Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

σοβαρα??θα κλαψω ειλικρινα απο χαρα...ελπιζω καποτε να κριθω καλος γατογονιος για ενα δικο σου νιαουρι!!!
τωρα να σου πω...η τιμη ειναι οχι απλως κομπλε αν ειναι η μιση απο αυτα που σκεφτηκα...ξερεις εγω φανταστικα επειδη αυτη η γατα δεν ειναι διαδεδομενη και δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας εδω...η τιμη θα ηταν τσιμπιημενη!αλλα και παραπανω να ηταν ρε συ..στην ουσια ενας εκτροφεας..δεν νομιζω οτι βγαζει λεφτα...(με την προυποθεση οτι κανει μια γεννα το χρονο)μονο τα εξοδα που θα εχει για τα δικα του γατια...φτανουν..ουσιαστικα δεν ειναι κερδος..
Εισαι προεγκεκριμενος...;););)Αυτα θα ηταν καλο να τα λες σε οποιον αρχιζει να λεει για εκμεταλλευση κτλ...ειλικρινα νομιζουν οτι βγαζουμε ΤΑ λεφτα.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εισαι προεγκεκριμενος...;););)Αυτα θα ηταν καλο να τα λες σε οποιον αρχιζει να λεει για εκμεταλλευση κτλ...ειλικρινα νομιζουν οτι βγαζουμε ΤΑ λεφτα.:lol:
ε οχι ρε συ..αυτο λιγο μυαλο να εχεις το καταλαβαινεις..απλα υπαρχουν και αλλοι εκτροφεις -κατι που εχω παρατηρησει οτι συμβαινει στα σκυλια-
που κανουν πολλες γεννες...πουλανε οσο να ναι...κανουν εκτροφη για το χρημα..αν θυμασαι σου ειχα πει για τον ξαδερφο μου..εχει ντοπερμαν που εχει κερδισει ολους τους διαγωνισμους..μεχρι και τα αρσενικα..γεννησε 13 μικρα..την ειχε αφησει στον εκτροφεα απο οπου την πηρε για να γεννησει..και του ειπε οτι γεννηθηκαν ολα νεκρα...13 χιλιαρικα θα εβγαλε ο τυπος...αυτος ναι το κανει για λεφτα...
ειναι μωρε ανθρωποι και ανθρωποι..τι να πεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε οχι ρε συ..αυτο λιγο μυαλο να εχεις το καταλαβαινεις..απλα υπαρχουν και αλλοι εκτροφεις -κατι που εχω παρατηρησει οτι συμβαινει στα σκυλια-
που κανουν πολλες γεννες...πουλανε οσο να ναι...κανουν εκτροφη για το χρημα..αν θυμασαι σου ειχα πει για τον ξαδερφο μου..εχει ντοπερμαν που εχει κερδισει ολους τους διαγωνισμους..μεχρι και τα αρσενικα..γεννησε 13 μικρα..την ειχε αφησει στον εκτροφεα απο οπου την πηρε για να γεννησει..και του ειπε οτι γεννηθηκαν ολα νεκρα...13 χιλιαρικα θα εβγαλε ο τυπος...αυτος ναι το κανει για λεφτα...
ειναι μωρε ανθρωποι και ανθρωποι..τι να πεις!
Ανθρωποι και ανθρωποι υπαρχουν παντου Κατερινακι...;)Τελος παντων,για μενα ειναι χομπυ η εκτροφη,εχω το μισθο μου καθε μηνα,οποτε το κανω καθαρα για την αγαπη μου στη φυλη και για να εχουν ολοι τη χαρα να ζησουν με αυτες τις υπεροχες γατες (και για να απολαμβανω σχολια οπως εμπορας και μαυραγοριτισσα:lol:)

Σε καποιον δεν αρεσουν καθολου τα κερασια!:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=neYap_wVy7M&feature=related

Και ειλικρινα,αυτο μου εφτιαξε τη μερα!
https://www.youtube.com/watch?v=0hgF9fT3aj0

Πολύ διάβασμα ρίχει η κοπέλα!:P:lol: Διέκρινα και μια περτιακαλί ουρά...:hmm:Πολύ γλυκιά η γατούλα!:happy: Το πιο περίεργο είναι ότι μαζεύει τα βιβλία...δε μπορώ να το χωνέψω!:P

Ναι ειναι νοικοκυρα!:lol:
Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια;

Ναι ειναι νοικοκυρα!:lol:
Το ειδες το αλλο με τα πατουσακια;
Ναι μωρέ,γλύκα είναι!:happy:

Καλημερα!
camadae.jpg

f13s.jpg

ελα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby::baby::baby:

Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια!:P

Θα σε εθισουμε κι εσενα στα νορβηγακια!:P

εχω ηδη εθιστει!!!!:):):):):P:P:P
το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!!:up::up::up::inlove::inlove::inlove:

εχω ηδη εθιστει!!!!:):):):):P:P:P
το βιντεο το ειδα και τρελαθηκα!!!!τι γλυκο μπουρμπυλινι που ειναι!!!:up::up::up::inlove::inlove::inlove:
Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου.

Ναι ειναι τελειος ο ατιμος,ενας γλυκας.Ειναι απο το εκτροφειο απο οπου σκοπευα αρχικα να παρω το κοριτσακι μου.

βγαζουν κι αλλα τετοια που ζυμωνουν στον αερα??:inlove::inlove:
φερτε μου ενα κι εμενα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια.

Α δεν ξερω,αλλο τετοιο βιντεακι δεν εχει,αλλα γενικα ειναι πολυ τρυφερα γατακια.

:happy::happy::happy:ε τοτε πρεπει να παρω ενα τετοιο να με καλυψει γιατι τα δικα μου ειναι.....:P:P

Καλημερες!Να σας φτιαξω τη μερα παλι;:D
1032399598_a3f8d2ab15.jpg
1113667522.jpg
2086708503_eb33d9c339.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back