bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
χμμμμ ναι οκ για το κλουβι δεν το συζηταω καθολου....Εξαρταται απο το εκτροφειο Κατερινακι...Αλλοι εχουν ως προϋποθεση να μην μενουν τα αρσενικα σε κλουβια,αλλοι να τα πηγαινεις σε shows,αλλοι να εχεις σωστη κατα τη γνωμη τους "ηθικη"...Για να σου δωσω ενα παραδειγμα,εγω θα το σκεφτομουν πολυ να δωσω ενα γατακι μας σε εκτροφειο που εκτρεφει "απαγορευμενα" χρωματα.Για μενα ειναι πολυ σημαντικο,γιατι δειχνει οτι βαζει τη διαθεση του για πειραματισμο και μεγαλυτερη αγορα πανω απο την αγαπη του και το σεβασμο για τη φυλη.Καλα,για κλουβια κτλ δεν το συζητω.Καταλαβαινω οτι με καποιο τροπο πρεπει να μεινουν χωριστα τα αγορια απο τα κοριτσια,αλλα σιγουρα το να ειναι κλειδαμπαρωμενο σε ενα κλουβι χειμωνα καλοκαιρι δεν ειναι λυση.Επισης θα προτιμουσα αν ηταν να δωσω γατακι μας σε εκτροφειο,να ειναι ενα μικρο,χωρις πολλες γατες.Αυτο για μενα σημαινει οτι και το γατακι μου θα εχει την προσοχη και την αγαπη που του αξιζει,και οτι δεν συντελω σε μαζικη παραγωγη γατων,εστω και με εμμεσο τροπο.Για αλλους δεν ειναι τοσο σημαντικο,και παιζει παντα ρολο και το ατομο,η επαφη...
μα καλα να παρω γατι και να το εχω κλεισμενο σε κλουβι?????????

τι σκ@τα???αλλα τωρα για εκθεσεις και τετοια παμε ξανα σε αυτα που λεγαμε τις προαλλες
εγω παντως αν εκανα αυτη τη "δουλεια" θα κοιτουσα να πανε τα γατακια μου καπου που θα ειναι ευτυχησμενα...να ειναι με καλους ανθρωπους...αυτο και μονο..τωρα θες εσυ να το πας σε διαγωνισμο??πηγαινε το...δεν θες παλι καλως..!!!αρκει το γατακι να περναει καλα...εξαλου εκεινο δεν καταλαβαινει ουτε απο διαγωνισμους ουτε απο τπτ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αμα σου πω καθολου,θα σε πικρανω πολυ;![]()

η Κωνσταντινα με το που ειδε το πρωτο ειπε βρηκα ενα γατι που μοιαζει στο yo-yo!
αυτη με παρεσυρε!

