ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μου αρέσουν πολύ τα
Asra (για θηλυκιά μελαχρινή γάτα...που σημάίνει στα αραβικά "ταξείδι με τη νύχτα")
Mυρσίνη (το ακούνε εύκολα...)
Αιγέας (ιδανικό για μπλε γάτους)
Ιόνη (απ΄το Ιονιο πέλαγος για κοριτσάκι...πάλι για μπλε γατούλα)
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ!
Μπράβο Σταυρούλα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
ο.κ.εδώ και θα τα μαζεύω μόνη μου...
μ`αρεσουν τα ονοματα ανθρωπων τα καθημερινα...για γατονια,οπως...
Ανδρεας
Αργηρης
Σταματης
Σταυρος...

Αντωης

moukelis
Επιφανές μέλος
Ρεμπελιέ(για πολυ τεμπελογατα με μπουρζουά στοιχεία),Δον Αγάλιας(για γατια που θελουν το χρόνο τους),Φαμπιό,Αρταφεύγης(για γατους με τάσεις φυγής) και Λουμπενίκος(ειναι για στρουμπουλά γατόνια).

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ωραία, ξεκινάμε!!εδώ και θα τα μαζεύω μόνη μου...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Μαρί, Συλβί, Οντέτ, Οντίλ, Σαρμάν, Σάρα, Μάρα, Καλυψώ , Νεγκρίτα.ΑΓΟΡΙΑ: Πάρις, Νινίκος, Ασλάν, Ρουσλάν , Ρομπέν, μερικά μόνο ονόματα γατιών, ηρώων ταινιών, μυθιστορημάτων και παραμυθιών. Τα δικά μου γατιά:
Μαυρίκιος, Πιπέρης, Φουφούκα, Μαρίκα, Μπίλυ, Γκαστόν και...φυσικά, Μπασσέτ.
sabbas
Νεοφερμένο μέλος
.κ ζουκοφ το τριτο που εχω σκοπο να παρωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Τέλεια η προσφορά σου Σταυρούλα μου κ σ΄ευχαριστούμε.σε ένα excel μπορω να τα γράφω εγώ αν θέλετε. Αρκεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς θα το ενημερώνω το αρχείο που θα βγαίνει εδώ. Αλλιώς σιγά. Δέκα λεπτά δουλειά την ημέρα να ενημερώσεις τα καινούρια ονόματα
Επίσης αν είναι ονόματα που έχουμε βρει κ έχουμε ψάξει την έννοιά τους, καλό θα είναι να γράφουμε κ το τι σημαίνουν. !
Λοιπόν έχω να παραθέσω:
Αρσενικά: Τίμυ (από Τίμοθυ)
Πέρσης, Σεβάχ, Φοιβος, Έκτορας, Γκανέσα (ο θεος με το κεφάλι ελέφαντα, είναι μια από τις γνωστότερες αναπαραστάσεις θεότητας στον Ινδουισμό), Φρίξος
Θηλυκά: Νάλα, Αμαρυλίς, Νεφέλη, Ταϊτού.
natalo9
Δραστήριο μέλος

Τα δικά μας ονόματακια..Λαζαρος, Βούλης και Νίνα!

Περιμενω ποτε θα ολοκληρωθει το εξελάκι για να βαφτίσω το τρίτο αγόρι της οικογένειας..ενα γκρι τζαναμπέτικο γατουλάκι!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σέξυ (για αγόρια και κορίτσια...)
το ακούνε εύκολα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γκρι?Tέλειο το θέμα!Μπράβο στον εμπνευστή του..!!
Τα δικά μας ονόματακια..Λαζαρος, Βούλης και Νίνα!
Περιμενω ποτε θα ολοκληρωθει το εξελάκι για να βαφτίσω το τρίτο αγόρι της οικογένειας..ενα γκρι τζαναμπέτικο γατουλάκι!

