Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

αχουυυυ!!:inlove::inlove:τι πλασμα ειναι αυτο?? δωρα τα δικα σου θα βγαλουν συγκεκριμενους χρωματισμους?η μπορει να σου βγει και τιποτα τετοιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτη η μικρη ειναι ακριβως σαν τον Υο-Υο,μονο που εχει λιγο παραπανω λευκο στο στηθος απο οτι ο δικος μου.Οποτε ειναι πολυ πιθανον να κανουν ενα τετοιο γατακι.Μπορει επισης να κανουν μαυρο,ασπρομαυρο,μπλε σαν τον Σειριο,λευκο με μπλε,τιγρε σαν τη Breena,τιγρε με λευκο,μπλε τιγρε σαν τον Yogi(χωρις το λευκο του) και μπλε τιγρε με λευκο,σαν τη γατουλα της φωτο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτη η μικρη ειναι ακριβως σαν τον Υο-Υο,μονο που εχει λιγο παραπανω λευκο στο στηθος απο οτι ο δικος μου.Οποτε ειναι πολυ πιθανον να κανουν ενα τετοιο γατακι.Μπορει επισης να κανουν μαυρο,ασπρομαυρο,μπλε σαν τον Σειριο,λευκο με μπλε,τιγρε σαν τη Breena,τιγρε με λευκο,μπλε τιγρε σαν τον Yogi(χωρις το λευκο του) και μπλε τιγρε με λευκο,σαν τη γατουλα της φωτο.:)

παρα πολυ χρωματισμοι!!αχ!μπραβο!ανυπομονω,οπως και εσυ φανταζομαι...;)

Ειναι επειδη "κουβαλαει" το γονιδιο που "νερωνει" το χρωμα η Breena αλλιως δε θα μπορουσαν να βγαλουν τις μπλε αποχρωσεις.Ανυπομονω δε λες τιποτα!

:up::up::up:

Δειτε φατσουλα...
3859834879_312f358d33.jpg
3860622738_7dc733abdc.jpg

τι μουτσουνελακι εχει καλε αυτο???????
υπεροχο ειναι!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ειναι γλυκυτατη,μου αρεσε πολυ απο την αρχη...Της εχω και αδυναμια γιατι μοιαζει με τον δικο μου.Εχουν τον ιδιο μπαμπα.;)

Μωρα!:up:
15-8-0929.jpg
8-8-092.jpg
CGH.jpg
L-S29-8-09.jpg
de.jpg
xenyhula.jpg

Κουκλι,απλα τελειος...
3749390987_282f3736c7.jpg

3698448633_f4bcb3480a.jpg

3665156735_75afc0c07f.jpg

3612326230_4a18f78eb6.jpg

15-8-0929-1.jpg

νομιζω οτι τα λευκα δεν μου αρεσουν!!

Ουτε εμενα μου πολυαρεσουν...
Αυτοι οι δυο θα κανουν εξαιρετικο ζευγαρι...Και μπορει να βγαλουν και ασημενιες ταρταρουγιτσες,αν κανουν κανενα ομορφο breed και καθυστερησει το ζευγαρωμα τους κι εχω τοτε το χρονο και τα χρηματα,ισως τους προτιμησω.
Peter-Pan5.jpg
Piotrusd8.jpg

Fela3.jpg
Felad5.jpg

ελα ρε γμτ!!!σταματα να παιρνεις γατακια νορβ δασους!!!θελω και εγω..αλλα ειναι αυτο -οτι δεν εχω το καταλληλο χωρο!!!!αλλα καποια στιγμη που θα παει?θα τα καταφερω να παρω ενα τετοιο μωρο...το πρωτο δωρα ειναι πολυ ομορφο...ασημιζον????:P
σε νορβ. μου αρεσουν πολυ τα ασημι και το κλασικο τιγρε!!!!:up:

Οχι,ο πρωτος ειναι σαν τον Υο-Υο χωρις λευκο.Η θηλυκια εχει ασημι.;)

πολυ ομορφα ειναι Δωρα!!!
ΝΑ σου πω, το τριχωμα εδω στην Ελλαδα θα ειναι το ιδιο πυκνο και μακρυ?
εννοω και το Χειμωνα που οι θερμοκρασιες μας ειναι πολυ πιο υψηλες...

Αναλογα ποσες ωρες μενουν σε εξωτερικο χωρο.Ειναι και θεμα γονιδιακο,οχι μονο περιβαλλοντος.Νομιζω ομως οτι στα τρια-τεσσερα τους χρονια θα γινουν ετσι,ειδικα αν περνουν αρκετες ωρες εξω.

ελα ρε γμτ!!!σταματα να παιρνεις γατακια νορβ δασους!!!θελω και εγω..αλλα ειναι αυτο -οτι δεν εχω το καταλληλο χωρο!!!!αλλα καποια στιγμη που θα παει?θα τα καταφερω να παρω ενα τετοιο μωρο...το πρωτο δωρα ειναι πολυ ομορφο...ασημιζον????:P
σε νορβ. μου αρεσουν πολυ τα ασημι και το κλασικο τιγρε!!!!:up:
καλε μη της λες να σταματησει:Pαν δεν παρει η εκτροφεας, πως θα παρουν μετα και οι υπολοιποι? :blink::lol:οι εκτροφεις να παρακαλατε να περνουν νεες γατες!!! :cool:
Δωρακι θα γινουν μουρλια τα Πηλιωρητικα Νορβηγακια...να φτιαξεις δικα σου Βολιωτικα αιματα! :up::P

καλε μη της λες να σταματησει:Pαν δεν παρει η εκτροφεας, πως θα παρουν μετα και οι υπολοιποι? :blink::lol:οι εκτροφεις να παρακαλατε να περνουν νεες γατες!!! :cool:
Δωρακι θα γινουν μουρλια τα Πηλιωρητικα Νορβηγακια...να φτιαξεις δικα σου Βολιωτικα αιματα! :up::P
χαχαχαχαχα ε τι να κανω???ζηλευω!!!!!!!!
θελω και εγω!!ξερεις ποσο πολυ....και ενα κουνακι!!!και οχι τπτ αλλο πουλαει αν δεν κανω λαθος η νεκταρια τωρα..και δεν εχω λεφτα..εδωσα 180ε για 2 στειρωσεις και εχω να βγαλω το διπλωμα....:(:(:(
αλλιως μπορει κατι να εκανα..αν και ο χωρος μου..δεν ειναι τοσος μεγαλος για δυο γατακια!ασε με...:(

θελω ενα νορβηγο η 2 -ενα κουνακι η 2
ενα ραγκντολ και ενα βιρμανιας!!!:up:
ενα πονυ ενα παντα ενα λαιμουριο
καλα λιονταρακαι τιγρακια....στανταρε
μαλλον ζωολογικο κηπο θελω!χεχεχεχεχεχε

χαχαχαχαχα ε τι να κανω???ζηλευω!!!!!!!!
θελω και εγω!!ξερεις ποσο πολυ....και ενα κουνακι!!!και οχι τπτ αλλο πουλαει αν δεν κανω λαθος η νεκταρια τωρα..και δεν εχω λεφτα..εδωσα 180ε για 2 στειρωσεις και εχω να βγαλω το διπλωμα....:(:(:(
αλλιως μπορει κατι να εκανα..αν και ο χωρος μου..δεν ειναι τοσος μεγαλος για δυο γατακια!ασε με...:(

θελω ενα νορβηγο η 2 -ενα κουνακι η 2
ενα ραγκντολ και ενα βιρμανιας!!!:up:
ενα πονυ ενα παντα ενα λαιμουριο
καλα λιονταρακαι τιγρακια....στανταρε
μαλλον ζωολογικο κηπο θελω!χεχεχεχεχεχε
για να μη πελαγωσεις, βαζε ενα στοχο καθε φορα...ετσι κανω εγω και τους πετυχαινω αγαλι αγαλι:P:lol:

Ναι θα εχουμε την περιφημη "κενταυρικη γραμμη".:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back