moukelis
Επιφανές μέλος

Nαι τωρα που το λες μοιαζουν,εχουν και τα δυο ριγες.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Nαι τωρα που το λες μοιαζουν,εχουν και τα δυο ριγες.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Εδω βλεπετε μια νορβηγουλα που λογω της οικονομικης κρισης αναγκαστηκε να βγει στη βιοπαλη,κι ετσι κανει μασαζ...
Πλακα πλακα ειναι τεραστια τωρα που την βλεπω,πιανει ολο τον κορμο του ανθρωπου...
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημεραααααααααααααααααΚατερινα πρεπει να υπαρχει ενας τροπος να μην συναντιουνται τα αγορια με τα κοριτσια οταν τα δευτερα εχουν οιστρο,γιατι δεν γινεται να μενουν εγκυες καθε φορα.Αυτο το καταλαβαινω,θελω ομως ο χωρος που μενουν τα αγορια να ειναι ανθρωπινος,αν προκειται για περιοχες με πολυ κρυο ακομα και για νορβηγακι,ο χωρος να ζεσταινεται,να ειναι πολυ πολυ ευρυχωρος,να εχει σπιτακι,μερος να σκαρφαλωνει,να παιζει,κτλ,και κυριως,να μην ειναι ολη του τη ζωη εκει μεσα κλεισμενος.Οσον αφορα τις εκθεσεις,δεν το θεωρω προαπαιτουμενο,αλλα κατι εξτρα που ισως σε μερικες περιπτωσεις μετραει.Για να σου δωσω ενα παραδειγμα,την Ηλενια μας την ηθελε ενας κυριος για κατοικιδιο.Γλυκυτατη οικογενεια,σιγουρα θα την ειχαν βασιλισσα.Οταν ομως προτεινα στην εκτροφεα να την παρω εγω,μου εξομολογηθηκε οτι θα προτιμουσε να την παρει καποιος που θα την παει και σε μια εκθεση,ή θα συνεχισει τη γραμμη της,γιατι προκειται για αριστο μορφολογικα γατακι.Δε θυσιασε δηλαδη το καλο σπιτι που θα την επαιρνε,για να τη δωσει απλα σε καποιον που θα την τραβολογαει σε εκθεσεις,απλα επελεξε καποιον που συνδυαζε και τα δυο.Για αλλους οπως ειπα ειναι πιο σημαντικο,για αλλους λιγοτερο.Για μενα π.χ. δεν ειναι προϋποθεση,δε λεω οτι δε θα μου αρεσε ή δε θα καμαρωνα,αλλα το σημαντικο ειναι να παει το γατακι σε ενα σπιτι που θα το αγαπουν και θα το φροντιζουν.Τωρα αν οι συγκεκριμενοι ανθρωποι αποφασισουν να υιοθετησουν ενα σουπερ μορφολογικα γατακι,θα μου αρεσε να το πανε και σε μερικες εκθεσεις,για να δω αν βρισκομαι σε σωστο δρομο σαν εκτροφεας,αλλα δε θα τους πιασω κι απο το λαιμο.![]()
συμφωνω σε ολα οσα ειπες...

λογικο και επομενο να μενουν ξεχωρα τα αγορακια απο τα κοριτσακια σε περιοδο οιστρου...αλλα οχι σε κλουβι...οπως ειπεσ να υπαρχει ενα δωματιο με οτι χρειαζεται το γατουνι !!!αλλα σε κλουβι?υπαρχουν ατομα που τα εχουν σε κουβι?κλουβι κανονικο?5χ5?-δεν ακουγεται καλο αυτο-
βλεπω παραπανω ομορφα γατακια!!

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
η Κωνσταντινα με το που ειδε το πρωτο ειπε βρηκα ενα γατι που μοιαζει στο yo-yo!
αυτη με παρεσυρε!
![]()
Μαρή είπα εγώ ότι μοιάζει του Yo-Yo?
Που να μοιάζει, στο αυτί;
Ένα άλλο ήταν που του έμοιαζε στα χρώματα

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τωρα που το λες,το δεξι αυτι σαν να φερνει λιγο!Μαρή είπα εγώ ότι μοιάζει του Yo-Yo?Που να μοιάζει, στο αυτί;
Ένα άλλο ήταν που του έμοιαζε στα χρώματα![]()

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
-καπως ετσι και εγω το φανταζομαι το "φανταστικο μου σπιτι" - και καλυτερο!εχεχε αλλα...ειναι εκει μονο!!!
μακαρι ολα τα γατακια να εχουν ανθρωπους να τα αγαπανε και να τους παρεχουν τα καλυτερα!!

moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι και της νονας μ..που δεν ειναι στειρωμενο και ψεκαζει και φωναζει..
εγω δεν ειχα ποτε αρσενικο γατακι!!μονο αυτα που ερχονατι στη πορτα μ..οποτε εμπειρια δεν εχω...
αλλα αν επερνα ενα γατακι..θα ηθελα να αρσενικο!
εσυ τωρα (οχι τωρα που περιμενεις να ζευγαρωσουν) θα τα εχεις ξεχωριστα?ο σειριος?μπορει ελευθερα να ειναι με τα θυληκα?
η τον κρατας και αυτον καποιες φορες περιορισμενο?
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι οταν ηταν πιο μικρα,σε ηλικια που ηταν "επιφοβα" για ζευγαρωμα,οσο ελειπα τα ειχα χωρια.Οσο ημουν σπιτι τα ειχα μαζι,αλλα τα εβλεπα.Ο Σειριος και η Μόιρα ειναι και με τους δυο,μαλιστα οταν τα ειχα χωριστα αφηνα τον ενα με τη Breena και τον αλλο με τον ΥοΥο για να εχουν παρεουλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool