O Αλέξανδρος

Στέλλα θέλουμε φωτογραφίες του Αλέξανδρου απο Βερολίνο. Από ότι βλέπω φεύγετε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρακαλώ τη Στέλλα να μου δώσει τη μορφή IBAN του λογαριασμού για να στείλω τα χρήματα!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στείλτε και σε μένα το λογαριασμό με πμ! Θα πάω να βάλω ό,τι μπορώ αύριο στην τράπεζα. Θέλω κι εγώ να βοηθήσω. Στη μνήμη της αδικοχαμένης μου Μπουμπούς!

ΟΚ Πηρα το πμ με το λογαριασμο...μετα τη συναντηση θα σας ενημερωσω για το τι ποσο μαζεψαμε:)

Πάντως έχω την υποψία οτι θα υπάρχει και περίσσευμα στα λεφτά! :)

Πάντως έχω την υποψία οτι θα υπάρχει και περίσσευμα στα λεφτά! :)
80 δεν λειπουν??

Νομίζω πως ναι... απλά έχω χάσει κι εγώ το λογαριασμό, γιατί αρκετοί έχουν πει ότι θα βάλουν, κάποιοι δεν μου έχουν πει ποσά και έχω μπερδευτεί.
Θα κάνω ένα πρόχειρο λογαριασμό ξανά.

Με τα 80 που λέει η LIFE και ολα τα υπόλοιπα πρέπει να συγκεντρώνεται το ποσο...

Απλά ο καθένας που βάζει τα λεφτά στην τράπεζα ας μου στέλνει ένα πμ με το ποσό ώστε να κάνω μια λίστα και να έχουμε καταγράψει ακριβώς τι έγινε.

Επίσης, αν μπείτε στο site www.lufthansa.gr θα βρείτε εισιτήριο για Βερολίνο και για τις ημερομηνίες που θέλετε, με λιγότερα από 200 Ευρώ. Ίσως να είναι χρήσιμο, μιας και δεν θα χρειαστούν επιπλέον χρήματα. Εαν πάλι δεν συγκεντρωθούν τα λεφτά και δεν σας βοηθήσει και η ηλεκτρονική κράτηση που προτείνω, θα ήθελα κι εγώ να βοηθήσω.

Παιδιά είσαστε θαυμάσιοι άνθρωποι! Με συγκινεί τόσο η ενεργοποίησή σας για το καλό του Αλεξάν! Χαίρομαι τόσο και είναι τιμή μου να είμαι στο σάιτ σας που σιγά-σιγά γίνεται και δικό μου!
Είμαι βέβαιη ότι του Αλεξάν δεν μπορεί να του συμβεί τίποτε κακό όταν υπάρχει μια τόσο θαυμάσια ομάδα ανθρώπων που τον υποστηρίζει. Στέλλα να της πεις αυτής της κυρίας στη Γερμανία ότι ο Αλεξάν δεν είναι μόνος του αλλά έχει πίσω του μια ομάδα καλών ανθρώπινων φίλων. Να της πεις:
Alexander kommt zu Ihnen mit der Unterstuetzung seiner guten menschlichen Freunden, die ihn lieben und das Beste fuer ihn moechten. Sie werden immer bei ihm sein und alles ueber ihn erfahren wollen.
Ελπίζω ότι κάποτε θα προχωρήσουμε και μεις στην Ελλάδα τόσο ώστε να αποκτήσουμε ένα φορέα σαν αυτόν της Γερμανίδας κυρίας με σκοπό την πλήρη υποστήριξη αναξιοπαθούντων γατούληδων. Ότι θα μπορέσουμε και μεις να τους εξασφαλίσουμε κάποτε τις άριστες συνθήκες διαβίωσης. Έχουν πολλά πάρα πολλά να γίνουν ακόμη γιατί πίσω από αυτές τις σκέψεις υπάρχει πάντα κι ο άνθρωπος.
Καλό σας απόγευμα

----------------------------------

Ο Αλεξανδρος πρεπει να κανει 2 εμβολια αρα μπορει να φυγει μετα τις 08/02/08. Εκεινη την περιοδο δεν βρηκα φτηνοτερα απο 298 Ε ? Μηπως κανω κατι λαθος?
Ευχαρηστουμε πολυ, πολυ ολους....:P:D:)

Athens (ATH) to Berlin (BER):
Departing: Sat 9 Feb
Sat 9 Feb13:35Athens 15:40 Frankfurt LH3381 5h25Economy Basic Light (T)
Sat 9 Feb16:55Frankfurt 18:00 Berlin , Tegel LH188 Economy Basic Light (T)

Returning: Mon 11 Feb
Mon 11 Feb13:00Berlin, Tegel 14:10 Munich LH223 4h20Economy Basic Light (T)
Mon 11 Feb14:50Munich 18:20 Athens LH3392 Economy Basic Light (T)

Total Price
Taxes, fees and charges

EUR 160.80

Όχι ότι κάνει μεγάλη διαφορά με αυτό που έκλεισες των 200 Ευρώ, αλλά έχεις ένα μικρό περιθώριο αποθεματικών ευρώ εαν χρειαστείς και τίποτε άλλο εκεί;) Να είσαι καλά που τον φροντίζεις τον μικρό Αλεξανδρούκο.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες της Stellak, ας το κοιτάξει η Stellab γιατί εδώ που φτάσαμε μας ενδιαφέρει η διαφορά μεταξύ 298 Ε. και 160 Ε. Εκτός κι αν τίθεται ζήτημα απευθείας πτήσης ή μη. Προφανώς η απευθείας είναι καλύτερη αν μάλιστα την αφήσουν να πάρει το ζώο στην καμπίνα. Ρώτησες Στέλλα γι αυτό την Ολυμπιακή και αντίστοιχα τη Lufthansa? Που θα είναι το ζωάκι κατά την πτήση?

αυτη η πτηση ξεκινα απο Αθηνα... Ειμαστε στη Θεσσαλονικη και ψαχνω απο Θεσσαλονικι- Βερολινο...:hmm:

Αν βρηται τιποτα φτηνοτερο απο 205E Θεσσαλονικη - Βερολινο θα ηταν SUPER!!:up:

Ακούσατε ακούσατε στην συνάντηση που είχαμε με το my cat του Βορρά τα κορίτσια που είμασταν εκεί κεράσαμε ταξιδάκι και στον Αλέξανδρο όλες μαζί με την αγάπη μας όλη μαζέψαμε 120 ευρώ για να μπορέσει να φύγει ο μικρούλης και να πάει στο καινούριο του σπίτι και να ζήσει ευτυχισμένος....
τα κορίτσια που ήταν εκεί ήταν τα εξής:
Mia_m
LIFE
γιάννα
Yasmin
Desdemona
Melinaki+ Sarah
marmanga
Niar
niki
μάγισσα
Stellab

Με όλη μας την αγάπη ευχόμαστε στον Αλέξανδρο να πανε όλα καλά...

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ........... :up: έτσι δεν είναι???????????????????

Σίγουρα τα καταφέραμε, βοηθήσαμε μια ζωούλα!!!

Μπράβο κούκλες!
Υπενθυμίζω σε οποιον βάζει λεφτά στην τράπεζα να μου στέλνει πμ να το καταγράψω στη λίστα με τα ονόματα! :)

Μπράβο παιδιά! Μπράβο σας! Είσαστε καταπληκτικές!:up: Πού ύπαρχει ο αριθμός λογαριασμού για να βάλω κι εγώ ότι μπορώ?

Μπράβο παιδιά! Μπράβο σας! Είσαστε καταπληκτικές!:up: Πού ύπαρχει ο αριθμός λογαριασμού για να βάλω κι εγώ ότι μπορώ?

νομίζω ότι στην χθεσινή συνάντηση τα μαζέψαμε όλα αλλά εάν όχι θα σου στείλω εγώ τους λογαριάσμους!!!!!
θα δούμε τι έγινε αυτά που λείπανε νομίζω ότι βρέθηκαν:up::up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back