O Περσέας δεν θέλει τίποτα στο παράθυρο

sabbas

Νεοφερμένο μέλος

Ο sabbas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
γεια σας πριν μερικους μηνες εσωσα ενα μικρο γατακι τωρα εχει μαθει να ανεβαινει πανω στο παραθυρο ειτε ειναι κλειστο ειτε ειναι ανοιχτο .δεν του αρεσει να βαζω αλλα αντικειμενα πανω στο παραθυρο οτι και να βαλω πανω θα τα ριξει.φωτογραφιες εχω στο γκαλερι.ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, που το πρόβλημα; Θέλει ένα μέρος δικό του και να μην το πλησιάζει κανένας ή τίποτα.

Αυτό το κουκλί το κοκκινούλικο είναι; Φτου-φτου μην το ματιάσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΝΑ σου ζήσει!!!! Έχεις μία νορμάλ, ζωντανή γάτα!:)

η πλακα ειναι οτι ζηλευει η θυληκια αλλα μεχρι τωρα δεν καταφερε να σκαρφαλωσει στο παραθυρο αν κ ειναι μεγαλυτερη του κ οταν ο μικρος παει βολτουλα αρχιζει να τον ψαχνει κ να νιαρουζει εντονα.ειναι κ πιο τρυφερος κ πιο χαδιαρης.ειναι ασπρος αλλα το κεφαλι του κ η ουρα του ειναι κοκκινα

Αρα έχεις 2 γατάκια! Η θηλύκια πόσο είναι ? έχει όνομα?

Είναι λογικό να υπάρχουν ζήλιες.. και θα πρέπει να προσέχεις ίσως μην του αγριέψει πολύ και τον χαρακώσει.

Ξεκινήσατε αποπαρασίτωση και εμβόλια με τον Περσέα, τον πήγες στον Κτηνίατρο? :)

Εμενα η Balentina με μαγεψε... ,μοιαζει με την δικη σου Τζουλ..

ναι τους εχω παει .η θυληκια ειναι 8μηνων .οταν της πρωτοπηγα τον περσεα δεν τον συμπαθησε αμεσως αλλα επιδη τουσ αφηνα κ πολλες ωρες μονους τελικα εγιναν αχωριστοι η βαλεντινα ειναι μπλε ρωσσικη ηθελα να της επαιρνα παρεα αλλα τελικα βρεθηκε ο περσεας.:up:

Να σου ζήσουν και τα δυο!

Καλωσηρθες στην γατοπαεα μας.:hello: Ειναι κουκλια και τα δυο.Να τα χαιρεσαι!:D:D:D

Το παράθυρο, είναι η τηλεόραση της γάτας. Ο Περσέας είναι τηλεορασόπληκτος:lol::lol::lol: Να σου ζήσει. Η Βαλεντίνα, προφανώς θέλει να παρακολουθήσει κι αυτή κανένα σήριαλ, αλλά , το παράθυρο της πέφτει κομματάκι ψηλά; Περίεργο, γάτα να έχει υψοφοβία:lol::lol::lol:

γεια σς κ παλι η βαλεντινα ανεβαινει πανω στη τηλεοραση κ καθετε κ παρατηρει.την βαλεντινα δεν την αφηνω να βγαινει εξω για δυο λογους 1 ειναι ρατσας κ θυληκια 2 η γειτονεια μ ειναι γεματη απο γατες κ δεν θελω να ζευγαρωσει με κεραμηδογατες αλλα με γατο της ρατσα της αλλα οχι ακομα . στον περσεα τον αφηνω να βγαινει γιατι ειναι κεραμιδογατα κ οταν τον φωναζω ερχεται τρεχοντας .με την στειρωση αλλαζει η συμπεριφορα του γατου ?

γεια σς κ παλι η βαλεντινα ανεβαινει πανω στη τηλεοραση κ καθετε κ παρατηρει.την βαλεντινα δεν την αφηνω να βγαινει εξω για δυο λογους 1 ειναι ρατσας κ θυληκια 2 η γειτονεια μ ειναι γεματη απο γατες κ δεν θελω να ζευγαρωσει με κεραμηδογατες αλλα με γατο της ρατσα της αλλα οχι ακομα . στον περσεα τον αφηνω να βγαινει γιατι ειναι κεραμιδογατα κ οταν τον φωναζω ερχεται τρεχοντας .με την στειρωση αλλαζει η συμπεριφορα του γατου ?
Θεωρητικά ηρεμεί, ο δικός μου είνα το ίδιο δαγκωνιάρης και τρελόγατο όπως πριν....:D

στον περσεα τον αφηνω να βγαινει γιατι ειναι κεραμιδογατα κ οταν τον φωναζω ερχεται τρεχοντας .με την στειρωση αλλαζει η συμπεριφορα του γατου ?

Δηλαδή ΑΝ πάθει κάτι ο Περσέας επειδή είναι Κεραμιδόγατος δεν θα σε πειράξει? δεν θα στεναχωρηθείς? :( Έχει και αυτός κινδύνους που τον απειλούν... δεν κινδυνεύουν μόνο τα θηλυκά και τα ράτσας..

