Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 01:07 Η Anima έγραψε: #1.221 16-11-08 01:07 Αρχική Δημοσίευση από despoinamax: κοριτσια μπορω να ερθω κ εγω?η προταση ειναι ανοιχτη για ολους? Click για ανάπτυξη... Aν εννοείς νάρθεις στις 30-11 σε μένα και βέβαια η πρόσκληση είναι ανοικτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 02:54 Η aalyah έγραψε: #1.222 16-11-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nαι είναι κρίμα, αλλά θα ειδωθούμε σε άλλη συνάντηση και εκτός αυτού σούχω πρόσκληση διαρκείας να έρθεις όποτε θες και να δείς τα γατούνια με συνοδεία καφέ και κουβεντούλας .... Click για ανάπτυξη... Ωωωωω ευχαριστώ πααααρα πολύ!!! Θα την τιμήσω την πρόσκληση δεόντος να το ξέρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despoinamax Νεοφερμένο μέλος Η despoinamax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η despoinamax: #1.223 16-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aν εννοείς νάρθεις στις 30-11 σε μένα και βέβαια η πρόσκληση είναι ανοικτή. Click για ανάπτυξη... ωραια λοιπον αν δεν θα εχω κανενα απροοπτο θα ερθω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η yasmin1gr: #1.224 16-11-08 14:58 ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despoinamax Νεοφερμένο μέλος Η despoinamax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:32 Η despoinamax: #1.225 18-11-08 20:32 ανιμα επιδει δεν ξερω πολεσ περιοχεσ απο θεσσαλονικη... θα παρω ταξι κ θα πω απλα καρακαση 27??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Anima έγραψε: #1.226 18-11-08 22:16 Nαι καλή μου! ακριβώς έτσι. Να πεις τη διεύθυνση και να ξέρεις γενικά ότι είναι προς την περιοχή της Μαρτίου κάτω από τη Ν. Εγνατία ... Καλως να σε δεχτούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η Anima έγραψε: #1.227 18-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Click για ανάπτυξη... Πολύ καλοδεχούμενη και συ βεβαίως! Μμμμμμμ!!!!! το περσάκι σε γοήτευσε! που να το δεις τώρα! λες και μεγαλώνει κάθε ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 02:20 Η fantom-girl: #1.228 19-11-08 02:20 εγω παντως δεν χρειαζεται να πω οτι θα ερθω θα παραερθω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenia1 Νεοφερμένο μέλος Η lenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 03:01 Η lenia1 έγραψε: #1.229 19-11-08 03:01 γεια σε ολους!!μενω σε διαμερισμα και θελω να παρω γατακι!δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ομως και φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις συχνες μετακινησεις!τι να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:40 Η aalyah έγραψε: #1.230 19-11-08 14:40 Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η μαγισσα έγραψε: #1.231 19-11-08 14:44 Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από despoinamax: κοριτσια μπορω να ερθω κ εγω?η προταση ειναι ανοιχτη για ολους? Click για ανάπτυξη... Aν εννοείς νάρθεις στις 30-11 σε μένα και βέβαια η πρόσκληση είναι ανοικτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 02:54 Η aalyah έγραψε: #1.222 16-11-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nαι είναι κρίμα, αλλά θα ειδωθούμε σε άλλη συνάντηση και εκτός αυτού σούχω πρόσκληση διαρκείας να έρθεις όποτε θες και να δείς τα γατούνια με συνοδεία καφέ και κουβεντούλας .... Click για ανάπτυξη... Ωωωωω ευχαριστώ πααααρα πολύ!!! Θα την τιμήσω την πρόσκληση δεόντος να το ξέρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despoinamax Νεοφερμένο μέλος Η despoinamax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η despoinamax: #1.223 16-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aν εννοείς νάρθεις στις 30-11 σε μένα και βέβαια η πρόσκληση είναι ανοικτή. Click για ανάπτυξη... ωραια λοιπον αν δεν θα εχω κανενα απροοπτο θα ερθω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η yasmin1gr: #1.224 16-11-08 14:58 ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despoinamax Νεοφερμένο μέλος Η despoinamax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:32 Η despoinamax: #1.225 18-11-08 20:32 ανιμα επιδει δεν ξερω πολεσ περιοχεσ απο θεσσαλονικη... θα παρω ταξι κ θα πω απλα καρακαση 27??