sabbas
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό το κουκλί το κοκκινούλικο είναι; Φτου-φτου μην το ματιάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

sabbas
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι λογικό να υπάρχουν ζήλιες.. και θα πρέπει να προσέχεις ίσως μην του αγριέψει πολύ και τον χαρακώσει.
Ξεκινήσατε αποπαρασίτωση και εμβόλια με τον Περσέα, τον πήγες στον Κτηνίατρο?

zorica
Διάσημο μέλος
sabbas
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι κουκλια και τα δυο.Να τα χαιρεσαι!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Να σου ζήσει. Η Βαλεντίνα, προφανώς θέλει να παρακολουθήσει κι αυτή κανένα σήριαλ, αλλά , το παράθυρο της πέφτει κομματάκι ψηλά; Περίεργο, γάτα να έχει υψοφοβία

sabbas
Νεοφερμένο μέλος
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θεωρητικά ηρεμεί, ο δικός μου είνα το ίδιο δαγκωνιάρης και τρελόγατο όπως πριν....γεια σς κ παλι η βαλεντινα ανεβαινει πανω στη τηλεοραση κ καθετε κ παρατηρει.την βαλεντινα δεν την αφηνω να βγαινει εξω για δυο λογους 1 ειναι ρατσας κ θυληκια 2 η γειτονεια μ ειναι γεματη απο γατες κ δεν θελω να ζευγαρωσει με κεραμηδογατες αλλα με γατο της ρατσα της αλλα οχι ακομα . στον περσεα τον αφηνω να βγαινει γιατι ειναι κεραμιδογατα κ οταν τον φωναζω ερχεται τρεχοντας .με την στειρωση αλλαζει η συμπεριφορα του γατου ?

julia
Διακεκριμένο μέλος
στον περσεα τον αφηνω να βγαινει γιατι ειναι κεραμιδογατα κ οταν τον φωναζω ερχεται τρεχοντας .με την στειρωση αλλαζει η συμπεριφορα του γατου ?
Δηλαδή ΑΝ πάθει κάτι ο Περσέας επειδή είναι Κεραμιδόγατος δεν θα σε πειράξει? δεν θα στεναχωρηθείς?
Έχει και αυτός κινδύνους που τον απειλούν... δεν κινδυνεύουν μόνο τα θηλυκά και τα ράτσας..Η φόλα, τα σκυλιά, οι κακοί άνθρωποι και το αμάξι ΔΕΝ κάνουν διακρίσεις.

Για στείρωση διάβασε ΕΔΩ
είναι 4 σελίδες νομίζω και μετά υπάρχει συζήτηση στο ίδιο θέμα.

Καλό θα ήταν επίσης να σκεφτείς ΤΙ θα κάνεις τα μικρά που θα σου γεννήσει η θηλύκια. και μην ξεχνάς ότι με κάθε εγκυμοσύνη υπάρχουν πάντα κίνδυνοι, και δεν είναι και το καλύτερο για μια γάτα να γεννάει...
αλλά είναι νωρίς ακόμα για μια τέτοια συζήτηση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θεωρητικά ηρεμεί, ο δικός μου είνα το ίδιο δαγκωνιάρης και τρελόγατο όπως πριν....![]()
Εμένα ηρέμησε και δεν θέλει να την κοπανήσει απο τα παράθυρα και να τσακώνετε με τα άλλα αρσενικά. Δεν θα μου κολλήσει AIDS και δεν θα γεμίσει την γειτονιά μικρά γατακια που θα τα βλέπω πατημένα, και σκοτωμένα.
Είμαι ήρεμη και κατα τα άλλα παίζει, και τρέχει σαν μικρό γατάκι!!!

KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εμένα δεν μαλώνει πια τόσο όσο πριν, αλλά έχω ψάχνεται να βρει τρύπα να τρυπώσει για να βγειΕμένα ηρέμησε και δεν θέλει να την κοπανήσει απο τα παράθυρα και να τσακώνετε με τα άλλα αρσενικά. Κατα τα άλλα παίζει, και τρέχει σαν μικρό γατάκι!!!![]()
φαντάσου να μην τον στείρωνα κιόλαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabbas
Νεοφερμένο μέλος
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
δεν ειπα οτι δεν θα στεναχωρεθω κ μαλιστα πολυ. τον μικρο τον βρηκα εξω τωρα στεναχωριεται που δεν βγαινει εξω συχνα . οταν η θυληκια τριβετε στα πατωματα κ οπου βρει εχει οιστρο ? γιατι με τρελανει τωρα στα τριψηματα κ στα χαδια
Μάλλον ΝΑΙ.. αν όταν την χαϊδεύεις προς το πίσω μέρος της πλάτης κάνει και την ουρά στο πλάι σίγουρα.

Πρόσεχε μην στην κοπανήσει απο κανένα παράθυρο ή πορτα... σίγουρα έχει μυρίσει τα αρσενικά και δεν θα χάσει την ευκαιρία να πάει να τα βρει.

Αν σου πουν για κάποια ένεση να καταστείλει τον οίστρο ΜΗΝ την κάνεις, προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ το λιγότερο, και είναι μόνο προσωρινή λύση και χειροτερεύει τα πράγματα.

sabbas
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Απλά μας αφήνουν και ζούμε μαζί τους, μας εκπαιδεύουν καθημερινά, και εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να τις θαυμάζουμε για την μοναδικότητά τους!!

Και εμένα η δικιά μου η γάτα ΔΕΝ κοιμάται πλέον μαζί μου
... δεν ξέρω γιατί απλά δεν γουστάρει.. πάει στην πολυθρόνα.Ένα άλλο ορφανό που μεγαλώσαμε με μπιμπερό... δεν ξεκολλάει.. και με 40 βαθμούς κόλλαγε πάνω μου και λιώναμε μαζί γουργουρίζοντας στα αυτιά μου όλο το βράδυ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool