ria23
Διάσημο μέλος
επισης αν υπαρξει μια κοινη ιδεα για το πως μπορουμε να προσεγγισουμε πετ σοπ ο καθενας στην περιοχη του πιστευω οτι γινομαστε ολοι εθελοντες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Για αλλα καταστηματα δεν ξερω αν θα ενδιαφεροταν.Βεβαια ειμαστε τοσες χιλιαδες μελη που δυσκολα πια μας αγνωει κανεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει κάποιος να τρέξει σε διάφορα pet shops και να τους ρωτήσει αν τους ενδιαφέρει. Εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος άλλος, ίσως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα.
Πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι πολλά μέλη είστε γεμάτα ιδέες.![]()
εννοείται ότι όλοι θα ενδιαφέρουμε!!!

Voula
Διάσημο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν πριν να αποσαφηνιστεί το θέμα της συνδρομής, δηλαδή που πάνε τα χρήματα, γιατί όταν αυτά δεν αποσαφηνίζονται μετά υπάρχουν γκρίνιες και δυσαρέσκειες.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Λιστα των καταστηματων θα υπαρχει στο σαιτ αν θελετε θα ειμαστε λοιπον ετοιμοι και για τυχον δημιουργια καρτας μετα
Raisa
Περιβόητο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool