Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellab
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
επισεις θετικες σε FIV ελπιζουν αυτοι οι ανθρωποι που εχουν αυτο το χωρο οτι θα τους βρουν καινουργιο σπιτι μαζι!! Δηλαδη υπαρχει ανθρωπος που θα παρει 2 γατες με FIV?
Εγώ θα τις έπαιρνα να μου άρεσαν πάντως!

drusilia
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά και εγώ ξέρω Γερμανικά..... οτι θελετε πειτε....

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήγα σήμερα Εθνική να καταθέσω κάποια χρήματα για τον Αλέξανδρο, αλλά ο αριθμός λογαρισμού που είχα δεν ήταν πλήρης...

Αν κάποιος έχει το σωστό λογαριασμό της Στέλλας στην Εθνική, ας μου στείλει πμ
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πήγα σήμερα Εθνική να καταθέσω κάποια χρήματα για τον Αλέξανδρο, αλλά ο αριθμός λογαρισμού που είχα δεν ήταν πλήρης...
Αν κάποιος έχει το σωστό λογαριασμό της Στέλλας στην Εθνική, ας μου στείλει πμ
Κι εγώ το ίδιο έπαθα στην αρχή. Κάτι συμβαίνει με τον λογαριασμό της Στέλλας στην Εθνική. Την πήρα τηλέφωνο και μου έδωσε τα στοιχεία της και μέσω της τράπεζας βρήκαμε έναν δεύτερο. Αν θες στείλε πμ να σου τον δώσω. Ενώ υπάρχει ο λογαριασμός αυτός που δεν σου βγαίνει κάποιο λάθος έχουν κάνει από την Εθνική και δεν τους βγαίνει.
Στέλλα κοίτα το.
drusilia
Διάσημο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Χθες το βραδάκι είδα ότι επιτέλους είχε φάει όλο το φαγητό με το υπόλοιπο αντιβιοτικό και τον επιβράβευσα λεκτικά, χαϊδευτικά και με μια νέα νόστιμή κονσέρβα με κυνήγι (Drusilia να ξέρεις πως χρησιμοποιούνται οι τροφούλες σου)!Πανευτυχής ο χρυσός μου! Σήμερα θα του δώσω πάλι κροκέτες να στρώσει το εντεράκι του. Πάντως η κοιλίτσα του έπεσε αρκετά.

drusilia
Διάσημο μέλος
Τι θα στείλουμε στη Γερμανια, μοσχάρι;

Διαιτα ο Αλεξαν!
Να του δώσεις ενα φιλάκι απο εμενα, μπορει να μην τον έχω δει απο κοντά αλλα τα κοκκινο-ασπρα ειναι η αδυναμια μου.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Julia, Disdaimona, kitsoula, Drusilia, κάντε κράτει καλέ με τα ζήτω, ένα θερμό μπράβο φτάνει. Αυτή που βλέπουμε είναι η καλή πλευρά των Γερμανών και εύχομαι νάναι οι Γερμανοί πάντα μ' αυτήν την καλή πλευρά, να μη γυρίσει ποτέ το νόμισμα από την άλλη! Μπρρρρ!.
Όλοι οι λαοί έχουν και τις καλές και τις κακές πλεύρες τους, εμείς όμως πρέπει πάντα να ενθαρρύνουμε και να επικροτούμε τις καλές πράξεις και ενέργειες ενός λαόυ , όποιος και αν είναι αυτός

julia
Διακεκριμένο μέλος
Julia, Disdaimona, kitsoula, Drusilia, κάντε κράτει καλέ με τα ζήτω, ένα θερμό μπράβο φτάνει. Αυτή που βλέπουμε είναι η καλή πλευρά των Γερμανών και εύχομαι νάναι οι Γερμανοί πάντα μ' αυτήν την καλή πλευρά, να μη γυρίσει ποτέ το νόμισμα από την άλλη! Μπρρρρ!.
οκ. Απλά σαν μισή Ελβετίδα δηλαδή έχω κάτι απο Γερμανία.....

χαίρομαι και ντρέπομαι για μας τους Ζουλού!!!!!
Γενικά έξω είναι ΠΙΟ άνθρωποι..... ειναι θέμα εκπαίδευσης!!!!
(υπάρχουν βεβαια και εξαιρέσεις.)
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ. Απλά σαν μισή Ελβετίδα δηλαδή έχω κάτι απο Γερμανία.....
χαίρομαι και ντρέπομαι για μας τους Ζουλού!!!!!
Γενικά έξω είναι ΠΙΟ άνθρωποι..... ειναι θέμα εκπαίδευσης!!!!
(υπάρχουν βεβαια και εξαιρέσεις.)![]()
Όλα καλά! Συμφωνώ kitsoula!
Εγώ τους συμπαθώ γενικά, έχω μια πάρα πολύ καλή φίλη Γερμανίδα, συνεργάτες, μ' αρέσουν τα τοπία τους, το καλλιτεχνικό και φιλοσοφικό τους προϊόν, μ' αρέσει η ευγένεια και η πειθαρχία τους σε αρχές (πράγμα που έχει ιστορική προέλευση γι αυτούς). Αλλα αυτά όλα είναι η καλή πλευρά του νομίσματος που εύχομαι να μείνει πάντα γυρισμένο προς αυτήν.Ο κάθε λαός έχει τα καλά και τα κακά του και όσο δεν υπάρχουν δυνάμεις και συνθήκες που προκαλούν τα κακά όλα είναι μια χαρά!
Αλλά ας τ' αφήσουμε αυτά ........... Είμαι περίεργη ν' ακούσω την εμειρία της Stellab από την Πόλη της Γάτας στο Βερολίνο

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μένα μ' αρέσουν τα κοκκινόασπρα και τα κόκκινα και τα κοκκινοκαφέ (σαν τη γάτα με το κολιέ). Θα του δώσω πολλά χάδια από σένα!Ε, μα 8 κιλα!
Τι θα στείλουμε στη Γερμανια, μοσχάρι;
Διαιτα ο Αλεξαν!
Να του δώσεις ενα φιλάκι απο εμενα, μπορει να μην τον έχω δει απο κοντά αλλα τα κοκκινο-ασπρα ειναι η αδυναμια μου.
------------------------------
drusilia
Διάσημο μέλος

stellab
Νεοφερμένο μέλος

. Θα σας πληγωσω πολυ αν σας πω οτι αυτο ΔΕΝ ειναι το μερος που θα παει ο Αλεξανδρος?
. www.katzenhilfe-berlin.de Αυτο ειναι το κανονικο site και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου το πρωτιμα γιατι τα ζωα εκει " ζουν" σ'ενα κανονικο σπιτι, ειναι συνεχεια με ανθρωπους που ασχολουντε μονο με γατες και τιποτα αλλο. Θα ηταν καλο καποιος φιλος να μας πει τι λεει...
Havana
Διάσημο μέλος
:greycat::cry:ρε γμτ...απορω ειμαστε κοντα 3000 τα ,μελη του Mycat αυτο το ζουζουνι ο αλεξαν δεν εεχι ουτε 0 τις εκατο πιθανοτητες να βρει καποιον να ζησει μαζι του στην ελλάδα??? σνιφ σνιφ..τωρα επεσα ψυχολογικά....
γεια σου αλεξανδρε και καλη τυχη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool