moukelis
Επιφανές μέλος
Βασικα κοπελουδα ειναι...δε βλεπεις καλε οτι ειναι τριχρωμη;ωωωωωωω ρε φιλε!!!!το τριχα εχει ο πρωτος μεσα στο αυτι???νομιζω αυτα εδω ειναι απο τα ομορφοτερα που εχεις βαλει...
![]()

Τα βρηκα σημερα που εψαχνα τους προγονους των δικων μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτα ειναι δωρα!!!!θα βγαλετε πανεμορφα μωρα!!!πολυ χαιρομαι....Το πρωτο ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης του 91 και ειναι προγονος του Υο-Υο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω να δεις,αξιζε τον κοπο η αναμονη και το ψαξιμο.αυτα ειναι δωρα!!!!θα βγαλετε πανεμορφα μωρα!!!πολυ χαιρομαι....![]()

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
δλδ τα 3χρωμα ειναι θυληκα η λεω βλακειες ?χαχαχαχαΒασικα κοπελουδα ειναι...δε βλεπεις καλε οτι ειναι τριχρωμη;
Τα βρηκα σημερα που εψαχνα τους προγονους των δικων μου.![]()
ομορφους προγονους ειχατε!!!πολυ ομορφα δωρα//πραγματικα προσπαθω ν θυμηθω ποτε ανακαλυψα τα γατια του νορ.δασους...δεν μπορω να θυμηθω αλλα ξερω οτι με εντυπωσιασαν..χωρις να ξερω τπτ...και εχω παθει τρελα πλεον!
αλλα εχω και το δικο μου..που εχει αυτο το ευγενικο προσωπακι...και πολυ χαιρομαι!!
bunny
Περιβόητο μέλος

https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=789542&postcount=1
2.Οι φωτό φανταστικές!

bunny
Περιβόητο μέλος
Νομίζω 1 στις 3.000 είναι αρσενική.δλδ τα 3χρωμα ειναι θυληκα η λεω βλακειες ?χαχαχαχα
ομορφους προγονους ειχατε!!!πολυ ομορφα δωρα//πραγματικα προσπαθω ν θυμηθω ποτε ανακαλυψα τα γατια του νορ.δασους...δεν μπορω να θυμηθω αλλα ξερω οτι με εντυπωσιασαν..χωρις να ξερω τπτ...και εχω παθει τρελα πλεον!
αλλα εχω και το δικο μου..που εχει αυτο το ευγενικο προσωπακι...και πολυ χαιρομαι!!
Και οι αρσενικές τρίχρωμες είναι στείρες.Θα σου βάλει η Δώρα το άρθρο της.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,ολα τα γατουλια με τρια χρωματα ειναι θηλυκα.Σπανια βγαινει καποιο αρσενικο,κι αν βγει ειναι στειρο.δλδ τα 3χρωμα ειναι θυληκα η λεω βλακειες ?χαχαχαχα

