MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

κοριτσια μπορω να ερθω κ εγω?:hmm:η προταση ειναι ανοιχτη για ολους?:hmm:
Aν εννοείς νάρθεις στις 30-11 σε μένα και βέβαια η πρόσκληση είναι ανοικτή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι είναι κρίμα, αλλά θα ειδωθούμε σε άλλη συνάντηση και εκτός αυτού σούχω πρόσκληση διαρκείας να έρθεις όποτε θες και να δείς τα γατούνια με συνοδεία καφέ και κουβεντούλας ....

Ωωωωω ευχαριστώ πααααρα πολύ!!! Θα την τιμήσω την πρόσκληση δεόντος να το ξέρεις!!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aν εννοείς νάρθεις στις 30-11 σε μένα και βέβαια η πρόσκληση είναι ανοικτή.

ωραια λοιπον αν δεν θα εχω κανενα απροοπτο θα ερθω........:D

ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα

ανιμα επιδει δεν ξερω πολεσ περιοχεσ απο θεσσαλονικη... θα παρω ταξι κ θα πω απλα καρακαση 27???:hmm:

Nαι καλή μου! ακριβώς έτσι. Να πεις τη διεύθυνση και να ξέρεις γενικά ότι είναι προς την περιοχή της Μαρτίου κάτω από τη Ν. Εγνατία ...
Καλως να σε δεχτούμε!

ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα
Πολύ καλοδεχούμενη και συ βεβαίως! Μμμμμμμ!!!!! το περσάκι σε γοήτευσε! που να το δεις τώρα! λες και μεγαλώνει κάθε ώρα!

εγω παντως δεν χρειαζεται να πω οτι θα ερθω θα παραερθω!!!!!!

γεια σε ολους!!μενω σε διαμερισμα και θελω να παρω γατακι!δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ομως και φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις συχνες μετακινησεις!τι να κανω;

Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!!

Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε:up::up: και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου?????:hmm::hmm::hmm:

Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.:DΑνυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω.:up::D
Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι.:)

Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.:DΑνυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω.:up::D
Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι.:)

οκ καλή μου!!!!!:up::up:

Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? :mad::P

Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ.

Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? :mad::P

Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ.

Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα:D
Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου.:blink::P

Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα:D
Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου.:blink::P

Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! :lol::lol::lol::lol:

Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! ;)

Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? :P:lol:

help

γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει:D
:D:D:D

Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! :lol::lol::lol::lol:

Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! ;)

Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? :P:lol:

Είπατε κάτι κυρίες μου????:confused::mad::mad:

Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12:hmm:....εεεε, τι λέτε???:rolleyes:
Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον:P:lol::lol:

γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει:D
:D:D:D

Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα?

Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται.

Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι?

Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες.

Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι.

Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα :)

Είπατε κάτι κυρίες μου????:confused::mad::mad:

Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12:hmm:....εεεε, τι λέτε???:rolleyes:
Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον:P:lol::lol:

Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:up::up::up::up:

Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα....:P:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back