moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
φουντωτες....και τι ουρες!!!!!!!!!!!!!!!!

κανω απο τωρα κρατηση???????

moukelis
Επιφανές μέλος
Αλικη το ξερει η μαμα του Μελα οτι οι Μελογατες εχουν δικη τους κατηγορια;Οι γατες σαν αυτη του Πόε,καταμαυρες με λευκο μενταγιον και μερικα σημαδια στην κοιλιτσα αναφερονται σε πολλες χωρες ως μυθολογικα πλασματα με μαγικες ιδιοτητες.
Νάνσυ λες το αδερφακι του Εκτορα να ειναι φουντωτο τελικα;

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ, πάντως, όταν περνάει η Μπασσέτ από δίπλα μου, αισθάνομαι σαν να περνάει ένα αγγελάκι σε σώμα γάταςΤο όνομά τους σημαίνει "πλάσμα της ομίχλης",και πραγματικά είναι έτσι.Ειναι ηρεμες γατες,που τους αρεσει να παρατηρουν και να εξερευνουν τον...παραξενο ανθρωπινο χαρακτηρα.Δεν εχουν προβλημα να μενουν καποιες ωρες μονες τους.Πραγματικα,ενα τετοιο πλασμα να περιδιαβαινει το σπιτι σου...θα ειναι σαν να περναει ενα δροσερο αερακι απο διπλα σου.
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Θένια το χρώμα μένει πάντα σταθερό,τελειωσε,έκλεισα,αυτά τα γατιά είναι το κάρμα μου!
aalyah
Διάσημο μέλος
Ειναι πολυ πολυ ομορφες και αιθεριες,οπως κι ολα τα γατακια Ελενη,ειναι αγγελακια με τριχωμα!
Θένια το χρώμα μένει πάντα σταθερό,τελειωσε,έκλεισα,αυτά τα γατιά είναι το κάρμα μου!
Λοιπόν υπάρχουν πολύ λίγα εκτροφεία nebelung απ'οσο θυμάμαι. Το είχα κοιτάξει στο ιντερνετ όταν είχα δει πρώτη φορά την ράτσα στο βιβλίο μου. Είναι πανέμορφα Δώρα. Και είναι φυσικό να σου αρέσαν αφού είναι συγγενείς με την ρώσικη μπλε!
Είναι πράγματι πολύ όμορφα. Και μένα μου αρέσουν. Και έχεις δίκιο ότι είναι σαν αιθέριες υπάρξεις. Αυτό δεν το είχα συνδοιάσει στο μυαλό μου αλλά τώρα που το ανέφερες έχεις δίκιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή τη ράτσα την άκουσα για πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό, από τη Μαρία, τη μαμά του Μέλα. Μαρίααααα, πού είσαι; Έλα να δεις φωτογραφίες, όντως μοιάζουν πολύ με τον κούκλο σου!!
Ναι!!
Πριν από λίγο καιρό βρήκε αυτή τη ράτσα ο μπαμπάς του Μέλα, γιατί είχε πεπειστεί πως ο Μέλας είναι ράτσα 

Μάλιστα ίδιον της ράτσας Nebelung είναι πως το κεφάλι τους μοιάζει με αυτό της κόμπρας...

Αλικη το ξερει η μαμα του Μελα οτι οι Μελογατες εχουν δικη τους κατηγορια;Οι γατες σαν αυτη του Πόε,καταμαυρες με λευκο μενταγιον και μερικα σημαδια στην κοιλιτσα αναφερονται σε πολλες χωρες ως μυθολογικα πλασματα με μαγικες ιδιοτητες.
Είχα καταλάβει πως ο Μέλας έχει υψηλή πνευματικότητα, αλλά δεν ήξερα αυτή τη θεωρία

Όντως μοιάζει πάααααρα πολύ

Και για να γίνει η σύγκριση....
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool