RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 22:08 Η RedCat έγραψε: #121 16-01-08 22:08 δυστυχώς εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω οτι το katzenhilfe σημαίνει βοήθεια γατών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η drusilia έγραψε: #122 16-01-08 22:12 Το πρόβλημα Αβάνα οτι 99% οποιος μπαίνει στο Mycat έχει ήδη γατάκι και δύκολα παίρνει το ρίσκο να τον πάρει και να ρισκάρει κολήσει το γατάκι του... Ασε που γενικά καλή μου δεν παίρνουν ενήλικο ζωο... Τι ενήλικο, τι λέω, ολοι ψάχνουν γατάκια μέχρι 3-4 μηνών... Ξέρεις πόσα γατάκια 1-2 χρονών ψάχνουν σπίτι αυτη τη στιγμή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:04 Η Anima έγραψε: #123 16-01-08 23:04 Stellab, Άντε πια πες το να ησυχάσουμε! Όπως και νάχει μάθαμε ένα σωρό περί γατών στη Γερμανία! ------------------- Πότε θάρθεις να δεις τον Αλεξάν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:22 Η drusilia έγραψε: #124 16-01-08 23:22 Εγώ φταίω που έβγαλα το λινκ που βρήκα στο google! Αλλα ποσα πια κέντρα έχουν αυτοι οι Γερμανοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #125 17-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πρόβλημα Αβάνα οτι 99% οποιος μπαίνει στο Mycat έχει ήδη γατάκι και δύκολα παίρνει το ρίσκο να τον πάρει και να ρισκάρει κολήσει το γατάκι του... Ασε που γενικά καλή μου δεν παίρνουν ενήλικο ζωο... Τι ενήλικο, τι λέω, ολοι ψάχνουν γατάκια μέχρι 3-4 μηνών... Ξέρεις πόσα γατάκια 1-2 χρονών ψάχνουν σπίτι αυτη τη στιγμή; Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον ένα ζωάκι 1-2 χρονών. Σημασία έχει τι θα αγαπήσεις. Αρκεί να είναι ήρεμο και να θέλει να ζήσει μαζί σου. Για το οτι σκέφτεται κάποιος να πάρει τον Αλεξαν γιατί μπορεί να κολλήσει το άλλο ζωάκι του το καταλαβαίνω είναι λογικό. Αλλά λυσάξανε με τα μικρά γατάκια. Σημασία επίσης έχει τι θα μιλήσει στην ψυχήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:44 Η Anima έγραψε: #126 17-01-08 07:44 Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:04 Η drusilia έγραψε: #127 17-01-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Click για ανάπτυξη... Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει... Δεν ειναι μονο ο Αλέξανδρος, ειναι και τοσα άλλα ζωάκια, απόλυτα υγειη, που δεν τα πάιρνει κανένας γιατί είναι μεγαλύτερα απο 5-6 μηνών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #128 17-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Χα, χα, χα. Θα σας πληγωσω πολυ αν σας πω οτι αυτο ΔΕΝ ειναι το μερος που θα παει ο Αλεξανδρος?. www.katzenhilfe-berlin.de Αυτο ειναι το κανονικο site και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου το πρωτιμα γιατι τα ζωα εκει " ζουν" σ'ενα κανονικο σπιτι, ειναι συνεχεια με ανθρωπους που ασχολουντε μονο με γατες και τιποτα αλλο. Θα ηταν καλο καποιος φιλος να μας πει τι λεει... Click για ανάπτυξη... Με μία πρόχειρη ανάγνωση που έκανα μου φένεται ΟΚ. Εϊναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ προτοβουλία, βασίζετε μόνο σε ΙΔΙΩΤΕΣ και την δικιά τους βοήθεια. Εϊναι ενα Κέντρο γάτας που φιλοξενούνται γάτες, τις φροντίζουν, και τους βρήσκουν σπιτια, Ζητάνε βοήθεια απο εθελοντές, και αν θέλουν μπορουν να πανε, κουβέρτες, παιχνίδια, ονυχοδρόμια.. κλπ.. Στην αριστερη πλευρα πατήστε τα λινκ. έχει κάποιες φωτο, απο τις εγκαταστασεις, τα δωματια που ζουν οι γατουλες... Οταν μπορεσω θα διαβασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 21:28 Η stellak έγραψε: #129 18-01-08 21:28 Κι εμένα η φίλη μου στο Βερολίνο με καθησύχασε ότι πρόκειται για σοβαρό κέντρο. Μάλλον η stellab δεν θα απογοητευτεί πηγαίνοντας τον Αλέξανδρο εκεί! Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η drusilia έγραψε: #130 19-01-08 09:40 Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 23:57 Η Havana έγραψε: #131 22-01-08 23:57 κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δυστυχώς εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω οτι το katzenhilfe σημαίνει βοήθεια γατών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η drusilia έγραψε: #122 16-01-08 22:12 Το πρόβλημα Αβάνα οτι 99% οποιος μπαίνει στο Mycat έχει ήδη γατάκι και δύκολα παίρνει το ρίσκο να τον πάρει και να ρισκάρει κολήσει το γατάκι του... Ασε που γενικά καλή μου δεν παίρνουν ενήλικο ζωο... Τι ενήλικο, τι λέω, ολοι ψάχνουν γατάκια μέχρι 3-4 μηνών... Ξέρεις πόσα γατάκια 1-2 χρονών ψάχνουν σπίτι αυτη τη στιγμή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:04 Η Anima έγραψε: #123 16-01-08 23:04 Stellab, Άντε πια πες το να ησυχάσουμε! Όπως και νάχει μάθαμε ένα σωρό περί γατών στη Γερμανία! ------------------- Πότε θάρθεις να δεις τον Αλεξάν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:22 Η drusilia έγραψε: #124 16-01-08 23:22 Εγώ φταίω που έβγαλα το λινκ που βρήκα στο google! Αλλα ποσα πια κέντρα έχουν αυτοι οι Γερμανοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #125 17-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πρόβλημα Αβάνα οτι 99% οποιος μπαίνει στο Mycat έχει ήδη γατάκι και δύκολα παίρνει το ρίσκο να τον πάρει και να ρισκάρει κολήσει το γατάκι του... Ασε που γενικά καλή μου δεν παίρνουν ενήλικο ζωο... Τι ενήλικο, τι λέω, ολοι ψάχνουν γατάκια μέχρι 3-4 μηνών... Ξέρεις πόσα γατάκια 1-2 χρονών ψάχνουν σπίτι αυτη τη στιγμή; Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον ένα ζωάκι 1-2 χρονών. Σημασία έχει τι θα αγαπήσεις. Αρκεί να είναι ήρεμο και να θέλει να ζήσει μαζί σου. Για το οτι σκέφτεται κάποιος να πάρει τον Αλεξαν γιατί μπορεί να κολλήσει το άλλο ζωάκι του το καταλαβαίνω είναι λογικό. Αλλά λυσάξανε με τα μικρά γατάκια. Σημασία επίσης έχει τι θα μιλήσει στην ψυχήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:44 Η Anima έγραψε: #126 17-01-08 07:44 Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:04 Η drusilia έγραψε: #127 17-01-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Click για ανάπτυξη... Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει... Δεν ειναι μονο ο Αλέξανδρος, ειναι και τοσα άλλα ζωάκια, απόλυτα υγειη, που δεν τα πάιρνει κανένας γιατί είναι μεγαλύτερα απο 5-6 μηνών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #128 17-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Χα, χα, χα. Θα σας πληγωσω πολυ αν σας πω οτι αυτο ΔΕΝ ειναι το μερος που θα παει ο Αλεξανδρος?. www.katzenhilfe-berlin.de Αυτο ειναι το κανονικο site και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου το πρωτιμα γιατι τα ζωα εκει " ζουν" σ'ενα κανονικο σπιτι, ειναι συνεχεια με ανθρωπους που ασχολουντε μονο με γατες και τιποτα αλλο. Θα ηταν καλο καποιος φιλος να μας πει τι λεει... Click για ανάπτυξη... Με μία πρόχειρη ανάγνωση που έκανα μου φένεται ΟΚ. Εϊναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ προτοβουλία, βασίζετε μόνο σε ΙΔΙΩΤΕΣ και την δικιά τους βοήθεια. Εϊναι ενα Κέντρο γάτας που φιλοξενούνται γάτες, τις φροντίζουν, και τους βρήσκουν σπιτια, Ζητάνε βοήθεια απο εθελοντές, και αν θέλουν μπορουν να πανε, κουβέρτες, παιχνίδια, ονυχοδρόμια.. κλπ.. Στην αριστερη πλευρα πατήστε τα λινκ. έχει κάποιες φωτο, απο τις εγκαταστασεις, τα δωματια που ζουν οι γατουλες... Οταν μπορεσω θα διαβασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 21:28 Η stellak έγραψε: #129 18-01-08 21:28 Κι εμένα η φίλη μου στο Βερολίνο με καθησύχασε ότι πρόκειται για σοβαρό κέντρο. Μάλλον η stellab δεν θα απογοητευτεί πηγαίνοντας τον Αλέξανδρο εκεί! Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η drusilia έγραψε: #130 19-01-08 09:40 Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 23:57 Η Havana έγραψε: #131 22-01-08 23:57 κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πρόβλημα Αβάνα οτι 99% οποιος μπαίνει στο Mycat έχει ήδη γατάκι και δύκολα παίρνει το ρίσκο να τον πάρει και να ρισκάρει κολήσει το γατάκι του... Ασε που γενικά καλή μου δεν παίρνουν ενήλικο ζωο... Τι ενήλικο, τι λέω, ολοι ψάχνουν γατάκια μέχρι 3-4 μηνών... Ξέρεις πόσα γατάκια 1-2 χρονών ψάχνουν σπίτι αυτη τη στιγμή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:04 Η Anima έγραψε: #123 16-01-08 23:04 Stellab, Άντε πια πες το να ησυχάσουμε! Όπως και νάχει μάθαμε ένα σωρό περί γατών στη Γερμανία! ------------------- Πότε θάρθεις να δεις τον Αλεξάν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:22 Η drusilia έγραψε: #124 16-01-08 23:22 Εγώ φταίω που έβγαλα το λινκ που βρήκα στο google! Αλλα ποσα πια κέντρα έχουν αυτοι οι Γερμανοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #125 17-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πρόβλημα Αβάνα οτι 99% οποιος μπαίνει στο Mycat έχει ήδη γατάκι και δύκολα παίρνει το ρίσκο να τον πάρει και να ρισκάρει κολήσει το γατάκι του... Ασε που γενικά καλή μου δεν παίρνουν ενήλικο ζωο... Τι ενήλικο, τι λέω, ολοι ψάχνουν γατάκια μέχρι 3-4 μηνών... Ξέρεις πόσα γατάκια 1-2 χρονών ψάχνουν σπίτι αυτη τη στιγμή; Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον ένα ζωάκι 1-2 χρονών. Σημασία έχει τι θα αγαπήσεις. Αρκεί να είναι ήρεμο και να θέλει να ζήσει μαζί σου. Για το οτι σκέφτεται κάποιος να πάρει τον Αλεξαν γιατί μπορεί να κολλήσει το άλλο ζωάκι του το καταλαβαίνω είναι λογικό. Αλλά λυσάξανε με τα μικρά γατάκια. Σημασία επίσης έχει τι θα μιλήσει στην ψυχήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:44 Η Anima έγραψε: #126 17-01-08 07:44 Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:04 Η drusilia έγραψε: #127 17-01-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Click για ανάπτυξη... Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει... Δεν ειναι μονο ο Αλέξανδρος, ειναι και τοσα άλλα ζωάκια, απόλυτα υγειη, που δεν τα πάιρνει κανένας γιατί είναι μεγαλύτερα απο 5-6 μηνών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #128 17-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Χα, χα, χα. Θα σας πληγωσω πολυ αν σας πω οτι αυτο ΔΕΝ ειναι το μερος που θα παει ο Αλεξανδρος?. www.katzenhilfe-berlin.de Αυτο ειναι το κανονικο site και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου το πρωτιμα γιατι τα ζωα εκει " ζουν" σ'ενα κανονικο σπιτι, ειναι συνεχεια με ανθρωπους που ασχολουντε μονο