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Anima έγραψε: #1.226 18-11-08 22:16 Nαι καλή μου! ακριβώς έτσι. Να πεις τη διεύθυνση και να ξέρεις γενικά ότι είναι προς την περιοχή της Μαρτίου κάτω από τη Ν. Εγνατία ... Καλως να σε δεχτούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η Anima έγραψε: #1.227 18-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Click για ανάπτυξη... Πολύ καλοδεχούμενη και συ βεβαίως! Μμμμμμμ!!!!! το περσάκι σε γοήτευσε! που να το δεις τώρα! λες και μεγαλώνει κάθε ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 02:20 Η fantom-girl: #1.228 19-11-08 02:20 εγω παντως δεν χρειαζεται να πω οτι θα ερθω θα παραερθω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenia1 Νεοφερμένο μέλος Η lenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 03:01 Η lenia1 έγραψε: #1.229 19-11-08 03:01 γεια σε ολους!!μενω σε διαμερισμα και θελω να παρω γατακι!δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ομως και φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις συχνες μετακινησεις!τι να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:40 Η aalyah έγραψε: #1.230 19-11-08 14:40 Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η μαγισσα έγραψε: #1.231 19-11-08 14:44 Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nαι είναι κρίμα, αλλά θα ειδωθούμε σε άλλη συνάντηση και εκτός αυτού σούχω πρόσκληση διαρκείας να έρθεις όποτε θες και να δείς τα γατούνια με συνοδεία καφέ και κουβεντούλας .... Click για ανάπτυξη... Ωωωωω ευχαριστώ πααααρα πολύ!!! Θα την τιμήσω την πρόσκληση δεόντος να το ξέρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
despoinamax Νεοφερμένο μέλος Η despoinamax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η despoinamax: #1.223 16-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aν εννοείς νάρθεις στις 30-11 σε μένα και βέβαια η πρόσκληση είναι ανοικτή. Click για ανάπτυξη... ωραια λοιπον αν δεν θα εχω κανενα απροοπτο θα ερθω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η yasmin1gr: #1.224 16-11-08 14:58 ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despoinamax Νεοφερμένο μέλος Η despoinamax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:32 Η despoinamax: #1.225 18-11-08 20:32 ανιμα επιδει δεν ξερω πολεσ περιοχεσ απο θεσσαλονικη... θα παρω ταξι κ θα πω απλα καρακαση 27??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Anima έγραψε: #1.226 18-11-08 22:16 Nαι καλή μου! ακριβώς έτσι. Να πεις τη διεύθυνση και να ξέρεις γενικά ότι είναι προς την περιοχή της Μαρτίου κάτω από τη Ν. Εγνατία ... Καλως να σε δεχτούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η Anima έγραψε: #1.227 18-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Click για ανάπτυξη... Πολύ καλοδεχούμενη και συ βεβαίως! Μμμμμμμ!!!!! το περσάκι σε γοήτευσε! που να το δεις τώρα! λες και μεγαλώνει κάθε ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 02:20 Η fantom-girl: #1.228 19-11-08 02:20 εγω παντως δεν χρειαζεται να πω οτι θα ερθω θα παραερθω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenia1 Νεοφερμένο μέλος Η lenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 03:01 Η lenia1 έγραψε: #1.229 19-11-08 03:01 γεια σε ολους!!μενω σε διαμερισμα και θελω να παρω γατακι!δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ομως και φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις συχνες μετακινησεις!τι να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:40 Η aalyah έγραψε: #1.230 19-11-08 14:40 Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η μαγισσα έγραψε: #1.231 19-11-08 14:44 Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aν εννοείς νάρθεις στις 30-11 σε μένα και βέβαια η πρόσκληση είναι ανοικτή. Click για ανάπτυξη... ωραια λοιπον αν δεν θα εχω κανενα απροοπτο θα ερθω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η yasmin1gr: #1.224 16-11-08 14:58 ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despoinamax Νεοφερμένο μέλος Η despoinamax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:32 Η despoinamax: #1.225 18-11-08 20:32 ανιμα επιδει δεν ξερω πολεσ περιοχεσ απο θεσσαλονικη... θα παρω ταξι κ θα πω απλα καρακαση 27??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Anima έγραψε: #1.226 18-11-08 22:16 Nαι καλή μου! ακριβώς έτσι. Να πεις τη διεύθυνση και να ξέρεις γενικά ότι είναι προς την περιοχή της Μαρτίου κάτω από τη Ν. Εγνατία ... Καλως να σε δεχτούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η Anima έγραψε: #1.227 18-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Click για ανάπτυξη... Πολύ καλοδεχούμενη και συ βεβαίως! Μμμμμμμ!!!!! το περσάκι σε γοήτευσε! που να το δεις τώρα! λες και μεγαλώνει κάθε ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 02:20 Η fantom-girl: #1.228 19-11-08 02:20 εγω παντως δεν χρειαζεται να πω οτι θα ερθω θα παραερθω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenia1 Νεοφερμένο μέλος Η lenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 03:01 Η lenia1 έγραψε: #1.229 19-11-08 03:01 γεια σε ολους!!μενω σε διαμερισμα και θελω να παρω γατακι!δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ομως και φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις συχνες μετακινησεις!τι να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:40 Η aalyah έγραψε: #1.230 19-11-08 14:40 Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η μαγισσα έγραψε: #1.231 19-11-08 14:44 Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
despoinamax Νεοφερμένο μέλος Η despoinamax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:32 Η despoinamax: #1.225 18-11-08 20:32 ανιμα επιδει δεν ξερω πολεσ περιοχεσ απο θεσσαλονικη... θα παρω ταξι κ θα πω απλα καρακαση 27??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Anima έγραψε: #1.226 18-11-08 22:16 Nαι καλή μου! ακριβώς έτσι. Να πεις τη διεύθυνση και να ξέρεις γενικά ότι είναι προς την περιοχή της Μαρτίου κάτω από τη Ν. Εγνατία ... Καλως να σε δεχτούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η Anima έγραψε: #1.227 18-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Click για ανάπτυξη... Πολύ καλοδεχούμενη και συ βεβαίως! Μμμμμμμ!!!!! το περσάκι σε γοήτευσε! που να το δεις τώρα! λες και μεγαλώνει κάθε ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 02:20 Η fantom-girl: #1.228 19-11-08 02:20 εγω παντως δεν χρειαζεται να πω οτι θα ερθω θα παραερθω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenia1 Νεοφερμένο μέλος Η lenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 03:01 Η lenia1 έγραψε: #1.229 19-11-08 03:01 γεια σε ολους!!μενω σε διαμερισμα και θελω να παρω γατακι!δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ομως και φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις συχνες μετακινησεις!τι να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:40 Η aalyah έγραψε: #1.230 19-11-08 14:40 Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η μαγισσα έγραψε: #1.231 19-11-08 14:44 Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ανιμα επιδει δεν ξερω πολεσ περιοχεσ απο θεσσαλονικη... θα παρω ταξι κ θα πω απλα καρακαση 27??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Anima έγραψε: #1.226 18-11-08 22:16 Nαι καλή μου! ακριβώς έτσι. Να πεις τη διεύθυνση και να ξέρεις γενικά ότι είναι προς την περιοχή της Μαρτίου κάτω από τη Ν. Εγνατία ... Καλως να σε δεχτούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η Anima έγραψε: #1.227 18-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Click για ανάπτυξη... Πολύ καλοδεχούμενη και συ βεβαίως! Μμμμμμμ!!!!! το περσάκι σε γοήτευσε! που να το δεις τώρα! λες και μεγαλώνει κάθε ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 02:20 Η fantom-girl: #1.228 19-11-08 02:20 εγω παντως δεν χρειαζεται να πω οτι θα ερθω θα παραερθω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenia1 Νεοφερμένο μέλος Η lenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 03:01 Η lenia1 έγραψε: #1.229 19-11-08 03:01 γεια σε ολους!!μενω σε διαμερισμα και θελω να παρω γατακι!δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ομως και φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις συχνες μετακινησεις!