drusilia
Διάσημο μέλος
Εδωσα στην Νατάσα τους λογαριασμους εγώ.
Αν υπάρχει περίσσευμα, θα το συμφωνήσουμε ολοι μαζι να παει σε κάποιο άλλο γατάκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μάγισσα, επειδή ειμαστε λίγο οριακα, ας βάλει ακομα οποιος θέλει.
Εδωσα στην Νατάσα τους λογαριασμους εγώ.
Αν υπάρχει περίσσευμα, θα το συμφωνήσουμε ολοι μαζι να παει σε κάποιο άλλο γατάκι.
Οκ απλά εχθές μείναμε με την εντύπωση ότι είχαν βρεθεί όλα τα χρήματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
και έχει και ειδικές τιμές για παιδιά και βρέφη... (δέν ξέρω αν ο Άλεξ θα μπορουσε να ταξιδέψει σαν κάποιο απο τα παραπάνω...
)Οι τιμές πάιζουν ανάλογα με τις μέρες έστω και μια μερα αργότερα ή νωρίτερα έχει μέχρι και 20 διαφορά....!!!!
Your flight shopping basket for
1 adult
Information and options
FlightsSaturday 09 February
Athens to Berlin Schoenefeld
flight 4614; dep. Sat 09 Feb 19:45
arr. Sat 09 Feb 21:50
63.99
per person
(incl. taxes and charges)
Tuesday 12 February
Berlin Schoenefeld to Athens
flight 4613; dep. Tue 12 Feb 16:20
arr. Tue 12 Feb 20:10
37.49
per person
(incl. taxes and charges)
Total price for this booking will be: 24.75
1 Hold bag(s) per flight
between all passengers combined
11.98
(total cost)
More choice for you!
*Fly without hold bags – pay less
*Fly with hold bags – pay more
Each hold bag is charged at 5.99
Each passenger is entitled to carry 20 kg of hold baggage spread over a maximum of 8 hold bags. Excess weight fees will be payable at the airport if the total weight exceeds 20 kg.
Change the number of hold baggage for this booking to suit your needs. Further bags can be added online at any time via My easyJet.com. Purchasing additional bags does not increase your weight allowance.
Bag charges are non-refundable.
Cost of your selection
Our low airfare
per adult or child
60.48
(per person)
Third-party airport operator charges & government taxes
per adult or child
41.00
(per person)
Total baggage and sports equipment charge
11.98
(total cost)
Total amount due:
1 adult
113.46
(total cost)
julia
Διακεκριμένο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω ετσι νομισα...Οκ απλά εχθές μείναμε με την εντύπωση ότι είχαν βρεθεί όλα τα χρήματα![]()

τι λειπει ακομα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω ετσι νομισα...τι λειπει ακομα;
Ποσα θέλουμε ακόμα?????

drusilia
Διάσημο μέλος
Επιπλέον, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το θέμα της διαμονής της, οποτε μπορεί να παίζουμε στα 50 ευρώ πάνω ή κάτω.
Θα το ξανακοιτάξω αργότερα και θα σας πω ακτιβώς που βρισκόμαστε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Life, Magissa, Niar, Desdemona, Melinaki, Mia-m, Niki, Marmanga, Druslia, Oυρανία
τα σίγουρα λεφτά στα χέρια της Στέλλας είναι 210 εύρω.
Συν τα εμβόλια που τα έχει αναλάβει η Ανιμα.
Νομίζω οτι δεν ξεχνάω κανέναν. Περιμένουμε και άλλες εισφορές και λογικά είμαστε ΟΚ, όπως τα είπαμε εχθές απλά επειδή μεγάλο μέρος του ποσού που λείπει θα προέλθει από ένα άτομο, δεν θα ήθελα να βρεθούμε προ εκπλήξεως τελευταία στιγμή.

Οποτε υπενθυμίζω ξανα, οποιος βάζει λεφτά στην τράπεζα μου στέλνει πμ.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Με με ολους αυτούς που έχουμε υπολογίσει, είμαστε ΟΚ. Απλά προσπαθώ να έχω προβλέψει για την χειρότερη περίπτωση και να μην πάρω κάτι σαν δεδομένο πριν να είναι σίγουρα τα λεφτά.
Δεν υπάρχει λογος ανησυχίας πάντως, ο Αλέξανδρος πετάει, αυτό ειναι το μόνο βέβαιο!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν χρειαστεί κάτι ακόμα, μας το λες. Με τον έναν ή άλλο τρόπο, ο Αλέξανδρος, θα γίνει γερμανός.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο που έχω μια ανησυχία για το που θα καταλήξει το ζωάκι. Πολλά ακούγονται και μακάρι αντί για Γερμανία να έμενε εδώ, αλλά δυστυχώς εγώ δεν κάνω για ζώα και ένα που έχω γιατί ήρθε στην πόρτα μου και έμεινε είμαι με το άγχος.
drusilia
Διάσημο μέλος

Αλλά τόσο καιρό δεν έχει εμφανιστεί κανείς και όσο δύσκολο είναι να δωθεί ένα ενήλικο γατάκι, άλλο τόσο να δωθεί ακούγοντας κάποιος ότι έχει AIDS...
Τουλάχιστον θα πάει εκεί η Στέλλα και θα δει από κοντά το Κέντρο που θα μέινει και τις συνθήκες.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, με τις εισφορές των:
Life, Magissa, Niar, Desdemona, Melinaki, Mia-m, Niki, Marmanga, Druslia, Oυρανία
τα σίγουρα λεφτά στα χέρια της Στέλλας είναι 210 εύρω.
Συν τα εμβόλια που τα έχει αναλάβει η Ανιμα.
Νομίζω οτι δεν ξεχνάω κανέναν. Περιμένουμε και άλλες εισφορές και λογικά είμαστε ΟΚ, όπως τα είπαμε εχθές απλά επειδή μεγάλο μέρος του ποσού που λείπει θα προέλθει από ένα άτομο, δεν θα ήθελα να βρεθούμε προ εκπλήξεως τελευταία στιγμή.
Οποτε υπενθυμίζω ξανα, οποιος βάζει λεφτά στην τράπεζα μου στέλνει πμ.
Αυτά είναι τα "στην τσέπη".
Ανιμα, πολλοι έχουν προσφερθεί, δεν θα έχουμε πρόβλημα ελπίζω. Απλά για μένα το θέμα καλύτερα να κλείσει οταν τα λεφτά ειναι στα χέρια της Στέλλας.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βιβή σου έστειλα pm...
Τι καλά! Να πάνε όλα κατ' ευχήν για τον Αλέξανδρο! Είναι τόσο γλυκός!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool