O Αλέξανδρος

Βιβή στείλε λογαριασμό να βάλουμε ότι μπορούμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α και πες και πότε θα φύγουν περίπου. Ο Αλέξανδρος θα κατακτήσει και τους Γερμανούς:up:. Το μόνο είναι τα πάντα τσεκαρισμένα εκεί? Είναι ελεγμένο μέρος? Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το γατάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εστειλα!
Απλα με ενημερώνετε και με πμ για το ποσο που βάλατε για να μην το ξεπεράσουμε! :)

Μου ειπε αρκετα πραγματα για το μερος, ακουγεται πολυ καλο, αφου θα παει και αυτη εκει θα σιγουρευτει φανταζομαι.

Κατι για "12 του μηνα" μου ειπε, αλλα φανταζομαι εννοουσε του επομενου..(?) Θα της στειλω σμσ και θα σου πω. Εστειλα και το τηλ της ομως αν θες να την παρεις εσυ, θα χαρει να στα πει φαντάζομαι!:)

9/2 έκλεισε πτήση.
Μου ειπε οτι για οποιον θέλει στο γυρισμο θα μας έχει ολες τις αποδείξεις εισητηρίων κτλ αλλά και τον μικρό στο καινούριο του σπιτι!:)

9/2 έκλεισε πτήση.
Μου ειπε οτι για οποιον θέλει στο γυρισμο θα μας έχει ολες τις αποδείξεις εισητηρίων κτλ αλλά και τον μικρό στο καινούριο του σπιτι!:)

Και γω σήμερα τ' απόγευμα επέστρεψα από Αθήνα και ήδη έμαθα τηλεφωνικά τα νέα. Είναι πράγματι θαυμάσια νέα!Θα πρέπει να κάνει ο μικρός 2 εμβόλια σε διάστημα περίπου ενός μήνα το ένα από τ' άλλο. Ήδη χθές έγινε το πρώτο με τη φροντίδα της Στέλλας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στη Γερμανία και επίσης το timing είναι εξαιρετικό γιατί από τον ερχόμενο μήνα θα χρειαστεί για ένα project ο χώρος που τον φιλοξενεί.
Μακάρι όλα να ευοδοθούν. Ευτυχώς που υπάρχουν τα κορίτσια που τα φροντίζουν τα ζωάκια τόσο, και στην περίπτωση αυτή η θαυμάσια Στέλλα!

Εστειλα!
Απλα με ενημερώνετε και με πμ για το ποσο που βάλατε για να μην το ξεπεράσουμε! :)

Άντε βρε κορίτσια και αγόρια ένα ποτάκι λιγότερο να πιούμε το σ/β θα τον βολέψουμε τον Αλέξανδρο.:cool:

Ναι βρε Ουρανία, σωστά τα λες! Είναι πολλά τα έξοδα να τα φορτωθεί η κοπέλα μόνη της...:/:

Παιδιά από τον προϋπολογισμό που θα ανακοινώσει η Stella έχει καλυφθεί λιγότερο από το 1/3. Σας παρακαλώ πάρα πολύ δώστε κάτι για να μαζευτούν γρήγορα τα λεφτά γιατί καθώς περνά ο καιρός θα ακριβαίνουν τα αεροπορικά εισητήρια και η κράτηση πρέπει να γίνει τώρα όσο ακόμη είναι φτηνά. Ένα εικοσάρικο, ένα τριαντάρικο, ένα πενηντάρικο, ότι μπορεί ο καθένας και η κάθε μια. Έρανο κάνουμε!
Εμεις θα κάνουμε και λίγο (όχι πολύ) δίαιτα στον Αλεξάν να μη ζυγίζει πια τόσο πολύ. Η κοιλίτσα του πρέπει να πέσει - τι να σου κάνει ο καϋμένος αφού ζει σε χώρο που δεν του επιτρέπεται φυσιολογική κίνηση!
Κάτι άλλο: Πρέπει το ζώο να συνοδευτεί οπωσδήποτε γιατί άλλα ζώα με επισφαλή υγεία που ταξίδεψαν ασυνόδευτα δυστυχώς δεν ξεπέρασαν την κατάθλιψη της αλλαγής, έχασαν την όρεξή τους και πέθαναν. Γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε ο Αλεξάν να συνοδευτεί. Αυτό δυστυχώς αυξάνει τη δαπάνη αλλά θα συμφωνείτε ότι πρέπει να κάνουμε ένα κουράγιο και να βοηθήσουμε να ολοκληρωθεί με τον πιο σωστό τρόπο η μεταφορά.
Αναλυτικά θα σας γράψει σύντομα η Στέλλα.

--------------------------------

Aγαπητοι φιλοι
επιτελους βρηκα χρονο να γραψω για τον μικρο Αλεξανδρο (καθολου μικρος τελικα γιατι στον κτηνιατρο που τον ζηγησαμε ηταν 8 κιλα! με το κλουβι)
Anima ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια αλλα το μεγαλο μπραβο αξιζει σε 'σενα γιατι προσφερεις ενα ομορφο και καθαρο περιβαλλον στον γατουλη.
Την κυρια που θα παρει τον Αλεξανδρο μου την συστησε ενας καλος μου φιλος που ζει εκει, πολυ ζωοφιλος και ηταν ενημερος σχετικα με την περιπτωση του. Εκανε πολλες συζητησεις με αυτη την κυρια και προετοιμασε το εδαφος και μετα μου την συστησε τηλεφωνικα. Επισεις ειχα πολλες συζητησεις με την ιδια. Μου αρεσαν παρα πολυ οσα ακουσα και επιβεβαιωσε και ο φιλος μου.
Πηστευει οτι τα ζωακια που ειναι θετικα στο FIV και δεν ειναι επιθετικα με αλλα ζωα, ζουν αρμονικα με αλλες γατες και η ιδια ειχε ενα γατουλη θετικο σ' αυτον τον ιο που εζησε για 10 χρονια με τις αλλες της γατουλες της χωρις να εχει τον εχει μεταδωσει !
Το μονο προβλημα ειναι οτι τα ζωα που εχουν ενα προβλημα υγειας οπως ο Αλεξανδρος σε οσο καλη κατασταση και αν βρισκεται με το ταξιδι και την αλλαγη περιβαλλοντος σοκαρονται, υποτροπιαζουν και συχνα "καταληγουν". Αυτος ειναι ενας μεγαλος κινδυνος.
Ειναι γεγονος οτι και ο Αλεξανδρος οταν τον μεταφεραμε στον απειρως καλυτερο χωρο που του προσφεραι η Anima δεν ετρωγε τις πρωτες μερες... Αυτο δυστυχως σημαινει συνοδο (που το ζωο θα τον εμπιστευεται)στο ταξιδι και που θα τον βοηθισει να προσαρμοστει αρα και περισσοτερα εξοδα.

Ετσι ο χοντρουλης κυριος Αλεξανδρος πρεπει να πληρωσει παρακαλω 80Ε για το εισητηριο του, εγω μια και ειμαι πιο κοντα στον Αλεξανδρο μπορεσα να βρω μια θεση με 205 Ε (δυστυχως αυτη την εποχη δεν εχει φτηνες πτησεις ...)που δεν την εχω κλεισει ακομα γιατι δεν ειμουν σηγουρη για το πως θα εξοικονομισουμε τοσα χρηματα-ελπιζω να ισχυει ακομα η προσφορα. Τα κτηνιατρικα εξοδα θα τα καλυψει η Anima και ισως χρειαστουν καποια χρηματα για ξενοδοχειο (περιπου 90Ε). Χρειαζομαστε λοιπον 375Ε και εχουμε συγκεντρωσει 275Ε μεχρι τωρα.
Μου περασε η σκεψη να κρατησω η ιδια τον Αλεξανδρο (εχω δεθει παρα πολυ μ'αυτο το ζωο και στεναχωριεμαι καθε φορα που τον αφηνω και τον ακουω να κλαιει) ομως εχουμε ηδη ενα πολυ καυγατζη γατο στο σπιτι και φοβαμαι οτι θα εχουμε κακη καταληξη. Απ'οτι φαινεται η λυση αυτη ειναι μονοδρομος. Αρκει να συγκεντρωθουν τα χρηματα που χρειαζονται...
:|

Aγαπητοι φιλοι
επιτελους βρηκα χρονο να γραψω για τον μικρο Αλεξανδρο (καθολου μικρος τελικα γιατι στον κτηνιατρο που τον ζηγησαμε ηταν 8 κιλα! με το κλουβι)
Anima ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια αλλα το μεγαλο μπραβο αξιζει σε 'σενα γιατι προσφερεις ενα ομορφο και καθαρο περιβαλλον στον γατουλη.
Την κυρια που θα παρει τον Αλεξανδρο μου την συστησε ενας καλος μου φιλος που ζει εκει, πολυ ζωοφιλος και ηταν ενημερος σχετικα με την περιπτωση του. Εκανε πολλες συζητησεις με αυτη την κυρια και προετοιμασε το εδαφος και μετα μου την συστησε τηλεφωνικα. Επισεις ειχα πολλες συζητησεις με την ιδια. Μου αρεσαν παρα πολυ οσα ακουσα και επιβεβαιωσε και ο φιλος μου.
Πηστευει οτι τα ζωακια που ειναι θετικα στο FIV και δεν ειναι επιθετικα με αλλα ζωα, ζουν αρμονικα με αλλες γατες και η ιδια ειχε ενα γατουλη θετικο σ' αυτον τον ιο που εζησε για 10 χρονια με τις αλλες της γατουλες της χωρις να εχει τον εχει μεταδωσει !
Το μονο προβλημα ειναι οτι τα ζωα που εχουν ενα προβλημα υγειας οπως ο Αλεξανδρος σε οσο καλη κατασταση και αν βρισκεται με το ταξιδι και την αλλαγη περιβαλλοντος σοκαρονται, υποτροπιαζουν και συχνα "καταληγουν". Αυτος ειναι ενας μεγαλος κινδυνος.
Ειναι γεγονος οτι και ο Αλεξανδρος οταν τον μεταφεραμε στον απειρως καλυτερο χωρο που του προσφεραι η Anima δεν ετρωγε τις πρωτες μερες... Αυτο δυστυχως σημαινει συνοδο (που το ζωο θα τον εμπιστευεται)στο ταξιδι και που θα τον βοηθισει να προσαρμοστει αρα και περισσοτερα εξοδα.

Ετσι ο χοντρουλης κυριος Αλεξανδρος πρεπει να πληρωσει παρακαλω 80Ε για το εισητηριο του, εγω μια και ειμαι πιο κοντα στον Αλεξανδρο μπορεσα να βρω μια θεση με 205 Ε (δυστυχως αυτη την εποχη δεν εχει φτηνες πτησεις ...)που δεν την εχω κλεισει ακομα γιατι δεν ειμουν σηγουρη για το πως θα εξοικονομισουμε τοσα χρηματα-ελπιζω να ισχυει ακομα η προσφορα. Τα κτηνιατρικα εξοδα θα τα καλυψει η Anima και ισως χρειαστουν καποια χρηματα για ξενοδοχειο (περιπου 90Ε). Χρειαζομαστε λοιπον 375Ε και εχουμε συγκεντρωσει 275Ε μεχρι τωρα.
Μου περασε η σκεψη να κρατησω η ιδια τον Αλεξανδρο (εχω δεθει παρα πολυ μ'αυτο το ζωο και στεναχωριεμαι καθε φορα που τον αφηνω και τον ακουω να κλαιει) ομως εχουμε ηδη ενα πολυ καυγατζη γατο στο σπιτι και φοβαμαι οτι θα εχουμε κακη καταληξη. Απ'οτι φαινεται η λυση αυτη ειναι μονοδρομος. Αρκει να συγκεντρωθουν τα χρηματα που χρειαζονται...
:|

Απο 'οτι μας λές λέιπουν 100 ευρώ.....ήδη γνωρίζεις για την συναντηση μας σήμερα και ένα από τα θέματα ήταν και ο Αλέξανδρος εγώ θεωρώ ότί σήμερα τα κορίτσια του mycat θα στείλουν και τον Αλέξανδρο στον χώρο που πρεπει το τηλ μου το έχεις παρε να σου πω τι έγινε τώρα που ξέρω και ακριβώς το ποσό των χρημάτων που λείπει θεωρώ 99,9% ότι το θέμα έλειξε.....Με αγάπη για τον Αλέξανδρο......

Κι εγώ θα ήθελα να βοηθήσω...

Κι εγώ θα ήθελα να βοηθήσω...
Ωραία θα το κανονίσουμε λοιπόν σήμερα που θα βρεθούμε:up::up::up::up::up:

Στέλλα αύριο θα έχεις και απο μένα στην Εθνική 20 ευρώ. Κι εντάξει και λίγο περισσότερα να μαζευτούν καλύτερα να είσαι και άνετη ίσως χρειαστεί να μείνεις μια μέρα παραπάνω. Οπότε να υπολογίζετε ότι λείπουν άλλα 80 ευρώ που πιστεύω οι φίλες στην Θεσσαλονίκη σήμερα ίσως κάτι μαζέψουν. Ο Αλέξανδρος αποτελεί εθνική υπόθεση:up:

Ετσι...ο Αλέξανδρος τελικά θα πάει και Βερολίνο... International γατούλης! :)
Αύριο θα φροντίσω κι εγώ για τα λεφτά από την πλευρά μου.

λείπουν άλλα 80 ευρώ που πιστεύω οι φίλες στην Θεσσαλονίκη σήμερα ίσως κάτι μαζέψουν. Ο Αλέξανδρος αποτελεί εθνική υπόθεση:up:
Θα κανουμε οτι μπορουμε...;)

Ετσι...ο Αλέξανδρος τελικά θα πάει και Βερολίνο... International γατούλης! :)
Αύριο θα φροντίσω κι εγώ για τα λεφτά από την πλευρά μου.

και βέβαια θεωρήστε ότι τελείωσε ο Αλέξανδρος έχει φύγει κιόλας δώστε μονο οδήγίες για το που πρέπει να τα δώσουμε εμείς σήμερα στα σίγουρα......

Αν θέλετε μπορώ να σας καταθέσω τα 65 ευρώ που έχουν μείνει από το γατ'ακι της Ασπασίας!
Αν συμφωνείτε, στείλτε μου λογαριασμό σε μορφή IBAN.

Γι αυτό γουστάρω αυτό το site γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται τον πόνο ενός ζώου αλλά μπορούν να αισθανθούν κατα συνέπεια και τον πόνο ενός ανθρώπου. :up:

Βικτωρία πολύ καλή ιδέα! Αλλωστε θα πάνε για πολύ καλό σκοπό. Αν συμφωνούν και οι αλλοι φυσικά που έδωσαν τα χρήματα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back