Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

Κανεναν δεν εχεις αφησει ορθιο...:lol:
Μπα,καπνιστο δεν προκειται να παρω ποτε,ειναι πολυ δυσκολο να βρεις εκτροφης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η καταλινα μου εχει καημο??? :P
ενα φιλακι απο τη Γιουλιτσκα της:kiss::kiss::kiss:

θα το παρεις το ταρταρουγι τορτελινι Ηλιαχτιδακι Δωρα μου!!! και θα ειναι το πιο ομορφο γατι που εζησε σε τουτο το κοσμο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:(:(:(:cry::cry::cry:κριμα...πολυ κριμα..θα παρω εγω ενα τοτε και θα στο φερω!!!χεχεχεχεχε!!!!αχ αντε..επιασα το στοιχημα..τωρα μενει το τζοκερ και θα παρω τοσα γατακια..στο νεο μου παλατι!!χαχαχαχαχα

ασε καθε φορα που βλεπω φωτο..φωναζω στην αδερφη μου....
"γιωτη....ελα να δεις ενα μπαλακι"
--εχω δουλεια βρε τωρα...
ελα μωρε,λιγο να δεις ενα μικρουλι
αντε να ερθω...

μετα ο δικος μου...
ποδο...ελα να δεις ενα τρελοοο
δεν μπορω τωρα θα δω σε λιγο..
τωραααααααααα
περιμενε μισο..
γιατι τι κανεις??ελα να δεις τωρα λιγακι...
χμ..αντε να ερθω!!!!

και καπως ετσι κυλαει η ζωη!!!χαχαχαχαχαχα

θα το παρεις το ταρταρουγι τορτελινι Ηλιαχτιδακι Δωρα μου!!! και θα ειναι το πιο ομορφο γατι που εζησε σε τουτο το κοσμο!!
Πρεπει να μου βρεις αλλο ονομα Γιουλη,το καταλινα ειναι κατοχυρωμενο.:P
Ελαβα το φιλακι,ευχαριστω και ανταποδιδω.Το οτι θα ειναι το πιο ομορφο ειναι δεδομενο,τουλαχιστον σε μας τις δυο ετσι θα φαινεται!:lol:

εχω καημο δεν λες τπτ...
τι ζηταω?40 nfc και καμια 30αρια coon...
ενα πονυ ενα παντα...αχ!!!!!!!!!!!!και διαφορα αλλα....ζητηται χωρος να με φιλοξενησει(για παντα) ευχαριστω!χαχαχαχα:P:cool:

:(:(:(:(:cry::cry::cry:κριμα...πολυ κριμα..θα παρω εγω ενα τοτε και θα στο φερω!!!χεχεχεχεχε!!!!αχ αντε..επιασα το στοιχημα..τωρα μενει το τζοκερ και θα παρω τοσα γατακια..στο νεο μου παλατι!!χαχαχαχαχα

ασε καθε φορα που βλεπω φωτο..φωναζω στην αδερφη μου....
"γιωτη....ελα να δεις ενα μπαλακι"
--εχω δουλεια βρε τωρα...
ελα μωρε,λιγο να δεις ενα μικρουλι
αντε να ερθω...

μετα ο δικος μου...
ποδο...ελα να δεις ενα τρελοοο
δεν μπορω τωρα θα δω σε λιγο..
τωραααααααααα
περιμενε μισο..
γιατι τι κανεις??ελα να δεις τωρα λιγακι...
χμ..αντε να ερθω!!!!

και καπως ετσι κυλαει η ζωη!!!χαχαχαχαχαχα
Παμε βουρ για τορτελινα Κατερινακι.;)
Μωρε τους εχες τρελανει ολους,θα σε πεταξουν εξω!:lol:

Παμε βουρ για τορτελινα Κατερινακι.;)
Μωρε τους εχες τρελανει ολους,θα σε πεταξουν εξω!:lol:
κατα βαθος..δεν μπορουν χωρις εμενα!!!χαχαχαχαχα
ωραια..δλδ το νεο γατι θα μας δωσει ενα ασημι ταρταρουγι????δλδ εκδοση ΥΟ+κρεμ-ποτοκαλι..οπως θεσ πεστο!χαχαχαχα
γιατι και αυτα ειναι ολααααααα τα λεφτααααα!!!!

Αν βρω καλο ασημενιο θα παρω,αλλιως θα παρω απλη ταρταρουγα ραβδωτη.Προτιμω χωρις καθολου,ή λιγο λευκο.Τα γατακια που θα μπορει να μας δωσει με το Υο-Υο εξαρτωνται απο το πεντιγκρι της.Δε γινεται παντως να ειναι μπλε και πορτοκαλι.

καλε δε θελουμε καπνιστο...να μυριζει τζακιλα...:lol:
θελουμε τη Κορηλια να φερουμε στην Ελλαδα:redface::P

Πρεπει να μου βρεις αλλο ονομα Γιουλη,το καταλινα ειναι κατοχυρωμενο.:P
Ελαβα το φιλακι,ευχαριστω και ανταποδιδω.Το οτι θα ειναι το πιο ομορφο ειναι δεδομενο,τουλαχιστον σε μας τις δυο ετσι θα φαινεται!:lol:
η Ξωτικαστερω μου εισαι εσυ...:inlove::lol:

Λες και ειμαι λωλη ακουγεται!:lol::lol::lol:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ναι αν βγαλεις το ξωτικο ..μενει η αστερω....χαχαχαχα τρελο!!

Λες και ειμαι λωλη ακουγεται!:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:η γραφικη του Βολου...κατι σα το Τρελαντωνη στα Αγραφα:lol::lol::lol:

Κοροϊδευεις την κακια εκτροφεα;:mad:
Να η τιμωρια σου.
1557996865_254de15e73.jpg
Marit-1.jpg
chloe1208.jpg
emma0207a.jpg
gracie0209.jpg
gracie0503a.jpg
gracie0709.jpg
gracie7weeks7.jpg

kai1208.jpg
mandy1205d.jpg
oskar0109.jpg
pasha0104.jpg
pasha0105.jpg
pasha0105e.jpg
pasha0302.jpg
pasha0701.jpg
pasha1004.jpg
pasha1102.jpg
pasha11wks.jpg

pasha6mo.jpg
pasha6wks.jpg
pasha7mo.jpg
pasha7months.jpg
pashacloseup.jpg
serra0105i.jpg
skogis_laternamagicas_waterproof-1.jpg

Καλά αυτό είναι φανταστικό!
pasha1004.jpg

καρφιτσουλα στα μαλλια, εχω γω μια ηλιαχτιδα
να μου φεγγει τη ζωη
και να με γεμιζει ελπιδα...

Στο αφιερωνω αυτο Δωρι:)

1557996865_254de15e73.jpg

λοιπον πολυ απλα με αυτα που βαζεις..μπορω να απαντησω με αυτο το song...χαχαχαχαχαχαχαχαχαπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

προσεξε ρεφρεν!!!χαχαχαχαχα
https://www.youtube.com/watch?v=tp6NP6lfHvo

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back