ria23
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Και να βλεπω τα μικρα να παιζουν με αυτα.Ειχα πει οτι δεν θα το αναφερω αλλα κοντευω να σκασω.Ενας φιλος απο εκει εφερε απο την Αθηνα μια περσικη και του ριξανε φολα στο οικοπεδο του!!!!!!!καθε φορα που παω εχω και μια τσαντα με φαρμακα και αγοραζω απο εκει απειρες κονσερβες αλλα φετο εφαγα χοντρη φρικη.Μην μου πεις για κτηνιατρο γιατι ειναι σε 50 χιλ σε πολυ χαλια δρομο.Ασε που δεν μπορω να πιασω ολα τα μικρα ή καποιες μεγαλες Δεν λεω εχει την πλακα του να βλεπεις τα μικρα να παιζουν ... να θηλαζουν αλλα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν είναι τυχαία η έκφραση γάτος μοναστηριακός που χρησιμοποιείται στη περιοχήΤο μοναδικό μέρος στην Ελλάδα που έχω δει θεόχοντρες και καλοζωισμένες γατούλες είναι στα Μετέωρα και Ελάτη - Περτούλι. Σε όποιο άλλο μέρος και να έχω πάει παντού χάλια αδιόρθωτα...

menia
Δραστήριο μέλος
Μέσα στα προαύλια των μοναστηριών να γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ από γάτες που μοιάζανε με φώκιες! Ολες ήρεμες και φιλικές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν νιώθουν κάποια απειλή. Μου έκανε τρομερή εντύπωση, θετική βέβαια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Αστα η Κεφαλονια δεν νομιζω να εχει καλα χωριαΜηπως μυρτος να επιανες μπολιικες και να τις μετεφερες στα καλα χωρια???
.Οι ανθρωποι τις βλεπουν μονο σαν καλες για τα ποντικια.Το μονο που κανω ειναι οσα μικρα μπορω να τα πιασω τα περνω και τους βρισκω σπιτι.Ενα μαλιστα το εδωσα πριν ερθει Αθηνα σε φιλους .Ηταν τοσο καλο που ειχα πει οτι θα προσπαθησω να το κρατησω.Θα γραψω την ιστορια του με φωτο αφου ξαναπαω για ενα σκ για να ελενξω πως παει
menia
Δραστήριο μέλος
1. Δελφοί. Ναι ναι, οι γνωστοί μας Δελφοί όπου στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου δεν πρέπει να κάνεις το λάθος να χαϊδέψεις μία από τις άπειρες γατούλες που υπάρχουν εκεί. Το επιχείρησα εγώ και η μία γατούλα έγινε έξι βαρέλες να τσακώνονται ποια θα μαζέψει τα περισσότερα χάδια!
Αυτές δεν ήταν γάτες, ήταν μοσχάρια!2. Δομοκός. Κοντά στη Λαμία. Ο χαμός! Σε κάθε χαλάκι εξώπορτας να συνωστίζονται απίστευτα όμορφες και παχουλές γάτες! Μιλάμε για πολλές γάτες και δεν είδα μία κοκκαλιάρα! Επίσης πολλά μικρά γατάκια με κοιλιά σε μέγεθος μπάλας!
3. Στενή Ευβοίας. Σε κάθε παράθυρο και χαλάκι καθόταν και μία χοντρή γατούλα και περίμενε να ανοίξει ο σπιτονοικοκύρης!
Αυτά για να βλέπουμε ότι στην επαρχία δεν υπάρχουν μόνο Νεάντερταλ που κυκλοφορούν με το φλόμπερ και θερίζουν.
Voula
Διάσημο μέλος
Την σκέφτομαι ακόμα την γιαγιά αυτή. Μακάρι να την έχει ο θεός καλά, για να συνεχίζει να φροντίζει έτσι τις γάτες ττης μονής Αρκαδίου.
menia
Δραστήριο μέλος
Μακάρι να ήταν όλες οι γιαγιάδες έτσι!Στον αντίποδα, ρίχνω -1000 στα Κύθηρα. Πήγαμε το καλοκαίρι και πραγματικά δεν έχω ξαναδεί μέρος με τόσο κακομεταχειρισμένες γάτες. Οσες είδα ήταν άρρωστες (ειδικά μία είχε παραμορφωμένο στόμα και τη διώχνανε με σκούπα
) και πετσί και κόκκαλο. Τελικά καλά μου είχε πει ένας γνωστός "δείξε μου τα αδέσποτα της περιοχής σου να σου πω για τους κατοίκους"...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
(έξω από την Λάρισα)αλλά πάντα υπάχουν άνθρωποι που τους ενοχλούν και ρίχνουν φόλες κατα διαστήματα....Πολύ άσχημο να έχεις ελεύθερη την γατούλα σου και να πεθάνει έτσι
:cry::cry:.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool