moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να τον πεις ElfienΟποτε αν ολα πανε καλα θα παρουμε τον κουκλο και θα πρεπει κι αυτου να κανουμε κατι με το ονομα του.Αντε της Brunhilde της το εκοψα,το Yogi τι να το κανω;;;;;;;;;;;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι αλλα γατακια απο το εκτροφειο που πηρα τη δικη μου,δεν ειναι τελεια;Αυτες οι δυο ειναι αδερφουλες.
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
τ μεριδα...
τον επικεφαλιδα
τον βατμαν
και τον σωκρατη!!
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
-κοιτα εφοσον δν υπαρχει αλλοσ εκτροφεας εδω στην ελλαδα...εσενα θα επισκεφτω...

τ να κανω??θα κανω υπομονη...τ θελω πολυ αυτο τ γατι!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η γνωμη μου θα ηταν να διαλεξεις ενα εκτροφειο που θα σου ταιριαζει,που θα συμβαδιζει με τη φιλοσοφια σου οσον αφορα τα ζωακια και να σου αρεσουν τα χρωματα που διαθετει,κι οχι επειδη ειναι το μοναδικο στην Ελλαδα,δεν ειναι μονοδρομος.Δες και καποια εκτροφεια του εξωτερικου,εχει πολλα και στην Ιταλια που ειναι διπλα.πολυ χαιρομαι!!!
-κοιτα εφοσον δν υπαρχει αλλοσ εκτροφεας εδω στην ελλαδα...εσενα θα επισκεφτω...
τ να κανω??θα κανω υπομονη...τ θελω πολυ αυτο τ γατι!!
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω ειμαι διατεθημενη να περιμενω δν ξερω αν υπαρχει σειρα προτερεοτητας η αν εσυ θες αργοτερα να δωσεις γατακια...εγω παντως μπορω να περιμενω..
moukelis
Επιφανές μέλος
Αλλο εκτροφειο δεν υπαρχει στην Ελλαδα,αλλα δε θα ηθελα να βλεπεις τα γατακια μας σαν λυση αναγκης επειδη δε μπορεις να ταξιδεψεις.Σειρα προτεραιοτητας δεν υπαρχει ακομα,η γατουλα ειναι μολις τριων μηνων!Εγω θα ελεγα να το ψαξεις λιγο,υπαρχουν και εκτροφεια σε χωρες που μπορεις να πας ακομα και με τραινο.μμμμ...απλα δν υπαρχει περιπτωση να παω εξωτερικο εγω...και απο οσα μ ειπες δν υπαρχει εκτροφειο εδω ...
εγω ειμαι διατεθημενη να περιμενω δν ξερω αν υπαρχει σειρα προτερεοτητας η αν εσυ θες αργοτερα να δωσεις γατακια...εγω παντως μπορω να περιμενω..
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος

για εμενα ειναι τ ονειρο μ να αποκτισω ενα τετοιο γατακι!!απο τ καρδια μ τ λεω..τελος παντων ας ερθει ο καιρος και αν θες θα τα πουμε και απο κοντα..ευχαριστω παντως
moukelis
Επιφανές μέλος
Δε σε εχω παρει με κακο ματι,απλα θα ηθελα οποιος παρει γατακι μου να ειναι απολυτως σιγουρος και να το θελει για αυτο που ειναι,οχι επειδη δε μπορει να κανει αλλιως.καμια σχεση...δν ειναι λυση αναγκης...οπως ειπα εχω και εγω πολλα γατακια και ανεκαθεν ειχα τρελα με τις γατες.μου φενεται με εχεις παρει απο κακο ματι και δν καταλαβαινω τ γιατι!
για εμενα ειναι τ ονειρο μ να αποκτισω ενα τετοιο γατακι!!απο τ καρδια μ τ λεω..τελος παντων ας ερθει ο καιρος και αν θες θα τα πουμε και απο κοντα..ευχαριστω παντως
Για μενα και την οικογενεια μου οι γατουλες μας ειναι μελη της οικογενειας και ειναι πολυ σημαντικο να πηγαινουν σε αγκαλιες που τους αξιζουν.Αληθεια,τι σε κανει να θελεις τοσο πολυ γατακι αυτης της φυλης;Εχεις κι αλλα γατακια απο οτι ειπες,γιατι δεν ανοιγεις ενα θεματακι να μας τα γνωρισεις;

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος

πες μ τ μορφη πρεπει να ειναι να τ ανεβασω να τα δεις..
-παντως να εισαι σιγουρη οτι τ γατακια τα θελω...και σιγουρα η δικη μ αγκαλια τα αξιζει..

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορεις να πας στην κατηγορια "οι γάτες μου" και να ανοιξεις ενα νεο θεμα.Φωτογραφιες λεει πως μπορεις να ανεβασεις εδω.αμε...ηθελα να ανεβασω φωτο αλλα πες μου μονο σε τ μορφη πρεπει να ειναι ο κωδικος...κοιτα αρχικα ωρηκα μια γατουλα και την ταιζα...τον αιλουρο...αυτος γεννησε το μπισδουλα και αυτη η γατα μ εκανε πολλα γατακια που αν τα απαριθμυσω δν θα τελειωνουμε..αλλα τ κρατησα αλλα τα εδωσα..μιλαμε για πολλες γατες..τωρα εχω 3 θηλυκα...τ μοκα τ πιπι και τ μαγδαλενα..και η μαγδαλενα εκανε 4 μικρα..
πες μ τ μορφη πρεπει να ειναι να τ ανεβασω να τα δεις..
-παντως να εισαι σιγουρη οτι τ γατακια τα θελω...και σιγουρα η δικη μ αγκαλια τα αξιζει..![]()
Πω πω,πως μπορεις και καλυπτεις τοσα εξοδα;Εγω με δυο και ενοικια και λογαριασμους δυσκολευομαι που και που.Εμβολια,αποπαρασιτωσεις,στειρωσεις...χαρα στο κουραγιο σου.Και χωρατε τοσα...γατοατομα στο σπιτι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool