aalyah
Διάσημο μέλος
Φιλιά κούκλες μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Άσπρη, Beeb και δίποδο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι όλα τα αδεσποτάκια να βρουν γρηγορα κι αυτά το σπιτάκι τους!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
καιΧρονια πολλά και καλή χρονιά και απο μένα με υγεία πάνω απο όλα,όμορφες στιγμές και πολλές γατοαγκαλιές!!Εύχομαι όλα τα αδεσποτάκια να βρουν γρηγορα κι αυτά το σπιτάκι τους!!
![]()
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά κι από μένα!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ευτυχισμένο το 2009, συνγατιώτες και συνγατιώτισσες! Σας κάναμε ποδαρικό!
Άσπρη, Beeb και δίποδο
Χρόνια πολλά και καλά και από εμάς!!!!

Με τέτοιο ποδαρικό σίγουρα όλα θα μας πάνε καλά!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπον Θεσσαλονικιες και Βορειοελλαδιτισσες γενικοτερα, εχω να σας πω οτι εχουμε το καλυτερο οικοπεδο!(και εννοω την Βορεια Ελλαδα)

Πειτε μου σε ποιο μερος του κοσμου(γιατι εγω δεν πηγαινω συχνα στα εξωτερικα) εκει που εχεις μια καταπληκτικη λιακαδα(οπως βεβαιωνει ο Αρης) μετα απο δυο μερες εχεις τοπιο Βοριας Ευρωπης!Και σαν να μην εφτανε αυτο ,την προηγουμενη της χιονοπτωσης, ειχαμε παει βολτα στο Λουτρακι Αριδαιας για καφε και δειτε το βραδυ, τι συνωστισμος υπηρχε στην εξωτερικη πισινα!

Θα μου πειτε οτι το νερο της πισινας εχει σταθερα 37 βαθους Κελσιου,εξω ομως ειχε 0 βαθμους!
Εγω μονο που του εβλεπα κρυωνα.
Ειναι πραγματικα ΤΡΕΛΛΟΙ αυτοι οι Ελληνες!

Και φυσικα πιο τρελος ολων ο αδερφος μου, που σημερα το πρωι που βγηκαμε να βγαλουμε φωτο με τα χιονια, φορεσε κοντομανικο μπλουζακι!

Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Α πα πα πα πα πα τους βλέπω και χτυπάνε τα δόντια μου καστανιέτες α πα πα πα πα παΘα μου πειτε οτι το νερο της πισινας εχει σταθερα 37 βαθους Κελσιου,εξω ομως ειχε 0 βαθμους!Εγω μονο που του εβλεπα κρυωνα.
Ειναι πραγματικα ΤΡΕΛΛΟΙ αυτοι οι Ελληνες!![]()

stellak
Διάσημο μέλος
Α πα πα πα πα πα τους βλέπω και χτυπάνε τα δόντια μου καστανιέτες α πα πα πα πα πα![]()
Εγώ, πάλι, ζήλεψα αφάνταστα και θυμήθηκα τις παλιές καλές ημέρες που έκανα το ίδιο... κυρίως για το χρόνο που διέθετα στον εαυτό μου για τέτοιες (από άλλους θεωρούμενες) τρέλες!

Νίκη, την επόμενη φορά μπες στο νερό και θα με θυμηθείς!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη, την επόμενη φορά μπες στο νερό και θα με θυμηθείς!
Μπα Στελιτσα εγω δεν ειμαι για τετοιες τρελλες.

Κρυωνω μονο που τους βλεπω.

Θεσσαλονικιες γατομαμαδες να κανω μια προταση?

Μηπως να σκεφτουμε και εμεις μια συναντηση για κοπη βασσιλοπιτας και κουβεντουλα, τωρα με την νεα χρονια?
Τι λετε?

Raisa
Περιβόητο μέλος
Θεσσαλονικιες γατομαμαδες να κανω μια προταση?
Μηπως να σκεφτουμε και εμεις μια συναντηση για κοπη βασσιλοπιτας και κουβεντουλα, τωρα με την νεα χρονια?Τι λετε?
![]()
Ναι αμέ!!!!! Πείτε πότε και πού και είμαι μέσα!!!!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπον στις 13/1 την Τριτη που μας περασε συμπληρωθηκε ενας χρονος απο εκεινη την ιστορικη συναντηση την Κυριακη 13/1/08 στην Καμαρα
που γνωριστηκαμε απο κοντα πολλες Θεσσαλονικιες γατομαμαδες.
Θυμαστε πως ξεκινησε, απο μια ιδεα της Life και marmanga
https://www.mypetz.gr/posts/5318469/
και σταθηκε η αφορμη για μενα, να γραψω το πρωτο μου post, μια που σας διαβαζα τοσο καιρο και ηθελα να σας γνωρισω απο κοντα!
https://www.mypetz.gr/posts/5318625/
Σας ευχαριστω για τον εναν χρονο γατοπαρεας και σας ευχαριστω διπλα γιατι διαβαζοντας τα τοσα μηνυματα του φορουμ ξεπερασα τους οποιους ενδιασμους μου και υιοθετησα και δευτερο γατακι! Τον Αρουλη μου!

χρονια πολλα λοιπον!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
θα ήθελα πολύ να έρθω αλλά δυστυχώς αρχίζει η εξεταστική μου και έχω πολύ διάααβαζμαααόποιες πάτε καλά να περάσετε

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Λέω να πάω στο ΡΟΚ-ΠΑΡΤΥ το άλλο Σάββατο που γίνεται για την περίθαλψη των αδέσποτων που οργανώνεται από την ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης με διάφορους υποστηρικτές. Θα έθετε? Θάθελα πολύ ναμαστε παρέα, να ξαναβρεθούμε και να τα πούμε μ' αυτή την ευκαιρία. Τί λέτε? Μάγισσα, Νίκη, Ραϊσα, Εστέλ, Ζωή και όλα τα κορίτσια και τ' αγόρια?
Γλυκιά μου εμένα μάλλον Τρίτη ή Τετάρτη θα μπει χειρυργείο ο μπαμπάς μου και πιθανόν το ΣΚ θα είμαι Αθήνα για να τον δω αν όμως αλλάξει το πρόγραμμα θα έρθω πάντως να περάσετε καλά όσοι πάτε και να δώσετε και την δική μας αγάπή στους υπόλοιπους!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λέω να πάω στο ΡΟΚ-ΠΑΡΤΥ το άλλο Σάββατο που γίνεται για την περίθαλψη των αδέσποτων που οργανώνεται από την ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης με διάφορους υποστηρικτές. Θα έθετε? Θάθελα πολύ ναμαστε παρέα, να ξαναβρεθούμε και να τα πούμε μ' αυτή την ευκαιρία. Τί λέτε? Μάγισσα, Νίκη, Ραϊσα, Εστέλ, Ζωή και όλα τα κορίτσια και τ' αγόρια?
Πολυ ωραια πρωτοβουλια, ενα μεγαλο μπραβο.
Δυστυχως θα ειμαι εκτος Θεσ/νικης το επομενο Σαββατοκυριακο.

Να περασετε καλα και ευχομαι να βρει ανταποκριση απο πολυ κοσμο, μια τοσο ωραια κινηση.
Γλυκιά μου εμένα μάλλον Τρίτη ή Τετάρτη θα μπει χειρυργείο ο μπαμπάς μου και πιθανόν το ΣΚ θα είμαι Αθήνα για να τον δω αν όμως αλλάξει το πρόγραμμα θα έρθω πάντως να περάσετε καλά όσοι πάτε και να δώσετε και την δική μας αγάπή στους υπόλοιπους!!!!![]()
Καλη επιτυχια μαγισσουλα στον πατερα σου, ολα να πανε καλα!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά στον μπαμπά σου μαγισσούλα!
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς κι εγώ θα είμαι εκτος Θεσσαλονίκης,θα κατέβω Αθήνα να παραλάβω το δεύτερο γατάκι μου!
Θα ηθέλα πολύ να έρθω στη συνάντηση αυτή...αλλά τί να κάνουμε το έχω κανονισμένο εδώ και 2 βδομάδες περιπου...Πάντως σε όποιον πάει εύχομαι να περάσει καλά και ελπίζω να τα καταφέρω να βρεθούμε στην επόμενη συνάντηση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool