Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

Ειναι καλλονες και η Νορβηγικου δασους:D
μεσα στις 7 καλυτερες γατες μου;)
εχουν και πολλα κοινα σημεια με τις Μειν κουν:)
τις λατρευω:happy:
ευχαριστουμε και γι'αυτο το οφθαλμολουτρο Δωρα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σας! Οι γονείς μου υιοθέτησαν πρόσφατα μία γάτα που σύχναζε στην αυλή του και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν είναι Μέιν Κουν ή Νορβηγικού δάσους. Θα πάμε και στο γιατρό να πάρουμε μια γνώμη, βέβαια αλλά ήθελα να μάθω τις διαφορές τους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!
Εξαρταται απο το σωματοτυπο κυριως,μια πολυ μεγαλη τους διαφορα ειναι το μεγεθος.Τι ηλικια εχει και τι βαρος;Αν ειναι πολυ μεγαλυτερη απο την κοινη γατα,θα ειναι ισως διασταυρωση με Μεην Κουν,αν ειναι απλα μεγαλη γατα θα ειναι ισως διασταυρωση νορβηγικου.Παρολα αυτα,δε μπορει να ξερει κανεις αν ειναι διασταυρωση με μια απο τις ρατσες που ανεφερες,ή απλα με μια μακρυτριχη γατουλα,εκτος αν ξερει τους γονεις.:/:

Μεθαύριο έχει ραντεβού με το γιατρό! Στην αρχή μου φάνηκε Μέιν Κουν γιατί έχει αυτό το ορθογώνιο σχήμα, τα πεταχτά αυτιά, τη χαίτη κλπ. αλλά κυρίως την κελαϊδιστή φωνούλα! Υποθέτω ότι είναι 7-8 μηνών ακόμα αλλά είναι αρκετά μεγαλόσωμη. Απλά, η ουρά της μοιάζει πιο πολύ με Νορβηγικού Δάσους... Θα ενημερώσω μετά το πόρισμα.

Μπορεί να έχει χαθεί, αλλά να έχει μικροτσιπ και να μάθουμε κι άλλα γι' αυτήν (αυτόν δηλαδή).

Είναι υπέροχος χαρακτήρας ό,τι και να' ναι...

Ισως αν εχει μικροτσιπ να βρειτε μια ακρη...Εμεις προσπαθουμε μηνες ολοκληρους να βρουμε τι εχει στη γραμμη του ο γατος μου και δεν εχουμε καταληξει.Οταν με το καλο τελειωσετε με τους γιατρους να μας τη συστησεις να τη θαυμασουμε!

Ειμαι περιεργος να δουμε τελικα τι ειναι:P
Μειν Κουν η Νορβηγικου δασους:up:
η κατι και απο τις δυο:hmm:
ολα παιζουν:D
ενημερωστε μας αν θελετε;)
ευχαριστουμε:)

Τελικά, δεν ξέρω τίποτα από μορφολογία γάτας! Ούτε Μέιν Κουν, ούτε Νορβηγικού Δάσους. Μου είπε η γιατρός ότι έχει πολλά στοιχεία από Σιβηρίας, απλά θα έπρεπε να είναι πιο μεγαλόσωπος στην ηλικία του. Είναι κοιλαράς βέβαια και ζυγίζει σχεδόν 5 κιλά!

Όταν βγάλω καλές φωτό, θα σας δείξω

Εμένα πάντως μου μοιάζει πολύ με αυτήν:
LV.jpg

Συνημμένα

• DSC00277.jpg
    DSC00277.jpg
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 85
  • DSC00280.jpg
    DSC00280.jpg
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 95
Μαλλον ειναι ημιαιμος κι εχει παρει καποια στοιχεια απο καποια απο τις ρατσες που ανεφερες.;)

Εκεί καταλήξαμε... δεν είχε και τσιπάκι...

Είναι ένας γλύκας που σε 3 εβδομάδες μάλλον θα χάσει τον ανδρισμό του... :)

Ε ανοιξτε μας ενα θεμα αν θελετε να τον θαυμασουμε κι εμεις!:)

Ενα απο τα πιο τελεια εκτροφεια που εχω δει...
lenja2.jpg
lenja3.jpg
nam2.jpg
nirw1.jpg
tosca1.jpg
uly3.jpg
vic3.jpg

sera1.jpg
pollux3.jpg
sera3.jpg

Φανταζεστε με ποιο κολλησα ε;

Δωρακι θυμαμαι που ελεγες οτι σε απασχολουσε το θεμα της τριχας....ειδες πως η ομορφια τους σε κανει και το ξεχνας?;)

Το καλοκαιρι κονταινει παρα πολυ,τις περνας σχεδον για κοντοτριχες...Επισης ειναι γατες που απολαμβανουν πολυ τον εξωτερικο χωρο και τους κανει πολυ καλο στο τριχωμα η χαμηλη θερμοκρασια,οποτε θα ειναι μεσα-εξω.

Οριστε μερικα απο τα διαθεσιμα γατακια που μου εστειλαν εκτροφεις.
IMG_2102_1.jpg
IMG_2104_1.jpg

IMG_2097_1.jpg
IMG_2112_1.jpg
IMG_2118_1.jpg

Pegaso1254092.jpg
Pegaso2254092.jpg
Pegaso325409.jpg
Pegaso425409.jpg

Phoebe2254092.jpg
Phoebe325409.jpg
Phoebe425409.jpg

Prue1254093.jpg
Prue225409.jpg
Prue325409.jpg

ενταξει....δεν πεφτω και ξερη απο την ομορφια του...
Παντως να σου πω κατι μωρε Δωρα?
Οποιο γατακι και να παρεις...εμενα ωραιο θα μου φαινεται...γιατι θα ειναι μεγαλη η χαρα μου που θα το παρεις και θα εκθρεψεις αυτα τα ξωτικοπλασματα...:redface:
Δεν κανω εγω για απορριψεις γατιων εκτροφης...:redface:
παραειμαι του "heart quality"...:lol:

Αμαν βρε Γιουλη εσυ και οι ευαισθησιες σου!:lol:
Εγω παντως τα βρισκω πολυ καλυτερα μορφολογικα αυτα που καταληξαμε τελικα,και λιιιιγο πιο ομορφα.

Μου αρέσει πάρα πολυ το πρώτο!!! Και τα άλλα είναι ομορφα αλλα το 1ο το ξεχώρισα.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back