αγοράκι ή κοριτσάκι?
Για γκρι κοριτσάκια μου αρέσει το Νεφέλη... (σαν γκρίζο συννεφάκι γεμάτο βροχή...) το έχουν πει τα παιδιά πιο πάνω
μαγισσα
Διάσημο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
έχουν μαζευτεί κάμποσα... Μάλλον προς το τέλος της βδομάδας θα ανεβάσουμε το πρώτο εξελάκι και θα το ενημερώνων συχνά μετάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
), Βέρα, Νία, Λουκία, Νάντια, Κάτια,Τόνια, Έλλη, Φανή, Κλαίρη, Φώτω, Γκόλφω (έτσι λέγαν τη μαμά της Μπασσέτ μου), Κέλλυ, Μπέλλυ, Μπέλλα, Νόρα, Υβόννη, Μυρτώ, Ράνια, Τερέζα, Ζωζώ, Τζούλια, Πωλίνα, Μπέτυ, Μιμίκα, Κρίστη, Βίλμα, Μπέσσυ, Νταίζη, Φρίντα, Ρίτα, Τάνια, Φλώρα, έλσα, Αλίκη, Νανά, Μανταλένα, Μάντυ, Τατιάνα, Φιλιώ, Μιράντα, Μαντώ, Ελβίρα, Σουλτάνα, Γιολάντα, Ρούμπη. Αυτά είναι θηλυκα ελληνικά ονόματα, συνήθως δισύλλαβα, που προφέρονται εύκολα (το κατάστημα διαθέτει και πολυσύλλαβα). Θα βάλω και αρχαιοελληνικά, πιο βαρύγδουπα, αλλά, αρκετά πρωτότυπα για γάτες (τσάμπα μαθαίνουμε μυθολογία και ιστορία ;
). Αύριο η συνέχεια. Κοιτάζω και στα βιβλία να δω τα ονόματα των γάτων ,όπου υπαρχουν
:cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Ονόματα γατιών ξένα, θηλυκά και αρσενικά. Αμίγκο (φίλος), Αμούρ (αγάπη), Μπιάνκα (λευκή), Τσέρρυ (κεράσι), Φέλιξ (ευτυχής), Καραμέλα, Κορίνα, Κάρμεν, Έρικα, Φαίη, Τζίλντα, Ιγκόρ, Ιβάν, Κίττυ, Εβίτα, Μίκυ, Νίνα, Αϊνστάιν, Φίφη, Όλιβερ, Όσκαρ, Μόλλυ, Λούση.
Να βάλω και αρσενικά ονόματα ελληνικά, αλλά, μου φαίνονται "κάπως" για γάτους, αν και γνωστοί μου έχουν ονομάσει τους γάτους τους: Μήτσο, Αχιλλέα, Βάγγο, Τρύφωνα
Ας βάλω μερικά κι αν θέλετε κι άλλα, θα βρω: Σήφης, Τόλης, Λάμπης, Μπάμπης, Παντελής, Λυκούργος, Μένιος, Φοίβος, Σίμος (ή Γεράσιμος), Αλέκος, Κούλης, Αγησίλαος, Σωκράτης, Αντρίκος, Στέφανος, Φίλιππος, Λιάκος, Άρης, Περικλής, Σάββας, Φώτης, Φάνης, Μενέλαος, Έκτωρ, Νέστωρ, Ηρακλής, Λεωνίδας, Όθων, Βίκτωρ, Ναπολέων, Μαρίνος, Μάρκος, Πλάτωνας, Ιπποκράτης, Πασχάλης, Κύρος, Ρήγας, Θαλής, Φρίξος, Ισίδωρος........κ.ά.Και μερικά αρχαία θηλυκά :Λητώ, Φοίβη, Φρύνη, Νιόβη, Κλειώ, Ηλέκτρα, Ισμήνη, Δανάη, Δάφνη, Ρέα, Άρτεμη, Ναυσικά, Ερατώ, Ιφιγένεια.
Αυτάααααα

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Βρε zbeebz αντί να πανηγυρίζεις, δεν γράφεις κανένα όνομα ,λέω εγώΓάτος Λεωνίδας! Γουστάρωωωωωωωω! "This is Sparta!"![]()

;Ορίστε, σου αφιερώνω και τα: Φαίδων, Επαμεινώνδας (για τους φίλους Νώντας), Ξενοφών (ή Φώντας, ή -μιας και μιλάμε για γάτους- Φούντας), Ορέστης και Αγαμέμνων

, και...άντε για σένα, Περικλής, Δάμων και.....Φειδίας

Raisa
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool