και θα ανοίξουμε θεματάκι σύντομα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
αν θες να ξέρεις, βρήκα ταίριΕμ τέτοια που λές μη κάνεις παράπονα ύστερα που θα ζητήσεις τη φιλια της ή αν εξακολουθείς να ψάχνεις για ταίρι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitra bak
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι

Καθε βοηθεια δεκτη
Δωστε ιδεες παιδια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
speri
Διάσημο μέλος
Τι ομορφος που ειναι τι γλυκος...Να τον χαιρεσαι

Προς στιγμην δεν μου ερχεται ονομα αλλα δεν μπορουσα να μην σχολιασω το κουκλακι σου

endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι
Καθε βοηθεια δεκτηΔωστε ιδεες παιδια!
να σου ζησει το κουκλί!
εγω θα τον φωναζα Μελένιο ετσι ♥γλυκούλης που είναι
dimitra bak
Νεοφερμένο μέλος
οο ευχαριστω πολυ

dimitra bak
Νεοφερμένο μέλος
Βασικα βρηκα μερικα και θελω να μου πειτε τι μπορει να ταιριαζει περισσοτερο!
Cherry, oliver, mousse, prince, blizzard και fluffy! εμλενα μου αρεσαν πολύ τα ολιβερ και μους! Τι λετεεε??

speri
Διάσημο μέλος
Και εμενα μου αρεσει πολυ το Μους

robin hood
Νεοφερμένο μέλος
εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ

heaven
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον...
Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει...
άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!!
Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια:
φυλο-θυληκο
ρατσα-chinchila(περσιας)
χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο

Bonjovicat
Νεοφερμένο μέλος
Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω).....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες...........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ
anastasia89
Νεοφερμένο μέλος

Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!!
Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...!

anastasia89
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool