MyCat ClubCard??? (ΜCCC)

Συμφωνείτε στην δημιουργία ενός/μιας ΜyCat Club Card???

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι, θα με ενδιέφαιρε

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι, το θεωρώ περιττό, άχρηστο

• Δεν ξέρω, δεν απαντώ.

• Total voters
    0

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Τί θα λέγατε αν κάπως βγάζαμε μια Ταυτότητα/ κάρτα... μέλους, και με αυτήν την κάρτα (ισως και πληρόνοντας ένα μικροποσό... δεν ξέρω.. ακόμα τώρα το επεξεργάζομαι...) απολαμβάναμε κάποια προνόμοια????:)

πχ. έκπτωση σε τροφές, σε παιχνίδια, αξεσουάρ, άμμος...κλπ κλπ

Ανοίγω θέμα για να το συζητήσουμε, να δούμε τί και πως....
(πχ ΠΟΙΟΣ θα βγάζει την ταυτότητα? πχ οι monds...) (η συνδρομή πχ θα πήγαινε ή στην Μισέλ ( λέω ιδέες)( ή υπερ των αδέσποτων...)
- πως θα γίνει η επαφή με τα καταστήματα, τις εταιρίες.. κλπ κλπ

Βάζω και μια ψηφοφορία να δούμε κατα πόσο το θεωρούμε καλό ή περιττό μία τέτοια κίνηση. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω συμφωνω, είναι πάρα πολύ καλή ιδέα και με τόσο μεγάλο σταθερό κοινό θα μπορούσαμε να έχουμε μεγάλα οφέλη....:)ελπιζω οι moderators να το δουν ζεστα και να το προωθήσουμε όλοι μαζι;)σίγουρα πολλά καταστήματα θα ήθελαν να έχουν ενα τοσο μεγάλο αγοραστικό κοινό και μια μικρή έκπτωση γι αυτούς δεν θα ήταν κάτι...θέλει βέβαια σκέψη και συζήτηση το θέμα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να προσθέσω ότι φυσικά τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Μισελ.:)

Καλή ιδέα!;)

Πολύ καλή ιδέα αλλα α συμφωνησει η Μισελ καποιος χρειαζεται η και δυο να ασχοληθουν πολύ εντατικα με το να το οργανωσουν και να το προωθήσουν

Εκτιμώ κι εγώ πως πρόκειται για μία πολύ καλή ιδέα ενώ έτσι θα δημιουργηθεί και ένας κουμπαράκος για τα αδεσποτούλια!

Συγχωρεστε με αλλα θα κανω μια αφελη ερωτηση γιατι απο καρτες ςχω μαυρα μεσανυχτα(δεν χρησιμοποιοω ποτε πιστωτικες μονο καταθεση αναληψη τις εχω):hmm:
Η καρτα αυτη που αναφερετε θα ειναι πιστωτικη(σαν αυτες απο τις τραπεζες) η εκπτωτικη καρτα χωρις επιτοκια αλλα με συνδρομη?
Καλα καταλαβα? Αν ισχυει το δευτερο, τοτε και εγω δηλωνω ενδιαφερον:D και φυσικα η συνδρομη (η μερος της) να παει για τα αδεσποτα.:up:

Είναι πολύ καλή ιδέα. Εμένα θα μ'ενδιέφερε σίγουρα. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να αγοράζουμε τροφές σε χαμηλότερες τιμές και να συνεισφέρουμε συγχρόνως σε ένα κουμπαρά για τ'αδέσποτα. Έτσι όταν θα υπάρχει μια ανάγκη (πχ μια εγχείρηση για κάποιο τραυματισμένο αδέσποτο) δεν θα ψάχνουμε πανικόβλητοι να βρούμε τα εξτρα 20 ευρω που μας χρειάζονται όπως έχει γίνει σε πολλές περιπτώσεις.

Συγχωρεστε με αλλα θα κανω μια αφελη ερωτηση γιατι απο καρτες ςχω μαυρα μεσανυχτα(δεν χρησιμοποιοω ποτε πιστωτικες μονο καταθεση αναληψη τις εχω):hmm:
Η καρτα αυτη που αναφερετε θα ειναι πιστωτικη(σαν αυτες απο τις τραπεζες) η εκπτωτικη καρτα χωρις επιτοκια αλλα με συνδρομη?
Καλα καταλαβα? Αν ισχυει το δευτερο, τοτε και εγω δηλωνω ενδιαφερον:D και φυσικα η συνδρομη (η μερος της) να παει για τα αδεσποτα.:up:

Νίκη, ατό που σκέφτηκα εγώ..είναι να βγάλουμε μια ταυτότητα. Μια κάρτα, με τα στοιχεία μας, όνομα επίθετο και ίσως και αριθμός μέλους και ΊΣΩΣ και φωτο.:)

Μια απλή κάρτα απο χαρτί και πλαστικοποίηση.:) Μετά ΙΣΩΣ να πληρώνουμε κάτι, για τα έξοδα δημιουργίας της κάρτας, ή ενα ποσό μία φορά εφάπαξ ή κάθε χρόνο... ή και ΟΧΙ.

Μετά θα έχουμε μιλήσει με καταστήματα... και θα έχουμε κάνει συμφωνία αν πχ έρθει κάποιο μέλος μας, με την επιδειξη της κάρτας, θα του γίνετε Χ έκπτωση.:hmm::)

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα θα μπορούν να βάζουν μπανεράκι στο φόρουμ (όφελος δικό τους η διαφήμιση που θα τους γίνετε..), ώστε να ξέρουμε και εμείς ποιά έχουν δεχτεί.

Συζήτηση κάνουμε, να δούμε αν θα τράβαγε κάτι τέτοιο... μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει, άλλες ιδέες.. πχ έκπτωση σε θέατρα... κλπ κλπ

Τό μόνο που ξέρω είναι ότι είμαστε πολλοί, και θα μπορούσαμε να "εκμεταλλευτούμε" τον αριθμό μας για κάτι καλό...

Με λίγα λόγια μια κάρτα συνδρομής/εκπτωτική. Πχ εγώ έχω μια τέτοια απο ένα συγκερκιμένο μεγάλο βιβλιοπολείο στην Θεσσαλονίκη. Είδαν οι άνθρωποι οτι ξοδέυω κάθε μήνα τον μισό μου μισθό σε βιβλία (όταν ήμουν ελλάδα) και σου λεει κατσε μην την χάσουμε σαν πελατισσα. Έ με πλησιάσαν με ρωτήσαν αν μ'ενδιαφέρει είπα ναι και μου δώσαν μια κάρτα (απλό χαρτόνι απλά πλαστικοποιημένο μην χαλάσει) με το όνομα μου γραμμένο πάνω. Από τότε όταν αγοράζω απο εκεί δείχνω την κάρτα μου και παίρνω 10% έκτπωση. Και σε κάποιες περιπτώσεις (ειδικές προσφορές) και παραπάνω έκπτωση. Δεν πληρώνω τίποτα ούτε είναι πιστωτική απλά με έχουν πλέον μόνιμη πελάτισσα οταν είμαι ελλάδα. Κάτι τέτοιο ειναι και αυτό. Θα δείχνουμε την κάρτα και θα παίρνουμε έκπτωση όταν αγοράζουμε απο συγκεκριμένα καταστήματα. Και απλά θα δίνουμε και μια συνεισφορά ετήσια η μηνιαία η όπως αποφασιστεί απο τους mods που θα πηγαίνουν σ'ενα κουμπαρά για τα αδέσποτα το οποίο πιστέυω οτι είναι πολύ καλό. Χρειαζόμαστε λίγο οργάνωση στο οικονομικό θέμα για τ'αδέσποτα γιατί δυστυχώς κάθε φορά σε επείγον περιπτώσεις ψαχνόμαστε.

Τα χρήματα απο την/τις συνδομές έχω την γνώμη ότι θα ήταν καλύτεραν να δίνονταν σε κάποιο καταφύγιο.. ή να γίνονταν τροφές και να τα δίναμε παλι σε καταφύγια ή στέγες.

Είναι λίγο δύσκολο το άλλο concept στην υλοποίηση.. το ξέρω απο πρώτο χέρι. :(
ΠΟΙΟΣ θα έχει προτεραιότητα κάθε φορά, με ποια κριτήρια θα δίνονται τα χρήματα? Ποιος θα ελέγχει οτι πράγματι, υπάρχει ανάγκη???

Φανταστείτε να γραφτεί νέο μέλος, που δεν τον ξέρουμε και να ζητήσει Βοήθεια για περιστατικό του. (Πραγματικό ή φανταστικό.. ) Θα πρέπει να τρέξει κάποιος να τσεκάρει, να του δωσει τα χρήματα και να πανε μαζί στον γιατρό να δει ότι όντως δεν θα παρατήσει το γατί σε κανα χαντάκι και δεν θα παει σινεμα...

