ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
80 δεν λειπουν??Πάντως έχω την υποψία οτι θα υπάρχει και περίσσευμα στα λεφτά!![]()
drusilia
Διάσημο μέλος
Θα κάνω ένα πρόχειρο λογαριασμό ξανά.
drusilia
Διάσημο μέλος
Απλά ο καθένας που βάζει τα λεφτά στην τράπεζα ας μου στέλνει ένα πμ με το ποσό ώστε να κάνω μια λίστα και να έχουμε καταγράψει ακριβώς τι έγινε.
stellak
Διάσημο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι βέβαιη ότι του Αλεξάν δεν μπορεί να του συμβεί τίποτε κακό όταν υπάρχει μια τόσο θαυμάσια ομάδα ανθρώπων που τον υποστηρίζει. Στέλλα να της πεις αυτής της κυρίας στη Γερμανία ότι ο Αλεξάν δεν είναι μόνος του αλλά έχει πίσω του μια ομάδα καλών ανθρώπινων φίλων. Να της πεις:
Alexander kommt zu Ihnen mit der Unterstuetzung seiner guten menschlichen Freunden, die ihn lieben und das Beste fuer ihn moechten. Sie werden immer bei ihm sein und alles ueber ihn erfahren wollen.
Ελπίζω ότι κάποτε θα προχωρήσουμε και μεις στην Ελλάδα τόσο ώστε να αποκτήσουμε ένα φορέα σαν αυτόν της Γερμανίδας κυρίας με σκοπό την πλήρη υποστήριξη αναξιοπαθούντων γατούληδων. Ότι θα μπορέσουμε και μεις να τους εξασφαλίσουμε κάποτε τις άριστες συνθήκες διαβίωσης. Έχουν πολλά πάρα πολλά να γίνουν ακόμη γιατί πίσω από αυτές τις σκέψεις υπάρχει πάντα κι ο άνθρωπος.
Καλό σας απόγευμα
----------------------------------
stellab
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαρηστουμε πολυ, πολυ ολους....

stellak
Διάσημο μέλος
Departing: Sat 9 Feb
Sat 9 Feb13:35Athens 15:40 Frankfurt
Sat 9 Feb16:55Frankfurt 18:00 Berlin , Tegel
Returning: Mon 11 Feb
Mon 11 Feb13:00Berlin, Tegel 14:10 Munich
Mon 11 Feb14:50Munich 18:20 Athens
Total Price
Taxes, fees and charges
EUR 160.80
Όχι ότι κάνει μεγάλη διαφορά με αυτό που έκλεισες των 200 Ευρώ, αλλά έχεις ένα μικρό περιθώριο αποθεματικών ευρώ εαν χρειαστείς και τίποτε άλλο εκεί
Να είσαι καλά που τον φροντίζεις τον μικρό Αλεξανδρούκο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
stellab
Νεοφερμένο μέλος

stellab
Νεοφερμένο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
τα κορίτσια που ήταν εκεί ήταν τα εξής:
Mia_m
LIFE
γιάννα
Yasmin
Desdemona
Melinaki+ Sarah
marmanga
Niar
niki
μάγισσα
Stellab
Με όλη μας την αγάπη ευχόμαστε στον Αλέξανδρο να πανε όλα καλά...
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ...........
έτσι δεν είναι???????????????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Υπενθυμίζω σε οποιον βάζει λεφτά στην τράπεζα να μου στέλνει πμ να το καταγράψω στη λίστα με τα ονόματα!

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Πού ύπαρχει ο αριθμός λογαριασμού για να βάλω κι εγώ ότι μπορώ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μπράβο παιδιά! Μπράβο σας! Είσαστε καταπληκτικές!Πού ύπαρχει ο αριθμός λογαριασμού για να βάλω κι εγώ ότι μπορώ?
νομίζω ότι στην χθεσινή συνάντηση τα μαζέψαμε όλα αλλά εάν όχι θα σου στείλω εγώ τους λογαριάσμους!!!!!
θα δούμε τι έγινε αυτά που λείπανε νομίζω ότι βρέθηκαν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool