aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η aalyah έγραψε: #1.181 05-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ακομη καλυτερα για μενα, εκεινο το σαββατο 6/12 θα φιλοξενουμε ενα φιλικο ζευγαρι απο Αθηνα που θα παντρεψει ο αδερφος μου και σχεδιαζαμε να παμε για Σ/Κ στο κτημα.Οποτε το επομενο η μεθεπομενο Σ/Κ με βολευουν και εμενα πολυΘα εχει ερθει και η Θενια στην Ελλαδα,να την γνωρισουμε επιτελους. Λοιπον ας επικεντρωθουμε στην ουσια.Τι ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ σας αρεσουν? Να ακουσουμε προτασεις! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Και επι της ουσίας....εγώ ως κλασσικό στερημένο (τα γλυκά στην αγγλία είναι ΜΑΠΑ ) γλυκό δώσε μου και πάρε μου την ψυχη!!!! Δωσε μου σιροπιαστα τα τρωω. Δωσε μου εκλερ τα τρωω. Δωσε μου ταρτες τις τρωω. Δωσε μου παστες τις τρωω! Ελυσα την απορία σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Raisa έγραψε: #1.182 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Και επι της ουσίας....εγώ ως κλασσικό στερημένο (τα γλυκά στην αγγλία είναι ΜΑΠΑ ) γλυκό δώσε μου και πάρε μου την ψυχη!!!! Δωσε μου σιροπιαστα τα τρωω. Δωσε μου εκλερ τα τρωω. Δωσε μου ταρτες τις τρωω. Δωσε μου παστες τις τρωω! Ελυσα την απορία σου? Click για ανάπτυξη... Και με το παραπάνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #1.183 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Και επι της ουσίας....εγώ ως κλασσικό στερημένο (τα γλυκά στην αγγλία είναι ΜΑΠΑ ) γλυκό δώσε μου και πάρε μου την ψυχη!!!! Δωσε μου σιροπιαστα τα τρωω. Δωσε μου εκλερ τα τρωω. Δωσε μου ταρτες τις τρωω. Δωσε μου παστες τις τρωω! Ελυσα την απορία σου? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και με το παραπάνω!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η aalyah έγραψε: #1.184 05-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Click για ανάπτυξη... Ω ναι!! Είμαι στριμμένο σε πολλά αλλά στο φαγητό ειναι το μόνο στο οποίο είμαι έυκολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Raisa έγραψε: #1.185 05-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Click για ανάπτυξη... Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #1.186 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Click για ανάπτυξη... Ε.... Δεν ξέρω αν συμφέρω αλλά....σίγουρα δεν θα με πειτε ακατάδεχτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η fantom-girl: #1.187 05-11-08 22:41 εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.188 05-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Click για ανάπτυξη... Και απ'αυτα τρώω εγώ πρόβλημα δεν έχω Πάω να κάνω νανάκια. Θα τα πούμε άυριο!! Φιλούρες πολλές σε όλες!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Anima έγραψε: #1.189 05-11-08 23:35 Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η ESTELLE έγραψε: #1.190 05-11-08 23:55 Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #1.191 06-11-08 00:19 Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ακομη καλυτερα για μενα, εκεινο το σαββατο 6/12 θα φιλοξενουμε ενα φιλικο ζευγαρι απο Αθηνα που θα παντρεψει ο αδερφος μου και σχεδιαζαμε να παμε για Σ/Κ στο κτημα.Οποτε το επομενο η μεθεπομενο Σ/Κ με βολευουν και εμενα πολυΘα εχει ερθει και η Θενια στην Ελλαδα,να την γνωρισουμε επιτελους. Λοιπον ας επικεντρωθουμε στην ουσια.Τι ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ σας αρεσουν? Να ακουσουμε προτασεις! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Και επι της ουσίας....εγώ ως κλασσικό στερημένο (τα γλυκά στην αγγλία είναι ΜΑΠΑ ) γλυκό δώσε μου και πάρε μου την ψυχη!!!! Δωσε μου σιροπιαστα τα τρωω. Δωσε μου εκλερ τα τρωω. Δωσε μου ταρτες τις τρωω. Δωσε μου παστες τις τρωω! Ελυσα την απορία σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Raisa έγραψε: #1.182 05-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Και επι της ουσίας....εγώ ως κλασσικό στερημένο (τα γλυκά στην αγγλία είναι ΜΑΠΑ ) γλυκό δώσε μου και πάρε μου την ψυχη!!!! Δωσε μου σιροπιαστα τα τρωω. Δωσε μου εκλερ τα τρωω. Δωσε μου ταρτες τις τρωω. Δωσε μου παστες τις τρωω! Ελυσα την απορία σου? Click για ανάπτυξη... Και με το παραπάνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #1.183 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Και επι της ουσίας....εγώ ως κλασσικό στερημένο (τα γλυκά στην αγγλία είναι ΜΑΠΑ ) γλυκό δώσε μου και πάρε μου την ψυχη!!!! Δωσε μου σιροπιαστα τα τρωω. Δωσε μου εκλερ τα τρωω. Δωσε μου ταρτες τις τρωω. Δωσε μου παστες τις τρωω! Ελυσα την απορία σου? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και με το παραπάνω!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η aalyah έγραψε: #1.184 05-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Click για ανάπτυξη... Ω ναι!! Είμαι στριμμένο σε πολλά αλλά στο φαγητό ειναι το μόνο στο οποίο είμαι έυκολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Raisa έγραψε: #1.185 05-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Click για ανάπτυξη... Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #1.186 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Click για ανάπτυξη... Ε.... Δεν ξέρω αν συμφέρω αλλά....σίγουρα δεν θα με πειτε ακατάδεχτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η fantom-girl: #1.187 05-11-08 22:41 εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.188 05-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Click για ανάπτυξη... Και απ'αυτα τρώω εγώ πρόβλημα δεν έχω Πάω να κάνω νανάκια. Θα τα πούμε άυριο!! Φιλούρες πολλές σε όλες!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Anima έγραψε: #1.189 05-11-08 23:35 Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η ESTELLE έγραψε: #1.190 05-11-08 23:55 Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #1.191 06-11-08 00:19 Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Και επι της ουσίας....εγώ ως κλασσικό στερημένο (τα γλυκά στην αγγλία είναι ΜΑΠΑ ) γλυκό δώσε μου και πάρε μου την ψυχη!!!! Δωσε μου σιροπιαστα τα τρωω. Δωσε μου εκλερ τα τρωω. Δωσε μου ταρτες τις τρωω. Δωσε μου παστες τις τρωω! Ελυσα την απορία σου? Click για ανάπτυξη... Και με το παραπάνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #1.183 05-11-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Και επι της ουσίας....εγώ ως κλασσικό στερημένο (τα γλυκά στην αγγλία είναι ΜΑΠΑ ) γλυκό δώσε μου και πάρε μου την ψυχη!!!! Δωσε μου σιροπιαστα τα τρωω. Δωσε μου εκλερ τα τρωω. Δωσε μου ταρτες τις τρωω. Δωσε μου παστες τις τρωω! Ελυσα την απορία σου? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και με το παραπάνω!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η aalyah έγραψε: #1.184 05-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Click για ανάπτυξη... Ω ναι!! Είμαι στριμμένο σε πολλά αλλά στο φαγητό ειναι το μόνο στο οποίο είμαι έυκολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Raisa έγραψε: #1.185 05-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Click για ανάπτυξη... Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #1.186 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Click για ανάπτυξη... Ε.... Δεν ξέρω αν συμφέρω αλλά....σίγουρα δεν θα με πειτε ακατάδεχτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η fantom-girl: #1.187 05-11-08 22:41 εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.188 05-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Click για ανάπτυξη... Και απ'αυτα τρώω εγώ πρόβλημα δεν έχω Πάω να κάνω νανάκια. Θα τα πούμε άυριο!! Φιλούρες πολλές σε όλες!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Anima έγραψε: #1.189 05-11-08 23:35 Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η ESTELLE έγραψε: #1.190 05-11-08 23:55 Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #1.191 06-11-08 00:19 Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Και επι της ουσίας....εγώ ως κλασσικό στερημένο (τα γλυκά στην αγγλία είναι ΜΑΠΑ ) γλυκό δώσε μου και πάρε μου την ψυχη!!!! Δωσε μου σιροπιαστα τα τρωω. Δωσε μου εκλερ τα τρωω. Δωσε μου ταρτες τις τρωω. Δωσε μου παστες τις τρωω! Ελυσα την απορία σου? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και με το παραπάνω!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:30 Η aalyah έγραψε: #1.184 05-11-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Click για ανάπτυξη... Ω ναι!! Είμαι στριμμένο σε πολλά αλλά στο φαγητό ειναι το μόνο στο οποίο είμαι έυκολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Raisa έγραψε: #1.185 05-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Click για ανάπτυξη... Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #1.186 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Click για ανάπτυξη... Ε.... Δεν ξέρω αν συμφέρω αλλά....σίγουρα δεν θα με πειτε ακατάδεχτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η fantom-girl: #1.187 05-11-08 22:41 εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.188 05-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Click για ανάπτυξη... Και απ'αυτα τρώω εγώ πρόβλημα δεν έχω Πάω να κάνω νανάκια. Θα τα πούμε άυριο!! Φιλούρες πολλές σε όλες!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Anima έγραψε: #1.189 05-11-08 23:35 Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η ESTELLE έγραψε: #1.190 05-11-08 23:55 Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #1.191 06-11-08 00:19 Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Click για ανάπτυξη... Ω ναι!! Είμαι στριμμένο σε πολλά αλλά στο φαγητό ειναι το μόνο στο οποίο είμαι έυκολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Raisa έγραψε: #1.185 05-11-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Click για ανάπτυξη... Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #1.186 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Click για ανάπτυξη... Ε.... Δεν ξέρω αν συμφέρω αλλά....σίγουρα δεν θα με πειτε ακατάδεχτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η fantom-girl: #1.187 05-11-08 22:41 εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.188 05-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Click για ανάπτυξη... Και απ'αυτα τρώω εγώ πρόβλημα δεν έχω Πάω να κάνω νανάκια. Θα τα πούμε άυριο!! Φιλούρες πολλές σε όλες!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Anima έγραψε: #1.189 05-11-08 23:35 Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η ESTELLE έγραψε: #1.190 05-11-08 23:55 Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #1.191 06-11-08 00:19 Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει???? Click για ανάπτυξη... Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η aalyah έγραψε: #1.186 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Click για ανάπτυξη... Ε.... Δεν ξέρω αν συμφέρω αλλά....σίγουρα δεν θα με πειτε ακατάδεχτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η fantom-girl: #1.187 05-11-08 22:41 εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.188 05-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Click για ανάπτυξη... Και απ'αυτα τρώω εγώ πρόβλημα δεν έχω Πάω να κάνω νανάκια. Θα τα πούμε άυριο!! Φιλούρες πολλές σε όλες!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Anima έγραψε: #1.189 05-11-08 23:35 Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η ESTELLE έγραψε: #1.190 05-11-08 23:55 Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #1.191 06-11-08 00:19 Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει Click για ανάπτυξη... Ε.... Δεν ξέρω αν συμφέρω αλλά....σίγουρα δεν θα με πειτε ακατάδεχτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:41 Η fantom-girl: #1.187 05-11-08 22:41 εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.188 05-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Click για ανάπτυξη... Και απ'αυτα τρώω εγώ πρόβλημα δεν έχω Πάω να κάνω νανάκια. Θα τα πούμε άυριο!! Φιλούρες πολλές σε όλες!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Anima έγραψε: #1.189 05-11-08 23:35 Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η ESTELLE έγραψε: #1.190 05-11-08 23:55 Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #1.191 06-11-08 00:19 Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #1.188 05-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Click για ανάπτυξη... Και απ'αυτα τρώω εγώ πρόβλημα δεν έχω Πάω να κάνω νανάκια. Θα τα πούμε άυριο!! Φιλούρες πολλές σε όλες!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Anima έγραψε: #1.189 05-11-08 23:35 Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η ESTELLE έγραψε: #1.190 05-11-08 23:55 Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #1.191 06-11-08 00:19 Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα Click για ανάπτυξη... Και απ'αυτα τρώω εγώ πρόβλημα δεν έχω Πάω να κάνω νανάκια. Θα τα πούμε άυριο!! Φιλούρες πολλές σε όλες!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Anima έγραψε: #1.189 05-11-08 23:35 Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η ESTELLE έγραψε: #1.190 05-11-08 23:55 Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #1.191 06-11-08 00:19 Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η ESTELLE έγραψε: #1.190 05-11-08 23:55 Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #1.191 06-11-08 00:19 Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #1.191 06-11-08 00:19 Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 01:04 Η fantom-girl: #1.192 06-11-08 01:04 παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:42 Η Raisa έγραψε: #1.193 06-11-08 07:42 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eγώ είμαι καλεσμένη?Δεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε... θα έχω και κιντερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Η Anima έγραψε: #1.194 06-11-08 07:48 ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:24 Η yasmin1gr: #1.195 06-11-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!! Click για ανάπτυξη... Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 10:39 Η μαγισσα έγραψε: #1.196 06-11-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anima: ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης. Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε. Click για ανάπτυξη... Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Μυρτω4038: #1.197 06-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες? Τι λένε και τα άλλα παιδιά? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα σε οτι αποφασετεΚαι οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι. Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμεΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό) Click για ανάπτυξη... Μαγισσουλα αν πας στον Αρη παρε με και εμενα μαζι σου Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #1.198 06-11-08 16:51 Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 17:50 Η μαγισσα έγραψε: #1.199 06-11-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις.... Click για ανάπτυξη... Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aalyah έγραψε: #1.200 07-11-08 16:11 Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.