hellcat Νεοφερμένο μέλος Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 09:30 Η hellcat έγραψε: #141 26-04-11 09:30 Η μικρή μου ψιψίνα σας ευχαριστεί πολύ για τα γλυκά σας λόγια... και θα ανοίξουμε θεματάκι σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 17:19 Ο MAYROULIS: #142 26-04-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Εμ τέτοια που λές μη κάνεις παράπονα ύστερα που θα ζητήσεις τη φιλια της ή αν εξακολουθείς να ψάχνεις για ταίρι. Click για ανάπτυξη... αν θες να ξέρεις, βρήκα ταίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:54 Η dimitra bak: #143 02-06-11 00:54 Ένα όνομα επειγόντως ! Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι Καθε βοηθεια δεκτη Δωστε ιδεες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00234.jpg 349,6 KB · Εμφανίσεις: 85 DSC00236.jpg 346,2 KB · Εμφανίσεις: 89 speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 01:14 Η speri έγραψε: #144 02-06-11 01:14 Απάντηση: Ένα όνομα επειγόντως ! Τι ομορφος που ειναι τι γλυκος...Να τον χαιρεσαι Προς στιγμην δεν μου ερχεται ονομα αλλα δεν μπορουσα να μην σχολιασω το κουκλακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. endorama Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φωτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 01:20 Η endorama έγραψε: #145 02-06-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitra bak: Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι Καθε βοηθεια δεκτη Δωστε ιδεες παιδια! Click για ανάπτυξη... να σου ζησει το κουκλί! εγω θα τον φωναζα Μελένιο ετσι ♥γλυκούλης που είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 11:49 Η dimitra bak: #146 02-06-11 11:49 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών οο ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:50 Η dimitra bak: #147 02-06-11 12:50 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Βασικα βρηκα μερικα και θελω να μου πειτε τι μπορει να ταιριαζει περισσοτερο! Cherry, oliver, mousse, prince, blizzard και fluffy! εμλενα μου αρεσαν πολύ τα ολιβερ και μους! Τι λετεεε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:56 Η speri έγραψε: #148 02-06-11 12:56 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Και εμενα μου αρεσει πολυ το Μους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. robin hood Νεοφερμένο μέλος Ο robin hood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2011 στις 19:08 Ο robin hood: #149 17-07-11 19:08 εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:15 Η heaven έγραψε: #150 17-09-11 17:15 SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!! Λοιπον... Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει... άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!! Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια: φυλο-θυληκο ρατσα-chinchila(περσιας) χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bonjovicat Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 07:41 Η Bonjovicat: #151 07-10-12 07:41 Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η μικρή μου ψιψίνα σας ευχαριστεί πολύ για τα γλυκά σας λόγια... και θα ανοίξουμε θεματάκι σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 17:19 Ο MAYROULIS: #142 26-04-11 17:19 Αρχική Δημοσίευση από YNL: Εμ τέτοια που λές μη κάνεις παράπονα ύστερα που θα ζητήσεις τη φιλια της ή αν εξακολουθείς να ψάχνεις για ταίρι. Click για ανάπτυξη... αν θες να ξέρεις, βρήκα ταίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:54 Η dimitra bak: #143 02-06-11 00:54 Ένα όνομα επειγόντως ! Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι Καθε βοηθεια δεκτη Δωστε ιδεες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00234.jpg 349,6 KB · Εμφανίσεις: 85 DSC00236.jpg 346,2 KB · Εμφανίσεις: 89 speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 01:14 Η speri έγραψε: #144 02-06-11 01:14 Απάντηση: Ένα όνομα επειγόντως ! Τι ομορφος που ειναι τι γλυκος...Να τον χαιρεσαι Προς στιγμην δεν μου ερχεται ονομα αλλα δεν μπορουσα να μην σχολιασω το κουκλακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. endorama Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φωτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 01:20 Η endorama έγραψε: #145 02-06-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitra bak: Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι Καθε βοηθεια δεκτη Δωστε ιδεες παιδια! Click για ανάπτυξη... να σου ζησει το κουκλί! εγω θα τον φωναζα Μελένιο ετσι ♥γλυκούλης που είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 11:49 Η dimitra bak: #146 02-06-11 11:49 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών οο ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:50 Η dimitra bak: #147 02-06-11 12:50 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Βασικα βρηκα μερικα και θελω να μου πειτε τι μπορει να ταιριαζει περισσοτερο! Cherry, oliver, mousse, prince, blizzard και fluffy! εμλενα μου αρεσαν πολύ τα ολιβερ και μους! Τι λετεεε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:56 Η speri έγραψε: #148 02-06-11 12:56 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Και εμενα μου αρεσει πολυ το Μους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. robin hood Νεοφερμένο μέλος Ο robin hood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2011 στις 19:08 Ο robin hood: #149 17-07-11 19:08 εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:15 Η heaven έγραψε: #150 17-09-11 17:15 SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!! Λοιπον... Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει... άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!! Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια: φυλο-θυληκο ρατσα-chinchila(περσιας) χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bonjovicat Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 07:41 Η Bonjovicat: #151 07-10-12 07:41 Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από YNL: Εμ τέτοια που λές μη κάνεις παράπονα ύστερα που θα ζητήσεις τη φιλια της ή αν εξακολουθείς να ψάχνεις για ταίρι. Click για ανάπτυξη... αν θες να ξέρεις, βρήκα ταίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 00:54 Η dimitra bak: #143 02-06-11 00:54 Ένα όνομα επειγόντως ! Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι Καθε βοηθεια δεκτη Δωστε ιδεες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00234.jpg 349,6 KB · Εμφανίσεις: 85 DSC00236.jpg 346,2 KB · Εμφανίσεις: 89 speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 01:14 Η speri έγραψε: #144 02-06-11 01:14 Απάντηση: Ένα όνομα επειγόντως ! Τι ομορφος που ειναι τι γλυκος...Να τον χαιρεσαι Προς στιγμην δεν μου ερχεται ονομα αλλα δεν μπορουσα να μην σχολιασω το κουκλακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. endorama Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φωτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 01:20 Η endorama έγραψε: #145 02-06-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitra bak: Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι Καθε βοηθεια δεκτη Δωστε ιδεες παιδια! Click για ανάπτυξη... να σου ζησει το κουκλί! εγω θα τον φωναζα Μελένιο ετσι ♥γλυκούλης που είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 11:49 Η dimitra bak: #146 02-06-11 11:49 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών οο ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:50 Η dimitra bak: #147 02-06-11 12:50 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Βασικα βρηκα μερικα και θελω να μου πειτε τι μπορει να ταιριαζει περισσοτερο! Cherry, oliver, mousse, prince, blizzard και fluffy! εμλενα μου αρεσαν πολύ τα ολιβερ και μους! Τι λετεεε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:56 Η speri έγραψε: #148 02-06-11 12:56 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Και εμενα μου αρεσει πολυ το Μους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. robin hood Νεοφερμένο μέλος Ο robin hood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2011 στις 19:08 Ο robin hood: #149 17-07-11 19:08 εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:15 Η heaven έγραψε: #150 17-09-11 17:15 SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!! Λοιπον... Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει... άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!! Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια: φυλο-θυληκο ρατσα-chinchila(περσιας) χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bonjovicat Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 07:41 Η Bonjovicat: #151 07-10-12 07:41 Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα όνομα επειγόντως ! Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι Καθε βοηθεια δεκτη Δωστε ιδεες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 01:14 Η speri έγραψε: #144 02-06-11 01:14 Απάντηση: Ένα όνομα επειγόντως ! Τι ομορφος που ειναι τι γλυκος...Να τον χαιρεσαι Προς στιγμην δεν μου ερχεται ονομα αλλα δεν μπορουσα να μην σχολιασω το κουκλακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. endorama Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φωτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 01:20 Η endorama έγραψε: #145 02-06-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitra bak: Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι Καθε βοηθεια δεκτη Δωστε ιδεες παιδια! Click για ανάπτυξη... να σου ζησει το κουκλί! εγω θα τον φωναζα Μελένιο ετσι ♥γλυκούλης που είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 11:49 Η dimitra bak: #146 02-06-11 11:49 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών οο ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:50 Η dimitra bak: #147 02-06-11 12:50 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Βασικα βρηκα μερικα και θελω να μου πειτε τι μπορει να ταιριαζει περισσοτερο! Cherry, oliver, mousse, prince, blizzard και fluffy! εμλενα μου αρεσαν πολύ τα ολιβερ και μους! Τι λετεεε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:56 Η speri έγραψε: #148 02-06-11 12:56 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Και εμενα μου αρεσει πολυ το Μους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. robin hood Νεοφερμένο μέλος Ο robin hood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2011 στις 19:08 Ο robin hood: #149 17-07-11 19:08 εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:15 Η heaven έγραψε: #150 17-09-11 17:15 SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!! Λοιπον... Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει... άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!! Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια: φυλο-θυληκο ρατσα-chinchila(περσιας) χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bonjovicat Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 07:41 Η Bonjovicat: #151 07-10-12 07:41 Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Ένα όνομα επειγόντως ! Τι ομορφος που ειναι τι γλυκος...Να τον χαιρεσαι Προς στιγμην δεν μου ερχεται ονομα αλλα δεν μπορουσα να μην σχολιασω το κουκλακι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
endorama Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φωτώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 01:20 Η endorama έγραψε: #145 02-06-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από dimitra bak: Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι Καθε βοηθεια δεκτη Δωστε ιδεες παιδια! Click για ανάπτυξη... να σου ζησει το κουκλί! εγω θα τον φωναζα Μελένιο ετσι ♥γλυκούλης που είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 11:49 Η dimitra bak: #146 02-06-11 11:49 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών οο ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:50 Η dimitra bak: #147 02-06-11 12:50 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Βασικα βρηκα μερικα και θελω να μου πειτε τι μπορει να ταιριαζει περισσοτερο! Cherry, oliver, mousse, prince, blizzard και fluffy! εμλενα μου αρεσαν πολύ τα ολιβερ και μους! Τι λετεεε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:56 Η speri έγραψε: #148 02-06-11 12:56 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Και εμενα μου αρεσει πολυ το Μους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. robin hood Νεοφερμένο μέλος Ο robin hood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2011 στις 19:08 Ο robin hood: #149 17-07-11 19:08 εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:15 Η heaven έγραψε: #150 17-09-11 17:15 SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!! Λοιπον... Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει... άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!! Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια: φυλο-θυληκο ρατσα-chinchila(περσιας) χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bonjovicat Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 07:41 Η Bonjovicat: #151 07-10-12 07:41 Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimitra bak: Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι Καθε βοηθεια δεκτη Δωστε ιδεες παιδια! Click για ανάπτυξη... να σου ζησει το κουκλί! εγω θα τον φωναζα Μελένιο ετσι ♥γλυκούλης που είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 11:49 Η dimitra bak: #146 02-06-11 11:49 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών οο ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:50 Η dimitra bak: #147 02-06-11 12:50 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Βασικα βρηκα μερικα και θελω να μου πειτε τι μπορει να ταιριαζει περισσοτερο! Cherry, oliver, mousse, prince, blizzard και fluffy! εμλενα μου αρεσαν πολύ τα ολιβερ και μους! Τι λετεεε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:56 Η speri έγραψε: #148 02-06-11 12:56 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Και εμενα μου αρεσει πολυ το Μους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. robin hood Νεοφερμένο μέλος Ο robin hood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2011 στις 19:08 Ο robin hood: #149 17-07-11 19:08 εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:15 Η heaven έγραψε: #150 17-09-11 17:15 SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!! Λοιπον... Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει... άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!! Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια: φυλο-θυληκο ρατσα-chinchila(περσιας) χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bonjovicat Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 07:41 Η Bonjovicat: #151 07-10-12 07:41 Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών οο ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitra bak Νεοφερμένο μέλος Η dimitra bak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:50 Η dimitra bak: #147 02-06-11 12:50 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Βασικα βρηκα μερικα και θελω να μου πειτε τι μπορει να ταιριαζει περισσοτερο! Cherry, oliver, mousse, prince, blizzard και fluffy! εμλενα μου αρεσαν πολύ τα ολιβερ και μους! Τι λετεεε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:56 Η speri έγραψε: #148 02-06-11 12:56 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Και εμενα μου αρεσει πολυ το Μους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. robin hood Νεοφερμένο μέλος Ο robin hood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2011 στις 19:08 Ο robin hood: #149 17-07-11 19:08 εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:15 Η heaven έγραψε: #150 17-09-11 17:15 SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!! Λοιπον... Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει... άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!! Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια: φυλο-θυληκο ρατσα-chinchila(περσιας) χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bonjovicat Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 07:41 Η Bonjovicat: #151 07-10-12 07:41 Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Βασικα βρηκα μερικα και θελω να μου πειτε τι μπορει να ταιριαζει περισσοτερο! Cherry, oliver, mousse, prince, blizzard και fluffy! εμλενα μου αρεσαν πολύ τα ολιβερ και μους! Τι λετεεε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 12:56 Η speri έγραψε: #148 02-06-11 12:56 Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Και εμενα μου αρεσει πολυ το Μους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. robin hood Νεοφερμένο μέλος Ο robin hood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2011 στις 19:08 Ο robin hood: #149 17-07-11 19:08 εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:15 Η heaven έγραψε: #150 17-09-11 17:15 SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!! Λοιπον... Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει... άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!! Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια: φυλο-θυληκο ρατσα-chinchila(περσιας) χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bonjovicat Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 07:41 Η Bonjovicat: #151 07-10-12 07:41 Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών Και εμενα μου αρεσει πολυ το Μους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
robin hood Νεοφερμένο μέλος Ο robin hood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2011 στις 19:08 Ο robin hood: #149 17-07-11 19:08 εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:15 Η heaven έγραψε: #150 17-09-11 17:15 SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!! Λοιπον... Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει... άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!! Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια: φυλο-θυληκο ρατσα-chinchila(περσιας) χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bonjovicat Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 07:41 Η Bonjovicat: #151 07-10-12 07:41 Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:15 Η heaven έγραψε: #150 17-09-11 17:15 SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!! Λοιπον... Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει... άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!! Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια: φυλο-θυληκο ρατσα-chinchila(περσιας) χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bonjovicat Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 07:41 Η Bonjovicat: #151 07-10-12 07:41 Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!! Λοιπον... Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει... άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!! Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια: φυλο-θυληκο ρατσα-chinchila(περσιας) χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bonjovicat Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 07:41 Η Bonjovicat: #151 07-10-12 07:41 Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:26 Ο akoylini έγραψε: #152 14-05-13 21:26 Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το όνομα αυτού; εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:47 Η Nobodys_Wife: #153 14-05-13 21:47 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Το όνομα αυτού; Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 21:53 Ο akoylini έγραψε: #154 14-05-13 21:53 Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Το όνομα αυτού; ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο akoylini έγραψε: #155 14-05-13 22:21 νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nobodys_Wife Νεοφερμένο μέλος Η Nobodys_Wife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:15 Η Nobodys_Wife: #156 14-05-13 23:15 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens Πολύ δραστήριο μέλος Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:55 Η lovekittens: #157 14-05-13 23:55 Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Το όνομα αυτού; Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:38 Η anastasia89: #158 24-06-13 21:38 Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mycat.gr Lulu97 mairou Katerina N Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:40 Η Γίδι έγραψε: #159 24-06-13 21:40 Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σου Αναστασία!! Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!! Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia89 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η anastasia89: #160 24-06-13 21:54 Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.