Κατερινα πρεπει να υπαρχει ενας τροπος να μην συναντιουνται τα αγορια με τα κοριτσια οταν τα δευτερα εχουν οιστρο,γιατι δεν γινεται να μενουν εγκυες καθε φορα.Αυτο το καταλαβαινω,θελω ομως ο χωρος που μενουν τα αγορια να ειναι ανθρωπινος,αν προκειται για περιοχες με πολυ κρυο ακομα και για νορβηγακι,ο χωρος να ζεσταινεται,να ειναι πολυ πολυ ευρυχωρος,να εχει σπιτακι,μερος να σκαρφαλωνει,να παιζει,κτλ,και κυριως,να μην ειναι ολη του τη ζωη εκει μεσα κλεισμενος.Οσον αφορα τις εκθεσεις,δεν το θεωρω προαπαιτουμενο,αλλα κατι εξτρα που ισως σε μερικες περιπτωσεις μετραει.Για να σου δωσω ενα παραδειγμα,την Ηλενια μας την ηθελε ενας κυριος για κατοικιδιο.Γλυκυτατη οικογενεια,σιγουρα θα την ειχαν βασιλισσα.Οταν ομως προτεινα στην εκτροφεα να την παρω εγω,μου εξομολογηθηκε οτι θα προτιμουσε να την παρει καποιος που θα την παει και σε μια εκθεση,ή θα συνεχισει τη γραμμη της,γιατι προκειται για αριστο μορφολογικα γατακι.Δε θυσιασε δηλαδη το καλο σπιτι που θα την επαιρνε,για να τη δωσει απλα σε καποιον που θα την τραβολογαει σε εκθεσεις,απλα επελεξε καποιον που συνδυαζε και τα δυο.Για αλλους οπως ειπα ειναι πιο σημαντικο,για αλλους λιγοτερο.Για μενα π.χ. δεν ειναι προϋποθεση,δε λεω οτι δε θα μου αρεσε ή δε θα καμαρωνα,αλλα το σημαντικο ειναι να παει το γατακι σε ενα σπιτι που θα το αγαπουν και θα το φροντιζουν.Τωρα αν οι συγκεκριμενοι ανθρωποι αποφασισουν να υιοθετησουν ενα σουπερ μορφολογικα γατακι,θα μου αρεσε να το πανε και σε μερικες εκθεσεις,για να δω αν βρισκομαι σε σωστο δρομο σαν εκτροφεας,αλλα δε θα τους πιασω κι απο το λαιμο.