julia
Διακεκριμένο μέλος
πχ. έκπτωση σε τροφές, σε παιχνίδια, αξεσουάρ, άμμος...κλπ κλπ
Ανοίγω θέμα για να το συζητήσουμε, να δούμε τί και πως....
(πχ ΠΟΙΟΣ θα βγάζει την ταυτότητα? πχ οι monds...) (η συνδρομή πχ θα πήγαινε ή στην Μισέλ ( λέω ιδέες)( ή υπερ των αδέσποτων...)
- πως θα γίνει η επαφή με τα καταστήματα, τις εταιρίες.. κλπ κλπ
Βάζω και μια ψηφοφορία να δούμε κατα πόσο το θεωρούμε καλό ή περιττό μία τέτοια κίνηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ελπιζω οι moderators να το δουν ζεστα και να το προωθήσουμε όλοι μαζι
σίγουρα πολλά καταστήματα θα ήθελαν να έχουν ενα τοσο μεγάλο αγοραστικό κοινό και μια μικρή έκπτωση γι αυτούς δεν θα ήταν κάτι...θέλει βέβαια σκέψη και συζήτηση το θέμα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η καρτα αυτη που αναφερετε θα ειναι πιστωτικη(σαν αυτες απο τις τραπεζες) η εκπτωτικη καρτα χωρις επιτοκια αλλα με συνδρομη?
Καλα καταλαβα? Αν ισχυει το δευτερο, τοτε και εγω δηλωνω ενδιαφερον
και φυσικα η συνδρομη (η μερος της) να παει για τα αδεσποτα.
aalyah
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Συγχωρεστε με αλλα θα κανω μια αφελη ερωτηση γιατι απο καρτες ςχω μαυρα μεσανυχτα(δεν χρησιμοποιοω ποτε πιστωτικες μονο καταθεση αναληψη τις εχω)
Η καρτα αυτη που αναφερετε θα ειναι πιστωτικη(σαν αυτες απο τις τραπεζες) η εκπτωτικη καρτα χωρις επιτοκια αλλα με συνδρομη?
Καλα καταλαβα? Αν ισχυει το δευτερο, τοτε και εγω δηλωνω ενδιαφερονκαι φυσικα η συνδρομη (η μερος της) να παει για τα αδεσποτα.
![]()
Νίκη, ατό που σκέφτηκα εγώ..είναι να βγάλουμε μια ταυτότητα. Μια κάρτα, με τα στοιχεία μας, όνομα επίθετο και ίσως και αριθμός μέλους και ΊΣΩΣ και φωτο.

Μια απλή κάρτα απο χαρτί και πλαστικοποίηση.
Μετά ΙΣΩΣ να πληρώνουμε κάτι, για τα έξοδα δημιουργίας της κάρτας, ή ενα ποσό μία φορά εφάπαξ ή κάθε χρόνο... ή και ΟΧΙ.Μετά θα έχουμε μιλήσει με καταστήματα... και θα έχουμε κάνει συμφωνία αν πχ έρθει κάποιο μέλος μας, με την επιδειξη της κάρτας, θα του γίνετε Χ έκπτωση.

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα θα μπορούν να βάζουν μπανεράκι στο φόρουμ (όφελος δικό τους η διαφήμιση που θα τους γίνετε..), ώστε να ξέρουμε και εμείς ποιά έχουν δεχτεί.
Συζήτηση κάνουμε, να δούμε αν θα τράβαγε κάτι τέτοιο... μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει, άλλες ιδέες.. πχ έκπτωση σε θέατρα... κλπ κλπ
Τό μόνο που ξέρω είναι ότι είμαστε πολλοί, και θα μπορούσαμε να "εκμεταλλευτούμε" τον αριθμό μας για κάτι καλό...
aalyah
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι λίγο δύσκολο το άλλο concept στην υλοποίηση.. το ξέρω απο πρώτο χέρι.

ΠΟΙΟΣ θα έχει προτεραιότητα κάθε φορά, με ποια κριτήρια θα δίνονται τα χρήματα? Ποιος θα ελέγχει οτι πράγματι, υπάρχει ανάγκη???
Φανταστείτε να γραφτεί νέο μέλος, που δεν τον ξέρουμε και να ζητήσει Βοήθεια για περιστατικό του. (Πραγματικό ή φανταστικό.. ) Θα πρέπει να τρέξει κάποιος να τσεκάρει, να του δωσει τα χρήματα και να πανε μαζί στον γιατρό να δει ότι όντως δεν θα παρατήσει το γατί σε κανα χαντάκι και δεν θα παει σινεμα...
Δική μου γνώμη πάντα, κι συζήτηση κάνουμε.
Απλά το θέμα με τα χρήματα το ξερω γιατί έχω ξανασχοληθεί, και ξέρω οτι θέλει προσοχή.
Ας δούμε την ιδέα της Κάρτας και των εκπτώσεων για τα μελη και μην σταθούμε στο τι θα τα κάνουμε τα χρήματα.
(που θα μπορούσαν να πάνε και ολα στην Μισέλ, σαν νόμιμος κάτοχος του ονόματος mycat,)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Τα χρήματα απο την/τις συνδομές έχω την γνώμη ότι θα ήταν καλύτεραν να δίνονταν σε κάποιο καταφύγιο.. ή να γίνονταν τροφές και να τα δίναμε παλι σε καταφύγια ή στέγες.
Είναι λίγο δύσκολο το άλλο concept στην υλοποίηση.. το ξέρω απο πρώτο χέρι.
ΠΟΙΟΣ θα έχει προτεραιότητα κάθε φορά, με ποια κριτήρια θα δίνονται τα χρήματα? Ποιος θα ελέγχει οτι πράγματι, υπάρχει ανάγκη???
Φανταστείτε να γραφτεί νέο μέλος, που δεν τον ξέρουμε και να ζητήσει Βοήθεια για περιστατικό του. (Πραγματικό ή φανταστικό.. ) Θα πρέπει να τρέξει κάποιος να τσεκάρει, να του δωσει τα χρήματα και να πανε μαζί στον γιατρό να δει ότι όντως δεν θα παρατήσει το γατί σε κανα χαντάκι και δεν θα παει σινεμα...
Δική μου γνώμη πάντα, κι συζήτηση κάνουμε.
Απλά το θέμα με τα χρήματα το ξερω γιατί έχω ξανασχοληθεί, και ξέρω οτι θέλει προσοχή.
Ας δούμε την ιδέα της Κάρτας και των εκπτώσεων και μην σταθούμε στο τι θα τα κάνουμε τα χρήματα.![]()
Σ'αυτό που λες έχεις δίκιο. Οτι θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος. Και ότι υπάρχει πιθανότητα αυτού του παραδείγματος με το καινούριο μέλος που είπες. Αλλά έστω και αν ο κουμπαράς δεν υπάρχει....(υποθετικά παντα οκ?) και κάποιος γραφόταν και γινόταν μέλος του mycat και ζητούσε έκτακτη βοήθεια γιατί βρήκε ένα τραυματισμένο πχ αδέσποτο και χρειαζόταν να γίνει εγχείρηση πάλι δεν θα έπρεπε να ψάξουμε για τα χρήματα? Πάλι δεν θα θέλαμε να βοηθήσουμε? Πάλι κάποιος δεν θα έλεγχε αν είναι πραγματικό περιστατικό η όχι? Δεν πιστέυω κανείς να έδινε λεφτά έτσι απλά αν κάποιος απο τους γνωστούς στο φορουμ δεν έλεγε "παιδιά υπάρχουν ανάγκη απο λεφτά γι'αυτον τον λόγο". Πρώτα θα έπρεπε να είμαστε σίγουροι. Και απο την άλλη δεν νομίζω οτι κάποιος δεν θα ενδιαφερόταν να δώσει λεφτά επειδή το άτομο είναι καινούριο μέλος και δεν είμαστε σίγουροι αν είναι αλήθεια αυτα που λεει. Έχει αποδειχτεί απο πολλές περιπτώσεις ότι πρώτα μας νοιάζει το ζωάκι και μετά εξοργιζόμαστε με κάποιες κινήσεις κάποιον ανθρώπων. Ποτέ δεν καταδικάσαμε ζωάκι επειδή δεν μας άρεσε η συμπεριφορά του ανθρώπου που το είχε αναλάβει. Κοιτούσαμε πρώτα την τύχη του ζώου. Απ'οσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον. Αρα και στις δυο περιπτώσεις (ειτε υπάρχει κουμπαρας δηλαδη ειτε όχι) κάποιος πάντα πρέπει να ελέγξει αν πράγματι υπάρχει ανάγκη η αν ο οποιοσδήποτε ζητάει τα χρήματα το κάνει γιατί θέλει να πάρει καινούρια τηλεόραση. Απλά στην περίπτωση που υπάρχει ο κουμπαράς τότε θα ξέρουμε οτι υπάρχουν τα χρήματα για να γίνει πχ μια άμεση επέμβαση απο το να ψάχνουμε τελευταία στιγμή τα χρήματα.
Αυτό φυσικά είναι όπως είπες και εσύ julia μια συζήτηση. Δεν θ'αποφασίσω εγώ σε καμιά περίπτωση τι θα γίνει. Απλά προσπαθώ να δω το θέμα απ'οσες περισσότερες πλευρές γίνεται. Φυσικά το να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα και για τροφές, ή στειρώσεις, ή φιλοξενείες αδέσποτων είναι και αυτό κάτι που πρέπει να το σκεφτουμε. Δεν πιστέυω οτι ο κουμπαρας θα είναι αρκετός για όλα αυτά μαζί αλλά σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή βοήθεια. Όπως και να έχει κάποια χρήματα που θα μαζευτούν και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθηθούν τα αδεσποτάκια με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό. Άρα συμφωνώ μαζί σου οτι ας συγκεντρωθούμε αρχικά σε αυτό.

ria23
Διάσημο μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
Πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι πολλά μέλη είστε γεμάτα ιδέες.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εξίσου ετσι θα μπορουσαμε να πιέσουμε λιγο και αυτα που πουλάνε λεγοντας να τοσες χιλιαδες μελη θα παιρνουν πχ αν παψετε το εμποριο κι επικεντρωθειτε σε τροφες και αξεσουάρ( τοσες χιλιαδες τρελογατομάνες θα σας τα σηκωσουν ολα

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Επομένως, περιμένουμε εθελοντές που θα το αναλάβουν.Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει κάποιος να τρέξει σε διάφορα pet shops και να τους ρωτήσει αν τους ενδιαφέρει. Εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος άλλος, ίσως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα.
Αυτό είναι, νομίζω (ελπίζω δηλαδή), αυτονόητο.Παντως να μην συνεργαστουμε με πετ σοπ που πουλανε ζώα μονο με οσα δε πουλανε
Δες εδώ.υπάρχει εδώ κάποιο σχετικό θέμα που μπορώ να διαβάσω, σε σχέση με αυτά τα μαγαζιά;
prince
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool