moukelis
Επιφανές μέλος
Albus(λευκός),Ariana(very holy),Lucius(φωτεινός),Narcissa,Bellatrix(μαχητρια),Severus(αυστηρός),Minerva,Helga,Salazar,Luna,Amelia,Eloise,Lupin.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Άριελ και Πουκ(ωραία ονόματα για ζευγαράκι ζωηρών γατιών,καθώς είναι ονόματα ξωτικών),Cassius,Arden(μαγικό δάσος),Celia,Οφηλία(από τα πολύ αγαπημένα μου),Orlando,Belarius,Cymbeline,Cordelia,Nerissa,Οθέλλο(για κατάμαυρους γατούληδες),Romeo,Juliet,Juno,Lavinia,Malvolio,Orsino,Balthasar.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμγωνητε ???
δεν ειχα διαβασει το παραπανω αρθρο αλλα για τωρα καλυνηχτα

Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλάσης που είναι υποψήφιο για το δικό μου μελλοντικό γατάκι
Τρούφα για κορίτσι
Και το Ραλού είναι καλό για κορίτσια.
Ένα γατάκι που είχα παλιά το φωνάζαμε Τσιριγοτάκη (από τον ανταποκριτή της ΕΤ μια και νομίζαμε αρχικά πως είναι αγοράκι και το φωνάζαμε Λάμπη, μας βγήκε κορίτσι αλλά αρνήθηκα να συμβιβαστώ με το γεγονός και απλά έγινε ουδέτερου γένους: το τσιριγοτάκι!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Linea Alba (λευκη γραμμη)
Felis (genus σε taxonomy ειδων...Felis cattus=γατα)
Yuki (χιονι στα ιαπωνεζικα)
Sakura (cherry blossom στα ιαπωνεζικα)
Αkina (spring flower στα ιαπωνεζικα)
Lynx (ειδος αγριογατας)
Oncilla (αιλουροειδες)
Leo
Fatso (χοντρος στα αγγλικα)
Coconut
Cougar
Blizzard
Domino
Oreo
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Συγνώμη που χάθηκα αλλά κυριολεκτικά οταν μου μένει χρόνος σπίτι προτειμώ να ξεκουράζομαι εκτός υπολογιστή. παρόλα αυτά αυτή η λίστα είναι υπευθυνότητά μου και ενημερώνω το αρχείο ακόμη κι άν δεν απαντάω εδώ

υποσημείωση για να στείλω λίστα πρέπει να βρήσκω νέα ονόματα. προσπαθώ να ψαρεύω ονόματα και από άλλα θέματα εδώ μέσα κάνω ότι μπορώ
staman2
Περιβόητο μέλος
Ημουν σίγουρη καλή μου Σταυρουλα γι αυτο!!! Εχεις τα φιλάκια μας. Κι ιδιαιτέρως από τον βαφτισιμιο σου! (τον χοντρο πλέοννομιζωότι πρίν από 2 βδομάδες έστειλα συμπληρωμένη τη λίστα με τα ονόματα. χμχμ θα το τσεκάρω από το σπίτι. μέχρι και τον ιανουάριο είναι όλα μέσα. το μύνημα του φεβρουαρίου δεν νομίζω να το έχω στην λίστα που έχω στείλει. το αρχείο μου σπίτι είναι ενημερωμένο. όσο και αν δεν προλαβαίνω δεν το παρέλειψα. μάλιστα από την κούραση την πρώτη φορά έστειλα το μαιλ μου χωρίς στη λίστα αλλά ευτιχώς με ενημερώσανε και το διόρθωσα. υποθέτω ότι η λίστα που κυκλοφορέι είναι η ενημερωμένη.
Συγνώμη που χάθηκα αλλά κυριολεκτικά οταν μου μένει χρόνος σπίτι προτειμώ να ξεκουράζομαι εκτός υπολογιστή. παρόλα αυτά αυτή η λίστα είναι υπευθυνότητά μου και ενημερώνω το αρχείο ακόμη κι άν δεν απαντάω εδώ
υποσημείωση για να στείλω λίστα πρέπει να βρήσκω νέα ονόματα. προσπαθώ να ψαρεύω ονόματα και από άλλα θέματα εδώ μέσα κάνω ότι μπορώ

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

blablabla
Νεοφερμένο μέλος
οπως κατι που εχει να κανει με φαγωσιμο.
βάφλα,κρεπα...

moukelis
Επιφανές μέλος
Christabel,Clarinda,Tamerlane.
Επισης ομορφα ειναι τα Aisha(θεοτητα του φεγγαριού),Selena(φεγγάρι),Indu(το φεγγαρι στα ινδικά).
Για μπλε αγοράκια(να μην παινεψουμε το σπιτι μας;
) Αciano(ισπανικο-ειναι το λουλουδι της μπλε καμπανουλας),Odell(ειναι μια γαλανή ουσία που χρησιμοποιούσαν οι Δρυϊδες στα φιλτρα τους),Rigel(ειναι το μπλε αστερακι που συμπληρωνει το ποδι στον αστερισμο του κυνηγου) και Sunil(ειναι το βαθυ μπλε χρωμα στα σανσκριτικά και τα ινδικά).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penyamy
Νεοφερμένο μέλος
marval_
Νεοφερμένο μέλος
γειά σας!!!έχω ένα μικρό γατάκι εδώ κ δύο μέρες αλλά δεω έχω βρεί ακόμα ονοματάκι...έχω πολλά στο μυαλό μου αλλά κανένα δε με ενθουσιάζει...μια μικρή βοήθεια??????

moukelis
Επιφανές μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Ioanna82
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα! Όσοι είχατε παρακολουθήσει το θέμα "I would like to have a cat" θα θυμάστε την Έλσα, τη Γαλλιδούλα που έψαχνε για γατάκι. Μετά από επιτυχημένο γατοπροξενιό η Έλσα υιοθέτησε τη σταχτούλα μου (φωτογραφία της υπάρχει στο θέμα γατούλης πανέμορφος φουντωτός) τον Ιανουάριο η οποία βαφτίστηκε Ruby. Έκτοτε ζουν μαζί ζωή χουρχουριστή και γεμάτη γατοαγκαλιές και η Έλσα, η οποία είναι και καταπληκτική κοπέλα, μου στέλνει τα νέα της Ruby - και με αφήνει να κάνω και καμιά αρμένικη επίσκεψη να βλέπω την πρώην κορούλα μου!
Σήμερα λοιπόν μου είπε ότι πριν από λίγες ημέρες σε εκδρομή στην Εύβοια βρήκαν στη μέση του πουθενά ένα γατούλη πεινασμένο και τρομαγμένο. Μία φίλη της κατάφερε να τον πιάσει και τον πήραν μαζί τους αλλά επειδή δεν μπορεί να τον κρατήσει, η Ruby σε λίγες ημέρες θα αποκτήσει αδερφούλη!!

Επί του θέματος τώρα! Ο γατούλης είναι αβάφτιστος και ζητείται όνομα ελληνικό, με λίγες συλλαβές, που να μπορούν να το προφέρουν εύκολα οι Γάλλοι (σας βάζω δύσκολα, το ξέρω!) και να σχετίζεται με το χρώμα του. Σε λίγες ημέρες θα τον γνωρίσω και πρέπει να του βρούμε όνομα του παιδιού!

Επίσης, αν έχει κανείς υπ'όψιν κάποιο άρθρο στα Αγγλικά για τον ερχομό δεύτερης γάτας στο σπίτι θα βοηθούσε

Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
αν έχει κανείς υπ'όψιν κάποιο άρθρο στα Αγγλικά για τον ερχομό δεύτερης γάτας στο σπίτι θα βοηθούσε![]()
- Getting a Second Cat: How to introduce a new cat into your family
- Adding a Second Cat Demands a Patient Strategy
- How to Bring a Second Cat Into the Family and Not Make Your Old Cat Upset

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool