moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #661 11-09-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: σοβαρα??θα κλαψω ειλικρινα απο χαρα...ελπιζω καποτε να κριθω καλος γατογονιος για ενα δικο σου νιαουρι!!! τωρα να σου πω...η τιμη ειναι οχι απλως κομπλε αν ειναι η μιση απο αυτα που σκεφτηκα...ξερεις εγω φανταστικα επειδη αυτη η γατα δεν ειναι διαδεδομενη και δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας εδω...η τιμη θα ηταν τσιμπιημενη!αλλα και παραπανω να ηταν ρε συ..στην ουσια ενας εκτροφεας..δεν νομιζω οτι βγαζει λεφτα...(με την προυποθεση οτι κανει μια γεννα το χρονο)μονο τα εξοδα που θα εχει για τα δικα του γατια...φτανουν..ουσιαστικα δεν ειναι κερδος.. Click για ανάπτυξη... Εισαι προεγκεκριμενος...Αυτα θα ηταν καλο να τα λες σε οποιον αρχιζει να λεει για εκμεταλλευση κτλ...ειλικρινα νομιζουν οτι βγαζουμε ΤΑ λεφτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bastet_13: #662 11-09-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εισαι προεγκεκριμενος...Αυτα θα ηταν καλο να τα λες σε οποιον αρχιζει να λεει για εκμεταλλευση κτλ...ειλικρινα νομιζουν οτι βγαζουμε ΤΑ λεφτα. Click για ανάπτυξη... ε οχι ρε συ..αυτο λιγο μυαλο να εχεις το καταλαβαινεις..απλα υπαρχουν και αλλοι εκτροφεις -κατι που εχω παρατηρησει οτι συμβαινει στα σκυλια- που κανουν πολλες γεννες...πουλανε οσο να ναι...κανουν εκτροφη για το χρημα..αν θυμασαι σου ειχα πει για τον ξαδερφο μου..εχει ντοπερμαν που εχει κερδισει ολους τους διαγωνισμους..μεχρι και τα αρσενικα..γεννησε 13 μικρα..την ειχε αφησει στον εκτροφεα απο οπου την πηρε για να γεννησει..και του ειπε οτι γεννηθηκαν ολα νεκρα...13 χιλιαρικα θα εβγαλε ο τυπος...αυτος ναι το κανει για λεφτα... ειναι μωρε ανθρωποι και ανθρωποι..τι να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #663 12-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ε οχι ρε συ..αυτο λιγο μυαλο να εχεις το καταλαβαινεις..απλα υπαρχουν και αλλοι εκτροφεις -κατι που εχω παρατηρησει οτι συμβαινει στα σκυλια- που κανουν πολλες γεννες...πουλανε οσο να ναι...κανουν εκτροφη για το χρημα..αν θυμασαι σου ειχα πει για τον ξαδερφο μου..εχει ντοπερμαν που εχει κερδισει ολους τους διαγωνισμους..μεχρι και τα αρσενικα..γεννησε 13 μικρα..την ειχε αφησει στον εκτροφεα απο οπου την πηρε για να γεννησει..και του ειπε οτι γεννηθηκαν ολα νεκρα...13 χιλιαρικα θα εβγαλε ο τυπος...αυτος ναι το κανει για λεφτα... ειναι μωρε ανθρωποι και ανθρωποι..τι να πεις! Click για ανάπτυξη... Ανθρωποι και ανθρωποι υπαρχουν παντου Κατερινακι...Τελος παντων,για μενα ειναι χομπυ η εκτροφη,εχω το μισθο μου καθε μηνα,οποτε το κανω καθαρα για την αγαπη μου στη φυλη και για να εχουν ολοι τη χαρα να ζησουν με αυτες τις υπεροχες γατες (και για να απολαμβανω σχολια οπως εμπορας και μαυραγοριτισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #664 12-09-09 01:14 Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια! https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η bastet_13: #665 12-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια! https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα το ειδα πριν μια week αυτο το video... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #666 12-09-09 13:54 Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #667 12-09-09 13:55 Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #668 12-09-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Click για ανάπτυξη... Πολύ διάβασμα ρίχει η κοπέλα! Διέκρινα και μια περτιακαλί ουρά...Πολύ γλυκιά η γατούλα! Το πιο περίεργο είναι ότι μαζεύει τα βιβλία...δε μπορώ να το χωνέψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #669 12-09-09 20:16 Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #670 12-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,γλύκα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #671 13-09-09 10:47 Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: σοβαρα??θα κλαψω ειλικρινα απο χαρα...ελπιζω καποτε να κριθω καλος γατογονιος για ενα δικο σου νιαουρι!!! τωρα να σου πω...η τιμη ειναι οχι απλως κομπλε αν ειναι η μιση απο αυτα που σκεφτηκα...ξερεις εγω φανταστικα επειδη αυτη η γατα δεν ειναι διαδεδομενη και δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας εδω...η τιμη θα ηταν τσιμπιημενη!αλλα και παραπανω να ηταν ρε συ..στην ουσια ενας εκτροφεας..δεν νομιζω οτι βγαζει λεφτα...(με την προυποθεση οτι κανει μια γεννα το χρονο)μονο τα εξοδα που θα εχει για τα δικα του γατια...φτανουν..ουσιαστικα δεν ειναι κερδος.. Click για ανάπτυξη... Εισαι προεγκεκριμενος...Αυτα θα ηταν καλο να τα λες σε οποιον αρχιζει να λεει για εκμεταλλευση κτλ...ειλικρινα νομιζουν οτι βγαζουμε ΤΑ λεφτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:06 Η bastet_13: #662 11-09-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εισαι προεγκεκριμενος...Αυτα θα ηταν καλο να τα λες σε οποιον αρχιζει να λεει για εκμεταλλευση κτλ...ειλικρινα νομιζουν οτι βγαζουμε ΤΑ λεφτα. Click για ανάπτυξη... ε οχι ρε συ..αυτο λιγο μυαλο να εχεις το καταλαβαινεις..απλα υπαρχουν και αλλοι εκτροφεις -κατι που εχω παρατηρησει οτι συμβαινει στα σκυλια- που κανουν πολλες γεννες...πουλανε οσο να ναι...κανουν εκτροφη για το χρημα..αν θυμασαι σου ειχα πει για τον ξαδερφο μου..εχει ντοπερμαν που εχει κερδισει ολους τους διαγωνισμους..μεχρι και τα αρσενικα..γεννησε 13 μικρα..την ειχε αφησει στον εκτροφεα απο οπου την πηρε για να γεννησει..και του ειπε οτι γεννηθηκαν ολα νεκρα...13 χιλιαρικα θα εβγαλε ο τυπος...αυτος ναι το κανει για λεφτα... ειναι μωρε ανθρωποι και ανθρωποι..τι να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #663 12-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ε οχι ρε συ..αυτο λιγο μυαλο να εχεις το καταλαβαινεις..απλα υπαρχουν και αλλοι εκτροφεις -κατι που εχω παρατηρησει οτι συμβαινει στα σκυλια- που κανουν πολλες γεννες...πουλανε οσο να ναι...κανουν εκτροφη για το χρημα..αν θυμασαι σου ειχα πει για τον ξαδερφο μου..εχει ντοπερμαν που εχει κερδισει ολους τους διαγωνισμους..μεχρι και τα αρσενικα..γεννησε 13 μικρα..την ειχε αφησει στον εκτροφεα απο οπου την πηρε για να γεννησει..και του ειπε οτι γεννηθηκαν ολα νεκρα...13 χιλιαρικα θα εβγαλε ο τυπος...αυτος ναι το κανει για λεφτα... ειναι μωρε ανθρωποι και ανθρωποι..τι να πεις! Click για ανάπτυξη... Ανθρωποι και ανθρωποι υπαρχουν παντου Κατερινακι...Τελος παντων,για μενα ειναι χομπυ η εκτροφη,εχω το μισθο μου καθε μηνα,οποτε το κανω καθαρα για την αγαπη μου στη φυλη και για να εχουν ολοι τη χαρα να ζησουν με αυτες τις υπεροχες γατες (και για να απολαμβανω σχολια οπως εμπορας και μαυραγοριτισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #664 12-09-09 01:14 Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια! https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η bastet_13: #665 12-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια! https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα το ειδα πριν μια week αυτο το video... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #666 12-09-09 13:54 Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #667 12-09-09 13:55 Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #668 12-09-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Click για ανάπτυξη... Πολύ διάβασμα ρίχει η κοπέλα! Διέκρινα και μια περτιακαλί ουρά...Πολύ γλυκιά η γατούλα! Το πιο περίεργο είναι ότι μαζεύει τα βιβλία...δε μπορώ να το χωνέψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #669 12-09-09 20:16 Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #670 12-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,γλύκα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #671 13-09-09 10:47 Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εισαι προεγκεκριμενος...Αυτα θα ηταν καλο να τα λες σε οποιον αρχιζει να λεει για εκμεταλλευση κτλ...ειλικρινα νομιζουν οτι βγαζουμε ΤΑ λεφτα. Click για ανάπτυξη... ε οχι ρε συ..αυτο λιγο μυαλο να εχεις το καταλαβαινεις..απλα υπαρχουν και αλλοι εκτροφεις -κατι που εχω παρατηρησει οτι συμβαινει στα σκυλια- που κανουν πολλες γεννες...πουλανε οσο να ναι...κανουν εκτροφη για το χρημα..αν θυμασαι σου ειχα πει για τον ξαδερφο μου..εχει ντοπερμαν που εχει κερδισει ολους τους διαγωνισμους..μεχρι και τα αρσενικα..γεννησε 13 μικρα..την ειχε αφησει στον εκτροφεα απο οπου την πηρε για να γεννησει..και του ειπε οτι γεννηθηκαν ολα νεκρα...13 χιλιαρικα θα εβγαλε ο τυπος...αυτος ναι το κανει για λεφτα... ειναι μωρε ανθρωποι και ανθρωποι..τι να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Η moukelis έγραψε: #663 12-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ε οχι ρε συ..αυτο λιγο μυαλο να εχεις το καταλαβαινεις..απλα υπαρχουν και αλλοι εκτροφεις -κατι που εχω παρατηρησει οτι συμβαινει στα σκυλια- που κανουν πολλες γεννες...πουλανε οσο να ναι...κανουν εκτροφη για το χρημα..αν θυμασαι σου ειχα πει για τον ξαδερφο μου..εχει ντοπερμαν που εχει κερδισει ολους τους διαγωνισμους..μεχρι και τα αρσενικα..γεννησε 13 μικρα..την ειχε αφησει στον εκτροφεα απο οπου την πηρε για να γεννησει..και του ειπε οτι γεννηθηκαν ολα νεκρα...13 χιλιαρικα θα εβγαλε ο τυπος...αυτος ναι το κανει για λεφτα... ειναι μωρε ανθρωποι και ανθρωποι..τι να πεις! Click για ανάπτυξη... Ανθρωποι και ανθρωποι υπαρχουν παντου Κατερινακι...Τελος παντων,για μενα ειναι χομπυ η εκτροφη,εχω το μισθο μου καθε μηνα,οποτε το κανω καθαρα για την αγαπη μου στη φυλη και για να εχουν ολοι τη χαρα να ζησουν με αυτες τις υπεροχες γατες (και για να απολαμβανω σχολια οπως εμπορας και μαυραγοριτισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #664 12-09-09 01:14 Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια! https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η bastet_13: #665 12-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια! https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα το ειδα πριν μια week αυτο το video... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #666 12-09-09 13:54 Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #667 12-09-09 13:55 Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #668 12-09-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Click για ανάπτυξη... Πολύ διάβασμα ρίχει η κοπέλα! Διέκρινα και μια περτιακαλί ουρά...Πολύ γλυκιά η γατούλα! Το πιο περίεργο είναι ότι μαζεύει τα βιβλία...δε μπορώ να το χωνέψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #669 12-09-09 20:16 Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #670 12-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,γλύκα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #671 13-09-09 10:47 Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ε οχι ρε συ..αυτο λιγο μυαλο να εχεις το καταλαβαινεις..απλα υπαρχουν και αλλοι εκτροφεις -κατι που εχω παρατηρησει οτι συμβαινει στα σκυλια- που κανουν πολλες γεννες...πουλανε οσο να ναι...κανουν εκτροφη για το χρημα..αν θυμασαι σου ειχα πει για τον ξαδερφο μου..εχει ντοπερμαν που εχει κερδισει ολους τους διαγωνισμους..μεχρι και τα αρσενικα..γεννησε 13 μικρα..την ειχε αφησει στον εκτροφεα απο οπου την πηρε για να γεννησει..και του ειπε οτι γεννηθηκαν ολα νεκρα...13 χιλιαρικα θα εβγαλε ο τυπος...αυτος ναι το κανει για λεφτα... ειναι μωρε ανθρωποι και ανθρωποι..τι να πεις! Click για ανάπτυξη... Ανθρωποι και ανθρωποι υπαρχουν παντου Κατερινακι...Τελος παντων,για μενα ειναι χομπυ η εκτροφη,εχω το μισθο μου καθε μηνα,οποτε το κανω καθαρα για την αγαπη μου στη φυλη και για να εχουν ολοι τη χαρα να ζησουν με αυτες τις υπεροχες γατες (και για να απολαμβανω σχολια οπως εμπορας και μαυραγοριτισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:14 Η moukelis έγραψε: #664 12-09-09 01:14 Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια! https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η bastet_13: #665 12-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια! https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα το ειδα πριν μια week αυτο το video... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #666 12-09-09 13:54 Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #667 12-09-09 13:55 Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #668 12-09-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Click για ανάπτυξη... Πολύ διάβασμα ρίχει η κοπέλα! Διέκρινα και μια περτιακαλί ουρά...Πολύ γλυκιά η γατούλα! Το πιο περίεργο είναι ότι μαζεύει τα βιβλία...δε μπορώ να το χωνέψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #669 12-09-09 20:16 Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #670 12-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,γλύκα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #671 13-09-09 10:47 Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια! https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η bastet_13: #665 12-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια! https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα το ειδα πριν μια week αυτο το video... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #666 12-09-09 13:54 Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #667 12-09-09 13:55 Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #668 12-09-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Click για ανάπτυξη... Πολύ διάβασμα ρίχει η κοπέλα! Διέκρινα και μια περτιακαλί ουρά...Πολύ γλυκιά η γατούλα! Το πιο περίεργο είναι ότι μαζεύει τα βιβλία...δε μπορώ να το χωνέψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #669 12-09-09 20:16 Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #670 12-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,γλύκα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #671 13-09-09 10:47 Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια! https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα το ειδα πριν μια week αυτο το video... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Η moukelis έγραψε: #666 12-09-09 13:54 Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #667 12-09-09 13:55 Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #668 12-09-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Click για ανάπτυξη... Πολύ διάβασμα ρίχει η κοπέλα! Διέκρινα και μια περτιακαλί ουρά...Πολύ γλυκιά η γατούλα! Το πιο περίεργο είναι ότι μαζεύει τα βιβλία...δε μπορώ να το χωνέψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #669 12-09-09 20:16 Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #670 12-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,γλύκα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #671 13-09-09 10:47 Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:55 Η moukelis έγραψε: #667 12-09-09 13:55 Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #668 12-09-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Click για ανάπτυξη... Πολύ διάβασμα ρίχει η κοπέλα! Διέκρινα και μια περτιακαλί ουρά...Πολύ γλυκιά η γατούλα! Το πιο περίεργο είναι ότι μαζεύει τα βιβλία...δε μπορώ να το χωνέψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #669 12-09-09 20:16 Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #670 12-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,γλύκα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #671 13-09-09 10:47 Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #668 12-09-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Click για ανάπτυξη... Πολύ διάβασμα ρίχει η κοπέλα! Διέκρινα και μια περτιακαλί ουρά...Πολύ γλυκιά η γατούλα! Το πιο περίεργο είναι ότι μαζεύει τα βιβλία...δε μπορώ να το χωνέψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #669 12-09-09 20:16 Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #670 12-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,γλύκα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #671 13-09-09 10:47 Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια κουκλα... https://www.youtube.com/watch?v=SRIw57R6hO0 Click για ανάπτυξη... Πολύ διάβασμα ρίχει η κοπέλα! Διέκρινα και μια περτιακαλί ουρά...Πολύ γλυκιά η γατούλα! Το πιο περίεργο είναι ότι μαζεύει τα βιβλία...δε μπορώ να το χωνέψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #669 12-09-09 20:16 Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #670 12-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,γλύκα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #671 13-09-09 10:47 Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #670 12-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,γλύκα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #671 13-09-09 10:47 Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι νοικοκυρα! Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια; Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,γλύκα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:47 Η moukelis έγραψε: #671 13-09-09 10:47 Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η Luna έγραψε: #672 13-09-09 14:23 ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #673 13-09-09 14:42 Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #674 13-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα! https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0 Click για ανάπτυξη... Γιαννα αυτο το ειδες να σε αποτελειωσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #675 13-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια! Click για ανάπτυξη... εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #676 13-09-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχω ηδη εθιστει!!!! το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #677 13-09-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου. Click για ανάπτυξη... βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα?? φερτε μου ενα κι εμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #678 13-09-09 16:16 Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Luna έγραψε: #679 13-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια. Click για ανάπτυξη... ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:46 Η moukelis έγραψε: #680 15-09-09 08:46 Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.