MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Επισήμως πλέον σήμερα ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! :up:

Φιλιά πολλά και τα λέμε απο κοντά!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αυτό ήταν!!! Τώρα δεν γλυτώνεται με τίποτα απο μένα ΜΠΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ (σατανικό γέλιο :P)

Κορίτσιααααααα σε λίγο καιρό θα σας δωωωωωωω :D

Είμαι σπίτι της μάγισσας τώρα και γράφω. Η Άντζελα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΗΗΗΗ!!! Επίσης θα της απαγάγω τον Μορφέα αλλά μην της το πείτε :P Παιδιά αυτό το γατί έιναι καταπληκτικόοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βαλε και εμενα εεεεεε;)

βαλε και εμενα εεεεεε;)

Κορίτσια καλησπέρα μόλις έφυγε η Θένια και νομιζωωωωωωωωωωω ότι μου λέιπει ένα γατί ο Μορφέας αγνοείται αμάν το είπε και το έκανε :cool::cool::P:P:lol::lol::lol::lol:

Μπα τελικά εδώ είναι είχε κρυφτεί για να γλυτώσει από το πολύ ζούλιγμα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια καλησπέρα μόλις έφυγε η Θένια και νομιζωωωωωωωωωωω ότι μου λέιπει ένα γατί ο Μορφέας αγνοείται αμάν το είπε και το έκανε :cool::cool::P:P:lol::lol::lol::lol:

Μπα τελικά εδώ είναι είχε κρυφτεί για να γλυτώσει από το πολύ ζούλιγμα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμ χρυσή μου να προσέχεις ποιον βάζεις σπίτι σου γιατί κυκλοφορούν και γατοκλέφτες όμορφων γατιδίων:P

Γεια σας παιδια μελος κ ειμαι κ εγω απο θεσ/νικη

λοιπον παιδια ειναι μια φιλη μ που την λενε μμμμ...... δεν θυμαμαι τι ονομα της εδωσε στο mycat kati poy teleivnei se withcats θα ηθελα λοιπον να την βοηθησετε γιατι ειναι new δυστιχως δεν μπορω να την βοηθησω εγω γιατι εχουμε χαθει κ αλληλογραφουμε πλεον ειναι απο θεσ/νικη please help her!!! BYE

Καλημερα και καλα Χριστουγεννα. Και γω ειμαι βερα Θεσσαλονικια. Βαλτε με στο club!:)

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!:)
Κρίμα που δεν ήμουν εδώ και δεν σας είδα στης Ραϊσας!
Φιλάκια σε σας και στα μουστακάκια τους!

γεια ειμαι η Αννα τι κανετε?
:)

γεια ειμαι η Αννα

Κοριτσια και αγορια τι εγινε? Εγινε η συναντηση? Συγνωμη που δεν ειδοποιησα αλλα εφαγε φολα το pc μας και δεν μπορουσα να επικοινωνησω. Ευχομαι να περασατε καλα και ανηπομωνω για την επομενη συναντηση. Καλα χριστουγεννα ευχομαι ολοι να περασατε.

καλησπερα κ χρονια πολλα ειμαι κ εγω απο θεσσαλονικη ρετζικη κ ψαχνω επιτελους μετα απο τοσο καιρο να παρω ενα γατακι..μαρεσουν παρα πολυ τα βρετανικα κοντοτριχα ειναι τα αγαπημενα μου:):):)

Θεσσαλονικιες και μη, μολις γυρισα.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους!:D
Η συναντηση στο σπιτι της Ραισας 22/12 εγινε και περασαμε υπεροχα!:up:Γνωρισαμε και απο κοντα την Aalyah (Θενια).:hello::D:D
Φωτο δεν βλεπω να φιλοτιμηθηκε καμια να ανεβασει.:blink:;):lol:

Νίκη μου καλησπέρα!! Χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ που σε γνώρισα στην συνάντηση! Περάσαμε υπέροχα έτσι δεν είναι? :up:

Καλέ θ'ανεβάσετε φωτό? Πω πω.....ρεζίλι θα γίνω. Νίκη αν ανεβάσεις ανέβασε καμία που τουλάχιστον φαινόμαστε καλά. Μην είμαστε ότι να'ναι. :P:lol:

Φωτο δεν βλεπω να φιλοτιμηθηκε καμια να ανεβασει.:blink:;):lol:
Βρε καλώς τη Νίκη! :D
Εγώ τι φωτό να ανεβάσω; Μόνο φωτό της Ραϊσας έχω! Περιμένω να γυρίσει η Ραϊσοφιντελομάνα για να της στείλω τις φωτό. Μετά, ας ανεβάσει εκείνη όποια θέλει...

Νίκη μου καλησπέρα!! Χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ που σε γνώρισα στην συνάντηση! Περάσαμε υπέροχα έτσι δεν είναι? :up:

Καλέ θ'ανεβάσετε φωτό? Πω πω.....ρεζίλι θα γίνω. Νίκη αν ανεβάσεις ανέβασε καμία που τουλάχιστον φαινόμαστε καλά. Μην είμαστε ότι να'ναι. :P:lol:
Θενια μου, Χρονια Πολλα:D
Εγω στις εστειλα, στο μαιλ που μου 'δωσες, αλλα προφανως δεν εχεις ακομη ιντερνετ.Οποτε μπορεις να τις δεις απο την μαγισσα.:D
Θα συσκεφτουμε πρωτα και μετα θα δουμε ποιες θα ανεβουν!;):lol:
Δημοκρατικες διαδικασιες παιδι μου!:blink::lol: Εσυ παντος βγηκες υπεροχα!;)Η μαμα μου και ο αδερφος μου που τις ειδαν, με ρωτησαν ποια ειναι αυτη η ωραια κοπελα;):D:D:D
Προς το παρον εχω να περασω στον υπολογιστη τις φωτο και τα βινεακια των Χριστουγεννων(100 περιπου :blink::redface:)Αυτα εχουν οι ψηφιακες, πατας το κλικ και ξεχνας να σταματησεις(ειδικα αμα εισαι η Νικη:redface:)

Θενια μου, Χρονια Πολλα:D
Εγω στις εστειλα, στο μαιλ που μου 'δωσες, αλλα προφανως δεν εχεις ακομη ιντερνετ.Οποτε μπορεις να τις δεις απο την μαγισσα.:D
Θα συσκεφτουμε πρωτα και μετα θα δουμε ποιες θα ανεβουν!;):lol:
Δημοκρατικες διαδικασιες παιδι μου!:blink::lol: Εσυ παντος βγηκες υπεροχα!;)Η μαμα μου και ο αδερφος μου που τις ειδαν, με ρωτησαν ποια ειναι αυτη η ωραια κοπελα;):D:D
Προς το παρον εχω να περασω στον υπολογιστη τις φωτο και τα βινεακια των Χριστουγεννων(100 περιπου :blink::redface:)Αυτα εχουν οι ψηφιακες, πατας το κλικ και ξεχνας να σταματησεις(ειδικα αμα εισαι η Νικη:redface:)

:lol::lol::lol::lol:

Να'σαι καλά μ'εκανες και γέλασα. Εγώ είμαι ακόμα αθήνα η φίλη μου με τον άντρα της έχουν πέσει για ύπνο και εγώ έχω βρυκολακιάσει και την έχω πέσει στο φόρουμ :P

Να πεις στην μαμά σου και στον αδερφό σου ευχαριστώ για το κοπλιμάν πάρα πολύ, αλλά καθώτι εγώ έχω την εντύπωση οτι βγαίνω μονίμως χάλια σε φωτό λέω να τις δούμε πρώτα καλά καλά και να ψηφίσουμε ποιες θ'ανέβουν και ποιες όχι. :P Το μαιλ μου δεν το έχω ανοίξει γιατί αν πιαστώ εκέι δεν το βλέπω να κοιμάμαι καθόλου. Κάποια στιγμή θα το κάνω. ;)

Λοιπόν αν δεν σας ξαναμιλήσω Χρόνια πολλά σε όλους μας και καλή χρονιά να έχουμε. Και σύντομα εμείς οι Θεσσαλονικιές να τα ξαναπούμε απο κοντά. Φιλιά πολλά!!

Λοιπόν αν δεν σας ξαναμιλήσω Χρόνια πολλά σε όλους μας και καλή χρονιά να έχουμε. Και σύντομα εμείς οι Θεσσαλονικιές να τα ξαναπούμε απο κοντά. Φιλιά πολλά!!

Θενια μου,σιγουρα να τα ξαναπουμε πριν τελειωσουν οι Χρισουγεννο-πρωτοχρονιατικες διακοπες.Και να ΜΗΝ εχουμε ξεκινησει ακομη τις διαιτες μετα απο τις γιορτες!:blink:;):P Περιμενουμε τις επιστροφες σας απο τον νοτο!;):D

Λοιπον να ευχηθω και εγω απο τωρα(καποια στιγμη σημερα, θα ξαναφυγω και δεν θα εχω αλλο ιντερνετ μονο... χιονια:blink:)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολες-ολους ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ και προπαντων ΕΙΡΗΝΗ στη γη!:kiss::D:D:D

καλησπερα κ χρονια πολλα ειμαι κ εγω απο θεσσαλονικη ρετζικη κ ψαχνω επιτελους μετα απο τοσο καιρο να παρω ενα γατακι..μαρεσουν παρα πολυ τα βρετανικα κοντοτριχα ειναι τα αγαπημενα μου:):):)
Καλημέρα γειτόνισσα!Είμαι η Στέλλα και μένω κι εγώ Ρετζίκι!!:):)Χαρίζονται πάρα πολλά γατάκαι εδώ στο φόρουμ.Τρέλαινομαι κι εγώ για τα Βρετανάκια αλλά είναι δύσκολο να βρεις εκτός αν είναι απο εκτροφείο στο εξωτερικό ή να πετυχεις γέννα απο κάποια απο τα μέλη.Ρίξε μια ματιά στα αδεσποτάκια,μπορεί καποιο να σου κάνει κλικ!!:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back