O Αλέξανδρος

δυστυχώς εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω οτι το katzenhilfe σημαίνει βοήθεια γατών..:):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρόβλημα Αβάνα οτι 99% οποιος μπαίνει στο Mycat έχει ήδη γατάκι και δύκολα παίρνει το ρίσκο να τον πάρει και να ρισκάρει κολήσει το γατάκι του...
Ασε που γενικά καλή μου δεν παίρνουν ενήλικο ζωο... Τι ενήλικο, τι λέω, ολοι ψάχνουν γατάκια μέχρι 3-4 μηνών... Ξέρεις πόσα γατάκια 1-2 χρονών ψάχνουν σπίτι αυτη τη στιγμή; :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stellab,
Άντε πια πες το να ησυχάσουμε!
Όπως και νάχει μάθαμε ένα σωρό περί γατών στη Γερμανία!
-------------------
Πότε θάρθεις να δεις τον Αλεξάν?

:lol:
Εγώ φταίω που έβγαλα το λινκ που βρήκα στο google!
Αλλα ποσα πια κέντρα έχουν αυτοι οι Γερμανοι...

Το πρόβλημα Αβάνα οτι 99% οποιος μπαίνει στο Mycat έχει ήδη γατάκι και δύκολα παίρνει το ρίσκο να τον πάρει και να ρισκάρει κολήσει το γατάκι του...
Ασε που γενικά καλή μου δεν παίρνουν ενήλικο ζωο... Τι ενήλικο, τι λέω, ολοι ψάχνουν γατάκια μέχρι 3-4 μηνών... Ξέρεις πόσα γατάκια 1-2 χρονών ψάχνουν σπίτι αυτη τη στιγμή; :(

Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον ένα ζωάκι 1-2 χρονών. Σημασία έχει τι θα αγαπήσεις. Αρκεί να είναι ήρεμο και να θέλει να ζήσει μαζί σου. Για το οτι σκέφτεται κάποιος να πάρει τον Αλεξαν γιατί μπορεί να κολλήσει το άλλο ζωάκι του το καταλαβαίνω είναι λογικό. Αλλά λυσάξανε με τα μικρά γατάκια. Σημασία επίσης έχει τι θα μιλήσει στην ψυχήσου

Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς ....
Νομίζω

Όπως και για τους ανθρώπους, στην ψυχή των πιο πολλών μιλά η φαντασίωση και το πρώτο επίπεδο επαφής που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί πολύ γρήγορα, ή λίγο ή πολύ αργότερα να γίνει το "κλικ" όταν το μύνημα στο σύνολό του φτάσει στον αποδέκτη. Το μικρό ζώο συμβολίζει πολλά μα πιο πολύ την ανάγκη να προσφέρεις αλλά και να χειριστείς ....
Νομίζω

Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει... Δεν ειναι μονο ο Αλέξανδρος, ειναι και τοσα άλλα ζωάκια, απόλυτα υγειη, που δεν τα πάιρνει κανένας γιατί είναι μεγαλύτερα απο 5-6 μηνών...:/:

Χα, χα, χα:lol::lol::lol:. Θα σας πληγωσω πολυ αν σας πω οτι αυτο ΔΕΝ ειναι το μερος που θα παει ο Αλεξανδρος?:redface:.
www.katzenhilfe-berlin.de Αυτο ειναι το κανονικο site και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου το πρωτιμα γιατι τα ζωα εκει " ζουν" σ'ενα κανονικο σπιτι, ειναι συνεχεια με ανθρωπους που ασχολουντε μονο με γατες και τιποτα αλλο. Θα ηταν καλο καποιος φιλος να μας πει τι λεει...

Με μία πρόχειρη ανάγνωση που έκανα μου φένεται ΟΚ.
Εϊναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ προτοβουλία, βασίζετε μόνο σε ΙΔΙΩΤΕΣ και την δικιά τους βοήθεια. Εϊναι ενα Κέντρο γάτας που φιλοξενούνται γάτες, τις φροντίζουν, και τους βρήσκουν σπιτια, Ζητάνε βοήθεια απο εθελοντές, και αν θέλουν μπορουν να πανε, κουβέρτες, παιχνίδια, ονυχοδρόμια.. κλπ.. Στην αριστερη πλευρα πατήστε τα λινκ. έχει κάποιες φωτο, απο τις εγκαταστασεις, τα δωματια που ζουν οι γατουλες...

Οταν μπορεσω θα διαβασω καλυτερα...:)

Κι εμένα η φίλη μου στο Βερολίνο με καθησύχασε ότι πρόκειται για σοβαρό κέντρο. Μάλλον η stellab δεν θα απογοητευτεί πηγαίνοντας τον Αλέξανδρο εκεί!

Μακάρι...

Πάντως ειμαστε στα 360 ευρω τώρα, που ειναι αρκετά καλά απο οτι μου ειπε η Στελλα! :)

κανενα νεο??? στις 21 ημουν κ γω συνεπης στην αλφαμπανκ....
πως ειναι αραγε τωρα ο Αλέξανδρος??? πια η κατασταση του?? γνωριζει κανεις???:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να ήσουν συνεπής στην Αλφα μπανκ, κυρία μου, αλλά δεν μου έστειλες ένα πμ να μου το πεις, να καταγράψω και το ποσο! :)

Χωρίς της Αβάνα που θα μου στείλει σε πμ το ποσο, και αλλα και μια ακομα αναμενομενη κατάθεση, ειμαστε στα 380!!

Σύμφωνα με τη Στέλλα, ειναι ΟΚ κι αν υπάρξει περίσσευμα θα διατεθούν σε κάποιο άλλο ζωάκι. Θα υπάρξουν και αποδείξεις σύντομα στη διάθεση οποιου ενδιαφέρεται, με μαιλ για να μην βγουν τα προσωπικά στοιχεία της Στέλλας δημόσια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tην τελευταια φορα που πηγα να τον δω (Κυριακη) ηταν πολυ γλυκος και μου εκανε στην αρχη μεγαλες χαρες. Μετα μου το επαιξε θυμωμενος γιατι ειχα πολυ καιρο να τον δω αλλα με το που εκανα να φυγω εκλαιγε γοεαρα. Μου ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να φυγω να τον ακουω να κλαιει γιατι θελει συντροφια. Το περιβαλλον που ζει τωρα ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μοναξιες.
Στο τελος του μηνα θα τον παρω σπιτι μου (θα τον κλεισω στο μπανιο παλι) και θα κανουμε πιο πολυ παρεα. Ειναι πολυ γλυκος γατουλης.
Του αξιζει να εχει το δικο του "σπιτι".
Με την ευκαιρια θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ'ολους τους φιλους που βοηθησαν σ' αυτη την ιστορια. Συντομα ο Αλεξανδρος θα βρισκεται με παρεα και με την προοπτικη να βρει ενα καλο σπιτι γι'αυτον χαρη σε σας.
Το χουρχουριτο του που δεν σταματα οταν εχει συντροφια ειναι το δικο του ευχαριστω.

Παιδια, εχώ κι εγώ να πω οτι τελικά τα λεφτά συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά απο το Μycat. Δεν ειναι και λιγο αυτο που πετύχαμε! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε σπιτι στον Αλέξανδρο εδώ, ας ευχηθούμε ολοι οτι αυτο θα γίνει στην Γερμανία.:)

Καλή τύχη να έχει:/::up:!

Να'ναι καλότυχο το ψυχούλι...

Μακάρι να πάνε όλα καλά γι αυτόν! Είναι τόσο γλυκό γατάκι..
Καλή τύχη Αλέξανδρε!

Αντε να πάνε όλα καλά για τον κημενούλι και χάρηκα ιδιαίτερα που τα χρήματα βρέθηκαν μέσα από το mycat γιατί σημαίνει οτι τελικά δεν αγαπάμε μόνο τα δικά μας γατάκια αλλά και όλα τα γατάκια που έχουν την ανάγκη μας..... μακάρι να βρει μία καλή ζωή εκεί που πάει και να νιώθουμε ότι κάναμε κάτι που θα είμαστε περίφανες για αύτό!!!!

Πολλά μπράβο κι από μένα στο mycat που μαζεύτηκαν τα χρήματα.
Ο Αξεξαν είναι καλά -τα νέα είναι από χθες- ο καϋμενούλης χαϊδεύεται παντού και σε κοιτάει στα μάτια. Μόνο να του μιλάς με απαλή φωνή κι αυτός σου απαντάει. Του έβαλα κονσερβούλα για αλλαγή, σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέττες. Θα φροντίσω απόψε να τον βγάλω και βολτίτσα στον έξω χώρο γιατί όλο μου τεντώνεται, ε βαίβαια τι θα έκανε, πιάστηκε ο άνθρωπος τόσες μέρες κλεισμένος σ' ένα μικρό χώρο ενώ στο φυσικό του είναι να τρέχει και να πηδά σε αποστάσεις! Πάντως είναι στην υγεία του καλά, τα κακάκια του καλά, τα τσίσα καλά.

Μακάρι να έχει την καλύτερη τύχη ο μικρούλης:kiss:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back