sabbas
Νεοφερμένο μέλος
μια μερα η βαλεντινα ειχε ξαπλωσει καπως ανασκελα με ανοιχτα τα ποδιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα για την στάση... και πάλι όπως βολεύεται ο καθένας!
Ειδικά το καλοκαίρι με την ζέστη... ξαπλώνουν σαν τα χαλιά.. ανάσκελα ή μπρούμυτα...Είναι η πρώτη φορά που έχεις γάτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabbas
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
sabbas
Νεοφερμένο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
αν και άπειρη, γιατί έχω την εντύπωση ότι ζητάει την προσοχή σας;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabbas
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Μόλις το κλέισω... και λεω να ασχοληθώ μαζί του... με γράφει σ΄αυτά που δεν έχει πλέον!!!

Τον χαίδεύω... χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ μου δίνει και μία χρατσ με τα νύχια και φεύγει....
Αυτά είναι!!! ΨΥΧΟ....Με το φαί θα σου κανουνε διάφορα... θα το παίρνουν και θα παίζουν ποδόσφαιρο, θα στο φέρνουν στο μαξιλαρι... εμένα σκοτώνουν τις κατσαρίσες απο την καμάρα και τις φέρνουν στο κρεβάτι.. ΚΑΛΟ εε????

Τϊ σαύρες, ποντίκια
.. πολλά βρίσκουμε καθε πρωί έξω απο την εξώπορτα, απο τα άλλα της αυλής.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool