Nebelung

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Νομιζω ότι μόλις ανακάλυψα τη γάτα τον ονείρων μου,το κάρμα μου!Ειναι μια νεα ρατσα,δεν εχει ακομα αναγνωριστει απο ολους τους φορεις επισημως,και προέκυψε από κλασσικοτατες κεραμιδογατες!Ειναι ιδια με την μπλε ρωσσικη,με ημιμακρυτριχο τριχωμα,και πανεμορφα ματια.Ακομα δουλευεται σαν ρατσα...Δεν ειναι πανεμορφες;Σαν συννεφακια ετοιμα για βροχη;Ειλικρινα,απο τη στιγμη που τις αντικρυσα,εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου να ασχοληθω μαζι τους και ισως μια μερα να...βρεξω μερικες στην Ελλαδα.
nebelung.jpg

img0171fx9.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι σαν πλευματα του δασους;Δεν εχω ξαναδει τοσο νεραϊδισιες γατες,σαν ξωτικα σε γατισιο σωμα...
Nebelung-Cat_1__red.jpg

nebelung_cat.jpg

s1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ήτανε ριγέ θα έμοιαζε με την Κλειώ μου!!!!!!:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• erikson 062.jpg
    erikson 062.jpg
    83,2 KB · Εμφανίσεις: 59
Αυτή τη ράτσα την άκουσα για πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό, από τη Μαρία, τη μαμά του Μέλα. Μαρίααααα, πού είσαι; Έλα να δεις φωτογραφίες, όντως μοιάζουν πολύ με τον κούκλο σου!!

πραγματικα Δωρα ειναι Πανεμορφες!!!
φουντωτες....και τι ουρες!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove:

κανω απο τωρα κρατηση??????? :P

Ναι μοιαζουν αλλα δεν εχουν ριγες Μαγισσουλα...
Αλικη το ξερει η μαμα του Μελα οτι οι Μελογατες εχουν δικη τους κατηγορια;Οι γατες σαν αυτη του Πόε,καταμαυρες με λευκο μενταγιον και μερικα σημαδια στην κοιλιτσα αναφερονται σε πολλες χωρες ως μυθολογικα πλασματα με μαγικες ιδιοτητες.
Νάνσυ λες το αδερφακι του Εκτορα να ειναι φουντωτο τελικα;:P

Το όνομά τους σημαίνει "πλάσμα της ομίχλης",και πραγματικά είναι έτσι.Ειναι ηρεμες γατες,που τους αρεσει να παρατηρουν και να εξερευνουν τον...παραξενο ανθρωπινο χαρακτηρα.Δεν εχουν προβλημα να μενουν καποιες ωρες μονες τους.Πραγματικα,ενα τετοιο πλασμα να περιδιαβαινει το σπιτι σου...θα ειναι σαν να περναει ενα δροσερο αερακι απο διπλα σου.
nebelung-cat.jpg

RajaenZado215.jpg

NisaSerebHaze3252.jpg

Nebelung-cat-Aleksandr-van-Song-de-.jpg

Nebelung-Cat_1__red-1.jpg

Είναι πανέμορφη γατούλα τέλεια θα έλεγα!!!!:up::up:

Ναι κι εγω εχω ξετρελαθει μαζι τους!Εδω με το ζορι κρατιεμαι να μπω σε λιστα αναμονης για ενα μικρο.

Είναι πανέμορφες γάτες! Τις γνωρίζω γιατί τις έχει το βιβλίο με τις γάτες που έχω! Πολύ όμορφα γατιά! Βλέπω πάντως Δώρα ότι ράτσα και να κοιτάξεις στο χρώμα μένουμε σταθερες ε? :P

Καλε τωρα το ειδα αυτο!!!!!!!!!Η Leia ολογκριζη!!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ,δε μοιαζει πολυ????????Ή μηπως μου φαινεται?
Μα δειτε....

Το όνομά τους σημαίνει "πλάσμα της ομίχλης",και πραγματικά είναι έτσι.Ειναι ηρεμες γατες,που τους αρεσει να παρατηρουν και να εξερευνουν τον...παραξενο ανθρωπινο χαρακτηρα.Δεν εχουν προβλημα να μενουν καποιες ωρες μονες τους.Πραγματικα,ενα τετοιο πλασμα να περιδιαβαινει το σπιτι σου...θα ειναι σαν να περναει ενα δροσερο αερακι απο διπλα σου.
nebelung-cat.jpg
Εγώ, πάντως, όταν περνάει η Μπασσέτ από δίπλα μου, αισθάνομαι σαν να περνάει ένα αγγελάκι σε σώμα γάτας:inlove::inlove::inlove:

Ειναι πολυ πολυ ομορφες και αιθεριες,οπως κι ολα τα γατακια Ελενη,ειναι αγγελακια με τριχωμα!
Θένια το χρώμα μένει πάντα σταθερό,τελειωσε,έκλεισα,αυτά τα γατιά είναι το κάρμα μου!

Ειναι πολυ πολυ ομορφες και αιθεριες,οπως κι ολα τα γατακια Ελενη,ειναι αγγελακια με τριχωμα!
Θένια το χρώμα μένει πάντα σταθερό,τελειωσε,έκλεισα,αυτά τα γατιά είναι το κάρμα μου!

Λοιπόν υπάρχουν πολύ λίγα εκτροφεία nebelung απ'οσο θυμάμαι. Το είχα κοιτάξει στο ιντερνετ όταν είχα δει πρώτη φορά την ράτσα στο βιβλίο μου. Είναι πανέμορφα Δώρα. Και είναι φυσικό να σου αρέσαν αφού είναι συγγενείς με την ρώσικη μπλε! :P Είναι πράγματι πολύ όμορφα. Και μένα μου αρέσουν. Και έχεις δίκιο ότι είναι σαν αιθέριες υπάρξεις. Αυτό δεν το είχα συνδοιάσει στο μυαλό μου αλλά τώρα που το ανέφερες έχεις δίκιο.

Σπίτσλες.....:blink::inlove::inlove:

Αυτή τη ράτσα την άκουσα για πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό, από τη Μαρία, τη μαμά του Μέλα. Μαρίααααα, πού είσαι; Έλα να δεις φωτογραφίες, όντως μοιάζουν πολύ με τον κούκλο σου!!

Ναι!! :D Πριν από λίγο καιρό βρήκε αυτή τη ράτσα ο μπαμπάς του Μέλα, γιατί είχε πεπειστεί πως ο Μέλας είναι ράτσα :redface::lol:
Μάλιστα ίδιον της ράτσας Nebelung είναι πως το κεφάλι τους μοιάζει με αυτό της κόμπρας... :confused:

Αλικη το ξερει η μαμα του Μελα οτι οι Μελογατες εχουν δικη τους κατηγορια;Οι γατες σαν αυτη του Πόε,καταμαυρες με λευκο μενταγιον και μερικα σημαδια στην κοιλιτσα αναφερονται σε πολλες χωρες ως μυθολογικα πλασματα με μαγικες ιδιοτητες.

Είχα καταλάβει πως ο Μέλας έχει υψηλή πνευματικότητα, αλλά δεν ήξερα αυτή τη θεωρία :hmm:

Καλε τωρα το ειδα αυτο!!!!!!!!!Η Leia ολογκριζη!!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ,δε μοιαζει πολυ????????Ή μηπως μου φαινεται?
Μα δειτε....

Όντως μοιάζει πάααααρα πολύ :D

Και για να γίνει η σύγκριση....

attachment.php

Συνημμένα

• NEBE.jpg
    NEBE.jpg
    63,8 KB · Εμφανίσεις: 189

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back