MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Ακομη καλυτερα για μενα, εκεινο το σαββατο 6/12 θα φιλοξενουμε ενα φιλικο ζευγαρι απο Αθηνα που θα παντρεψει ο αδερφος μου και σχεδιαζαμε να παμε για Σ/Κ στο κτημα.Οποτε το επομενο η μεθεπομενο Σ/Κ με βολευουν και εμενα πολυ:up:Θα εχει ερθει και η Θενια στην Ελλαδα,να την γνωρισουμε επιτελους.:up:
Λοιπον ας επικεντρωθουμε στην ουσια.Τι ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ σας αρεσουν? Να ακουσουμε προτασεις!:blink::lol::lol::lol:

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:up::up::up::up:

Και επι της ουσίας....εγώ ως κλασσικό στερημένο (τα γλυκά στην αγγλία είναι ΜΑΠΑ :down:) γλυκό δώσε μου και πάρε μου την ψυχη!!!! :up::up::up:

Δωσε μου σιροπιαστα τα τρωω. Δωσε μου εκλερ τα τρωω. Δωσε μου ταρτες τις τρωω. Δωσε μου παστες τις τρωω! Ελυσα την απορία σου? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και επι της ουσίας....εγώ ως κλασσικό στερημένο (τα γλυκά στην αγγλία είναι ΜΑΠΑ :down:) γλυκό δώσε μου και πάρε μου την ψυχη!!!! :up::up::up:

Δωσε μου σιροπιαστα τα τρωω. Δωσε μου εκλερ τα τρωω. Δωσε μου ταρτες τις τρωω. Δωσε μου παστες τις τρωω! Ελυσα την απορία σου? :P
Και με το παραπάνω!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και με το παραπάνω!!!!:lol::lol::lol::lol:

Δηλ τα τρώει όλα και συμφέρει????:lol::lol::lol::lol:

Ω ναι!! Είμαι στριμμένο σε πολλά αλλά στο φαγητό ειναι το μόνο στο οποίο είμαι έυκολη!! :P

Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει:hmm::lol::lol::lol:

Ότι τα τρώει όλα τα τρώει...τώρα για το αν συμφέρει δεν ξέρω, θα δείξει:hmm::lol::lol::lol:

Ε.... :confused:

Δεν ξέρω αν συμφέρω αλλά....σίγουρα δεν θα με πειτε ακατάδεχτη :redface: :lol::lol:

εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) :hmm:στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι

πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα :redface::redface::redface:

εγω παλι θελω αλμυρο κανα τυροπιττακι κανα σπανακοπιττακι (κιμα και λουκανικα δεν τρωω) :hmm:στας να σκεφτω κανα πατατοπιττακι κανα κασεροπιττακι

πιτσα μονο με κασερακι και πιπερια και μανιταριααα :redface::redface::redface:

Και απ'αυτα τρώω εγώ πρόβλημα δεν έχω :P:P

Πάω να κάνω νανάκια. Θα τα πούμε άυριο!!

Φιλούρες πολλές σε όλες!!! :kiss::kiss::kiss::hello::hello:

Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. :(:mad::confused:
Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? :rolleyes: Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου.
Τι λέτε?

Eγώ είμαι καλεσμένη?:PΔεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!!:lol::lol:

Εγώ για όπου και ότι πείτε μέσα θα είμαι φτάνει να μην είναι κοντά στις γιορτές γιατί θα αρχίσει η δουλειά και θα είμαι πολύ μπλοκέ ...... οκ απόφασίστε και μου λετε!!!!!:up::up::up::up:

παιδες εγω φευγω την αλλη παρασκευη 14 του μηνα....... θα λειπω μεχρι την Πεμπτη :( να το κανουμε οχι ομως το Σαββατοκυριακο 14-18 .....

Σήμερα πρωϊ- πρωϊ άρχισα να σας γράφω ότι θα ήθελα να σας καλέσω "για καφέ" και ότι άλλο για να γιορτάσω ένα πολύ μεγάλο γεγονός στη ζωή μου... αλλά σταμάτησα και περίμενα να έχω τις ημερομηνίες των πτήσεων (για να δω πότε θάμαι εδώ) και είπα ας περιμένω να τους το γράψω μετά. Μετά εμφανίστηκε η Ραΐσα με την πρότασή της και μου το χάλασε. :(:mad::confused:
Μήπως Ραϊσα θα ήθελες να υποχωρήσεις υπέρ μου? :rolleyes: Αν δεχτεί η Ραϊσα οι ημερομηνίες που σκέφτηκα είναι από τώρα ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 30/11 μέχρι 12 Δεκεμβρίου.
Τι λέτε?

Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα:)....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες?;)
Τι λένε και τα άλλα παιδιά?

Eγώ είμαι καλεσμένη?:PΔεν έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες,αν δεν έχω δουλεια θα τα καταφέρω να έρθω!Οσον αφορά τα γλυκά βολεύομαι με τα πάντα.Τα κιντερ των παιδιών μου πάντως τα έχω τσακίσει!!:lol::lol:

Και βέβαια είσαι...και αν δεν έρθεις θα θυμώσουμε...:mad:
θα έχω και κιντερ;):lol::lol::lol:

ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης.
Τι λέτε?

Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε.

ΟΚ Ραΐσα μου ωραία! Σήμερα κλείνω τις πτήσεις μου -μη τύχει καμια στραβή- και σας απαντάω το βράδυ για να οριστικοποιήσουμε τις 30 Νοεμβρίου. Ελπίζω να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη του mycat Θεσσαλονίκης.
Τι λέτε?

Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό):up::up::up:

Απλα πραγματικά εχω προβλημα σοβαρο με τον καπνο παιδια( σε ταξι που καπνιζουν δε μπαινω για να καταλαβεις) δεν μπορω να τον ανεχτω καθολου ασε που ειμαι και κρυωμένη γι αυτο οσο γινονταν σε καλα αεριζομενα καφε ερχομουν αλλα ειναι σημαντικο για μενα να ξερω αν θα υπαρχει καπνος καπου που θα παω, μπορει να χωραμε οι καλοι αλλα καλο ειναι να μη βγουμε καποιοι τεζα για να χωρεσουμε.

Καλή μου το ξέρουμε όλοι οι παλιοί ότι το προβλημα σου έιναι μεγάλο με τον καπνό αλλά κάτι θα γίνει έστω οι καπνιστές θα μπουν μέσα στο τζάκι που τραβάει και καλά :lol::lol::lol::lol: εκτός αν έχει προβλημα η Νικολέτα :lol::lol::lol::lol:

Θα την βρούμε την άκρη μωρέ !!!:up::up::up::up:

Καλή μου Ανιμα, οι ημερομηνίες που έλεγα εγώ είναι για μέσα του Δεκέμβρη επομένως δεν βλέπω κανένα πρόβλημα:)....βρισκόμαστε σε σένα στις 30 Νοέμβρη και σε μένα 14 Δεκέμβρη (Κυριακές και οι δυο μέρες)....ε, τι λες?;)
Τι λένε και τα άλλα παιδιά?

Και εγω μεσα σε οτι αποφασετε:)Και οι δυοπ ημερομηνιες που προτεινατε με βολευουν μια χαρα.:(Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι.:up:
Ραισακι, μην ξεχνιομαστε, μαζι θα οργανωσουμε:DΘα τα πουμε εξαλλου αυριο απο κοντα;)

Εκτός απροόπτου εγώ είμαι μέσα σε ότι και αν αποφασίσεται!!!! (το απρόοπτο θα έιναι ταξίδι στον Άρη ή αν έχω 40 πυρετό):up::up::up:

Μαγισσουλα αν πας στον Αρη:blink: παρε με και εμενα μαζι σου:blink:
Ωρες ,ωρες μου την δινει πολυ αυτος ο πλανητης!:P:lol::lol:

Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις....:/:

Εγώ ίσως δεν προλάβω καμιά απο τις 2 συναντήσεις....:/:

Θα κάνουμε και 3η για σένα μόνο καλή μου!!!!!:up::up::up::up:

Καλημέρα συμπατριώτησες!!! Τι μου φτιάχνεται?? Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις συναντήσεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back