Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

• Thread starter Thread starter bunny
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το κορίτσι μας μεγάλωσε!:D
3531541207_b3bca3d478_b.jpg
3531547345_13d0365df9_b.jpg
Άχου είναι υπέροχη!:up: Θα την έχεις πάρει το καλοκαίρι;:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναλογα τι θα γινει με την αποσπαση και με το αρσενικο Χριστινακι.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναλογα τι θα γινει με την αποσπαση και με το αρσενικο Χριστινακι.;)
Μακάρι πριν τελειώσει το καλοκαίρι!:rolleyes::)

Ααααααααααα Δώρααααααααα. Τέλεια η μικρή που τόσο μεγάλωσεεεεεεεεεε
Με το καλό να την αγκαλιασεις και να σου έρθει...:up:
:up::up:

παναγια μου τι ειναι αυτα τα γατουνια!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Δωρα μου ειναι τελεια η μικρη σου!!
αλλα και ολα τα υπολοιπα!!!τι μουτσουνακια ειναι αυτα!!!
μου τρεχουν τα σαλια!!!:P:P:P:P

Ναι ολα τους τα γατακια ειναι ενα κι ενα.:D

Νεα για τη μικρη και το χαρακτηρα της:
"Brunhilde is doing very well... getting very big and developing very nicely : profile-chin-forehead are super as are the coat (a lot of guardhairs already)...Temper is super, very confident and playful ... and full of mischief ;-)"
Ειναι και ζαβολιαρα,σωστο ξωτικογατο!:D

κουκλα, κουκλα, κουκλα...θα γινει Η γατα Δωρα:):)
τελικα τα ταμπυ και τα μπλε με το λευκο μου αρεσουν παρα πολυ σε αυτη τη φυλη, σε αντιθεση με τα ολολευκα και τα μαυρα...
τσαουσο γατο θα γινει....ΓΟΥΣΤΑΡΩ:up::up:

Ναι,τρεμε Σειριε!:lol:Κι αλλη τσαουσα στο σπιτι,θα με πεθανουν!:lol:
Γιουλη μου προτεινε για αγορακι τον Yeats,αλλα δε μου πολυαρεσει,τι λες;

Νεα για τη μικρη και το χαρακτηρα της:
"Brunhilde is doing very well... getting very big and developing very nicely : profile-chin-forehead are super as are the coat (a lot of guardhairs already)...Temper is super, very confident and playful ... and full of mischief ;-)"
Ειναι και ζαβολιαρα,σωστο ξωτικογατο!:D
Κουκλάρα καρακουκλάρα το ξωτικόγατό σου!!!! Ειναι πανέμορφη και τοσο υπέροχη στο βλέμμα της!!! Πάω να δω και τον άλλο που λες τον γατουλη που σου πρότεινε:)

Ναι,τρεμε Σειριε!:lol:Κι αλλη τσαουσα στο σπιτι,θα με πεθανουν!:lol:
Γιουλη μου προτεινε για αγορακι τον Yeats,αλλα δε μου πολυαρεσει,τι λες;
Eιναι πολύ όμορφος ο Yeats εμένα μ΄αρέσει γιατι γενικώς μ΄αρέσουν τα ανοιχτόχρωμα μακρύτριχα. Κι αυτός έχει τον συνδυασμό του άσπρου και του τάμπι που τρελαίνομαι!!!!:up::up:

Τοσο πολυ σας αρεσε βρε παιδια;Δεν ξερω,θα το σκεφτω,η αληθεια ειναι οτι βολευει και χρονικα...:hmm:

Ο Σείριος βρήκε το μπελά του!:lol::up:
Όμορφος ο Yeats!:up: Αλλά αν δεν σου αρέσει...:hmm: Κάνε ό,τι πιστεύεις καλύτερο.:)

ειναι υπεροχα...δεν εχω λογια!!

εμενα μου αρεσαν το ιδιο και οι δυο...Yeats και Yogi:hmm::redface:o ενας θα γινει γαλανος ταμπυ ΘΕΟΣ Μουψη στυλ και ο αλλος σαν τον Τροι με λευκο...ετσι τους φανταζομαι...:hmm:

Εγω λεω να τσιμπησω τον μπλε...Δηλαδη μεταξυ μας,μου εβαλε το μπλε με το καφε,αν με ηξερε εστω και λιγο δε θα με ρωτουσε καν...:lol:

Εγω λεω να τσιμπησω τον μπλε...Δηλαδη μεταξυ μας,μου εβαλε το μπλε με το καφε,αν με ηξερε εστω και λιγο δε θα με ρωτουσε καν...:lol:
Κανε το κεφι σου κοριτσι μου:up::up:θα γινει πολυ ομορφος:):):)

εμενα μου αρεσαν το ιδιο και οι δυο...Yeats και Yogi:hmm::redface:o ενας θα γινει γαλανος ταμπυ ΘΕΟΣ Μουψη στυλ και ο αλλος σαν τον Τροι με λευκο...ετσι τους φανταζομαι...:hmm:

κι εγω καπως ετσι νομιζω οτι θα γινουν!!!:P:P:P
αλλα ειναι και τα 2....πανεμορφα!!:inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back