Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ωραιος ειναι Αναστασω,αλλα καπνιστον και ισως δε μπορω να εχω καλης ποιοτητας τριχωμα με μπλεδακια.Γιουλη το δευτερο και το τεταρτο ειναι Μουψακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα ειδα τα Μουψακια:Pπροτιμησε παντως του αλλου εκτροφειου...:hmm:
Επισης Δωρα....επιστρατευσε ολα τα παλια σου παπουτσια σε παρακαλω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω του αλλου λεω να προτιμησω...Γιουλη δε χρειαζεται να καταστρεψω τα σταρακια μου,ειμαι προετοιμασμενη για οτιδηποτε και τοσα χρονια εχω καταλαβει οτι ο κοσμος θελει συνεχως εξηγησεις.Υπομονη και καλη καρδια και ολα λυνονται.:)

καλη καρδια και υπομονη εχω κι εγω Δωρα και τη καταλαβαινω...
αλλα την επιδεικνυω μονο στους καλοπροαιρετους...
κι εγω θα σε συμβουλεψω και θα σου πω τη γνωμη κι ας μην ειναι συμφωνη με τη δικη σου...κι οπως και το εχω κανει, κι εσυ σε μενα....
Αλλα η κριτικη ειναι αλλο πραγμα....να ρωταμε ετσι χυμα και να πεταμε σποντες χωρις να συζηταμε και να αναπτυσσουμε ομορφα και πολιτισμενα τη γνωμη μας...
Κι ημασταν και η χωρα του Πολιτισμου...γι' αυτο δεν θα πανε ποτε μπροστα οι Νεοελληνες....

Ναι,δωσαμε τα φωτα σε ολο τον κοσμο,δεν κρατησαμε και κανενα κερακι για μας...:lol:
Δεν πειραζει,καλοπροαιρετοι,κακοπροαιρετοι αν εισαι θετικος ανθρωπος δε σε αγγιζει τιπτοα,ολα θα πανε καλα με τον εναν ή με τον αλλο τροπο.:)

Ναι,δωσαμε τα φωτα σε ολο τον κοσμο,δεν κρατησαμε και κανενα κερακι για μας...:lol:
Δεν πειραζει,καλοπροαιρετοι,κακοπροαιρετοι αν εισαι θετικος ανθρωπος δε σε αγγιζει τιπτοα,ολα θα πανε καλα με τον εναν ή με τον αλλο τροπο.:)
ετσι...:)γι'αυτο σου ειπα για τα παπουτσια:P:lol:
Αντε δειξε μου τωρα μια τη Ζαρατουστρα να φτιαχτω:redface::lol:

Μακαρι να μην την εχουν παρει...Ή να εχει βγει μια ιδια στην τωρινή τους γέννα...Ή ακομα καλυτερα,να εχει βγει ενα αγορι ιδιο για να παρω την Brumhilde που μου αρεσει κι ενα τετοιο αγορακι.Πολλα ζηταω ε;:lol:
3466473348_26101004bc.jpg

Mεγαλος ερωτας ειναι αυτη η γατα:inlove::inlove::inlove:
Σαν ξωτικο του Τολκιν:inlove::inlove::inlove:

Ναι αλλα μας την πηραν...Δεν πειραζει,εχουν γεννα απο τον Νεμο,ισως εχει κανει κανενα παρομοιο.

ωραιο το "Νεμο" κρατα το για τη γεννα "Ν" :P:lol:

Tι κουκλα γατα ήταν αυτη Δωράκι μου!!! Αλλα κι η Bruhmilde που θα πάρεις είναι ΤΕΛΕΙΑ!:up:

Περιμενω να μου απαντησει αν μπορω να την κλεισω πριν φυγει η εκτροφεας για Ισπανια.Μονο που προεκυψε ενα θεμα με τα αγορακια που σου ελεγα Αναστασω,εχουν τον ιδιο παππου απο τη μια πλευρα και η εκτροφεας δε θελει να το ρισκαρουμε.Δεν πειραζει,ας κλεισω το κοριτσι μου και βλεπω για αγορακι!:)

καλε Δωρα θα γινεις πολυτεκνη παιδι μου?!!!!!:blink::blink:κουκλι ειναι παντως αυτο στην φωτο!!!!!!πολυ φατσουλα!!!!!!!:):):P:P

Θα παρω ενα ζευγαρακι εκτροφης μαλλον Ρία μου.
Πολυ ομορφο το κουκλακι,αλλα το εχουν προλαβει αλλοι.

Στη Σουηδία, στο σπίτι που μένω έχουν μία Νορβηγική Γάτα του Δάσους, την Αλμπέρτα. Είναι καταπληκτικό γατί, απίστευτος κυνηγός, πολύ δυνατός χαρακτήρας και τρομερά ανεξάρτητη!
Χαδιάρα υπό προϋποθέσεις (όπως και κάθε γάτα άλλωστε), συγκρατημένη με τους ξένους και τρομερά εκδηλωτική ώρες ώρες.

Άντε με το καλό τα Νορβηγικά γατόνια σου! :)

Aaa, καΙ να προσθέσω ότι όσον αφορά την περιποίησή της, στη Σουηδία ποτέ δεν την κουρεύουμε, βέβαια δεν πιάνει τον καύσωνα που έχουμε εδώ... Επίσης το τρίχωμά της μπορεί να αποδειχτεί τέλειος "ανθοσυλλέκτης". Μαζεύει τα πάντα και ναι, κάνει κόμπους και τζίβες, αλλά με συχνό χτένισμα κρατιέται σε καλή κατάσταση. (το συχνό= τουλάχιστον 1 φορά τη μέρα + ένα ψαλιδάκι πάντα εύκαιρο να κόψεις τους κόμπους πριν γίνουν τζίβες)

Πολυ ομορφη ειναι!Αληθεια απο οτι μου λενε ολοι οι εκτροφεις τους κι απο οτι εχω διαβασει,ειναι μαγευτικα πλασματα.Να και η μικρη μου:
3495900537_087a54a26a.jpg
3439499532_69523972e6.jpg
3495893431_b759847329.jpg
3495896339_5021c9fb95.jpg

Θεϊκή γατουλα Δώρα μου! Τέλεια!:up:
Με το καλό να έρθει η ώρα που θα την σφίξεις στην αγκαλια σου!
:up::up:

Σε ποιά χώρα είναι το εκτροφείο της κούκλας σου? Από πού θα την πάρεις? Νορβηγία έχεις βρει κάποιο, έχουν πολύ προσεγμένα ζώα και η Αλμπέρτα από εκεί αγοράστηκε.

Η εκτροφεας ειναι γερμανιδα,εζησε στη Νορβηγια και στο Βελγιο απο οπου εχει και γραμμες,και το εκτροφειο βρισκεται στην Ολλανδια.Γενικα ειναι πολυ προσεγμενα τα ζωα της,και προτιμα να μη σου προτεινει καποιο αν δεν πληρει για αυτη τις προϋποθεσεις της αναζητησης σου.

Στη Σουηδία, στο σπίτι που μένω έχουν μία Νορβηγική Γάτα του Δάσους, την Αλμπέρτα. Είναι καταπληκτικό γατί, απίστευτος κυνηγός, πολύ δυνατός χαρακτήρας και τρομερά ανεξάρτητη!
Χαδιάρα υπό προϋποθέσεις (όπως και κάθε γάτα άλλωστε), συγκρατημένη με τους ξένους και τρομερά εκδηλωτική ώρες ώρες.

Άντε με το καλό τα Νορβηγικά γατόνια σου! :)

Aaa, καΙ να προσθέσω ότι όσον αφορά την περιποίησή της, στη Σουηδία ποτέ δεν την κουρεύουμε, βέβαια δεν πιάνει τον καύσωνα που έχουμε εδώ... Επίσης το τρίχωμά της μπορεί να αποδειχτεί τέλειος "ανθοσυλλέκτης". Μαζεύει τα πάντα και ναι, κάνει κόμπους και τζίβες, αλλά με συχνό χτένισμα κρατιέται σε καλή κατάσταση. (το συχνό= τουλάχιστον 1 φορά τη μέρα + ένα ψαλιδάκι πάντα εύκαιρο να κόψεις τους κόμπους πριν γίνουν τζίβες)
τι ομορφη πουν ειναι!! :)κανει κομπους το τριχωμα ε? Εχει υποστρωμα γι'αυτο μαλλον...ειναι κι αδιαβροχο το εξωτερικο Δωρα ε?
Αληθεια τι γκρουμαρισμα θελει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back