Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

για να μη πελαγωσεις, βαζε ενα στοχο καθε φορα...ετσι κανω εγω και τους πετυχαινω αγαλι αγαλι:P:lol:
λες ε?αντε να βαζω ενα ενα στοχο καθε φορα..αλλα θα πρεπει να μεινω στη ζουγκλα!!!!που θα τα ββαλω ολα αυτα που θελω??:P:P
λες να παω αφρικη με τα λιονταρακια μου και τα παντα ολα???πολυ θα γουσταρα πλακα πλακα..εβελεπα ενα ντοκιμαντερ..με ενα ζευγαρι που ειχαν στη διαθεση τους...25 εκταρια...κλαψ κλαψ..και ειχανε μονο τιγρης...εδειχνε ενα χρονο απο τη ζωη τους..απο μικροι σκυμνοι...μεχρι που φτανανε 1 χρονων!!!και ειχανε τοσες πολλες......
αυτο θα ηθελα να κανω...να εχω την οικονομικη δυνατοτητα..και να τα κανω ολαααα αυτα....:up:
αλλα...αστα να πανε!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγα σιγα βρε...Κι εγω θελω να παρω ακομα ενα κοριτσακι αλλα δε γινεται οσο μενω στο πατρικο μου,οποτε κανω υπομονη.Ουτε το ζευγαρακι μου μπορουσα να το παρω νωριτερα,ξερεις ποσο καιρο εψαχνα και περιμενα και κοιτουσα γεννες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε ναι οκ δικιο εχεις..αλλα ξερεις ειναι μεγαλη μου επιθυμια και οι καταστασεις δεν με βοηθανε..αυτο ειναι ολο...και σε ενοικιο μενω και ειναι μικρο..δλδ και τα λεφτα να ειχα αυτη τη στιγμη...που να το βαλω το γατι?κριμα δεν ειναι???
να σου πω δωρα..θες συγκατοικο?χαχαχαχαχα ετσι να μου φυγει ο καημος..θα βλεπω τα δικα σου...και θα μου φευγει το βαρος!μια οικογενεια!:P

Εδω που μενω με το ζορι χωραω εγω!:lol:
Αλλα αν θες οταν μετακομισω μπορω να σου φτιαξω ενα ραφακι με μοκετα να σε βολεψουμε κι εσενα.:lol:
Θα φτιαξουν τα πραγματα,κι οταν θα εισαι ετοιμη,εδω ειμαστε.Σκεψου πως ξεκινησες,και σε τι επιπεδο φροντιδας εχεις φτασει τα γατακια σου,εχεις ενημερωθει,τα στειρωσες,τα προσεξες,τους παιρνεις καλυτερες τροφουλες...δεν ειναι μικρο πραγμα.Ολα με τον καιρο τους,μην αγχωνεσαι.

xaxaxaxaxaxa ενταξει αυτο με το ραφι....χαχαχαχαχαχα μονο που με σκεφτομαι στο ραφι!!!!:P
εχεις ενα δικιο σε αυτα που λες..μακαρι να μου πανε και τα πραγματα καλυτερα..μακαρι!

Δε θες ραφι,σου βαζουμε κι ενα καλαθακι βρε αδερφε,εκει κολλας;:lol:
Ολα θα πανε καλα,ειπαμε,θα δεις,του χρονου τετοιο καιρο θα ειναι ολα καλυτερα.

κι εγω αν χωρισω με το Μαριο θα παρω μια νεα seal Βιρμανη που θα την λεω Μαρια και θα φτιαξω ενα μεγαλο ραφι να χωραει τα 59 μου κιλα και να ανεβω πανω με μοκετουλα για να μη γλιστραω:rolleyes:
:lol:

Μαρη δεν ειπαμε οτι θα σου κανω εσενα εγω ενα μαζι με την Αναστασια;(τον Ηλια θα τον βαλουμε σε κρεβατακι,ειναι η συμπαθεια μου:P)

Το ζευγαράκι μ΄αρεσει Δωράκι αλλα όχι σαν την Breena και τον Yogi!
Τωρα αν θα βγάλει τελεια μωρά αυτο σίγουρα .. .. Μακάρι να πάρεις άλλο ένα μωρό ... Και τοτε ο πασας μου ο Γιόγκι θα έχει το χαρέμι του:lol::lol:

Ναι βρε,θα τον εχουμε στα ωπα ωπα τον χοντρο!:P

Δειτε ομορφιες...
1296052053_4e3c2bec23.jpg
2427746056_d6b1f5c957.jpg
3167424055_d9fb87969e.jpg
268481597_a017d55eee.jpg

286763938_d047b0ebe9.jpg
353175171_555c8f3011.jpg
368323584_44c32ac8d6-3.jpg
3638347848_4753f154b0.jpg

3864107267_0c718d777d.jpg
3864107607_9c97a58a49.jpg
68377102_5e2b1286a3.jpg
68383141_c2d110ecf2.jpg

Δειτε ενα μπεμπε δωδεκα εβδομαδων:
https://www.youtube.com/watch?v=M7k1z7t08No
Δεν ειναι γλυκας;

ομορφοοοοοοοοοοοοοο και με λουρακι!!!

Ναι μαθαινουν πολυ ευκολα το σαμαρακι,και απολαμβανουν τις βολτες τους με αυτο.

Δες και μια ασημενια που ειναι η αγαπημενη μου:
https://www.youtube.com/watch?v=gzZzRVMk9PE

ναι ναι!!το εχω ξαβαδει και εχω βρει και πολλες φωτο απο αυτα τα δυο γατονια...φοβερο πανεμορφο τρελη λιονταρισια χαιτη....πραγματικα αυτη η γατα,,γενικα ο νορβηγοσ,ξευφευγει πολυ απο την οικοσιτη γατα...φερνει στο μυαλο κανονικο αιλουρο!!! ααααααααααααχχχχχχχχ

ναι ναι!!το εχω ξαβαδει και εχω βρει και πολλες φωτο απο αυτα τα δυο γατονια...φοβερο πανεμορφο τρελη λιονταρισια χαιτη....πραγματικα αυτη η γατα,,γενικα ο νορβηγοσ,ξευφευγει πολυ απο την οικοσιτη γατα...φερνει στο μυαλο κανονικο αιλουρο!!! ααααααααααααχχχχχχχχ
Ναι,ειδικα τα τιγρε ειναι αλλο πραγμα...
Να και η Ζazou απο το εκτροφειο που πηρα τα δικα μου:

https://www.youtube.com/watch?v=1DtUF1qLous&feature=related

Piotrswiosna3.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back