Παιδιά είσαστε θαυμάσιοι άνθρωποι! Με συγκινεί τόσο η ενεργοποίησή σας για το καλό του Αλεξάν! Χαίρομαι τόσο και είναι τιμή μου να είμαι στο σάιτ σας που σιγά-σιγά γίνεται και δικό μου!
Είμαι βέβαιη ότι του Αλεξάν δεν μπορεί να του συμβεί τίποτε κακό όταν υπάρχει μια τόσο θαυμάσια ομάδα ανθρώπων που τον υποστηρίζει. Στέλλα να της πεις αυτής της κυρίας στη Γερμανία ότι ο Αλεξάν δεν είναι μόνος του αλλά έχει πίσω του μια ομάδα καλών ανθρώπινων φίλων. Να της πεις:
Alexander kommt zu Ihnen mit der Unterstuetzung seiner guten menschlichen Freunden, die ihn lieben und das Beste fuer ihn moechten. Sie werden immer bei ihm sein und alles ueber ihn erfahren wollen.
Ελπίζω ότι κάποτε θα προχωρήσουμε και μεις στην Ελλάδα τόσο ώστε να αποκτήσουμε ένα φορέα σαν αυτόν της Γερμανίδας κυρίας με σκοπό την πλήρη υποστήριξη αναξιοπαθούντων γατούληδων. Ότι θα μπορέσουμε και μεις να τους εξασφαλίσουμε κάποτε τις άριστες συνθήκες διαβίωσης. Έχουν πολλά πάρα πολλά να γίνουν ακόμη γιατί πίσω από αυτές τις σκέψεις υπάρχει πάντα κι ο άνθρωπος.
Καλό σας απόγευμα
----------------------------------
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.