Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

Αχ ναι,το κατω δεξια ειναι σαν τον ερωτα μου,το Σειριονι μου...
Ωραιο το διχρωμο.
Αυτη απο το Titran's ειναι η Θάλεια;Απιθανη γατα...αν θυμαμαι καλα ειναι κορη της Σεραφινα...ειναι η γατα που με εκανε να ερωτευτω τα νορβηγακια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ναι,το κατω δεξια ειναι σαν τον ερωτα μου,το Σειριονι μου...
Ωραιο το διχρωμο.
Αυτη απο το Titran's ειναι η Θάλεια;Απιθανη γατα...αν θυμαμαι καλα ειναι κορη της Σεραφινα...ειναι η γατα που με εκανε να ερωτευτω τα νορβηγακια.
Ναι,η Θάλεια είναι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θελω να γινω γατα..και να τα φτιαξω με αυτον τον γκομενο!!!(ελπιζω να ειναι αρσενικος χαχαχα)

βρε δωρα....αυτος πχ..μου θυμιζει...ιμαλαιων!!!!:hmm:
ξερω γω?το χρωμα του μου θυμιζει το γατο τον jinx στο εργο με τον de niro kai ton βεν στιλερ...στο γαμπρος της συμφορας...ξερω θα μου πεις οτι τα χρωματα δεν εχουν να κανουν...αλλα μου το θυμιζει πολυ!!!

πωωωωωωωωωωωω θεικο ειναι σου λεω...τετοιο θα βγαλεις???
αν ναι...σοβαρα και βγαλεις καποια στιγμη τετοιο γατι...ειλικρινα και θες να μου δωσεις...κρατα το για εμενα....δεν παιζει σου λεω..αυτο το χρωμα και με αυτη τη χαιτη...γιατι τα περισσοτερα σμοκι που εχω δει δεν ειναι τοσο φουντωτα!!!!!!

εγω θελω ενα τετοιο.....τετοιο χρωμα και φουντωτο..θα τρελαθω!!!:up::up::up::up::up::up:

Συνημμένα

• schnappschuss-blue.jpg
    schnappschuss-blue.jpg
    56,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • schnappschuss-blue04.jpg
    schnappschuss-blue04.jpg
    78,7 KB · Εμφανίσεις: 45
Ο συγκεκριμενος νομιζω οτι ειναι μπλε,δεν ξερω αν ειναι καπνιστος...Μπλε ναι,υπαρχει περιπτωση να βγαλουμε,καπνιστο οχι.

εμενα μου αρεσουν οι καπνιστοι...κανει παιχνιδισματα το ομορφο γκρι χρωμα τους...αλλα και οι solid ειναι ομορφοι....σαν τα νερα της Ασυπαλαιας...:rolleyes:
μια στερηση φετος το καλοκαιρι φαινεται οτι την επαθα ε? :lol::lol::lol:

Ναι λιγακι φαινεται.:lol:

Δωρι θελω να παρω μια seal κοπελουδα ομορφη σαν οπτασια με ολοστρογγυλο προσωπο λευκο σωμα πολυ σκουρα μασκα, που θα τη λενε Nutela ή Merenda ή Seranο:lol: και να φτιαξω εναν υπεροχο χωρο στη μεγαλη μου βεραντα για το Βασιλια Μορφεα...
Αυτα:)

μη δινεις σημασια που και που πρεπει να ξεσπαμε γιατι θα μας στριψει:lol::lol:

Πολυ ωραιο σχεδιο,τον Μαριο δεν ακουω πουθενα κι ανησυχω.:lol:

Δωρι θελω να παρω μια seal κοπελουδα ομορφη σαν οπτασια με ολοστρογγυλο προσωπο λευκο σωμα πολυ σκουρα μασκα, που θα τη λενε Nutela ή Merenda ή Seranο:lol: και να φτιαξω εναν υπεροχο χωρο στη μεγαλη μου βεραντα για το Βασιλια Μορφεα...
Αυτα:)

μη δινεις σημασια που και που πρεπει να ξεσπαμε γιατι θα μας στριψει:lol::lol:
εδω βρισκεται ο Μαριος αλλα δεν φαινεται:lol::lol::lol::lol:

Βαλε τωρα Θεικα Νορβηγακια να φτιαχτουμε....καφε εχω, δουλεια δεν εχω:redface::lol:...το Francois το πασαρα αλλου σημερα...:P
Ελα, ελα! :up:

Φτιαχνω την αγγελια μαρη,κατσε να τη βαλω και μετα!:P
Βαλε εσυ που δεν εχεις δουλεια.:P

Φτιαχνω την αγγελια μαρη,κατσε να τη βαλω και μετα!:P
Βαλε εσυ που δεν εχεις δουλεια.:P
ΟΚ!:up: αλλα ο,τι και να βαλω, θα το εχεις δει σιγουρα:P:lol:

κατ'αρχας το σπιτι του εκτροφεως στην Ατλαντα...
Χαλια ε? :lol:

house.jpg

Δεν μου αρεσουν οι γατες του Αμερικανου:redface:αλλα μου αρεσει το εκτροφειο στη Νορβηγια που τις πηρε :)

the%20prinsess.jpg

Ενα χαλι μαυρο,απορω πως μενουν...

Δεν μου αρεσουν οι γατες του Αμερικανου:redface:αλλα μου αρεσει το εκτροφειο στη Νορβηγια που τις πηρε :)

the%20prinsess.jpg
ΠΟΛΥ ωραια γατα!
Και δεν την εχω ξαναδει,μπραβο Γιουλη!:lol:

:inlove:
panstoini.jpg

ετσι ειναι το κορμακι τους ε? Με αρεσει!
jenny1.jpg
102.jpg

show.jpg

ετσι θα τα κρατας τα μωρα:P

Ναι,ετσι και λιγο πιο μακρυ.Εχουν ελαφρως πιο μακρια πισω ποδια.
Να σου δωσω εσενα το Υο-Υο να σου πω αν μπορεις να τον κρατησεις ετσι.:lol:

ο Γιο γιο στο Πηλιο:lol:

DSC00588.jpg

FreddySoerboel19.10.03.1.jpg

CAT021.jpg

p_DSC01250.jpg

Ναι,ετσι και λιγο πιο μακρυ.Εχουν ελαφρως πιο μακρια πισω ποδια.
Να σου δωσω εσενα το Υο-Υο να σου πω αν μπορεις να τον κρατησεις ετσι.:lol:
:hmm::hmm:να τον δωσουμε στο Μαριο καλυτερα? :redface::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back