με γατες και τιποτα αλλο. Θα ηταν καλο καποιος φιλος να μας πει τι λεει... Click για ανάπτυξη... Με μία πρόχειρη ανάγνωση που έκανα μου φένεται ΟΚ. Εϊναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ προτοβουλία, βασίζετε μόνο σε ΙΔΙΩΤΕΣ και την δικιά τους βοήθεια. Εϊναι ενα Κέντρο γάτας που φιλοξενούνται γάτες, τις φροντίζουν, και τους βρήσκουν σπιτια, Ζητάνε βοήθεια απο εθελοντές, και αν θέλουν μπορουν να πανε, κουβέρτες, παιχνίδια, ονυχοδρόμια.. κλπ.. Στην αριστερη πλευρα πατήστε τα λινκ. έχει κάποιες φωτο, απο τις εγκαταστασεις, τα δωματια που ζουν οι γατουλες... Οταν μπορεσω θα διαβασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 21:28 Η stellak έγραψε: #129 18-01-08 21:28 Κι εμένα η φίλη μου στο Βερολίνο με καθησύχασε ότι πρόκειται για σοβαρό κέντρο. Μάλλον η stellab δεν θα απογοητευτεί πηγαίνοντας τον Αλέξανδρο εκεί! Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η drusilia έγραψε: #130 19-01-08 09:40 Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 23:57 Η Havana έγραψε: #131 22-01-08 23:57 κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Stellab, Άντε πια πες το να ησυχάσουμε! Όπως και νάχει μάθαμε ένα σωρό περί γατών στη Γερμανία! ------------------- Πότε θάρθεις να δεις τον Αλεξάν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:22 Η drusilia έγραψε: #124 16-01-08 23:22 Εγώ φταίω που έβγαλα το λινκ που βρήκα στο google! Αλλα ποσα πια κέντρα έχουν αυτοι οι Γερμανοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #125 17-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πρόβλημα Αβάνα οτι 99% οποιος μπαίνει στο Mycat έχει ήδη γατάκι και δύκολα παίρνει το ρίσκο να τον πάρει και να ρισκάρει κολήσει το γατάκι του... Ασε που γενικά καλή μου δεν παίρνουν ενήλικο ζωο... Τι ενήλικο, τι λέω, ολοι ψάχνουν γατάκια μέχρι 3-4 μηνών... Ξέρεις πόσα γατάκια 1-2 χρονών ψάχνουν σπίτι αυτη τη στιγμή; Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον ένα ζωάκι 1-2 χρονών. Σημασία έχει τι θα αγαπήσεις. Αρκεί να είναι ήρεμο και να θέλει να ζήσει μαζί σου. Για το οτι σκέφτεται κάποιος να πάρει τον Αλεξαν γιατί μπορεί να κολλήσει το άλλο ζωάκι του το καταλαβαίνω είναι λογικό. Αλλά λυσάξανε με τα μικρά γατάκια. Σημασία επίσης έχει τι θα μιλήσει στην ψυχήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:44 Η Anima έγραψε: #126 17-01-08 07:44 Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:04 Η drusilia έγραψε: #127 17-01-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Click για ανάπτυξη... Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει... Δεν ειναι μονο ο Αλέξανδρος, ειναι και τοσα άλλα ζωάκια, απόλυτα υγειη, που δεν τα πάιρνει κανένας γιατί είναι μεγαλύτερα απο 5-6 μηνών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #128 17-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Χα, χα, χα. Θα σας πληγωσω πολυ αν σας πω οτι αυτο ΔΕΝ ειναι το μερος που θα παει ο Αλεξανδρος?. www.katzenhilfe-berlin.de Αυτο ειναι το κανονικο site και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου το πρωτιμα γιατι τα ζωα εκει " ζουν" σ'ενα κανονικο σπιτι, ειναι συνεχεια με ανθρωπους που ασχολουντε μονο με γατες και τιποτα αλλο. Θα ηταν καλο καποιος φιλος να μας πει τι λεει... Click για ανάπτυξη... Με μία πρόχειρη ανάγνωση που έκανα μου φένεται ΟΚ. Εϊναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ προτοβουλία, βασίζετε μόνο σε ΙΔΙΩΤΕΣ και την δικιά τους βοήθεια. Εϊναι ενα Κέντρο γάτας που φιλοξενούνται γάτες, τις φροντίζουν, και τους βρήσκουν σπιτια, Ζητάνε βοήθεια απο εθελοντές, και αν θέλουν μπορουν να πανε, κουβέρτες, παιχνίδια, ονυχοδρόμια.. κλπ.. Στην αριστερη πλευρα πατήστε τα λινκ. έχει κάποιες φωτο, απο τις εγκαταστασεις, τα δωματια που ζουν οι γατουλες... Οταν μπορεσω θα διαβασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 21:28 Η stellak έγραψε: #129 18-01-08 21:28 Κι εμένα η φίλη μου στο Βερολίνο με καθησύχασε ότι πρόκειται για σοβαρό κέντρο. Μάλλον η stellab δεν θα απογοητευτεί πηγαίνοντας τον Αλέξανδρο εκεί! Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η drusilia έγραψε: #130 19-01-08 09:40 Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 23:57 Η Havana έγραψε: #131 22-01-08 23:57 κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ φταίω που έβγαλα το λινκ που βρήκα στο google! Αλλα ποσα πια κέντρα έχουν αυτοι οι Γερμανοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #125 17-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πρόβλημα Αβάνα οτι 99% οποιος μπαίνει στο Mycat έχει ήδη γατάκι και δύκολα παίρνει το ρίσκο να τον πάρει και να ρισκάρει κολήσει το γατάκι του... Ασε που γενικά καλή μου δεν παίρνουν ενήλικο ζωο... Τι ενήλικο, τι λέω, ολοι ψάχνουν γατάκια μέχρι 3-4 μηνών... Ξέρεις πόσα γατάκια 1-2 χρονών ψάχνουν σπίτι αυτη τη στιγμή; Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον ένα ζωάκι 1-2 χρονών. Σημασία έχει τι θα αγαπήσεις. Αρκεί να είναι ήρεμο και να θέλει να ζήσει μαζί σου. Για το οτι σκέφτεται κάποιος να πάρει τον Αλεξαν γιατί μπορεί να κολλήσει το άλλο ζωάκι του το καταλαβαίνω είναι λογικό. Αλλά λυσάξανε με τα μικρά γατάκια. Σημασία επίσης έχει τι θα μιλήσει στην ψυχήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:44 Η Anima έγραψε: #126 17-01-08 07:44 Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:04 Η drusilia έγραψε: #127 17-01-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Click για ανάπτυξη... Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει... Δεν ειναι μονο ο Αλέξανδρος, ειναι και τοσα άλλα ζωάκια, απόλυτα υγειη, που δεν τα πάιρνει κανένας γιατί είναι μεγαλύτερα απο 5-6 μηνών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #128 17-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Χα, χα, χα. Θα σας πληγωσω πολυ αν σας πω οτι αυτο ΔΕΝ ειναι το μερος που θα παει ο Αλεξανδρος?. www.katzenhilfe-berlin.de Αυτο ειναι το κανονικο site και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου το πρωτιμα γιατι τα ζωα εκει " ζουν" σ'ενα κανονικο σπιτι, ειναι συνεχεια με ανθρωπους που ασχολουντε μονο με γατες και τιποτα αλλο. Θα ηταν καλο καποιος φιλος να μας πει τι λεει... Click για ανάπτυξη... Με μία πρόχειρη ανάγνωση που έκανα μου φένεται ΟΚ. Εϊναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ προτοβουλία, βασίζετε μόνο σε ΙΔΙΩΤΕΣ και την δικιά τους βοήθεια. Εϊναι ενα Κέντρο γάτας που φιλοξενούνται γάτες, τις φροντίζουν, και τους βρήσκουν σπιτια, Ζητάνε βοήθεια απο εθελοντές, και αν θέλουν μπορουν να πανε, κουβέρτες, παιχνίδια, ονυχοδρόμια.. κλπ.. Στην αριστερη πλευρα πατήστε τα λινκ. έχει κάποιες φωτο, απο τις εγκαταστασεις, τα δωματια που ζουν οι γατουλες... Οταν μπορεσω θα διαβασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 21:28 Η stellak έγραψε: #129 18-01-08 21:28 Κι εμένα η φίλη μου στο Βερολίνο με καθησύχασε ότι πρόκειται για σοβαρό κέντρο. Μάλλον η stellab δεν θα απογοητευτεί πηγαίνοντας τον Αλέξανδρο εκεί! Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η drusilia έγραψε: #130 19-01-08 09:40 Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 23:57 Η Havana έγραψε: #131 22-01-08 23:57 κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πρόβλημα Αβάνα οτι 99% οποιος μπαίνει στο Mycat έχει ήδη γατάκι και δύκολα παίρνει το ρίσκο να τον πάρει και να ρισκάρει κολήσει το γατάκι του... Ασε που γενικά καλή μου δεν παίρνουν ενήλικο ζωο... Τι ενήλικο, τι λέω, ολοι ψάχνουν γατάκια μέχρι 3-4 μηνών... Ξέρεις πόσα γατάκια 1-2 χρονών ψάχνουν σπίτι αυτη τη στιγμή; Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον ένα ζωάκι 1-2 χρονών. Σημασία έχει τι θα αγαπήσεις. Αρκεί να είναι ήρεμο και να θέλει να ζήσει μαζί σου. Για το οτι σκέφτεται κάποιος να πάρει τον Αλεξαν γιατί μπορεί να κολλήσει το άλλο ζωάκι του το καταλαβαίνω είναι λογικό. Αλλά λυσάξανε με τα μικρά γατάκια. Σημασία επίσης έχει τι θα μιλήσει στην ψυχήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:44 Η Anima έγραψε: #126 17-01-08 07:44 Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:04 Η drusilia έγραψε: #127 17-01-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Click για ανάπτυξη... Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει... Δεν ειναι μονο ο Αλέξανδρος, ειναι και τοσα άλλα ζωάκια, απόλυτα υγειη, που δεν τα πάιρνει κανένας γιατί είναι μεγαλύτερα απο 5-6 μηνών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #128 17-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Χα, χα, χα. Θα σας πληγωσω πολυ αν σας πω οτι αυτο ΔΕΝ ειναι το μερος που θα παει ο Αλεξανδρος?. www.katzenhilfe-berlin.de Αυτο ειναι το κανονικο site και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου το πρωτιμα γιατι τα ζωα εκει " ζουν" σ'ενα κανονικο σπιτι, ειναι συνεχεια με ανθρωπους που ασχολουντε μονο με γατες και τιποτα αλλο. Θα ηταν καλο καποιος φιλος να μας πει τι λεει... Click για ανάπτυξη... Με μία πρόχειρη ανάγνωση που έκανα μου φένεται ΟΚ. Εϊναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ προτοβουλία, βασίζετε μόνο σε ΙΔΙΩΤΕΣ και την δικιά τους βοήθεια. Εϊναι ενα Κέντρο γάτας που φιλοξενούνται γάτες, τις φροντίζουν, και τους βρήσκουν σπιτια, Ζητάνε βοήθεια απο εθελοντές, και αν θέλουν μπορουν να πανε, κουβέρτες, παιχνίδια, ονυχοδρόμια.. κλπ.. Στην αριστερη πλευρα πατήστε τα λινκ. έχει κάποιες φωτο, απο τις εγκαταστασεις, τα δωματια που ζουν οι γατουλες... Οταν μπορεσω θα διαβασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 21:28 Η stellak έγραψε: #129 18-01-08 21:28 Κι εμένα η φίλη μου στο Βερολίνο με καθησύχασε ότι πρόκειται για σοβαρό κέντρο. Μάλλον η stellab δεν θα απογοητευτεί πηγαίνοντας τον Αλέξανδρο εκεί! Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η drusilia έγραψε: #130 19-01-08 09:40 Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 23:57 Η Havana έγραψε: #131 22-01-08 23:57 κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:04 Η drusilia έγραψε: #127 17-01-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Click για ανάπτυξη... Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει... Δεν ειναι μονο ο Αλέξανδρος, ειναι και τοσα άλλα ζωάκια, απόλυτα υγειη, που δεν τα πάιρνει κανένας γιατί είναι μεγαλύτερα απο 5-6 μηνών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #128 17-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Χα, χα, χα. Θα σας πληγωσω πολυ αν σας πω οτι αυτο ΔΕΝ ειναι το μερος που θα παει ο Αλεξανδρος?. www.katzenhilfe-berlin.de Αυτο ειναι το κανονικο site και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου το πρωτιμα γιατι τα ζωα εκει " ζουν" σ'ενα κανονικο σπιτι, ειναι συνεχεια με ανθρωπους που ασχολουντε μονο με γατες και τιποτα αλλο. Θα ηταν καλο καποιος φιλος να μας πει τι λεει... Click για ανάπτυξη... Με μία πρόχειρη ανάγνωση που έκανα μου φένεται ΟΚ. Εϊναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ προτοβουλία, βασίζετε μόνο σε ΙΔΙΩΤΕΣ και την δικιά τους βοήθεια. Εϊναι ενα Κέντρο γάτας που φιλοξενούνται γάτες, τις φροντίζουν, και τους βρήσκουν σπιτια, Ζητάνε βοήθεια απο εθελοντές, και αν θέλουν μπορουν να πανε, κουβέρτες, παιχνίδια, ονυχοδρόμια.. κλπ.. Στην αριστερη πλευρα πατήστε τα λινκ. έχει κάποιες φωτο, απο τις εγκαταστασεις, τα δωματια που ζουν οι γατουλες... Οταν μπορεσω θα διαβασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 21:28 Η stellak έγραψε: #129 18-01-08 21:28 Κι εμένα η φίλη μου στο Βερολίνο με καθησύχασε ότι πρόκειται για σοβαρό κέντρο. Μάλλον η stellab δεν θα απογοητευτεί πηγαίνοντας τον Αλέξανδρο εκεί! Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η drusilia έγραψε: #130 19-01-08 09:40 Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 23:57 Η Havana έγραψε: #131 22-01-08 23:57 κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς .... Νομίζω Click για ανάπτυξη... Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει... Δεν ειναι μονο ο Αλέξανδρος, ειναι και τοσα άλλα ζωάκια, απόλυτα υγειη, που δεν τα πάιρνει κανένας γιατί είναι μεγαλύτερα απο 5-6 μηνών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:03 Η julia έγραψε: #128 17-01-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Χα, χα, χα. Θα σας πληγωσω πολυ αν σας πω οτι αυτο ΔΕΝ ειναι το μερος που θα παει ο Αλεξανδρος?. www.katzenhilfe-berlin.de Αυτο ειναι το κανονικο site και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου το πρωτιμα γιατι τα ζωα εκει " ζουν" σ'ενα κανονικο σπιτι, ειναι συνεχεια με ανθρωπους που ασχολουντε μονο με γατες και τιποτα αλλο. Θα ηταν καλο καποιος φιλος να μας πει τι λεει... Click για ανάπτυξη... Με μία πρόχειρη ανάγνωση που έκανα μου φένεται ΟΚ. Εϊναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ προτοβουλία, βασίζετε μόνο σε ΙΔΙΩΤΕΣ και την δικιά τους βοήθεια. Εϊναι ενα Κέντρο γάτας που φιλοξενούνται γάτες, τις φροντίζουν, και τους βρήσκουν σπιτια, Ζητάνε βοήθεια απο εθελοντές, και αν θέλουν μπορουν να πανε, κουβέρτες, παιχνίδια, ονυχοδρόμια.. κλπ.. Στην αριστερη πλευρα πατήστε τα λινκ. έχει κάποιες φωτο, απο τις εγκαταστασεις, τα δωματια που ζουν οι γατουλες... Οταν μπορεσω θα διαβασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 21:28 Η stellak έγραψε: #129 18-01-08 21:28 Κι εμένα η φίλη μου στο Βερολίνο με καθησύχασε ότι πρόκειται για σοβαρό κέντρο. Μάλλον η stellab δεν θα απογοητευτεί πηγαίνοντας τον Αλέξανδρο εκεί! Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η drusilia έγραψε: #130 19-01-08 09:40 Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 23:57 Η Havana έγραψε: #131 22-01-08 23:57 κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellab: Χα, χα, χα. Θα σας πληγωσω πολυ αν σας πω οτι αυτο ΔΕΝ ειναι το μερος που θα παει ο Αλεξανδρος?. www.katzenhilfe-berlin.de Αυτο ειναι το κανονικο site και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου το πρωτιμα γιατι τα ζωα εκει " ζουν" σ'ενα κανονικο σπιτι, ειναι συνεχεια με ανθρωπους που ασχολουντε μονο με γατες και τιποτα αλλο. Θα ηταν καλο καποιος φιλος να μας πει τι λεει... Click για ανάπτυξη... Με μία πρόχειρη ανάγνωση που έκανα μου φένεται ΟΚ. Εϊναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ προτοβουλία, βασίζετε μόνο σε ΙΔΙΩΤΕΣ και την δικιά τους βοήθεια. Εϊναι ενα Κέντρο γάτας που φιλοξενούνται γάτες, τις φροντίζουν, και τους βρήσκουν σπιτια, Ζητάνε βοήθεια απο εθελοντές, και αν θέλουν μπορουν να πανε, κουβέρτες, παιχνίδια, ονυχοδρόμια.. κλπ.. Στην αριστερη πλευρα πατήστε τα λινκ. έχει κάποιες φωτο, απο τις εγκαταστασεις, τα δωματια που ζουν οι γατουλες... Οταν μπορεσω θα διαβασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 21:28 Η stellak έγραψε: #129 18-01-08 21:28 Κι εμένα η φίλη μου στο Βερολίνο με καθησύχασε ότι πρόκειται για σοβαρό κέντρο. Μάλλον η stellab δεν θα απογοητευτεί πηγαίνοντας τον Αλέξανδρο εκεί! Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η drusilia έγραψε: #130 19-01-08 09:40 Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 23:57 Η Havana έγραψε: #131 22-01-08 23:57 κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμένα η φίλη μου στο Βερολίνο με καθησύχασε ότι πρόκειται για σοβαρό κέντρο. Μάλλον η stellab δεν θα απογοητευτεί πηγαίνοντας τον Αλέξανδρο εκεί! Μακάρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η drusilia έγραψε: #130 19-01-08 09:40 Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 23:57 Η Havana έγραψε: #131 22-01-08 23:57 κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 23:57 Η Havana έγραψε: #131 22-01-08 23:57 κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ.... πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 00:12 Η drusilia έγραψε: #132 23-01-08 00:12 Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!! Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:16 Ο stellab έγραψε: #133 23-01-08 08:16 Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες. Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης. Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι". Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας. Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:29 Η drusilia έγραψε: #134 23-01-08 08:29 Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:30 Η kitsoyla έγραψε: #135 23-01-08 08:30 Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή τύχη να έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #136 23-01-08 08:51 Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 08:52 Η Tara έγραψε: #137 23-01-08 08:52 Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. Καλή τύχη Αλέξανδρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #138 23-01-08 09:20 Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #139 23-01-08 10:36 Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα. Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 11:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #140 23-01-08 11:54 Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.