MyCat και βαφτίσια γατιών

Και για τους φανατικους του Harry Potter:
Albus(λευκός),Ariana(very holy),Lucius(φωτεινός),Narcissa,Bellatrix(μαχητρια),Severus(αυστηρός),Minerva,Helga,Salazar,Luna,Amelia,Eloise,Lupin.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μην ξεχνάμε και το γάτο εχθρό των στρουμφακίων, τον Ασραέλ (Ψιψινέλ στα ελληνικά).Επίσης, Σοφός, Χνούδης, Φίγκαρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γατονόματα από τον Shakespeare(εμενα μου αρεσουν πολυ,για διανοουμενα γατια):P
Άριελ και Πουκ(ωραία ονόματα για ζευγαράκι ζωηρών γατιών,καθώς είναι ονόματα ξωτικών),Cassius,Arden(μαγικό δάσος),Celia,Οφηλία(από τα πολύ αγαπημένα μου),Orlando,Belarius,Cymbeline,Cordelia,Nerissa,Οθέλλο(για κατάμαυρους γατούληδες),Romeo,Juliet,Juno,Lavinia,Malvolio,Orsino,Balthasar.

Πολλη καλη ιδεα . αυτο με τα ονοματα δεν γινετε μονο με ενα excel πωσ το εγραψεσ αλλα νομιζω πωσ επειδη οι γατοφιλοι μπαινουν σε αυτο το site μπορουμε να γραψουμε μερικα ονοματα για θυλ και αρσεν και ο καθενασ θα τα βλεπει αλλα θα βαζουμε τιτλο ονοματα για γατεσ τι ονομα να βγαλω στη γατα μου η τελωσ παντων κατι σχετικο...:D
Συμγωνητε ???

δεν ειχα διαβασει το παραπανω αρθρο αλλα για τωρα καλυνηχτα:rolleyes:

Baci που θα πει φιλάκι στα Ιταλικά
Βλάσης που είναι υποψήφιο για το δικό μου μελλοντικό γατάκι
Τρούφα για κορίτσι
Και το Ραλού είναι καλό για κορίτσια.

Ένα γατάκι που είχα παλιά το φωνάζαμε Τσιριγοτάκη (από τον ανταποκριτή της ΕΤ μια και νομίζαμε αρχικά πως είναι αγοράκι και το φωνάζαμε Λάμπη, μας βγήκε κορίτσι αλλά αρνήθηκα να συμβιβαστώ με το γεγονός και απλά έγινε ουδέτερου γένους: το τσιριγοτάκι! :P )

τα ονοματα που θα αναφερω δεν ξερω αν εχουν ειπωθει, ελπιζω να μην επαναλαμβανομαι!
Linea Alba (λευκη γραμμη)
Felis (genus σε taxonomy ειδων...Felis cattus=γατα)
Yuki (χιονι στα ιαπωνεζικα)
Sakura (cherry blossom στα ιαπωνεζικα)
Αkina (spring flower στα ιαπωνεζικα)
Lynx (ειδος αγριογατας)
Oncilla (αιλουροειδες)
Leo
Fatso (χοντρος στα αγγλικα)
Coconut
Cougar
Blizzard
Domino
Oreo

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς, χάθηκε η Prince, που καταχωρούσε τα ονόματα στον κατάλογο και τώρα, δεν ξέρω, αν μπαίνουν σε κάποια σειρά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε χαθηκε,μπαινει που και που απλα τρεχει.Ειμαι σιγουρη οτι μολις βρει λιγο χρονο θα τα τακτοποιησει.;)

νομιζωότι πρίν από 2 βδομάδες έστειλα συμπληρωμένη τη λίστα με τα ονόματα. χμχμ θα το τσεκάρω από το σπίτι. μέχρι και τον ιανουάριο είναι όλα μέσα. το μύνημα του φεβρουαρίου δεν νομίζω να το έχω στην λίστα που έχω στείλει. το αρχείο μου σπίτι είναι ενημερωμένο. όσο και αν δεν προλαβαίνω δεν το παρέλειψα. μάλιστα από την κούραση την πρώτη φορά έστειλα το μαιλ μου χωρίς στη λίστα αλλά ευτιχώς με ενημερώσανε και το διόρθωσα. υποθέτω ότι η λίστα που κυκλοφορέι είναι η ενημερωμένη.

Συγνώμη που χάθηκα αλλά κυριολεκτικά οταν μου μένει χρόνος σπίτι προτειμώ να ξεκουράζομαι εκτός υπολογιστή. παρόλα αυτά αυτή η λίστα είναι υπευθυνότητά μου και ενημερώνω το αρχείο ακόμη κι άν δεν απαντάω εδώ:(

υποσημείωση για να στείλω λίστα πρέπει να βρήσκω νέα ονόματα. προσπαθώ να ψαρεύω ονόματα και από άλλα θέματα εδώ μέσα κάνω ότι μπορώ

νομιζωότι πρίν από 2 βδομάδες έστειλα συμπληρωμένη τη λίστα με τα ονόματα. χμχμ θα το τσεκάρω από το σπίτι. μέχρι και τον ιανουάριο είναι όλα μέσα. το μύνημα του φεβρουαρίου δεν νομίζω να το έχω στην λίστα που έχω στείλει. το αρχείο μου σπίτι είναι ενημερωμένο. όσο και αν δεν προλαβαίνω δεν το παρέλειψα. μάλιστα από την κούραση την πρώτη φορά έστειλα το μαιλ μου χωρίς στη λίστα αλλά ευτιχώς με ενημερώσανε και το διόρθωσα. υποθέτω ότι η λίστα που κυκλοφορέι είναι η ενημερωμένη.

Συγνώμη που χάθηκα αλλά κυριολεκτικά οταν μου μένει χρόνος σπίτι προτειμώ να ξεκουράζομαι εκτός υπολογιστή. παρόλα αυτά αυτή η λίστα είναι υπευθυνότητά μου και ενημερώνω το αρχείο ακόμη κι άν δεν απαντάω εδώ:(

υποσημείωση για να στείλω λίστα πρέπει να βρήσκω νέα ονόματα. προσπαθώ να ψαρεύω ονόματα και από άλλα θέματα εδώ μέσα κάνω ότι μπορώ
Ημουν σίγουρη καλή μου Σταυρουλα γι αυτο!!! Εχεις τα φιλάκια μας. Κι ιδιαιτέρως από τον βαφτισιμιο σου! (τον χοντρο πλέον:lol::lol::lol:)

Διάφορα ονόματα από την "Τελευταία μαύρη γάτα" του Ευγένιου Τριβιζά:Γκρατσιέλα, Τζουτζούκα,Μουτζούρης,Μεταξονούρης, Νιαουρίνος, Γκιουζέπε, Ρασμίνος,Εβενίνα, Χουρχουδερός,Ντολορές, Τσαμπαζίκος,Ταμερλάνος, Μιαούλης,Φρειδερίκος, Φιρέντσε,Παρδαλούψ, Πουριπούρ, Σταχτούλα, Καπουτσίνος, Κανέλω:):)

το ζιζελ μου αρεσει γιατι παραπεμπει σε μοντελο αλλα μου αρεσουν και τα αστεια ονοματα γατας.
οπως κατι που εχει να κανει με φαγωσιμο.
βάφλα,κρεπα...:D:D

Μερικα ακομα ονοματα απο ποιηματα:
Christabel,Clarinda,Tamerlane.
Επισης ομορφα ειναι τα Aisha(θεοτητα του φεγγαριού),Selena(φεγγάρι),Indu(το φεγγαρι στα ινδικά).
Για μπλε αγοράκια(να μην παινεψουμε το σπιτι μας;:P) Αciano(ισπανικο-ειναι το λουλουδι της μπλε καμπανουλας),Odell(ειναι μια γαλανή ουσία που χρησιμοποιούσαν οι Δρυϊδες στα φιλτρα τους),Rigel(ειναι το μπλε αστερακι που συμπληρωνει το ποδι στον αστερισμο του κυνηγου) και Sunil(ειναι το βαθυ μπλε χρωμα στα σανσκριτικά και τα ινδικά).

Τα 2 μου γατακια τα λενε TACO μιαμ,μιαμ και EMMA!!!!!!!

ένα ονοματάκι...

γειά σας!!!έχω ένα μικρό γατάκι εδώ κ δύο μέρες αλλά δεω έχω βρεί ακόμα ονοματάκι...έχω πολλά στο μυαλό μου αλλά κανένα δε με ενθουσιάζει...μια μικρή βοήθεια??????:)

Καλησπερα και να χαιρεσαι το γατακι σου!Ριξε μια ματια στο excel εδω.:)

ελπίζω αν βρεις όνομα να σου αρέσει να μας ενημερώσεις...

Γατοβαφτίσια! Ζητείται όνομα!

Καλησπέρα! Όσοι είχατε παρακολουθήσει το θέμα "I would like to have a cat" θα θυμάστε την Έλσα, τη Γαλλιδούλα που έψαχνε για γατάκι. Μετά από επιτυχημένο γατοπροξενιό η Έλσα υιοθέτησε τη σταχτούλα μου (φωτογραφία της υπάρχει στο θέμα γατούλης πανέμορφος φουντωτός) τον Ιανουάριο η οποία βαφτίστηκε Ruby. Έκτοτε ζουν μαζί ζωή χουρχουριστή και γεμάτη γατοαγκαλιές και η Έλσα, η οποία είναι και καταπληκτική κοπέλα, μου στέλνει τα νέα της Ruby - και με αφήνει να κάνω και καμιά αρμένικη επίσκεψη να βλέπω την πρώην κορούλα μου!
Σήμερα λοιπόν μου είπε ότι πριν από λίγες ημέρες σε εκδρομή στην Εύβοια βρήκαν στη μέση του πουθενά ένα γατούλη πεινασμένο και τρομαγμένο. Μία φίλη της κατάφερε να τον πιάσει και τον πήραν μαζί τους αλλά επειδή δεν μπορεί να τον κρατήσει, η Ruby σε λίγες ημέρες θα αποκτήσει αδερφούλη!!:up:

Επί του θέματος τώρα! Ο γατούλης είναι αβάφτιστος και ζητείται όνομα ελληνικό, με λίγες συλλαβές, που να μπορούν να το προφέρουν εύκολα οι Γάλλοι (σας βάζω δύσκολα, το ξέρω!) και να σχετίζεται με το χρώμα του. Σε λίγες ημέρες θα τον γνωρίσω και πρέπει να του βρούμε όνομα του παιδιού!:lol:
Επίσης, αν έχει κανείς υπ'όψιν κάποιο άρθρο στα Αγγλικά για τον ερχομό δεύτερης γάτας στο σπίτι θα βοηθούσε:)

Συνημμένα

• C 002.jpg
    C 002.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 138
αν έχει κανείς υπ'όψιν κάποιο άρθρο στα Αγγλικά για τον ερχομό δεύτερης γάτας στο σπίτι θα βοηθούσε:)
:)

Πως παει η λιστα?Βαλτε και το Σηφης για κρητικα γατακιαααα!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back