MyCat και βαφτίσια γατιών

Εκτός από τα ονόματα της υπογραφής μου...:Pμου αρέσουν πολύ
τα
Asra (για θηλυκιά μελαχρινή γάτα...που σημάίνει στα αραβικά "ταξείδι με τη νύχτα")
Mυρσίνη (το ακούνε εύκολα...)
Αιγέας (ιδανικό για μπλε γάτους)
Ιόνη (απ΄το Ιονιο πέλαγος για κοριτσάκι...πάλι για μπλε γατούλα)

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ!
Μπράβο Σταυρούλα!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδώ και θα τα μαζεύω μόνη μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο.κ.
μ`αρεσουν τα ονοματα ανθρωπων τα καθημερινα...για γατονια,οπως...
Ανδρεας
Αργηρης
Σταματης
Σταυρος...:lol::lol::lol:
Αντωης;)

Λοιπον,εγω θα παραθεσω πρωτα τα ονοματα του αγαπημενου μου παραμυθιου,"Το φαντασμα του Πριγκηπα Γελαστρόνι":
Ρεμπελιέ(για πολυ τεμπελογατα με μπουρζουά στοιχεία),Δον Αγάλιας(για γατια που θελουν το χρόνο τους),Φαμπιό,Αρταφεύγης(για γατους με τάσεις φυγής) και Λουμπενίκος(ειναι για στρουμπουλά γατόνια).:lol:

Ωραία, ξεκινάμε!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Μαρί, Συλβί, Οντέτ, Οντίλ, Σαρμάν, Σάρα, Μάρα, Καλυψώ , Νεγκρίτα.ΑΓΟΡΙΑ: Πάρις, Νινίκος, Ασλάν, Ρουσλάν , Ρομπέν, μερικά μόνο ονόματα γατιών, ηρώων ταινιών, μυθιστορημάτων και παραμυθιών. Τα δικά μου γατιά:
Μαυρίκιος, Πιπέρης, Φουφούκα, Μαρίκα, Μπίλυ, Γκαστόν και...φυσικά, Μπασσέτ.

κ τα δικα μου βαλεντινα η ρωσσικη περσεας ο αλητογατος αλλα καμια σχεση το ονομα με τον χαρακτηρα του :lol:.κ ζουκοφ το τριτο που εχω σκοπο να παρω

σε ένα excel μπορω να τα γράφω εγώ αν θέλετε. Αρκεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς θα το ενημερώνω το αρχείο που θα βγαίνει εδώ. Αλλιώς σιγά. Δέκα λεπτά δουλειά την ημέρα να ενημερώσεις τα καινούρια ονόματα
Τέλεια η προσφορά σου Σταυρούλα μου κ σ΄ευχαριστούμε.
Επίσης αν είναι ονόματα που έχουμε βρει κ έχουμε ψάξει την έννοιά τους, καλό θα είναι να γράφουμε κ το τι σημαίνουν. !
Λοιπόν έχω να παραθέσω:
Αρσενικά: Τίμυ (από Τίμοθυ)
Πέρσης, Σεβάχ, Φοιβος, Έκτορας, Γκανέσα (ο θεος με το κεφάλι ελέφαντα, είναι μια από τις γνωστότερες αναπαραστάσεις θεότητας στον Ινδουισμό), Φρίξος
Θηλυκά: Νάλα, Αμαρυλίς, Νεφέλη, Ταϊτού.

Tέλειο το θέμα!Μπράβο στον εμπνευστή του..!!:):up:
Τα δικά μας ονόματακια..Λαζαρος, Βούλης και Νίνα!;)

Περιμενω ποτε θα ολοκληρωθει το εξελάκι για να βαφτίσω το τρίτο αγόρι της οικογένειας..ενα γκρι τζαναμπέτικο γατουλάκι!

Σταυρούλα πως πας?? :)

Σέξυ (για αγόρια και κορίτσια...) :redface:το ακούνε εύκολα...

Tέλειο το θέμα!Μπράβο στον εμπνευστή του..!!:):up:
Τα δικά μας ονόματακια..Λαζαρος, Βούλης και Νίνα!;)

Περιμενω ποτε θα ολοκληρωθει το εξελάκι για να βαφτίσω το τρίτο αγόρι της οικογένειας..ενα γκρι τζαναμπέτικο γατουλάκι!
γκρι? :hmm:
αγοράκι ή κοριτσάκι?
Για γκρι κοριτσάκια μου αρέσει το Νεφέλη... (σαν γκρίζο συννεφάκι γεμάτο βροχή...) το έχουν πει τα παιδιά πιο πάνω

Εντάξει να σας πω και τα δικά μας Κλειώ και Μορφέας που το έχει και άλλος γάτος εδώ μέσα!!!!!:P:lol::lol::lol::lol:

Καλά πάμε :) έχουν μαζευτεί κάμποσα... Μάλλον προς το τέλος της βδομάδας θα ανεβάσουμε το πρώτο εξελάκι και θα το ενημερώνων συχνά μετά

Ζαργάνα (τιγρέ γάτα με μεγάλα μάτια),μαμά της Ραφαέλας και της Εβενίνας:)

Το τερατάκι μου το λέω Ψιψή,έχω όμως κι άλλα γατούδια που τα έχω ονομάσει ανάλογα με το στυλ τους, πχ, ο έρωτας μου Dude, είναι ο πιο μάγκας, Γαρίδας ο αδερφός του Dude, μοιάζει με γαριδάκι το μικρό μου (ποιο μικρό δηλαδή? Έχει γίνει ίδιος ο Gozzila), η μάνα τους η Σίβα, της έδωσα αυτό το όνομα απ τη γατοτροφή που λατρεύει! Η Μάο, όποτε με βλέπει φωνάζει μαααααοοοοο, για να τη βάλω φαΐ, η αδερφή της η Μορτίσια (είναι κακούργα σαν γάτα, με τις υπόλοιπες γάτες που την τριγυρίζουν και έτσι της έδωσα το όνομα της Morticia Adam από Adam's family), ο Batmanacos έχει μάσκα, από κει βγήκε το όνομα και μας μένουν 3 αβάπτιστα προς το παρόν:D

Ζιζή, Ρόζα, Σάσα, Νέλλη, Ίρις, Ναταλί, Ναταλία, Ξένια, Βιόλα ή Βιολέττα(ειδικά αν έχει βιολετί μάτια)Έμιλυ, Αίγλη, Ρέα, Πιπίτσα (και Μαρικοπιπίτσα :lol:), Βέρα, Νία, Λουκία, Νάντια, Κάτια,Τόνια, Έλλη, Φανή, Κλαίρη, Φώτω, Γκόλφω (έτσι λέγαν τη μαμά της Μπασσέτ μου), Κέλλυ, Μπέλλυ, Μπέλλα, Νόρα, Υβόννη, Μυρτώ, Ράνια, Τερέζα, Ζωζώ, Τζούλια, Πωλίνα, Μπέτυ, Μιμίκα, Κρίστη, Βίλμα, Μπέσσυ, Νταίζη, Φρίντα, Ρίτα, Τάνια, Φλώρα, έλσα, Αλίκη, Νανά, Μανταλένα, Μάντυ, Τατιάνα, Φιλιώ, Μιράντα, Μαντώ, Ελβίρα, Σουλτάνα, Γιολάντα, Ρούμπη.
Αυτά είναι θηλυκα ελληνικά ονόματα, συνήθως δισύλλαβα, που προφέρονται εύκολα (το κατάστημα διαθέτει και πολυσύλλαβα). Θα βάλω και αρχαιοελληνικά, πιο βαρύγδουπα, αλλά, αρκετά πρωτότυπα για γάτες (τσάμπα μαθαίνουμε μυθολογία και ιστορία ;:up: ). Αύριο η συνέχεια. Κοιτάζω και στα βιβλία να δω τα ονόματα των γάτων ,όπου υπαρχουν:happy::cat:

Συνεχίζω εγώ, βάλτε ρε παιδιά και σεις κανα χεράκι!:cool:
Ονόματα γατιών ξένα, θηλυκά και αρσενικά. Αμίγκο (φίλος), Αμούρ (αγάπη), Μπιάνκα (λευκή), Τσέρρυ (κεράσι), Φέλιξ (ευτυχής), Καραμέλα, Κορίνα, Κάρμεν, Έρικα, Φαίη, Τζίλντα, Ιγκόρ, Ιβάν, Κίττυ, Εβίτα, Μίκυ, Νίνα, Αϊνστάιν, Φίφη, Όλιβερ, Όσκαρ, Μόλλυ, Λούση.
Να βάλω και αρσενικά ονόματα ελληνικά, αλλά, μου φαίνονται "κάπως" για γάτους, αν και γνωστοί μου έχουν ονομάσει τους γάτους τους: Μήτσο, Αχιλλέα, Βάγγο, Τρύφωνα:DΑς βάλω μερικά κι αν θέλετε κι άλλα, θα βρω: Σήφης, Τόλης, Λάμπης, Μπάμπης, Παντελής, Λυκούργος, Μένιος, Φοίβος, Σίμος (ή Γεράσιμος), Αλέκος, Κούλης, Αγησίλαος, Σωκράτης, Αντρίκος, Στέφανος, Φίλιππος, Λιάκος, Άρης, Περικλής, Σάββας, Φώτης, Φάνης, Μενέλαος, Έκτωρ, Νέστωρ, Ηρακλής, Λεωνίδας, Όθων, Βίκτωρ, Ναπολέων, Μαρίνος, Μάρκος, Πλάτωνας, Ιπποκράτης, Πασχάλης, Κύρος, Ρήγας, Θαλής, Φρίξος, Ισίδωρος........κ.ά.
Και μερικά αρχαία θηλυκά :Λητώ, Φοίβη, Φρύνη, Νιόβη, Κλειώ, Ηλέκτρα, Ισμήνη, Δανάη, Δάφνη, Ρέα, Άρτεμη, Ναυσικά, Ερατώ, Ιφιγένεια.
Αυτάααααα:)

Γάτος Λεωνίδας! Γουστάρωωωωωωωω! "This is Sparta!" :lol::lol::lol::lol:

Γάτος Λεωνίδας! Γουστάρωωωωωωωω! "This is Sparta!" :lol::lol::lol::lol:
Βρε zbeebz αντί να πανηγυρίζεις, δεν γράφεις κανένα όνομα ,λέω εγώ:lol::lol::lol: ;Ορίστε, σου αφιερώνω και τα: Φαίδων, Επαμεινώνδας (για τους φίλους Νώντας), Ξενοφών (ή Φώντας, ή -μιας και μιλάμε για γάτους- Φούντας), Ορέστης και Αγαμέμνων:lol::lol::lol::lol:, και...άντε για σένα, Περικλής, Δάμων και.....Φειδίας:up::up::up::lol:

Τι έγινε με την λίστα...είναι έτοιμη?:)

Αληθεια που ειναι η λιστα...και ειχαμε μωρα αυτη τη βδομαδα...:hmm::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back