Δική μου γνώμη πάντα, κι συζήτηση κάνουμε.
Απλά το θέμα με τα χρήματα το ξερω γιατί έχω ξανασχοληθεί, και ξέρω οτι θέλει προσοχή.

Ας δούμε την ιδέα της Κάρτας και των εκπτώσεων για τα μελη και μην σταθούμε στο τι θα τα κάνουμε τα χρήματα.:)(που θα μπορούσαν να πάνε και ολα στην Μισέλ, σαν νόμιμος κάτοχος του ονόματος mycat,)

Τα χρήματα απο την/τις συνδομές έχω την γνώμη ότι θα ήταν καλύτεραν να δίνονταν σε κάποιο καταφύγιο.. ή να γίνονταν τροφές και να τα δίναμε παλι σε καταφύγια ή στέγες.

Είναι λίγο δύσκολο το άλλο concept στην υλοποίηση.. το ξέρω απο πρώτο χέρι. :(
ΠΟΙΟΣ θα έχει προτεραιότητα κάθε φορά, με ποια κριτήρια θα δίνονται τα χρήματα? Ποιος θα ελέγχει οτι πράγματι, υπάρχει ανάγκη???

Φανταστείτε να γραφτεί νέο μέλος, που δεν τον ξέρουμε και να ζητήσει Βοήθεια για περιστατικό του. (Πραγματικό ή φανταστικό.. ) Θα πρέπει να τρέξει κάποιος να τσεκάρει, να του δωσει τα χρήματα και να πανε μαζί στον γιατρό να δει ότι όντως δεν θα παρατήσει το γατί σε κανα χαντάκι και δεν θα παει σινεμα...

Δική μου γνώμη πάντα, κι συζήτηση κάνουμε.
Απλά το θέμα με τα χρήματα το ξερω γιατί έχω ξανασχοληθεί, και ξέρω οτι θέλει προσοχή.

Ας δούμε την ιδέα της Κάρτας και των εκπτώσεων και μην σταθούμε στο τι θα τα κάνουμε τα χρήματα.:)

Σ'αυτό που λες έχεις δίκιο. Οτι θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος. Και ότι υπάρχει πιθανότητα αυτού του παραδείγματος με το καινούριο μέλος που είπες. Αλλά έστω και αν ο κουμπαράς δεν υπάρχει....(υποθετικά παντα οκ?) και κάποιος γραφόταν και γινόταν μέλος του mycat και ζητούσε έκτακτη βοήθεια γιατί βρήκε ένα τραυματισμένο πχ αδέσποτο και χρειαζόταν να γίνει εγχείρηση πάλι δεν θα έπρεπε να ψάξουμε για τα χρήματα? Πάλι δεν θα θέλαμε να βοηθήσουμε? Πάλι κάποιος δεν θα έλεγχε αν είναι πραγματικό περιστατικό η όχι? Δεν πιστέυω κανείς να έδινε λεφτά έτσι απλά αν κάποιος απο τους γνωστούς στο φορουμ δεν έλεγε "παιδιά υπάρχουν ανάγκη απο λεφτά γι'αυτον τον λόγο". Πρώτα θα έπρεπε να είμαστε σίγουροι. Και απο την άλλη δεν νομίζω οτι κάποιος δεν θα ενδιαφερόταν να δώσει λεφτά επειδή το άτομο είναι καινούριο μέλος και δεν είμαστε σίγουροι αν είναι αλήθεια αυτα που λεει. Έχει αποδειχτεί απο πολλές περιπτώσεις ότι πρώτα μας νοιάζει το ζωάκι και μετά εξοργιζόμαστε με κάποιες κινήσεις κάποιον ανθρώπων. Ποτέ δεν καταδικάσαμε ζωάκι επειδή δεν μας άρεσε η συμπεριφορά του ανθρώπου που το είχε αναλάβει. Κοιτούσαμε πρώτα την τύχη του ζώου. Απ'οσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον. Αρα και στις δυο περιπτώσεις (ειτε υπάρχει κουμπαρας δηλαδη ειτε όχι) κάποιος πάντα πρέπει να ελέγξει αν πράγματι υπάρχει ανάγκη η αν ο οποιοσδήποτε ζητάει τα χρήματα το κάνει γιατί θέλει να πάρει καινούρια τηλεόραση. Απλά στην περίπτωση που υπάρχει ο κουμπαράς τότε θα ξέρουμε οτι υπάρχουν τα χρήματα για να γίνει πχ μια άμεση επέμβαση απο το να ψάχνουμε τελευταία στιγμή τα χρήματα.

Αυτό φυσικά είναι όπως είπες και εσύ julia μια συζήτηση. Δεν θ'αποφασίσω εγώ σε καμιά περίπτωση τι θα γίνει. Απλά προσπαθώ να δω το θέμα απ'οσες περισσότερες πλευρές γίνεται. Φυσικά το να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα και για τροφές, ή στειρώσεις, ή φιλοξενείες αδέσποτων είναι και αυτό κάτι που πρέπει να το σκεφτουμε. Δεν πιστέυω οτι ο κουμπαρας θα είναι αρκετός για όλα αυτά μαζί αλλά σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή βοήθεια. Όπως και να έχει κάποια χρήματα που θα μαζευτούν και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθηθούν τα αδεσποτάκια με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό. Άρα συμφωνώ μαζί σου οτι ας συγκεντρωθούμε αρχικά σε αυτό. :)

παιδια και γω ειμαι μεσα ωραια ειναι μιας που ειμαστε τοσοι πολλοι να εχουμε και καποια προνομια εκπτωση κτλ..οσο για το αν ξερουμε αν ειναι πραγματικο περιστατικο ή οχι σε νεα μελη περισσοτερο..μπορουμε να πηγαινουμε να το επιβεβαιωνουμε..να κανουμε μια εθελοντικη ομαδα και να πηγαινουμε να βλεπουμε το προβλημα.. αν οντως ισχυει κατι τετοιο...

και εγω ειμαι μεσα για την δημιουργια μιας τετοιας καρτας.....αναμενουμε την εξελιξη...:up::up:

Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει κάποιος να τρέξει σε διάφορα pet shops και να τους ρωτήσει αν τους ενδιαφέρει. Εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος άλλος, ίσως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα.
Πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι πολλά μέλη είστε γεμάτα ιδέες. :)

Παντως να μην συνεργαστουμε με πετ σοπ που πουλανε ζώα μονο με οσα δε πουλανε ειναι η αποψη μου. Στη θεσσαλονίκη δεν ειναι πολλά ευκολα μπορει να παει κανεις.
Εξίσου ετσι θα μπορουσαμε να πιέσουμε λιγο και αυτα που πουλάνε λεγοντας να τοσες χιλιαδες μελη θα παιρνουν πχ αν παψετε το εμποριο κι επικεντρωθειτε σε τροφες και αξεσουάρ( τοσες χιλιαδες τρελογατομάνες θα σας τα σηκωσουν ολα;):D)

Καλη ιδεα...μ`αρεσε και ψηφισα υπερ...:);)

Και εγώ ναι ψήφισα, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα pet shop... γιατί πήγα σε ένα εχθές να αγοράσω γατοτροφή, και φεύγοντας είδα περίπου στα 20 κλουβιά ένα επί ένα ,που είχε σκυλάκια, μέσα, και δύο γάτες που πεινούσαν και τις έδωσα εγώ φαγητό...βέβαια δεν ήταν εκει ο ίδιος για να του κάνω παρατήρηση....υπάρχει εδώ κάποιο σχετικό θέμα που μπορώ να διαβάσω, σε σχέση με αυτά τα μαγαζιά;

Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει κάποιος να τρέξει σε διάφορα pet shops και να τους ρωτήσει αν τους ενδιαφέρει. Εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος άλλος, ίσως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα.
Επομένως, περιμένουμε εθελοντές που θα το αναλάβουν.
Παντως να μην συνεργαστουμε με πετ σοπ που πουλανε ζώα μονο με οσα δε πουλανε
Αυτό είναι, νομίζω (ελπίζω δηλαδή), αυτονόητο.
υπάρχει εδώ κάποιο σχετικό θέμα που μπορώ να διαβάσω, σε σχέση με αυτά τα μαγαζιά;
Δες εδώ.

και μένα μαρέσει η ιδέα... και δεν είανι απαραίτητο να μείνουμε μόνο σε πετσοπ... κτηνίατροι μπορούν να βρούν τη θέση τους εδώ. αργότερα μπορούμε να επεκταθούμε σε βιβλιοπωλία ή καταστήματα δώρων ρούχων κλπ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back