MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:up::up::up::up:

Αν δεν το καταλάβατε ήδη συμφωνώ με την Ραίσα....:P:lol::lol::lol::lol:
Ευτυχώς μας το είπες αλλιώς δεν θα ξέραμε...:bleh::bleh::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευτυχώς μας το είπες αλλιώς δεν θα ξέραμε...:bleh::bleh::lol::lol::lol:

Ε γι'αυτό καλέ και εγώ την έκανα την διευκρίνηση :P:lol::lol:

Λοιπόν Νικολέττα να το διαδόσουμε μην έρχονται και σου χτυπάνε την πόρτα μια βδομάδα πριν και σου λένε "ήρθαμε για την συνάντηση" γιατί στο τέλος θα κολλήσεις χαρτί έξω απο την πόρτα σου που να γράφει "ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ". :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε γι'αυτό καλέ και εγώ την έκανα την διευκρίνηση :P:lol:

Λοιπόν Νικολέττα να το διαδόσουμε μην έρχονται και σου χτυπάνε την πόρτα μια βδομάδα πριν και σου λένε "ήρθαμε για την συνάντηση" γιατί στο τέλος θα κολλήσεις χαρτί έξω απο την πόρτα σου που να γράφει "ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ". :lol::lol:

:blink::lol::lol::lol:Πολυ μου αρεσε αυτο!:lol::lol:
ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!;):lol::lol:
Συμφωνω και εγω!;):D

εγω δεν καταλαβε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hmm::hmm:

εγω δεν καταλαβε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hmm::hmm:
Τι να καταλάβεις αγάπη μου από εμάς τις τρελές........:lol::lol:
(21/12 καφέ στο σπίτι μου;))

Koρίτσια καλημέρα!Βασικά κι εγώ μπερδεύτηκα λίγο!Και είμαι και μελαχροινή!!:PΗ συνάντηση στις 30 Νοεμβρίου στο σπίτι της Anima ισχύει τελικά;Γιατί διαβάζω για μια συνάντηση τον Δεκέμβρη...Τι θα κάνουμε τελικά;

Koρίτσια καλημέρα!Βασικά κι εγώ μπερδεύτηκα λίγο!Και είμαι και μελαχροινή!!:PΗ συνάντηση στις 30 Νοεμβρίου στο σπίτι της Anima ισχύει τελικά;Γιατί διαβάζω για μια συνάντηση τον Δεκέμβρη...Τι θα κάνουμε τελικά;

Ναι, η συνάντηση τις 30/11 ισχύει και θα γίνει στο σπίτι της Anima:)...η άλλη συνάντηση θα γίνει 21/12 στο σπίτι μου....:rolleyes::D

Όταν εγώ λέω οτι θα το βάλεις το χαρτί έξω απο την πόρτα που να λέει ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ να μ'ακους....:whistle::lol:

Τα ζαλίσαμε τα καημένα τα κορίτσια με τις παλαβομάρες μας

Δικές μου μάλλον περισσότερο αλλά μην το φωνάζουμε δυνατά :whistle::whistle::P:lol:

Θελω να σας παω σημερα σε ενα μνημειο της Θεσ/νικης, που ολοι το ξερετε και εχετε περασει παρα πολλες φορες απ'εξω.
Ειναι ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ναι αληθεια σας λεω, ειχα να τον επισκεφτω απο τα μεσα της δεκαετιας του'80.Προσφατα εμαθα οτι τελειωσαν οι εργασιες της διαμορφωσης του στο εσωτερικο του, σε μουσειο, και σημερα τον επισκεφτηκα.
Λοιπον η δουλεια που εγινε,ειναι κατα την γνωμη μου καταπληκτικη.
Σε εξι οροφους ο καθενας με ξεχωριστη θεματολογια(ιδρυση,μνημεια πολιτισμος,οικονομικη ζωη,προσφυγες, τεχνες,γευσεις κ.α) ειναι ολη η ιστορια της πολης.Δοσμενο εκπληκτικα με υπεροχες φωτογραφιες, και πολλες οθονες με βιντεακια και μουσικη υποκρουση.Το κομματι αφιερωμα στην πυρκαγια του 1917 πραγματικα καταπληκτικο και πολυ ευρηματικα φτιαγμενο.Μου ειπαν οτι αξιζει τον κοπο να το επισκεφτεις, αλλα τοσο καλη προσεγγιση δεν την περιμενα.Και φυσικα ανεβηκα και στον εξωστη πανω για να δω την πολη απο πανω και να βγαλω πολλες φωτογραφιες.;)Μας τα χαλασε ομως ο καιρος. :(
Λοιπον μερικες φωτο απο το εσωτερικο για να παρετε μια ιδεα.
Να διευκρινησω οτι στην τεταρτη φωτο ο χαρτης προβαλεται πανω σε αμμο, που εχει διαμορφωθει ετσι ωστε να φαινεται αναγλυφος.
Και η τελευταια φωτο ειναι μεσα απο παραθυρο του Πυργου.
Σας συστηνω μια επισκεψη αναπιφυλακτα.Η εισοδος ειναι δωρεαν.:D

Συνημμένα

• ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 012 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 012 Α.jpg
    150,1 KB · Εμφανίσεις: 5
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 020 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 020 Α.jpg
    157 KB · Εμφανίσεις: 4
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 015 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 015 Α.jpg
    169,2 KB · Εμφανίσεις: 5
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 016 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 016 Α.jpg
    158,4 KB · Εμφανίσεις: 7
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 014 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 014 Α.jpg
    184,7 KB · Εμφανίσεις: 6
Μερικες ακομη απο τον εξωστη.Μονο που εκανε τρομερο κρυο εκει πανω.:( Φαινεται νομιζω.;)
Η τελευταια φωτο ειναι λιγο "κουνημενη"(συγνωμη:redface:) ειναι ο χωρος με τις οθονες με βιντεο για την ιστορια των σημαντηκων μηνμειων της πολης
τοποθετημενα τοπογραφικα οπως βρησκονται στην πολη.:D

Συνημμένα

• ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 008 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 008 Α.jpg
    158 KB · Εμφανίσεις: 4
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 010 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 010 Α.jpg
    189,2 KB · Εμφανίσεις: 5
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 011 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 011 Α.jpg
    275,2 KB · Εμφανίσεις: 9
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 018 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 018 Α.jpg
    247,1 KB · Εμφανίσεις: 9
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 013 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 013 Α.jpg
    158,1 KB · Εμφανίσεις: 4
Πολύ ενδιαφέρον. Εγώ έχω να μπω στον Λευκό πύργο κάπου απο τις αρχές του 90 αν θυμάμαι καλά! Θα τον τιμήσω λοιπόν όταν με το καλό γυρίσω ;)

Και σε οσους εχουν να'ρθουν καιρο στην Θεσσαλονικη για να τους δελεασω ας βαλω και μερικες εξωτερικες φωτο που τραβηξα(ναι εκανα τον τουριστα στην πολη μου:redface::P).Κριμα που ειχε συννεφια.:(
Τι mycatΘεσ/νικης ειμαστε:P;)

Συνημμένα

• ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 001 α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 001 α.jpg
    175,8 KB · Εμφανίσεις: 7
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 003 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 003 Α.jpg
    108,6 KB · Εμφανίσεις: 5
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 004 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 004 Α.jpg
    101,9 KB · Εμφανίσεις: 5
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 005 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 005 Α.jpg
    132,4 KB · Εμφανίσεις: 6
  • ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 006 Α.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 006 Α.jpg
    233,6 KB · Εμφανίσεις: 8
Και σε οσους εχουν να'ρθουν καιρο στην Θεσσαλονικη για να τους δελεασω ας βαλω και μερικες εξωτερικες φωτο που τραβηξα(ναι εκανα τον τουριστα στην πολη μου:redface::P).Κριμα που ειχε συννεφια.:(
Τι mycatΘεσ/νικης ειμαστε:P;)

Αχ τι μου κάνεις βρε Νικη μου....Θα κλαψω....:(:(:(

Θεσσαλονικούλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :cry::cry:

Ναι ξέρω έρχομαι αλλα.....δεν μπορώ βρε παιδιά μου έχει λείψει πολύ....:/:

Αχ τι μου κάνεις βρε Νικη μου....Θα κλαψω....:(:(:(

Θεσσαλονικούλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :cry::cry:

Ναι ξέρω έρχομαι αλλα.....δεν μπορώ βρε παιδιά μου έχει λείψει πολύ....:/:

Θενια μου,δεν ηξερα οτι θα συγκινηθεις τοσο πολυ.:hmm:
Αν ηταν, να μην τις εβαζα.:(
Κανε λιγη υπομονη...ουτε ενας μηνας δεν εμεινε.
Η Θεσ/νικη ειναι εδω ,το mycat Θεσ/νικης ειναι εδω και σε περιμενουν!
;):D:D:D:D

Θενια μου,δεν ηξερα οτι θα συγκινηθεις τοσο πολυ.:hmm:
Αν ηταν, να μην τις εβαζα.:(
Κανε λιγη υπομονη...ουτε ενας μηνας δεν εμεινε.
Η Θεσ/νικη ειναι εδω ,το mycat Θεσ/νικης ειναι εδω και σε περιμενουν!
;):D:D:D:D

Νίκη μου δεν φταίς εσύ απλά εμένα μ'εχει βαρέσει η νοσταλγία στο κεφάλι είμαι και αγχωμένη και εχω γίνει ευσυγκίνητη :/:

Αχ ναι υπομονη υπομονη....λιγες μερούλες μόνο μεινανε....αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι.

Λοιπόν κορίτσια,
Συγνώμη που δεν σας απάντησα νωρίτερα.
Στις 9.00μμ. επέστρεψα από Αθήνα όπου ήμουν για ένα συνέδριο στη Γεννάδιο και μόλις έφτασα πήγα αμέσως στην ετήσια συνάντηση των συμμαθητών μου από το δημοτικό (!!).
Πρόλαβα πριν να περιποιηθώ τις νεραϊδούλες με κολύριο και daktarin και να τις χαϊδέψω δεόντως.
Τώρα μόλις είδα τα ποστ σας και σπεύδω να σας πω ότι η συνάντηση για τις 30 Νοεμβρίου ισχύει κανονικότατα όπως σας έχω ήδη πει και μπορεί βέβαια να έρθει όποια θέλει ανεξάρτητα από το αν γράφει συχνά ή όχι στο σάιτ.
Για να διευκολυνθώ στην οργάνωση ας γράψω πιο κάτω ποιες κατάλαβα ότι θα έρθουν και αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με:
1. μάγισσα
2. σύζυγος μάγισσας
3. φίλη μάγισσας
4. Nίκη
5. Ραϊσα
6. Ζωή
7. Estelle
8. Yasmin
9. despoinamax

Σωστά τα είπα? Μήπως ξέχασα καμιά?
Θα σας περιμένουμε με χαρά.
Θάθελα ακόμη να πω ότι χάρηκα πολύ που πήγε η Νίκη και είδε την έκθεση του Λευκού Πύργου ήμουνα σίγουρη ότι θα σας εντυπωσίαζε. Νομίζω ότι αξιοποιήθηκε αρκετά καλά το μνημείο ως σημείο αναφοράς και πληροφορίας για την ιστορία της πόλης.
Η ώρα είναι 2.00πμ. και τώρα πια νυστάζω!
Φιλάκια! καλυνύχτα!

:mad::mad:
ζηλευουμε με τις συναντησεις σας:cry::confused:
Δεν ερχεστε καμια βολτα απο Καβαλα μερια? ΚΕρναω και γω καφε:rolleyes:

( δεκτες θα γινεστε μονο με την συνοδεια των γατομωρων σας ομως:whistle::whistle::whistle::lol: )

Μπορειτε να κανετε κι εκει συναντησεις η προωθητρια αγγελιων μας ειναι ξανθη και διαφοροι αλλοι καβαλα

Λοιπόν κορίτσια,
Συγνώμη που δεν σας απάντησα νωρίτερα.
Στις 9.00μμ. επέστρεψα από Αθήνα όπου ήμουν για ένα συνέδριο στη Γεννάδιο και μόλις έφτασα πήγα αμέσως στην ετήσια συνάντηση των συμμαθητών μου από το δημοτικό (!!).
Πρόλαβα πριν να περιποιηθώ τις νεραϊδούλες με κολύριο και daktarin και να τις χαϊδέψω δεόντως.
Τώρα μόλις είδα τα ποστ σας και σπεύδω να σας πω ότι η συνάντηση για τις 30 Νοεμβρίου ισχύει κανονικότατα όπως σας έχω ήδη πει και μπορεί βέβαια να έρθει όποια θέλει ανεξάρτητα από το αν γράφει συχνά ή όχι στο σάιτ.
Για να διευκολυνθώ στην οργάνωση ας γράψω πιο κάτω ποιες κατάλαβα ότι θα έρθουν και αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με:
1. μάγισσα
2. σύζυγος μάγισσας
3. φίλη μάγισσας
4. Nίκη
5. Ραϊσα
6. Ζωή
7. Estelle
8. Yasmin
9. despoinamax

Σωστά τα είπα? Μήπως ξέχασα καμιά?
Θα σας περιμένουμε με χαρά.
Θάθελα ακόμη να πω ότι χάρηκα πολύ που πήγε η Νίκη και είδε την έκθεση του Λευκού Πύργου ήμουνα σίγουρη ότι θα σας εντυπωσίαζε. Νομίζω ότι αξιοποιήθηκε αρκετά καλά το μνημείο ως σημείο αναφοράς και πληροφορίας για την ιστορία της πόλης.
Η ώρα είναι 2.00πμ. και τώρα πια νυστάζω!
Φιλάκια! καλυνύχτα!

δεν θυμάμαι έδωσες διεύθυνσή και ώρα και δεν το είδα????

δεν θυμάμαι έδωσες διεύθυνσή και ώρα και δεν το είδα????
Λοιπόν και πάλι:
Κυριακή 30 Νοεμβρίου, Καρακάση 27 (πολύ κοντά στη Μαρτίου), ώρα 18.00μμ.
Εντάξει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back