Aγαπητοι φιλοι
επιτελους βρηκα χρονο να γραψω για τον μικρο Αλεξανδρο (καθολου μικρος τελικα γιατι στον κτηνιατρο που τον ζηγησαμε ηταν 8 κιλα! με το κλουβι)
Anima ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια αλλα το μεγαλο μπραβο αξιζει σε 'σενα γιατι προσφερεις ενα ομορφο και καθαρο περιβαλλον στον γατουλη.
Την κυρια που θα παρει τον Αλεξανδρο μου την συστησε ενας καλος μου φιλος που ζει εκει, πολυ ζωοφιλος και ηταν ενημερος σχετικα με την περιπτωση του. Εκανε πολλες συζητησεις με αυτη την κυρια και προετοιμασε το εδαφος και μετα μου την συστησε τηλεφωνικα. Επισεις ειχα πολλες συζητησεις με την ιδια. Μου αρεσαν παρα πολυ οσα ακουσα και επιβεβαιωσε και ο φιλος μου.
Πηστευει οτι τα ζωακια που ειναι θετικα στο FIV και δεν ειναι επιθετικα με αλλα ζωα, ζουν αρμονικα με αλλες γατες και η ιδια ειχε ενα γατουλη θετικο σ' αυτον τον ιο που εζησε για 10 χρονια με τις αλλες της γατουλες της χωρις να εχει τον εχει μεταδωσει !
Το μονο προβλημα ειναι οτι τα ζωα που εχουν ενα προβλημα υγειας οπως ο Αλεξανδρος σε οσο καλη κατασταση και αν βρισκεται με το ταξιδι και την αλλαγη περιβαλλοντος σοκαρονται, υποτροπιαζουν και συχνα "καταληγουν". Αυτος ειναι ενας μεγαλος κινδυνος.
Ειναι γεγονος οτι και ο Αλεξανδρος οταν τον μεταφεραμε στον απειρως καλυτερο χωρο που του προσφεραι η Anima δεν ετρωγε τις πρωτες μερες... Αυτο δυστυχως σημαινει συνοδο (που το ζωο θα τον εμπιστευεται)στο ταξιδι και που θα τον βοηθισει να προσαρμοστει αρα και περισσοτερα εξοδα.
Ετσι ο χοντρουλης κυριος Αλεξανδρος πρεπει να πληρωσει παρακαλω 80Ε για το εισητηριο του, εγω μια και ειμαι πιο κοντα στον Αλεξανδρο μπορεσα να βρω μια θεση με 205 Ε (δυστυχως αυτη την εποχη δεν εχει φτηνες πτησεις ...)που δεν την εχω κλεισει ακομα γιατι δεν ειμουν σηγουρη για το πως θα εξοικονομισουμε τοσα χρηματα-ελπιζω να ισχυει ακομα η προσφορα. Τα κτηνιατρικα εξοδα θα τα καλυψει η Anima και ισως χρειαστουν καποια χρηματα για ξενοδοχειο (περιπου 90Ε). Χρειαζομαστε λοιπον 375Ε και εχουμε συγκεντρωσει 275Ε μεχρι τωρα.
Μου περασε η σκεψη να κρατησω η ιδια τον Αλεξανδρο (εχω δεθει παρα πολυ μ'αυτο το ζωο και στεναχωριεμαι καθε φορα που τον αφηνω και τον ακουω να κλαιει) ομως εχουμε ηδη ενα πολυ καυγατζη γατο στο σπιτι και φοβαμαι οτι θα εχουμε κακη καταληξη. Απ'οτι φαινεται η λυση αυτη ειναι μονοδρομος. Αρκει να συγκεντρωθουν τα χρηματα που χρειαζονται...