Η φόλα, τα σκυλιά, οι κακοί άνθρωποι και το αμάξι ΔΕΝ κάνουν διακρίσεις. :blink:

Για στείρωση διάβασε ΕΔΩ
είναι 4 σελίδες νομίζω και μετά υπάρχει συζήτηση στο ίδιο θέμα. :)

Καλό θα ήταν επίσης να σκεφτείς ΤΙ θα κάνεις τα μικρά που θα σου γεννήσει η θηλύκια. και μην ξεχνάς ότι με κάθε εγκυμοσύνη υπάρχουν πάντα κίνδυνοι, και δεν είναι και το καλύτερο για μια γάτα να γεννάει...:/: αλλά είναι νωρίς ακόμα για μια τέτοια συζήτηση.

Θεωρητικά ηρεμεί, ο δικός μου είνα το ίδιο δαγκωνιάρης και τρελόγατο όπως πριν....:D

Εμένα ηρέμησε και δεν θέλει να την κοπανήσει απο τα παράθυρα και να τσακώνετε με τα άλλα αρσενικά. Δεν θα μου κολλήσει AIDS και δεν θα γεμίσει την γειτονιά μικρά γατακια που θα τα βλέπω πατημένα, και σκοτωμένα.

Είμαι ήρεμη και κατα τα άλλα παίζει, και τρέχει σαν μικρό γατάκι!!!:)

Εμένα ηρέμησε και δεν θέλει να την κοπανήσει απο τα παράθυρα και να τσακώνετε με τα άλλα αρσενικά. Κατα τα άλλα παίζει, και τρέχει σαν μικρό γατάκι!!!:)
κι εμένα δεν μαλώνει πια τόσο όσο πριν, αλλά έχω ψάχνεται να βρει τρύπα να τρυπώσει για να βγει:Dφαντάσου να μην τον στείρωνα κιόλας

δεν ειπα οτι δεν θα στεναχωρεθω κ μαλιστα πολυ. τον μικρο τον βρηκα εξω τωρα στεναχωριεται που δεν βγαινει εξω συχνα . οταν η θυληκια τριβετε στα πατωματα κ οπου βρει εχει οιστρο ? γιατι με τρελανει τωρα στα τριψηματα κ στα χαδια

Ανάλογα η δικιά μου έτριβε τον πισινούλη της και νιαούριζε μέρα νύχτα.........:/:

δεν ειπα οτι δεν θα στεναχωρεθω κ μαλιστα πολυ. τον μικρο τον βρηκα εξω τωρα στεναχωριεται που δεν βγαινει εξω συχνα . οταν η θυληκια τριβετε στα πατωματα κ οπου βρει εχει οιστρο ? γιατι με τρελανει τωρα στα τριψηματα κ στα χαδια

Μάλλον ΝΑΙ.. αν όταν την χαϊδεύεις προς το πίσω μέρος της πλάτης κάνει και την ουρά στο πλάι σίγουρα. :/::/:

Πρόσεχε μην στην κοπανήσει απο κανένα παράθυρο ή πορτα... σίγουρα έχει μυρίσει τα αρσενικά και δεν θα χάσει την ευκαιρία να πάει να τα βρει. :/:

Αν σου πουν για κάποια ένεση να καταστείλει τον οίστρο ΜΗΝ την κάνεις, προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ το λιγότερο, και είναι μόνο προσωρινή λύση και χειροτερεύει τα πράγματα. :hmm:

παντως ο περσεας ειναι το ζηλιαρογατο μου την βαλεντινα φωναζω ο περσεας ερχαιτε ασε τα βραδια οταν θελω να κοιμηθω με την συντροφο μου ερχαιτε στο κρεβατη και μας γλυφει τις μυτες μας κ μεχρι να βολευτει εχει κανει τον γυρο του κρεβατιου σε 80 μερες.κ στο τελος καταληγει να κοιματε στα ποδια μας.η βαλεντινα παλι το μισο βραδυ κοιματε στην κουζηνα το αλλο μισο στο κρεβατη μας.παντως δεν νομιζω να τις καταλαβω:hmm:

Κάθε γάτα έχει τον μοναδικό της χαρακτήρα. Μην προσπαθείς να τις καταλάβεις, γιατί αυτό είναι το μυστήριο της γάτας!!! :)

Απλά μας αφήνουν και ζούμε μαζί τους, μας εκπαιδεύουν καθημερινά, και εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να τις θαυμάζουμε για την μοναδικότητά τους!!:)

Και εμένα η δικιά μου η γάτα ΔΕΝ κοιμάται πλέον μαζί μου:(... δεν ξέρω γιατί απλά δεν γουστάρει.. πάει στην πολυθρόνα.
Ένα άλλο ορφανό που μεγαλώσαμε με μπιμπερό... δεν ξεκολλάει.. και με 40 βαθμούς κόλλαγε πάνω μου και λιώναμε μαζί γουργουρίζοντας στα αυτιά μου όλο το βράδυ!!!:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back