίτσα θα κάνετε)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Κανεις δεν θελει να γραφει εδω!