MyCat και βαφτίσια γατιών

Η μικρή μου ψιψίνα σας ευχαριστεί πολύ για τα γλυκά σας λόγια...:redface::):) και θα ανοίξουμε θεματάκι σύντομα:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμ τέτοια που λές μη κάνεις παράπονα ύστερα που θα ζητήσεις τη φιλια της ή αν εξακολουθείς να ψάχνεις για ταίρι.
αν θες να ξέρεις, βρήκα ταίρι:pfff:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα όνομα επειγόντως !

Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι :)
Καθε βοηθεια δεκτη :) Δωστε ιδεες παιδια!

Συνημμένα

• DSC00234.jpg
    DSC00234.jpg
    349,6 KB · Εμφανίσεις: 71
  • DSC00236.jpg
    DSC00236.jpg
    346,2 KB · Εμφανίσεις: 75
Απάντηση: Ένα όνομα επειγόντως !

Τι ομορφος που ειναι τι γλυκος...Να τον χαιρεσαι:D
Προς στιγμην δεν μου ερχεται ονομα αλλα δεν μπορουσα να μην σχολιασω το κουκλακι σου:D

Γεια σας! Μολις απεκτησα ενα καινουριο γατακι και δεν μπορω να βρω ονομα! αρσενικουλι ειναι :)
Καθε βοηθεια δεκτη :) Δωστε ιδεες παιδια!

να σου ζησει το κουκλί!
εγω θα τον φωναζα Μελένιο ετσι ♥γλυκούλης που είναι

Απάντηση: My cat και βαφτίσια γατιών

οο ευχαριστω πολυ :D

Βασικα βρηκα μερικα και θελω να μου πειτε τι μπορει να ταιριαζει περισσοτερο!

Cherry, oliver, mousse, prince, blizzard και fluffy! εμλενα μου αρεσαν πολύ τα ολιβερ και μους! Τι λετεεε?? :)

Και εμενα μου αρεσει πολυ το Μους:D

εγω την ονομασα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ:)

SoS!!! 'ονομα για το γατακι μου !!!

Λοιπον...
Εδω και λιγο καιρο η γιαγια μου εχει αποκτησει ενα γατακι 42 ημερων(?) , κι αυτο θα πει οτι επειδη εγω λατρευω τις γατες θα βοηθαω εν μερει στη φροντιδα του. Τεσπα, για να μην τα πολυλογω ψαχνω να βρω ενα ονοματακι που να ξεφευγει λιγακι απ το συνηθισμενο. Προσωρινά το χω ονομασει μπαλού (<μπάλα επειδη ολη την ωρα κουλουριαζει οπως ολες οι γατες) αλλα δε μου πολυαρεσει...
άμα εχετε καμια ιδέα προτείνετε οσο πιο συντομα γινεται!!!
Πληροφορίες που ισως βοηθησουν στην ονομασια:
φυλο-θυληκο
ρατσα-chinchila(περσιας)
χρωματα- συνδυασμος γκρι κανελι και ασπρο:clapup:

:panwkatw:Μοuse,,σποριτα,ταρτα,πατατουλα,κεκακι,μηλοπιτακι (συγνωμη,μα πειναω).....:redface::redface::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το όνομα αυτού;

εχουμε φτασει μια βδομαδα με το μικρο μας περσικο γατακι.....αγορακι....αλλα ακομα ονομα δεν εχουμε καταφερει να του δωσουμε......καλω ολες τις μαμαδες-μπαμπαδες να γινουν νονοι-νονες...........:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Το όνομα αυτού;

Να μας ανεβασεις μια φωτογραφια να τον δουμε .. Τι ετσι;;;; Χωρις να του ταιριαζει;;;; :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι εχεις δικιο,σε λιγο θα ανεβασω μια φωτο με τον μικρο μας ανδρα

νατος ο σκανταλης,προσπαθει να δει τι εστι κοκατιλ..................τα οποια οπως βλεπετε δεν τον φοβουνται καθολου(καποια στιγμη θα τους φερω σε επαφη μαζι)

11111111111111111gr.jpg

Ωχου το μωρε.. Μια σταλιτσα ειναιιι !!! Sylvester :D

Ναι sylvester θα ναι τελειο ..ταιριαζει κ με το κονσεπτ..sylvestroκαι tweetyή αλλιως ενα ππυ θα βγαλω σε μελλοντικο ασπρομαυρο πατατοουκι μου το ΤΣΑΡΛΙ

Καλησπέρα στην γατοπαρέα!Εχει κανείς καμιά ιδέα για να βαφτίσω τον μικρούλη μου?Εχω στερέψει απο ιδέες οπότε θα μου ήταν χρήσιμη λίγη βοήθεια :)

Γεια σου Αναστασία!!
Το μικρό στο αβατάρ σου είναι το γατούλι σου; Κουκλίιιι!!!
Πες μας τίποτα για αυτό, χαρακτήρα, εμφάνιση, να εμπνευστούμε...!
:D :D :D

Ναι,αυτός είναι ο ζουζουνάκος μου!Είναι παιχνιδιάρης,του αρέσει πολύ να πιάνει το χέρι μου,να το δαγκώνει και να το κλωτσάει με τα ποδαράκια του !! Αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα μπαλάκι που του έχω φτιάξει απο αλουμινόχαρτο,οταν παίζουμε μου το φέρνει πίσω για να του το ξαναπετάξω :D Μόλις πάω για ύπνο δίνει ένα σάλτο,ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι μου,με ζυμώνει και κοιμάται μαζι μου :inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back