O Αλέξανδρος

Μάγισσα, επειδή ειμαστε λίγο οριακα, ας βάλει ακομα οποιος θέλει.
Εδωσα στην Νατάσα τους λογαριασμους εγώ.
Αν υπάρχει περίσσευμα, θα το συμφωνήσουμε ολοι μαζι να παει σε κάποιο άλλο γατάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάγισσα, επειδή ειμαστε λίγο οριακα, ας βάλει ακομα οποιος θέλει.
Εδωσα στην Νατάσα τους λογαριασμους εγώ.
Αν υπάρχει περίσσευμα, θα το συμφωνήσουμε ολοι μαζι να παει σε κάποιο άλλο γατάκι.

Οκ απλά εχθές μείναμε με την εντύπωση ότι είχαν βρεθεί όλα τα χρήματα:/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά τώρα το είδα.... υπάρχει και αυτο απο Αθήνα όμως... ερχετε στα 113 www.easyjet.com

και έχει και ειδικές τιμές για παιδιά και βρέφη... (δέν ξέρω αν ο Άλεξ θα μπορουσε να ταξιδέψει σαν κάποιο απο τα παραπάνω...:redface:)

Οι τιμές πάιζουν ανάλογα με τις μέρες έστω και μια μερα αργότερα ή νωρίτερα έχει μέχρι και 20 διαφορά....!!!!

Your flight shopping basket for
1 adult
Information and options
icon_flights.gif

FlightsSaturday 09 February

Athens to Berlin Schoenefeld

flight 4614; dep. Sat 09 Feb 19:45
arr. Sat 09 Feb 21:50
63.99

per person
(incl. taxes and charges)

Tuesday 12 February

Berlin Schoenefeld to Athens

flight 4613; dep. Tue 12 Feb 16:20
arr. Tue 12 Feb 20:10
37.49

per person
(incl. taxes and charges)
Total price for this booking will be: 24.75
suitcase_mono.gif

1 Hold bag(s) per flight

between all passengers combined
11.98

(total cost)

More choice for you!
*Fly without hold bags – pay less
*Fly with hold bags – pay more
Each hold bag is charged at 5.99
Each passenger is entitled to carry 20 kg of hold baggage spread over a maximum of 8 hold bags. Excess weight fees will be payable at the airport if the total weight exceeds 20 kg.
Change the number of hold baggage for this booking to suit your needs. Further bags can be added online at any time via My easyJet.com. Purchasing additional bags does not increase your weight allowance.
Bag charges are non-refundable.

Cost of your selection
Our low airfare
per adult or child
60.48
(per person)
Third-party airport operator charges & government taxes
per adult or child
41.00
(per person)
Total baggage and sports equipment charge
11.98
(total cost)
Total amount due:
1 adult
113.46
(total cost)

Συγγνώμη για τα Αγγλικά.... αλλά δεν έχει Ελληνικά το site.....

Οκ απλά εχθές μείναμε με την εντύπωση ότι είχαν βρεθεί όλα τα χρήματα:/::/::/:
κι εγω ετσι νομισα...:/::/::/: τι λειπει ακομα;

Παιδια, ναι, το βασικο ποσο έχει συμπληρωθεί. Απλά τα λεφτά δεν ειναι ακόμα στα χέρια της Στέλλας γιατι δεν έχουν γίνει οι καταθέσεις. Για αυτο κι εγώ δεν είμαι σίγουρη...

Επιπλέον, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το θέμα της διαμονής της, οποτε μπορεί να παίζουμε στα 50 ευρώ πάνω ή κάτω.

Θα το ξανακοιτάξω αργότερα και θα σας πω ακτιβώς που βρισκόμαστε.

Λοιπόν, με τις εισφορές των:
Life, Magissa, Niar, Desdemona, Melinaki, Mia-m, Niki, Marmanga, Druslia, Oυρανία
τα σίγουρα λεφτά στα χέρια της Στέλλας είναι 210 εύρω.
Συν τα εμβόλια που τα έχει αναλάβει η Ανιμα.

Νομίζω οτι δεν ξεχνάω κανέναν. Περιμένουμε και άλλες εισφορές και λογικά είμαστε ΟΚ, όπως τα είπαμε εχθές απλά επειδή μεγάλο μέρος του ποσού που λείπει θα προέλθει από ένα άτομο, δεν θα ήθελα να βρεθούμε προ εκπλήξεως τελευταία στιγμή. :/:

Οποτε υπενθυμίζω ξανα, οποιος βάζει λεφτά στην τράπεζα μου στέλνει πμ.

Αν δεν συμπληρωθει το ποσο,ειχε προσφερθει και η Βικτωρια..απλα επειδη νομιζαμε οτι λειπαν 80-100 και εχθες μαζεψαμε 120 της ειπα ΕΓΩ οτι δεν τα χρειαζομαστε τα 65 ευρω προς το παρων...αλλα αν δεν καλυφθει μπορεις να της το πεις...ευχομαι οσοι ειπαν οτι θα σου στειλουν τα χρηματα και τα υπολογισες να το κανουν...αν οχι το πολυ πολυ να βαλουμε λιγα ακομη οσοι ηδη εχουμε δωσει

Έτσι ακριβώς είναι LIFE και μια χαρά τα υπολογίσατε.
Με με ολους αυτούς που έχουμε υπολογίσει, είμαστε ΟΚ. Απλά προσπαθώ να έχω προβλέψει για την χειρότερη περίπτωση και να μην πάρω κάτι σαν δεδομένο πριν να είναι σίγουρα τα λεφτά.

Δεν υπάρχει λογος ανησυχίας πάντως, ο Αλέξανδρος πετάει, αυτό ειναι το μόνο βέβαιο!:D

Τοτε αν υπαρξει προβλημα για κανα 50αρικο εκτακτο κτλ και δεν βρεθει λυση πες μου κι εμενα να βαλω λιγα ακομη...Μακαρι ομως να καλυφθει το παραμικρο εξοδο του γατουλη και να μη μας φαει το αγχος μεχρι τελους...

Οκ, αλλά δεν νομίζω να χρειαστεί. Στην τελική ζητάμε στη chouzouris να μας βοηθήσει.

Kι εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι είχαμε τελειώσει, αλλά δεν υπολόγιζα ότι δεν υπάρχουν ακόμα αυτά από τις καταθέσεις...:hmm:
Αν χρειαστεί κάτι ακόμα, μας το λες. Με τον έναν ή άλλο τρόπο, ο Αλέξανδρος, θα γίνει γερμανός.

Δώστε μου τράπεζα και αριθμό λογαριασμού να πάω αύριο να βάλω.
Μόνο που έχω μια ανησυχία για το που θα καταλήξει το ζωάκι. Πολλά ακούγονται και μακάρι αντί για Γερμανία να έμενε εδώ, αλλά δυστυχώς εγώ δεν κάνω για ζώα και ένα που έχω γιατί ήρθε στην πόρτα μου και έμεινε είμαι με το άγχος.

Μαζί σου Θανάση...:/:
Αλλά τόσο καιρό δεν έχει εμφανιστεί κανείς και όσο δύσκολο είναι να δωθεί ένα ενήλικο γατάκι, άλλο τόσο να δωθεί ακούγοντας κάποιος ότι έχει AIDS...

Τουλάχιστον θα πάει εκεί η Στέλλα και θα δει από κοντά το Κέντρο που θα μέινει και τις συνθήκες.

Βρε παιδιά πες τε πόσα χρήματα έχουν μαζευτεί ως τώρα?

Λοιπόν, με τις εισφορές των:
Life, Magissa, Niar, Desdemona, Melinaki, Mia-m, Niki, Marmanga, Druslia, Oυρανία
τα σίγουρα λεφτά στα χέρια της Στέλλας είναι 210 εύρω.
Συν τα εμβόλια που τα έχει αναλάβει η Ανιμα.

Νομίζω οτι δεν ξεχνάω κανέναν. Περιμένουμε και άλλες εισφορές και λογικά είμαστε ΟΚ, όπως τα είπαμε εχθές απλά επειδή μεγάλο μέρος του ποσού που λείπει θα προέλθει από ένα άτομο, δεν θα ήθελα να βρεθούμε προ εκπλήξεως τελευταία στιγμή. :/:

Οποτε υπενθυμίζω ξανα, οποιος βάζει λεφτά στην τράπεζα μου στέλνει πμ.

Αυτά είναι τα "στην τσέπη".
Ανιμα, πολλοι έχουν προσφερθεί, δεν θα έχουμε πρόβλημα ελπίζω. Απλά για μένα το θέμα καλύτερα να κλείσει οταν τα λεφτά ειναι στα χέρια της Στέλλας.

Θέλω και εγώ να βοηθήσω... Ελπίζω να μην άργησα...
Βιβή σου έστειλα pm...
Τι καλά! Να πάνε όλα κατ' ευχήν για τον Αλέξανδρο! Είναι τόσο γλυκός!

Ωραία, χαίρομαι! Τώρα, χθες μόλις τελείωσε με το αντιβιοτικό του που δεν τόθελε με τίποτα και μου θύμωσε που προσπάθησα να του το δώσω με τερτύπια. Κάπως έχασε και λίγο βάρος. Κατά τις 6.00μμ θα πάω να τον δω και θα σας πω τα νέα. Πόσο χαίρομαι να σκέφτομαι ότι θα βρεθεί επιτέλους ασφαλής και με ευχάριστη παρέα! Έπηξε μόνος του ο καϋμενούλης.

Αρχισαν να μαζεύονται λεφτά παιδια, θα κάνω καταμέτρηση το βράδυ και θα σας πω! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back