τι να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:40 Η aalyah έγραψε: #1.230 19-11-08 14:40 Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η μαγισσα έγραψε: #1.231 19-11-08 14:44 Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι καλή μου! ακριβώς έτσι. Να πεις τη διεύθυνση και να ξέρεις γενικά ότι είναι προς την περιοχή της Μαρτίου κάτω από τη Ν. Εγνατία ... Καλως να σε δεχτούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η Anima έγραψε: #1.227 18-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Click για ανάπτυξη... Πολύ καλοδεχούμενη και συ βεβαίως! Μμμμμμμ!!!!! το περσάκι σε γοήτευσε! που να το δεις τώρα! λες και μεγαλώνει κάθε ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 02:20 Η fantom-girl: #1.228 19-11-08 02:20 εγω παντως δεν χρειαζεται να πω οτι θα ερθω θα παραερθω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenia1 Νεοφερμένο μέλος Η lenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 03:01 Η lenia1 έγραψε: #1.229 19-11-08 03:01 γεια σε ολους!!μενω σε διαμερισμα και θελω να παρω γατακι!δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ομως και φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις συχνες μετακινησεις!τι να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:40 Η aalyah έγραψε: #1.230 19-11-08 14:40 Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η μαγισσα έγραψε: #1.231 19-11-08 14:44 Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: ωραια θα ερθω κι εγω στην ανιμα να δω και το περσακι που εσωσε και τα τυφλουλια μια και δεν εχει θεμα με το καπνισμα Click για ανάπτυξη... Πολύ καλοδεχούμενη και συ βεβαίως! Μμμμμμμ!!!!! το περσάκι σε γοήτευσε! που να το δεις τώρα! λες και μεγαλώνει κάθε ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 02:20 Η fantom-girl: #1.228 19-11-08 02:20 εγω παντως δεν χρειαζεται να πω οτι θα ερθω θα παραερθω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenia1 Νεοφερμένο μέλος Η lenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 03:01 Η lenia1 έγραψε: #1.229 19-11-08 03:01 γεια σε ολους!!μενω σε διαμερισμα και θελω να παρω γατακι!δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ομως και φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις συχνες μετακινησεις!τι να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:40 Η aalyah έγραψε: #1.230 19-11-08 14:40 Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η μαγισσα έγραψε: #1.231 19-11-08 14:44 Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παντως δεν χρειαζεται να πω οτι θα ερθω θα παραερθω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenia1 Νεοφερμένο μέλος Η lenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 03:01 Η lenia1 έγραψε: #1.229 19-11-08 03:01 γεια σε ολους!!μενω σε διαμερισμα και θελω να παρω γατακι!δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ομως και φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις συχνες μετακινησεις!τι να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:40 Η aalyah έγραψε: #1.230 19-11-08 14:40 Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η μαγισσα έγραψε: #1.231 19-11-08 14:44 Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σε ολους!!μενω σε διαμερισμα και θελω να παρω γατακι!δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ομως και φοβαμαι οτι θα το ταλαιπορω με τις συχνες μετακινησεις!τι να κανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:40 Η aalyah έγραψε: #1.230 19-11-08 14:40 Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η μαγισσα έγραψε: #1.231 19-11-08 14:44 Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαιρετε! Τελικά τι θα γίνει θα κανονίσουμε συνάντηση το σ/κ 20-21/12 που είπαμε? Σας βολέυει? Ελα να ακούω συμμετοχές να ξέρω ποιους θα γνωρίσω λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η μαγισσα έγραψε: #1.231 19-11-08 14:44 Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Anima είναι και μία φίλη μου μέσα στο φόρουμ αλλά δεν ποστάρει συχνά και θα ήθελε να σε ρωτήσει αν η πρόσκληση ισχύει και γι αυτήν μιας και είδε τα γατούνια και τρελαθηκε και θα ήθελε να έρθει πολύ παρέα μου τι λες να την πάρω μαζί μου????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Μυρτω4038: #1.232 19-11-08 15:24 Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η μαγισσα έγραψε: #1.233 19-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Anima, πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερω να ερθω.Ανυπομονω να γνωρισω τα γατουνακια σου απο κοντα και να τα χαιδεψω. Μαγισσα να κανονισουμε να παμε μαζι. Click για ανάπτυξη... οκ καλή μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η aalyah έγραψε: #1.234 20-11-08 15:08 Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Μυρτω4038: #1.235 20-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιααααα να σας μαζέψω και απο δώθε εσάς τις σαλλλλλονικές! Τιιιι θα γίνει τελικά κιουρίες μου? Θα κανονίσουμε συνάντηση για όταν έρθω ή θα σας κηνυγάω για πολύ ακόμα?? Λοιπόν πείτε καλε!! Σ/κ 20 η 21 δεκεμβρίου σας βολέυει? Μην τ'αφήσουμε τελευταία στιγμή. Να το κανονίσουμε να ξέρω τι γίνεται γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.236 20-11-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εν ταξει Θενια μου, θα μαζευτουμε μαλλον την κυριακη 21/12 για κανενα καφεδακι να σε καλωσορισουμε και να πουμε και Καλα Χρισουγεννα Υ.Γ Απο θεμα σε θεμα σε κυνηγαω σημερα Θενια μου. Click για ανάπτυξη... Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piper002 Νεοφερμένο μέλος Ο piper002 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο piper002 έγραψε: #1.237 20-11-08 15:58 help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
help γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Raisa έγραψε: #1.238 20-11-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νικη μου εσύ το πρότεινες εγώ το κηνυγάω....Μου φαίνεται στο τέλος μόνες μας θα πίνουμε καφέ σε καμιά αριστοτέλους!! Δεν πειράζει θα κουτσομπολέψουμε όλες τις υπόλοιπες! Να σε δω τώρα....Μαζέυονται τώρα η δεν μαζέυονται? Click για ανάπτυξη... Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #1.239 20-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από piper002: γεια θεσσαλονικεις ολοι μαζι σας ζηταω μια βοηθεια να μου βρειτε γατακι απο 0-3 μηνων γιατι ολς οι ερευνες μου αποτιχανε κατα προτυμιση σιαμ αν οχι δεν πειραζει Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια στα χαρίζονται. Τα είδες όλα? Είναι δυνατόν τόσα να υπάρχουν και να μην σου άρεσε ούτε ένα? Σιάμ δύσκολα να βρεις γιατί είναι ράτσας και σπάνια χαρίζονται. Έχεις εμπερία με γάτες? Ζεις μόνη η με οικογένεια? Αν ζεις με οικογένεια οι δικοί σου θέλουν το γατάκι? Γιατί το θέλεις απο 0-3 μηνών μόνο και δεν ψάχνεις για λίγο μεγαλύτερο? Τα γατάκια μέχρι 2 μηνών τουλάχιστον πρέπει να μένουν με την μαμά τους γιατί πρώτον τους εκπαιδέυει η μαμά τους σε πολλά που πρέπει να γνωρίζουν (όπως καθάρισμα, να πηγαίνουν στην άμμο, να μην δαγκώνουν κτλ κτλ) και επίσης γιατί μέχρι τότε βυζαίνουν και μέσα απο το μητρικό γάλα παίρνουν πολλά αντισώματα που τα προστατέυουν απο τις ασθένειες. Μωράκι κάτω των 2-3 μηνών που έχει αποχωριστεί απο την μητέρα του, δεν έχει πάρει τα κατάλληλα αντισώματα και ως αποτέλεσμα είναι επιρρεπές σε αρρώστιες. Ξανασκέψου το για τόσο μικρό γατάκι. Στο κάτω κάτω και ένα γατάκι 6 η και 8 μηνών ακόμα μωράκι είναι. Και πριν μου πεις οτι θέλεις τόσο μικρό γατάκι γιατί θέλεις να το μεγαλώσεις εσύ για να σε θεωρεί την μαμά του και να δεθείτε περισσότερο (το έχουμε ακούσει άπειρες φορές) θα ήθελα να σου πω οτι ένα πιο μεγάλο γατάκι θα σε εκτιμήσει πιο πολύ που του πρόσφερες σπιτάκι, θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο, θα σε ευγνωμονεί για όλη του την ζωή και θα δεθέι πιο πολύ μαζί σου απ'οτι το μωρό γατάκι. Είναι λάθος εντύπωση το ότι όσο πιο μικρό είναι το γατάκι τόσο πιο έυκολα θα δεθέι μαζί σου. Ελπίζω να σε βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η aalyah έγραψε: #1.240 20-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είπατε κάτι κυρίες μου???? Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναβάλουμε την συνάντηση στο σπίτι μου στις 14/12 και να την κάνουμε 21/12....εεεε, τι λέτε??? Μη μας έρθουν απανωτές οι συναντήσεις και βαρεθούμε ο ένας τον άλλον Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.