Εγω τα ανακαλυψα προ πολλου και ηταν κεραυνοβολος ερωτας...μου αρεσαν πολυ τα ρωσικα παλιοτερα,κι ακομα τρελαινομαι,και μετα τα nebelung,που ειναι η μακτυτριχη παραλλαγη τους,αλλα ειναι πολυ περιορισμενος ο πληθυσμος τους για εκτροφη...και ψαχνοντας να δω αλλα που να τους μοιαζουν,επεσα πανω στα νορβηγικου δασους...και κολλησα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι προπολεμικες,και ακομα αυτη την αποψη εχω.Απλα οποιος παιρνει γατουλακι απο εμας πληρωνει τις τροφες του,τα εμβολια,το τσιπ,τις αποπαρασιτωσεις,τα χαρτια του,και τη διαπαιδαγωγηση του.Αν ηθελα να βγαλω κερδος θα μπορουσα ανετα να ανεβασω την τιμη τους πολυ πολυ παραπανω,μια και δεν υπαρχει αλλο εκτροφειο και αυτα του εξωτερικου πωλουν πολυ πιο ακριβα τα γατακια τους.1.Βρε κακιά εκτροφέα,αυτές τις προπολεμικές σου απόψεις,από πότε έχεις να τις διαβάσεις;
https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=789542&postcount=1
2.Οι φωτό φανταστικές!![]()
Εξαλλου δεν ειχα και τοτε την απαιτηση να μου δωσει κανεις ζωακι καποιας φυλης και με αυτες τις προϋποθεσεις δωρεαν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι,αλλά δεν θα τα δίνεις σε κάποια τιμή;Δεν ειναι προπολεμικες,και ακομα αυτη την αποψη εχω.Απλα οποιος παιρνει γατουλακι απο εμας πληρωνει τις τροφες του,τα εμβολια,το τσιπ,τις αποπαρασιτωσεις,τα χαρτια του,και τη διαπαιδαγωγηση του.Αν ηθελα να βγαλω κερδος θα μπορουσα ανετα να ανεβασω την τιμη τους πολυ πολυ παραπανω,μια και δεν υπαρχει αλλο εκτροφειο και αυτα του εξωτερικου πωλουν πολυ πιο ακριβα τα γατακια τους.Εξαλλου δεν ειχα και τοτε την απαιτηση να μου δωσει κανεις ζωακι καποιας φυλης και με αυτες τις προϋποθεσεις δωρεαν.

moukelis
Επιφανές μέλος

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
σου εχω πει οτι με εντυπωσιαζεις???Ναι,ολα τα γατουλια με τρια χρωματα ειναι θηλυκα.Σπανια βγαινει καποιο αρσενικο,κι αν βγει ειναι στειρο.
Εγω τα ανακαλυψα προ πολλου και ηταν κεραυνοβολος ερωτας...μου αρεσαν πολυ τα ρωσικα παλιοτερα,κι ακομα τρελαινομαι,και μετα τα nebelung,που ειναι η μακτυτριχη παραλλαγη τους,αλλα ειναι πολυ περιορισμενος ο πληθυσμος τους για εκτροφη...και ψαχνοντας να δω αλλα που να τους μοιαζουν,επεσα πανω στα νορβηγικου δασους...και κολλησα.![]()
χεχεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι ειμαι εντυπωσιαστικη η ατιμη η μαυραγοριτισσα.σου εχω πει οτι με εντυπωσιαζεις???χεχε

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα το ειδα το ποστ...νομιζω ιδιες ειναι οι αποψεις απλα πιο ευγενικη συσκευασια!χαχαχαχαΔεν ειναι προπολεμικες,και ακομα αυτη την αποψη εχω.Απλα οποιος παιρνει γατουλακι απο εμας πληρωνει τις τροφες του,τα εμβολια,το τσιπ,τις αποπαρασιτωσεις,τα χαρτια του,και τη διαπαιδαγωγηση του.Αν ηθελα να βγαλω κερδος θα μπορουσα ανετα να ανεβασω την τιμη τους πολυ πολυ παραπανω,μια και δεν υπαρχει αλλο εκτροφειο και αυτα του εξωτερικου πωλουν πολυ πιο ακριβα τα γατακια τους.Εξαλλου δεν ειχα και τοτε την απαιτηση να μου δωσει κανεις ζωακι καποιας φυλης και με αυτες τις προϋποθεσεις δωρεαν.
κατσε οταν λες πληρωνει τσιπ και ιστοριες...ειναι στη τιμη μεσα???η παιρνω το γατακι και πληρωνω και τα αλλα επιπλεον???

δλδ εχει 1500 το γατακι(εκει το εχω κοστολογισει..αντε 1200)
και τα εμβολια και τα λοιπα?η εννοιειεσ οτι στη τιμη περνω το γατι στειρωμενο εμβολιασμενο κτλ???
bunny
Περιβόητο μέλος
Α,συγνώμη...Ναι,η τιμη στην οποια θα τα δινω καλυπτει απλα τα εξοδα που προανεφερα.![]()
Δε θύμωσες,έτσι;Συζήτηση κάνουμε...
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι βρε,τι να θυμωσω,καλο ειναι να ρωτατε για αυτα και να τα εξηγουμε,γιατι πολλοι νομιζουν οτι βγαζουμε ενα καρο λεφτα απο ζωακια που βασανιζουμε για να γεννανε.Αν τα βαλεις κατω,μαζι με τα εξοδα καθε εγκυμοσυνης (υπερηχο,βιταμινες,ασβεστιο,τροφες),τα εξοδα αγορας των γονιων,και τα εξοδα των μικρων,ερχονται ισα ισα με την τιμη των μικρουληδων.Α,συγνώμη...Δε θύμωσες,έτσι;Συζήτηση κάνουμε...
![]()
bunny
Περιβόητο μέλος
Ουφ!Οχι βρε,τι να θυμωσω,καλο ειναι να ρωτατε για αυτα και να τα εξηγουμε,γιατι πολλοι νομιζουν οτι βγαζουμε ενα καρο λεφτα απο ζωακια που βασανιζουμε για να γεννανε.Αν τα βαλεις κατω,μαζι με τα εξοδα καθε εγκυμοσυνης (υπερηχο,βιταμινες,ασβεστιο,τροφες),τα εξοδα αγορας των γονιων,και τα εξοδα των μικρων,ερχονται ισα ισα με την τιμη των μικρουληδων.
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...
Ευχαριστώ!
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλε,θες να σε προσλαβω στις πωλησεις;Το ακριβοτερο γατακι μας κοστιζει 850 ευρω!χαχαχα το ειδα το ποστ...νομιζω ιδιες ειναι οι αποψεις απλα πιο ευγενικη συσκευασια!χαχαχαχα
κατσε οταν λες πληρωνει τσιπ και ιστοριες...ειναι στη τιμη μεσα???η παιρνω το γατακι και πληρωνω και τα αλλα επιπλεον???
δλδ εχει 1500 το γατακι(εκει το εχω κοστολογισει..αντε 1200)
και τα εμβολια και τα λοιπα?η εννοιειεσ οτι στη τιμη περνω το γατι στειρωμενο εμβολιασμενο κτλ???

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
σοβαρα??θα κλαψω ειλικρινα απο χαρα...ελπιζω καποτε να κριθω καλος γατογονιος για ενα δικο σου νιαουρι!!!Κατ'αρχην η τιμη ειναι η μιση απο οτι εχεις κοστολογησει,και παιρνεις το γατακι πληρως εμβολιασμενο,αποπαρασιτωμενο εσωτερικα και εξωτερικα,με τσιπ,το βιβλιαριο του,τα συμβολαια και ολα του τα χαρτια.Επισης ειναι ελεγμενα για PKD,HCM και GSD,που ειναι ασθενειες που μεταδιδονται κληρονομικα και αποβαινουν μοιραιες.Οποτε οπως καταλαβαινετε,οντως ο νεος ιδιοκτητης πληρωνει απλα τα εξοδα διαβιωσης του πρωτου τριμηνου του γατιου του (αμμους,τροφες,βιταμινες) και τα εξοδα που θα εκανε και ο ιδιος αν ειχε γεννηθει στο σπιτι του.
τωρα να σου πω...η τιμη ειναι οχι απλως κομπλε αν ειναι η μιση απο αυτα που σκεφτηκα...ξερεις εγω φανταστικα επειδη αυτη η γατα δεν ειναι διαδεδομενη και δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας εδω...η τιμη θα ηταν τσιμπιημενη!αλλα και παραπανω να ηταν ρε συ..στην ουσια ενας εκτροφεας..δεν νομιζω οτι βγαζει λεφτα...(με την προυποθεση οτι κανει μια γεννα το χρονο)μονο τα εξοδα που θα εχει για τα δικα του γατια...φτανουν..ουσιαστικα δεν ειναι κερδος..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool